2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevibadeee duru koyacakmışsın galiba.. hahahahah ben sana demiştim baştan duru koy :)))))))))
nbr özledinmi beni ..çatışamadık bayadır

duru daha güzel bence. hem gelinimin de adı
Birce selam ben sezin..
Artık sonunda girebileceğim inşallah foruma...Çok özledim valla sizleri..Nasılsın? Bebişin nasıl??
selam canım. iyiyiz biz. sen nasılsın? bir ara adını çok görüyordum aşağıda hatta selam da verdim, niye yazmıyorsun diye.görmedin herhalde. ne kadar kaldı doğuma?

gidersin....
gidersin.....
bende öyle diyodum ama bizim aldığımız terbiye, örfümüz, adetimiz onların seviyesine inmeye müsade etmiyor canım

annem daha ne diyo biliyomusun göümcene hediye ne alayım terlik alaymmı kayınvalidene ne alayım diyor bana bişe almaycaksın dedim anne bana yaptıklarını bilmiyomusun dedim ve varya hiç bişe yapmadılar annem doğum pijamama kadar aldı bebek kıyafeti almadık biz hep annem aldı bunlar daha bana sormadılar bişeye ihtiyacın var mı diye

amaniiiiiiiiiiiiiiii ege ağammmm gelmişşşş
bizde şimdi senden bahsetmiştik sezz sormuştu seni,
nasılsın iyimisin ağırlaştınmı bayağı??

ağan yesin seni..
ağırlaştım ve ayaklarım şişiyor. şu an amcamdayım ancak fırsatım oldu girebildim. bugun çarşı işimi hallettim yıkamalarım başladı. evde kalınca çok yoruluyorum iş daha iyiymiş:))))))))) buradanda uzak kaldım. varmı gelişme....

nerdesin kızım sen? izne çıktın unuttun bizi ben de şimdi duru gelinimin adı demiştim sevi'ye:)

birce ev çok karışık. düğünümüz vardı 2 gün yoktum evde. dün gece 2 de geldim. ancak yıkamalara başladık.. face den göbüşünü beğendim. yakışıklımı yamanımı seni değil:))))) şaka kız..

normalmi düşünüyosun canım doğumu ? eksiği çok daha bebişin doğuda olunca halledemiyorum hiçbişeyi iki haftada bi şehir dışına çıkıyorum işte bi iki saatte ne alabilirsem :) benim doğum bellli değil daha bu gidişimde soracam tarihi bişy söyler inşallah ...Akşam çenemiz düşüyo bizim gündüzki kızlar izindeler şimdi yoksa onlarda baya kaynatıyolardı yavaşladı artık topik :)
heyyooooooooooooooo ben geldimm kuzularım marabalarım .nasılsınız..
kızz naber nasılsın görüşmeyeli, izindesin ya artık rahatsındır :)

kıyamam ben sana tkma bu salakça şeyleri diyecem ama takılıyosun mecburen. bebişini düşün okuyunca ben bile sinir oldum ama sabır de allah herkese yaptığının karşılığını katı katı vermesini bilir. aynı olayı bende yaşadım. 5 . ayda düşük tehlikesi geçirdim ve 10 gün evde yattım ama kaynanam ijtiyaç varsa geleyim dedi. hiç böyle denir mi? kendi kızı olsa koşa koşa gider. ve 10 gün boyunca hiç gelmedi. düşük tehlikem var kalkmamam lazım ama mecbur kalktım yaptım yemeğimi işimi. allahın sevgili kuluymuşum ki bebeğime bişey olmadı. ve benim düşük tehlikem üzüntüden oldu. erkek kardeşim kalp ameliyatı olacaktı. dru masada kalır dedi. ben buna üzülürken bide kaynanan şoku yaşadım. ama hala yüzsüzce suratıma bakıyolar. tabi sonra normale dönmedi herşey. torunları olacak biz herşeyi almışız etmişiz geçen geldi diyoki çok memnun oldum herşeyi almışsınız. ölürmüsün öldürürmüsün?

canikommm.... özledim hepiciğinizi ama ev de beni bekleyen bir çocuğum daha olduğu içindir kiiiiiiii işim bitmiyor... fmg ile bugun telde konuştuk izine çıktı oda giremez artık.. ben ağırlaştım valla. sizler nasılsınız kızlardan bi haber varmı kötü bişey yok değilmi topikte..
sen nasılsın

al işte benimkide öyle. bi kendini gezdirsin merakında. ama lafa gelince biz yaotık biz ettik oluyo. ama bir gün çok fena bozucam haberi yok
benim eşim sağolsun. hiçbirşeyimi eksik koymadı. en iyisi kimseye gebe kalmamak. ben kendi geceliğimi pijamamı kendim aldım. ama arkadaşlardan duyuyorum onu kayınvalidem aldı bunu aldı diyte. o zaman ülüyorum ben naptım da bunlar bana böyle davranıyo die.

hehe gördüm:)) kolay gelsin, yavaş yavaş yap, gelinimin rahatını kaçırma sakın...

ben tüp bebek yaptırdım gelmediler 2 duşuğumde gelmediler ve eşim tek erkek çocukalrı kaynım ölmüş 2 kız torun var ellerini öpmeye gelmiyolarve eltim teyze kızı çok vıcdansızlarmış haklısın ölürmüsün öldürürmüsün senin kardeşin nası oldu pekii

EGE hanımlar gelmişşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşş

hoşbuldukkk. ama çıkmam lazım misaqfirlikteyim. kuzenim başımda bekliyor msnde arkadaşları var.. sizi merak ettim herkese selam. haftaya işlerim daha rahatlar ozaman girerim sık sık çok özledim sizi

çok geçmiş olsun. allah a çok şükür ne kardeşime ne bebişime hiç birşey olmaıd. kardeşim o ihtimale rağmen ameliyat günü uyandı ve 2 gün sonra normal odaya çıktı. şimdide iyi. yavaş yavaş toparlanıyo. allah ıma çok şükürler olsun.

hoşbuldukkk. ama çıkmam lazım misaqfirlikteyim. kuzenim başımda bekliyor msnde arkadaşları var.. sizi merak ettim herkese selam. haftaya işlerim daha rahatlar ozaman girerim sık sık çok özledim sizi

tamam şekerim bekleriz, bizde seni özledik hadi Allah'a emanetsin :)

egeeeeeeeeeee hosgeldiiiiinnnnnnnn
boşlama biziiiiiiiii yine yine yine hep gelllllllllllllllll

yok canımmm herkes iyi çok şükür önemli gelişme yeliss te var bi tek bugün doğumu vardı biliyosundur belki, ben daha ağırlaşmadım o kadar Allahtan izindeyim bende evde yata yata geçiriyorum izini işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…