- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
duru daha güzel sanki, kızlar güzel isim bulmuş bence ablalarının söylediği isim olsun hem onların gönlü olur hem isimde güzel :)bugün esra gelmedimi???
yaa kızlar bişi sorcam, benim prensesler kardeşlerinin ismini duru istiyorlar,
duru aslında benim hiç düşünmediğim bi isimdi :44:
babamızda 1 aydır cansuya takmış durumdaydı ama oda, duru ya olabilir diyor,
sizlerinde fikirlerinizi almak isterim
Yakamoz nasılsın?? İzne ayrıldınmı??? Beni hatırlamadınız sanırımNasıl geçiyor günlerin?
yok be ne felci...
olsam ben olurdum, spinal oldum geçen sene hemde anestezi uzmanı mahvetti beni...
bugün hastanenin halkla ilişkiler müdüresinede söyledim,
epidural o kadar derine yapılmıyor ve kateter belinde kalıyor canım,
gerektiğinde ilaç veriyorlar yeniden,
spinal anında belden aşağını hissiz yapıyo ve etkiside daha çabuk geçiyo...
epiduraldan şaşmayın..
walla en son bildiklerim,
kuzu doğuma kadar çalışcaktı, ama kese incelmiş her an doğum riski vardı,
egeninde ev karışıktı boya falan yapılmıştı galiba, izne çıktı ev ayıklıyo galiba gelemedi
bu arada senle sohbetimiz oldumu bilmiyorum ama nickini hatırladım, hoşgeldin sezzcim
duru bence güzel bir isim ve ablalarının istediği isimi koyman bence çok hoş olur :)
Bence çok güzel bi isim, çok yakışır kızına...Bu arada bende İzmirdeyim
duru daha güzel sanki, kızlar güzel isim bulmuş bence ablalarının söylediği isim olsun hem onların gönlü olur hem isimde güzel :)
sezzzz hatırlamaz olurmuyuz canım o kadar ara vermedinki ben gece girdiğimde görüyodum seni, gece girip okuyodun arada ama yazmıyodun :) hatta kimselerin kalmadıgı sıralarda sayfada tek seni görüyodumiyiyim canım çok şükür ayrıldım izine evdeyim rahatım artık :)) son haftaları atlatmaya bi yandanda bebişin eksiklerini dağ başında tamamlamaya uğraşıyorum burda hiçbişeyi bulamıyorum çoğu şeyi internetten sipariş ediyorum bende napim eksik kalacagına netten alayım sen nasılsın görüşmeyeli ? doğum tarihin belli mi?
Hoşbuldukkkk...Çok özledim sizleri yaaa..Ben sizi çok takip ettim okudum ama çok az yazabildim.. En son 5000 inci sayfalardaydım. Ne hızlısınız maşallahh..Gün içinde de girerim o zamn.. Kuzu o halde niye çalışıyo ki?
Sen nasılsın ? Doğumu nerde yapacaksın. Ben Çınarlı da herhalde. Tam belli diil ama..
biz genelde akşam girip kaynatıyoruz
akşamları uygunsan bekleriz
dr un kim nerelerle anlaşması var,
çınarlının anestezisi dışında cazip bişeyi yok ondan sordum,
ben nasipse karataşta yapıcam...
selam kızlar nasılsınız bugun butun gun kendime gelipte giremedim midemm ve saframı tekrar azdırdım ama bu sefer stresten dun kayınvalideme anneler gununu kutlamaya gittik gerçi hiç düşünmüyodum gitmeyi ama eşimin hatrına gittim gitmeyi düşünmüyodum cunku 1 ay öncesine kadar yatak döşek hasta yatıyodum yemek yiyemiyodum ne uyku ne bişe vardı ve bu görümcem ve kaynanam olacak yaratıklar bir kere bile kapımı çalmadılar ben gurbetteydim yemek yapılması gerekiyodu hamileydım ya aranmazmıyım sorulmazmıyım neyse akşam gittim kaynanam neden gelmiyosun hiç dedi bende anne ben hatsayım sizin gelmeniz gerekirdi dedim yanlızım gurbetteyım dedim gerizekalı bana ne dedi biliyomusunuz kızın yanında ya dedi yaa iğrençç anne saçmalama dedi oğluna söleseydin o seni bırakırdı dedim işi var engel olmak istemiyom diyince eşim çıldırdı bir gun önce mevlüte götur derken iyiydi anne dedi ne biçim insansınız torununuz olacak bu kız hasta hıc mı aranmaz dedi oraya buraya gitmeyi bilosun dedi tabii benim gittiği yerlerden haberim ozaman oldu kayın validem ağlamaya başladı görümcemde hemen atladı ne ağlatıyosun ne var nası gelsin dyince bende abla öle deme bekledim hastayken dedim bana sinirl, bişekilde hastalığında bişe yok ne olcak geçer diye bağırdı neyse kalktık eve geldik ama dunden beri ağlıyorum midem mahvoldu ben hasta yatarken gezmiş tozmuşlar kaynanam görümcemm eşimde haberi varmış üzülmeyeyim diye sölememiş bana ama cok içerlerdimm cok üzüldüm rabbim görümcemde hamile kalacak hiç bişe demiyorum allaha havale ediyorum çok üzüldüm çokk
selam kızlar nasılsınız bugun butun gun kendime gelipte giremedim midemm ve saframı tekrar azdırdım ama bu sefer stresten dun kayınvalideme anneler gununu kutlamaya gittik gerçi hiç düşünmüyodum gitmeyi ama eşimin hatrına gittim gitmeyi düşünmüyodum cunku 1 ay öncesine kadar yatak döşek hasta yatıyodum yemek yiyemiyodum ne uyku ne bişe vardı ve bu görümcem ve kaynanam olacak yaratıklar bir kere bile kapımı çalmadılar ben gurbetteydim yemek yapılması gerekiyodu hamileydım ya aranmazmıyım sorulmazmıyım neyse akşam gittim kaynanam neden gelmiyosun hiç dedi bende anne ben hatsayım sizin gelmeniz gerekirdi dedim yanlızım gurbetteyım dedim gerizekalı bana ne dedi biliyomusunuz kızın yanında ya dedi yaa iğrençç anne saçmalama dedi oğluna söleseydin o seni bırakırdı dedim işi var engel olmak istemiyom diyince eşim çıldırdı bir gun önce mevlüte götur derken iyiydi anne dedi ne biçim insansınız torununuz olacak bu kız hasta hıc mı aranmaz dedi oraya buraya gitmeyi bilosun dedi tabii benim gittiği yerlerden haberim ozaman oldu kayın validem ağlamaya başladı görümcemde hemen atladı ne ağlatıyosun ne var nası gelsin dyince bende abla öle deme bekledim hastayken dedim bana sinirl, bişekilde hastalığında bişe yok ne olcak geçer diye bağırdı neyse kalktık eve geldik ama dunden beri ağlıyorum midem mahvoldu ben hasta yatarken gezmiş tozmuşlar kaynanam görümcemm eşimde haberi varmış üzülmeyeyim diye sölememiş bana ama cok içerlerdimm cok üzüldüm rabbim görümcemde hamile kalacak hiç bişe demiyorum allaha havale ediyorum çok üzüldüm çokk
melonycim hiç üzülme
kötü gün herkese var, onlar insanlıklarını göstermiş,
herkes karşısındakine kendisi kadar değer verirmiş çünki....
aynı şeyleri bizde yaşadık, rabbim maddi ve manevi güç versin onlara muhtaç etmesin,
önemli olan eşinin tutumu ki...oda onların ne olduğunu biliyo baksana,
ahhhhhhh ahhhhh nerde bizim memlekette geline verilen değer..
nerde bunların yaptıkları demi???
Ya benimde tam belli diil.. Doktorum Çınarlı Gazi yada Kentte yaptırıyormuş doğumu. Daha fiyatlarını bile bilmiyorum. Karataş ta ne kadar?
görümcen bekar mı?
ne kadar zalimlermiş ya
ama sen böyle sıkma canını günah değil mi miden bu kadar rahatsızlanmış onlar yüzünden
hem sen böyle üzüldükce bebeğin içeride nasıl mutlu olsun..
sen allah a havale et
ayıp etmişler ama
ne değeri ya bıraktım kendi torunları bişeycik demiyorum eşime dedim annen hasta olduğunda gitmesem yeri değil mi dedim yaniii dedi herkes kendii geleceğini hazırlıyor sırf eşimin hatırına evet diyodum artık bitti oda..... nerde bizim oranın adetlerii
hastane rehberi gibi oldum bende
kent süper bi hastane özel sigortan varsa atla hemen kaçırma
değilse....4-5 milyar gibi bişey,
çınarlı kendini hiç yenilemedi ilgi ve temizlik hiç yok, orda 2 arkadaşım daha doğum yaptı hepside aynı şeyi söylüyor..
gaziye iyi diyorlar, ama hiç bi bilgim yok orda doğum yapan birine sormak lazım..
karataşta 800 le 1.100 arası 1 günlük ücret, buna dr parası dahil değil,
suit oda olursa 1.100 bu arada bunu daha bugün öğrendim...
senin dr kim hiç bilgi vermedimi??
kızım 3 defa hastanede yattı idrar yollarından problemi var,
ben geçen yıl ameliyat oldum,
doğumları hiç demiycem
hepsinde de duymamazlığa geldiler,
ben herşeylerine halaaa koşuyorum,
allah bilsin...
Fiyatları sölemedi doktor.. İrenbedeb Refik Keleşe gidiyorum..Kentin fiyatlarını biliyorum aşağı yukarı ama biz onlarla çalışıyoruz belki bi indirim yaparlar diyorum ama daha sormadım işte.. Gazi olabilir gibi geliyor banada..Bu hafta soracağım fiyatlarını.. Karataşta iyiyimiş..
Bu arada işteyim şimdi çıkıyorum evden devam ederim artık...
Görüşürüzzzz
ben böle bir kaç gun hastalanırım cok üzüzlürüm ama sonra biter benim için ve onlar benim için bittii gitmem sanmıyorum en azından görümceme gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?