heyyooooooooooooooo ben geldimm kuzularım marabalarım .nasılsınız..
duru daha güzel bence. hem gelinimin de adıbugün esra gelmedimi???
yaa kızlar bişi sorcam, benim prensesler kardeşlerinin ismini duru istiyorlar,
duru aslında benim hiç düşünmediğim bi isimdi :44:
babamızda 1 aydır cansuya takmış durumdaydı ama oda, duru ya olabilir diyor,
sizlerinde fikirlerinizi almak isterim
selam canım. iyiyiz biz. sen nasılsın? bir ara adını çok görüyordum aşağıda hatta selam da verdim, niye yazmıyorsun diye.görmedin herhalde. ne kadar kaldı doğuma?Birce selam ben sezin..
Artık sonunda girebileceğim inşallah foruma...Çok özledim valla sizleri..Nasılsın? Bebişin nasıl??
heyyooooooooooooooo ben geldimm kuzularım marabalarım .nasılsınız..
gidersin....
gidersin.....
bende öyle diyodum ama bizim aldığımız terbiye, örfümüz, adetimiz onların seviyesine inmeye müsade etmiyor canım
amaniiiiiiiiiiiiiiii ege ağammmm gelmişşşş
bizde şimdi senden bahsetmiştik sezz sormuştu seni,
nasılsın iyimisin ağırlaştınmı bayağı??
nerdesin kızım sen? izne çıktın unuttun biziben de şimdi duru gelinimin adı demiştim sevi'ye:)
normalmi düşünüyosun canım doğumu ? eksiği çok daha bebişin doğuda olunca halledemiyorum hiçbişeyi iki haftada bi şehir dışına çıkıyorum işte bi iki saatte ne alabilirsem :) benim doğum bellli değil daha bu gidişimde soracam tarihi bişy söyler inşallah ...Akşam çenemiz düşüyo bizim gündüzki kızlar izindeler şimdi yoksa onlarda baya kaynatıyolardı yavaşladı artık topik :)Valla çok sevindim cnm hatırladığına:))) Evet yaaa çok yetişmeye çalıştım deli gibi okudum yazdıklarınızı ama yetişemedim size...Ya ben günde 100 sayfa okuyodum siz de neredeyse o kadar yazıyordunuz. Olmadı bi türlü:)))Sorada boşverdim artık.. Doğurcam şurda ben hala okuyorum. Neyse canım senin işin zor. Tamamlandımı eksikler bari. Ben aldım sayılır herşeyi.Doğum tarihim belli diil.. Ama ben seçimde doğurcam diyorum.. Doktor 39.hafta diyor tamda seçim günü.. Bende istemiyorum. Herhalde haziran 8-10 arası bi gün olur..
kızz naber nasılsın görüşmeyeli, izindesin ya artık rahatsındır :)heyyooooooooooooooo ben geldimm kuzularım marabalarım .nasılsınız..
selam kızlar nasılsınız bugun butun gun kendime gelipte giremedim midemm ve saframı tekrar azdırdım ama bu sefer stresten dun kayınvalideme anneler gununu kutlamaya gittik gerçi hiç düşünmüyodum gitmeyi ama eşimin hatrına gittim gitmeyi düşünmüyodum cunku 1 ay öncesine kadar yatak döşek hasta yatıyodum yemek yiyemiyodum ne uyku ne bişe vardı ve bu görümcem ve kaynanam olacak yaratıklar bir kere bile kapımı çalmadılar ben gurbetteydim yemek yapılması gerekiyodu hamileydım ya aranmazmıyım sorulmazmıyım neyse akşam gittim kaynanam neden gelmiyosun hiç dedi bende anne ben hatsayım sizin gelmeniz gerekirdi dedim yanlızım gurbetteyım dedim gerizekalı bana ne dedi biliyomusunuz kızın yanında ya dedi yaa iğrençç anne saçmalama dedi oğluna söleseydin o seni bırakırdı dedim işi var engel olmak istemiyom diyince eşim çıldırdı bir gun önce mevlüte götur derken iyiydi anne dedi ne biçim insansınız torununuz olacak bu kız hasta hıc mı aranmaz dedi oraya buraya gitmeyi bilosun dedi tabii benim gittiği yerlerden haberim ozaman oldu kayın validem ağlamaya başladı görümcemde hemen atladı ne ağlatıyosun ne var nası gelsin dyince bende abla öle deme bekledim hastayken dedim bana sinirl, bişekilde hastalığında bişe yok ne olcak geçer diye bağırdı neyse kalktık eve geldik ama dunden beri ağlıyorum midem mahvoldu ben hasta yatarken gezmiş tozmuşlar kaynanam görümcemm eşimde haberi varmış üzülmeyeyim diye sölememiş bana ama cok içerlerdimm cok üzüldüm rabbim görümcemde hamile kalacak hiç bişe demiyorum allaha havale ediyorum çok üzüldüm çokk
normalmi düşünüyosun canım doğumu ? eksiği çok daha bebişin doğuda olunca halledemiyorum hiçbişeyi iki haftada bi şehir dışına çıkıyorum işte bi iki saatte ne alabilirsem :) benim doğum bellli değil daha bu gidişimde soracam tarihi bişy söyler inşallah ...Akşam çenemiz düşüyo bizim gündüzki kızlar izindeler şimdi yoksa onlarda baya kaynatıyolardı yavaşladı artık topik :)
kızz naber nasılsın görüşmeyeli, izindesin ya artık rahatsındır :)
annem daha ne diyo biliyomusun göümcene hediye ne alayım terlik alaymmı kayınvalidene ne alayım diyor bana bişe almaycaksın dedim anne bana yaptıklarını bilmiyomusun dedim ve varya hiç bişe yapmadılar annem doğum pijamama kadar aldı bebek kıyafeti almadık biz hep annem aldı bunlar daha bana sormadılar bişeye ihtiyacın var mı diye
birce ev çok karışık. düğünümüz vardı 2 gün yoktum evde. dün gece 2 de geldim. ancak yıkamalara başladık.. face den göbüşünü beğendim. yakışıklımı yamanımı seni değil:))))) şaka kız..
kıyamam ben sana tkma bu salakça şeyleri diyecem ama takılıyosun mecburen. bebişini düşün okuyunca ben bile sinir oldum ama sabır de allah herkese yaptığının karşılığını katı katı vermesini bilir. aynı olayı bende yaşadım. 5 . ayda düşük tehlikesi geçirdim ve 10 gün evde yattım ama kaynanam ijtiyaç varsa geleyim dedi. hiç böyle denir mi? kendi kızı olsa koşa koşa gider. ve 10 gün boyunca hiç gelmedi. düşük tehlikem var kalkmamam lazım ama mecbur kalktım yaptım yemeğimi işimi. allahın sevgili kuluymuşum ki bebeğime bişey olmadı. ve benim düşük tehlikem üzüntüden oldu. erkek kardeşim kalp ameliyatı olacaktı. dru masada kalır dedi. ben buna üzülürken bide kaynanan şoku yaşadım. ama hala yüzsüzce suratıma bakıyolar. tabi sonra normale dönmedi herşey. torunları olacak biz herşeyi almışız etmişiz geçen geldi diyoki çok memnun oldum herşeyi almışsınız.ölürmüsün öldürürmüsün?
EGE hanımlar gelmişşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşş
hehe gördüm:)) kolay gelsin, yavaş yavaş yap, gelinimin rahatını kaçırma sakın...
ben tüp bebek yaptırdım gelmediler 2 duşuğumde gelmediler ve eşim tek erkek çocukalrı kaynım ölmüş 2 kız torun var ellerini öpmeye gelmiyolarve eltim teyze kızı çok vıcdansızlarmış haklısın ölürmüsün öldürürmüsün senin kardeşin nası oldu pekii
hoşbuldukkk. ama çıkmam lazım misaqfirlikteyim. kuzenim başımda bekliyor msnde arkadaşları var.. sizi merak ettim herkese selam. haftaya işlerim daha rahatlar ozaman girerim sık sık çok özledim sizi
hoşbuldukkk. ama çıkmam lazım misaqfirlikteyim. kuzenim başımda bekliyor msnde arkadaşları var.. sizi merak ettim herkese selam. haftaya işlerim daha rahatlar ozaman girerim sık sık çok özledim sizi
canikommm.... özledim hepiciğinizi ama ev de beni bekleyen bir çocuğum daha olduğu içindir kiiiiiiii işim bitmiyor... fmg ile bugun telde konuştuk izine çıktı oda giremez artık.. ben ağırlaştım valla. sizler nasılsınız kızlardan bi haber varmı kötü bişey yok değilmi topikte..
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?