- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bnde bakemmmmaz önce bebişimin odasının abajuru ve avizesi geldi resimlerini eklmeiştim geçmiş sayfalarda çok güzelllll çok begendim bayıldımmm resimdekinden daha güzel cicili bicili bişyiyiki almışım
sevibadeee duru koyacakmışsın galiba.. hahahahah ben sana demiştim baştan duru koy :)))))))))
nbr özledinmi beni ..çatışamadık bayadır
duru daha güzel bence. hem gelinimin de adı
selam canım. iyiyiz biz. sen nasılsın? bir ara adını çok görüyordum aşağıda hatta selam da verdim, niye yazmıyorsun diye.görmedin herhalde. ne kadar kaldı doğuma?
annem daha ne diyo biliyomusun göümcene hediye ne alayım terlik alaymmı kayınvalidene ne alayım diyor bana bişe almaycaksın dedim anne bana yaptıklarını bilmiyomusun dedim ve varya hiç bişe yapmadılar annem doğum pijamama kadar aldı bebek kıyafeti almadık biz hep annem aldı bunlar daha bana sormadılar bişeye ihtiyacın var mı diye
ağan yesin seni..
ağırlaştım ve ayaklarım şişiyor. şu an amcamdayım ancak fırsatım oldu girebildim. bugun çarşı işimi hallettim yıkamalarım başladı. evde kalınca çok yoruluyorum iş daha iyiymiş:))))))))) buradanda uzak kaldım. varmı gelişme....
kıyamam ben sana tkma bu salakça şeyleri diyecem ama takılıyosun mecburen. bebişini düşün okuyunca ben bile sinir oldum ama sabır de allah herkese yaptığının karşılığını katı katı vermesini bilir. aynı olayı bende yaşadım. 5 . ayda düşük tehlikesi geçirdim ve 10 gün evde yattım ama kaynanam ijtiyaç varsa geleyim dedi. hiç böyle denir mi? kendi kızı olsa koşa koşa gider. ve 10 gün boyunca hiç gelmedi. düşük tehlikem var kalkmamam lazım ama mecbur kalktım yaptım yemeğimi işimi. allahın sevgili kuluymuşum ki bebeğime bişey olmadı. ve benim düşük tehlikem üzüntüden oldu. erkek kardeşim kalp ameliyatı olacaktı. dru masada kalır dedi. ben buna üzülürken bide kaynanan şoku yaşadım. ama hala yüzsüzce suratıma bakıyolar. tabi sonra normale dönmedi herşey. torunları olacak biz herşeyi almışız etmişiz geçen geldi diyoki çok memnun oldum herşeyi almışsınız.ölürmüsün öldürürmüsün?
al işte benimkide öyle. bi kendini gezdirsin merakında. ama lafa gelince biz yaotık biz ettik oluyo. ama bir gün çok fena bozucam haberi yok
benim eşim sağolsun. hiçbirşeyimi eksik koymadı. en iyisi kimseye gebe kalmamak. ben kendi geceliğimi pijamamı kendim aldım. ama arkadaşlardan duyuyorum onu kayınvalidem aldı bunu aldı diyte. o zaman ülüyorum ben naptım da bunlar bana böyle davranıyo die.
ben tüp bebek yaptırdım gelmediler 2 duşuğumde gelmediler ve eşim tek erkek çocukalrı kaynım ölmüş 2 kız torun var ellerini öpmeye gelmiyolarve eltim teyze kızı çok vıcdansızlarmış haklısın ölürmüsün öldürürmüsün senin kardeşin nası oldu pekii
al işte benimkide öyle. bi kendini gezdirsin merakında. ama lafa gelince biz yaotık biz ettik oluyo. ama bir gün çok fena bozucam haberi yok
benim eşim sağolsun. hiçbirşeyimi eksik koymadı. en iyisi kimseye gebe kalmamak. ben kendi geceliğimi pijamamı kendim aldım. ama arkadaşlardan duyuyorum onu kayınvalidem aldı bunu aldı diyte. o zaman ülüyorum ben naptım da bunlar bana böyle davranıyo die.
maşallah canım rabbim sıhat versin şimdi eşim aramış cıkalım biraz diye sonra görüşürüzçok geçmiş olsun. allah a çok şükür ne kardeşime ne bebişime hiç birşey olmaıd. kardeşim o ihtimale rağmen ameliyat günü uyandı ve 2 gün sonra normal odaya çıktı. şimdide iyi. yavaş yavaş toparlanıyo. allah ıma çok şükürler olsun.
bnde bakemmmm
bnmde kızıma oda geldi yerleşti ewe oğlum bnmle yatak odasında yatacak:) 1sene en az:)
bakın linki bu
Belis Papatya Byyebilen Bebek Odas
selam kızlar 3 haftadır giremiyorum hep meraktayım yaaa nasılsınız suzi doğum yapmış kuzu msj atmış faceden ama mail yazdım cewap gelmedi sanırım görmedi biri bana detaylarıyla anlatsın noooolurrrr
ben iyiyim ew toparlandı bitti şuan annem, kv (kaynwalide) we eşim temizliyolar ewi (eşim we annem arasında sular duruldu gibi gibi) yarında taşınıyoruz umarım sorunsuz atlatırız şu taşınma işini..
dra gidecektim bugün hiç fırsatım olmadı artık bi kaç gün sonra
35+5im çok ağırlaştım waginamda ağrılar hissediorum sızı şeklinde çok yürüyünce falan..
anlatsın biri nolur ne war ne yok..
şuan annemdeyim bugece burdayız sonrasında ewimdeee
net bağlatacağım yerleşir yerleşmez
bnde bakemmmm
bnmde kızıma oda geldi yerleşti ewe oğlum bnmle yatak odasında yatacak:) 1sene en az:)
bakın linki bu
Belis Papatya Byyebilen Bebek Odas
selammm kızlarrr
biz geldikk
geçti ama...anneler günümüz kutlu olsun
dün giremedim, işlerim vardı...
eşim cumartesi gececiydi, sağolsun sabah eve gelirken kocaman buket çiçek yaptırmış gelmiş
sabah daha yatıyorum yastığın yanına koydu, gözümü açtımçiçek buketi
acaip moral oldu,
bugünde doğum yapıcam hastaneye gittik, odalarına filan baktık...
çarşıya gitmeye tövbe etmiştimbi gün arayla yine gittim bugün
minnak bebeğime minik çoraplar ve minik ayakkabısını aldık, onları unutmuştum daha önce
işte öyle...burda yeni bi gelişme varmı???
yeliss bugün doğuma gircekti...
bugün esra gelmedimi???
yaa kızlar bişi sorcam, benim prensesler kardeşlerinin ismini duru istiyorlar,
duru aslında benim hiç düşünmediğim bi isimdi :44:
babamızda 1 aydır cansuya takmış durumdaydı ama oda, duru ya olabilir diyor,
sizlerinde fikirlerinizi almak isterim
slm bayanlar 33hafta 5 günlüğüz ama gelişim olarak 40 haftayı doldurmuşuz 3100 gr 51 cm boyu 6 hafta var beklenen doğuma o süre içinde 4500 gr doğar dedi ancak haziranın 1 de tekrar çağırdı ogün eğer 4000gr üzerine çıkmışsa ya suni sancıyla normal doğurcam yada sezeryanla alıcak 1 haziran karar tarihi oldu benim tosun paşa sürekli kilo alıyor bakalım ne olucak kızlar birde akıntım için fitil verdi biraz endişelendim ama zararı yokmuş bebişe
Kızlar iyi akşamlar
Doktordan geldim yarın 09:00 sezaryanla kuzucuğuma kavusacağım insallah dua edin hayırlısıyla Allah sağsalim kucağımızda eve dönmek nasip eder ...
Blue sen doktora gidecektin inşaallah yolundadaır herşey
Kızlar hepinizi öptüm
Kızlar iyi akşamlar
Doktordan geldim yarın 09:00 sezaryanla kuzucuğuma kavusacağım insallah dua edin hayırlısıyla Allah sağsalim kucağımızda eve dönmek nasip eder ...
Kızlar hepinizi öptüm
ayy ne güzel ne güzel kavuşuyosun kuzucuguna darısı bize inşallahKızlar iyi akşamlar
Kızlar hepinizi öptüm
slm bayanlar 33hafta 5 günlüğüz ama gelişim olarak 40 haftayı doldurmuşuz 3100 gr 51 cm boyu 6 hafta var beklenen doğuma o süre içinde 4500 gr doğar dedi ancak haziranın 1 de tekrar çağırdı ogün eğer 4000gr üzerine çıkmışsa ya suni sancıyla normal doğurcam yada sezeryanla alıcak 1 haziran karar tarihi oldu benim tosun paşa sürekli kilo alıyor bakalım ne olucak kızlar birde akıntım için fitil verdi biraz endişelendim ama zararı yokmuş bebişe
Kızlar iyi akşamlar
Kızlar hepinizi öptüm
Kızlar iyi akşamlar
Kızlar hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?