2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

duru daha güzel sanki, kızlar güzel isim bulmuş bence ablalarının söylediği isim olsun hem onların gönlü olur hem isimde güzel :)
Yakamoz nasılsın?? İzne ayrıldınmı??? Beni hatırlamadınız sanırım Nasıl geçiyor günlerin?

sezzzz hatırlamaz olurmuyuz canım o kadar ara vermedinki ben gece girdiğimde görüyodum seni, gece girip okuyodun arada ama yazmıyodun :) hatta kimselerin kalmadıgı sıralarda sayfada tek seni görüyodum iyiyim canım çok şükür ayrıldım izine evdeyim rahatım artık :)) son haftaları atlatmaya bi yandanda bebişin eksiklerini dağ başında tamamlamaya uğraşıyorum burda hiçbişeyi bulamıyorum çoğu şeyi internetten sipariş ediyorum bende napim eksik kalacagına netten alayım sen nasılsın görüşmeyeli ? doğum tarihin belli mi?

Son düzenleme:

Hoşbuldukkkk...Çok özledim sizleri yaaa..Ben sizi çok takip ettim okudum ama çok az yazabildim.. En son 5000 inci sayfalardaydım. Ne hızlısınız maşallahh..Gün içinde de girerim o zamn.. Kuzu o halde niye çalışıyo ki?
Sen nasılsın ? Doğumu nerde yapacaksın. Ben Çınarlı da herhalde. Tam belli diil ama..

duru bence güzel bir isim ve ablalarının istediği isimi koyman bence çok hoş olur :)

bende o yüzden sıcak bakmaya başladım ya,
8 aydır hiç bi isim hoşuma gitmedi nedense,
ablamda kız bebek deyince hemen duru koy demişti cık demiştim,
şimdi kızlar istiyo

Bence çok güzel bi isim, çok yakışır kızına...Bu arada bende İzmirdeyim

teşekkürler sezcim,
bornovada mı oturuyodun sen gazi hastanesini sormuşmuydun bana??
yoksa başkasıylamı karıştırıyorum..

selam kızlar nasılsınız bugun butun gun kendime gelipte giremedim midemm ve saframı tekrar azdırdım ama bu sefer stresten dun kayınvalideme anneler gununu kutlamaya gittik gerçi hiç düşünmüyodum gitmeyi ama eşimin hatrına gittim gitmeyi düşünmüyodum cunku 1 ay öncesine kadar yatak döşek hasta yatıyodum yemek yiyemiyodum ne uyku ne bişe vardı ve bu görümcem ve kaynanam olacak yaratıklar bir kere bile kapımı çalmadılar ben gurbetteydim yemek yapılması gerekiyodu hamileydım ya aranmazmıyım sorulmazmıyım neyse akşam gittim kaynanam neden gelmiyosun hiç dedi bende anne ben hatsayım sizin gelmeniz gerekirdi dedim yanlızım gurbetteyım dedim gerizekalı bana ne dedi biliyomusunuz kızın yanında ya dedi yaa iğrençç anne saçmalama dedi oğluna söleseydin o seni bırakırdı dedim işi var engel olmak istemiyom diyince eşim çıldırdı bir gun önce mevlüte götur derken iyiydi anne dedi ne biçim insansınız torununuz olacak bu kız hasta hıc mı aranmaz dedi oraya buraya gitmeyi bilosun dedi tabii benim gittiği yerlerden haberim ozaman oldu kayın validem ağlamaya başladı görümcemde hemen atladı ne ağlatıyosun ne var nası gelsin dyince bende abla öle deme bekledim hastayken dedim bana sinirl, bişekilde hastalığında bişe yok ne olcak geçer diye bağırdı neyse kalktık eve geldik ama dunden beri ağlıyorum midem mahvoldu ben hasta yatarken gezmiş tozmuşlar kaynanam görümcemm eşimde haberi varmış üzülmeyeyim diye sölememiş bana ama cok içerlerdimm cok üzüldüm rabbim görümcemde hamile kalacak hiç bişe demiyorum allaha havale ediyorum çok üzüldüm çokk

Valla çok sevindim cnm hatırladığına:))) Evet yaaa çok yetişmeye çalıştım deli gibi okudum yazdıklarınızı ama yetişemedim size...Ya ben günde 100 sayfa okuyodum siz de neredeyse o kadar yazıyordunuz. Olmadı bi türlü:))) Sorada boşverdim artık.. Doğurcam şurda ben hala okuyorum. Neyse canım senin işin zor. Tamamlandımı eksikler bari. Ben aldım sayılır herşeyi.Doğum tarihim belli diil.. Ama ben seçimde doğurcam diyorum.. Doktor 39.hafta diyor tamda seçim günü.. Bende istemiyorum. Herhalde haziran 8-10 arası bi gün olur..

biz genelde akşam girip kaynatıyoruz
akşamları uygunsan bekleriz
dr un kim nerelerle anlaşması var,
çınarlının anestezisi dışında cazip bişeyi yok ondan sordum,
ben nasipse karataşta yapıcam...

behşiş eskiden beri veriliyor özelde olsa beklenti olur diye düşünüyorum.ben özel hastanede çalışıyorum para vermek yerine pasta falan yiyecek birşeyler alırım diye düşünüyorum.zaten para olayı yasak.ama genelde çoğu kişi veriyor.özelikle bebişi getiren hemşiye

biz genelde akşam girip kaynatıyoruz
akşamları uygunsan bekleriz
dr un kim nerelerle anlaşması var,
çınarlının anestezisi dışında cazip bişeyi yok ondan sordum,
ben nasipse karataşta yapıcam...

Ya benimde tam belli diil.. Doktorum Çınarlı Gazi yada Kentte yaptırıyormuş doğumu. Daha fiyatlarını bile bilmiyorum. Karataş ta ne kadar?

melonycim hiç üzülme
kötü gün herkese var, onlar insanlıklarını göstermiş,
herkes karşısındakine kendisi kadar değer verirmiş çünki....
aynı şeyleri bizde yaşadık, rabbim maddi ve manevi güç versin onlara muhtaç etmesin,
önemli olan eşinin tutumu ki...oda onların ne olduğunu biliyo baksana,
ahhhhhhh ahhhhh nerde bizim memlekette geline verilen değer..
nerde bunların yaptıkları demi???

Birce selam ben sezin..
Artık sonunda girebileceğim inşallah foruma...Çok özledim valla sizleri..Nasılsın? Bebişin nasıl??

görümcen bekar mı?

ne kadar zalimlermiş ya

ama sen böyle sıkma canını günah değil mi miden bu kadar rahatsızlanmış onlar yüzünden
hem sen böyle üzüldükce bebeğin içeride nasıl mutlu olsun..
sen allah a havale et
ayıp etmişler ama

ne değeri ya bıraktım kendi torunları bişeycik demiyorum eşime dedim annen hasta olduğunda gitmesem yeri değil mi dedim yaniii dedi herkes kendii geleceğini hazırlıyor sırf eşimin hatırına evet diyodum artık bitti oda..... nerde bizim oranın adetlerii

Ya benimde tam belli diil.. Doktorum Çınarlı Gazi yada Kentte yaptırıyormuş doğumu. Daha fiyatlarını bile bilmiyorum. Karataş ta ne kadar?

hastane rehberi gibi oldum bende
kent süper bi hastane özel sigortan varsa atla hemen kaçırma
değilse....4-5 milyar gibi bişey,
çınarlı kendini hiç yenilemedi ilgi ve temizlik hiç yok, orda 2 arkadaşım daha doğum yaptı hepside aynı şeyi söylüyor..
gaziye iyi diyorlar, ama hiç bi bilgim yok orda doğum yapan birine sormak lazım..
karataşta 800 le 1.100 arası 1 günlük ücret, buna dr parası dahil değil,
suit oda olursa 1.100 bu arada bunu daha bugün öğrendim...
senin dr kim hiç bilgi vermedimi??

hayır yeni evlendi ama 40 yaşında saframda taş var zaten tekrar azdırdım diyorumya gönülleri çok kalınmış dedim ama görümceme gönlun cok kalınmış abla dedim eşi ben öle diyince ben dedim gidelim diye dedi allaha havale ettim rabbim evladı aratmasın ben aradım zor bilirim ama diyorum allaha havale ediyorum 9 ay zor geçiyo yada ben cok cektim 9 ay 4 ay eşimden ayrı kaldım memlekette annemin yanında yattım rabbim bilir işini havale ediyorum allaha

kızım 3 defa hastanede yattı idrar yollarından problemi var,
ben geçen yıl ameliyat oldum,
doğumları hiç demiycem
hepsinde de duymamazlığa geldiler,
ben herşeylerine halaaa koşuyorum,
allah bilsin...

Fiyatları sölemedi doktor.. İrenbedeb Refik Keleşe gidiyorum..Kentin fiyatlarını biliyorum aşağı yukarı ama biz onlarla çalışıyoruz belki bi indirim yaparlar diyorum ama daha sormadım işte.. Gazi olabilir gibi geliyor banada..Bu hafta soracağım fiyatlarını.. Karataşta iyiyimiş..

Bu arada işteyim şimdi çıkıyorum evden devam ederim artık...
Görüşürüzzzz

kızım 3 defa hastanede yattı idrar yollarından problemi var,
ben geçen yıl ameliyat oldum,
doğumları hiç demiycem
hepsinde de duymamazlığa geldiler,
ben herşeylerine halaaa koşuyorum,
allah bilsin...

ben böle bir kaç gun hastalanırım cok üzüzlürüm ama sonra biter benim için ve onlar benim için bittii gitmem sanmıyorum en azından görümceme gitmem

refik bey benim arkdaşımın dr u,
biz çalışıyoruz derken sen nerde çalışıyosun canım???
kent pek fiyatları esnetmez ama bi dene istersen..

ben böle bir kaç gun hastalanırım cok üzüzlürüm ama sonra biter benim için ve onlar benim için bittii gitmem sanmıyorum en azından görümceme gitmem

gidersin....
gidersin.....
bende öyle diyodum ama bizim aldığımız terbiye, örfümüz, adetimiz onların seviyesine inmeye müsade etmiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…