2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

az önce bebişimin odasının abajuru ve avizesi geldi resimlerini eklmeiştim geçmiş sayfalarda çok güzelllll çok begendim bayıldımmm resimdekinden daha güzel cicili bicili bişy iyiki almışım

selam kızlar 3 haftadır giremiyorum hep meraktayım yaaa nasılsınız suzi doğum yapmış kuzu msj atmış faceden ama mail yazdım cewap gelmedi sanırım görmedi biri bana detaylarıyla anlatsın noooolurrrr
ben iyiyim ew toparlandı bitti şuan annem, kv (kaynwalide) we eşim temizliyolar ewi (eşim we annem arasında sular duruldu gibi gibi) yarında taşınıyoruz umarım sorunsuz atlatırız şu taşınma işini..
dra gidecektim bugün hiç fırsatım olmadı artık bi kaç gün sonra
35+5im çok ağırlaştım waginamda ağrılar hissediorum sızı şeklinde çok yürüyünce falan..
anlatsın biri nolur ne war ne yok..
şuan annemdeyim bugece burdayız sonrasında ewimdeee
net bağlatacağım yerleşir yerleşmez

az önce bebişimin odasının abajuru ve avizesi geldi resimlerini eklmeiştim geçmiş sayfalarda çok güzelllll çok begendim bayıldımmm resimdekinden daha güzel cicili bicili bişy iyiki almışım
bnde bakemmmm
bnmde kızıma oda geldi yerleşti ewe oğlum bnmle yatak odasında yatacak:) 1sene en az:)
bakın linki bu
Belis Papatya Byyebilen Bebek Odas

sevibadeee duru koyacakmışsın galiba.. hahahahah ben sana demiştim baştan duru koy :)))))))))
nbr özledinmi beni ..çatışamadık bayadır

özlememmiii aşkımı bennnnnnn
evet dönüp dolaşıp senin lafına geliyoz galiba..
doğana kadar ve isim kulağına okunana kadar yine ben kesin gözüyle bakamıyorum..
çatışamadık yaa özledim seni, bi daha bu kadar ara verme

yesinler senin gelinini emi

çünki annerimiz insanda...ondan öyle yapıyolar melonycim,
sormazlar gelin düşman çünki

evet yaa işin kıymetini bilin
evde hem iş çok hemde nankör yap yap bitmiyo..

aman daha çok memnun ol çünki size minnet etmiyoz
diycektin ama denmiyor işte...

ahhh canım arkadaşlarım bile daha hevesli kaynanamdan...
daha 1 çöp hediyesini görmedim, ama geliniz diye beklentileri çok hepsinin
önce allah, sonra kocam için..

senin eltin teyzenin kızımı melony??

benim eşimde yapar ama bura pahalı memleket olunca annem ben alırım siz ellemeyin dedi isteiğim pijamalar bile burda yok iğrenç bir yer yada en bulamıyorum bilemiyorum çok gezmem lazım onuda yapamadıım için anneme havale ettim
maşallah canım rabbim sıhat versin şimdi eşim aramış cıkalım biraz diye sonra görüşürüz

bnde bakemmmm
bnmde kızıma oda geldi yerleşti ewe oğlum bnmle yatak odasında yatacak:) 1sene en az:)
bakın linki bu

hasrettttttttt nerdesin sen anacım,
bende bu kız taşındı...yerleşti.. diyodum,
çok güzelmiş oda takımı güle güle kullansın jery
doğum yaptım diye gelirsin artık sanırım evde nette olmayınca..

hoşgeldin süper anne o ağrılar bende de var kızz... anlamadım valla... hayırlısıyla bi taşın da bağlatırsın neti de... Suzi doğum yapmış evet o sıralar bende yoktum buralarda... bana da fatma msj attı da söyledi... Bugun de yeliss diye bi arkadaşımız ameliyata gircekti doğurmuştur muhtemelen... dökülmeye başladık anlıcağın şekerim...

hahayyy benim kızım 14 aylık.. doğuma gelip ortalıı karıştırmaktna başka bi b.ka yaramadılar.. 1 sene sonra kaynanam 7.8 örgü yelek hırka getrdi o kadar!!!!! ne bi altın ne bi çorap dahi görmedim! nefret ediyorum onlardan ama işte mecbur yüzyüze bakıyoruz

offffff niye kımse yazmıyor yaa herkes face demi konuşuyor ne kız sevi sende mi dahil oldun faceye?

bnde bakemmmm
bakın linki bu

çok güzelmiş ağlamadan uslu uslu yatsın içinde jerry :)) belisin kataloguna bakmıştım bende çok güzel odalar vardı güzel ürünleri ...ben daha sipariş edemedim odayı az önce herifin başının etini yiyodum hiçbşyle ilgilenmiyosun 9 aylık hamile hamile herşeyle benmi ilgileneyim diye oda susuyo suçlu suçlu tamam yaparız diyo ama lafta bi hafta içinde hallederim odayıda inşallah ...

işte bunlar geldiiiii resimde canlı görünmüyor ama çok ciciler çok begendim bayılırım cicili bicili süslü şeylere

Son düzenleme:

canım benim nasılsın? ay kocamın yüzünden bi konuşamadıkk :) ben bugün bebeğimi gördüm seviiii 2 kg olmuş oğluşum :)) doğum pozsiyonunu da almış teyzesii:)

çok güzel canım duru ismi. aklınızı karıştırmak istemem ama şevval ismi de çok güzel

slm bayanlar 33hafta 5 günlüğüz ama gelişim olarak 40 haftayı doldurmuşuz 3100 gr 51 cm boyu 6 hafta var beklenen doğuma o süre içinde 4500 gr doğar dedi ancak haziranın 1 de tekrar çağırdı ogün eğer 4000gr üzerine çıkmışsa ya suni sancıyla normal doğurcam yada sezeryanla alıcak 1 haziran karar tarihi oldu benim tosun paşa sürekli kilo alıyor bakalım ne olucak kızlar birde akıntım için fitil verdi biraz endişelendim ama zararı yokmuş bebişe

Kızlar iyi akşamlar

Doktordan geldim yarın 09:00 sezaryanla kuzucuğuma kavusacağım insallah dua edin hayırlısıyla Allah sağsalim kucağımızda eve dönmek nasip eder ...

Blue sen doktora gidecektin inşaallah yolundadaır herşey
Kızlar hepinizi öptüm

oyy maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın canım, hayırlısı neyse o olsun doğumunda da

yaaa hadi sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canımm :) çok sevindim niye üzülüyorsun Allah'a şükür yarın bebeğin kollarında :) ayy böyle okudukça benim de doğurasım geliyor ya :) kaç kg olmuş bebeğin?

canım Allah hayırlı doğum nasip etsin, inşallah sağ salim alırsın kuzucuğunu kucağına... ne heyecanlı

ayy ne güzel ne güzel kavuşuyosun kuzucuguna darısı bize inşallah

ayy ne güzel doğum haberleri geliyor artık :) maşallah ne yedinde o kadar kilo aldı kuzucuk benimki 2500 olmamıştır bile ne güzel tosuncuk olacak

oyy maşallah yerim ben onu

eşim gezdircem dedi ofise bıraktı işim var dedi gitti gelince gezicez herhalde

hayırla kucağına almayı nasip etsin güle güle kavuştursun

yarın bir bebeişimz daha oluyor yupiii oğluma abi geliyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…