offffff niye kımse yazmıyor yaaherkes face demi konuşuyor ne kız sevi sende mi dahil oldun faceye?
çok güzelmiş ağlamadan uslu uslu yatsın içinde jerry :)) belisin kataloguna bakmıştım bende çok güzel odalar vardı güzel ürünleri ...ben daha sipariş edemedim odayıaz önce herifin başının etini yiyodum hiçbşyle ilgilenmiyosun 9 aylık hamile hamile herşeyle benmi ilgileneyim diye oda susuyo suçlu suçlu tamam yaparız diyo ama lafta bi hafta içinde hallederim odayıda inşallah ...
Eki Görüntüle 192079 Eki Görüntüle 192080
işte bunlar geldiiiii resimde canlı görünmüyor ama çok ciciler çok begendim bayılırım cicili bicili süslü şeylere
canım benim nasılsın? ay kocamın yüzünden bi konuşamadıkk :) ben bugün bebeğimi gördüm seviiii2 kg olmuş oğluşum :)) doğum pozsiyonunu da almış teyzesii:)
çok güzel canım duru ismi. aklınızı karıştırmak istemem ama şevval ismi de çok güzel
evet...,
beğenemedinmi merve
daha isimleri nickleri tam bilmediğim için dahil olmuyorum konuşmalara...
yakamoz odayı almadan aksesuar niye aldın???
çok güzel yanlız...
bizim facededen birisi krem bebek odası eklemiş bayıldımmmm
bi baksana..
maşallahhh meteye
bende yarın görcem cimcime kızımı, ultrasona güler durur artık
çok güleç teyzesi daha 4 aylıkken başladı yüzünü bize dönüp gülümsemelere..
ayyyyyy isim konusunu bilmiyorum blue, bu kez çok kararsız kaldım...
içim bi türlü bi şeye atmadı,
şevvalde aklıma geldi ama arkadaşımın kızı..
etrafta aynı isim olunca insana bi doygunluk geliyo..
kaç haftalıksın kız az kalmış 13 günün var ya ben hala inanamıyorum bizim topikde doğumlar başladı ya bizde geri sayım bölümü açalım açsammıki ne
ayy ne güzel ne güzel kavuşuyosun kuzucuguna darısı bize inşallah
ayy ne güzel doğum haberleri geliyor artık :) maşallah ne yedinde o kadar kilo aldı kuzucuk benimki 2500 olmamıştır bilene güzel tosuncuk olacak
şevval benim bebeğimin ismi kıss hatta duryuda düşündük ama tek isim de karar verdik şevval olcakk kısımın ismi
hurma incir kayısı badem kaju işlenmiş yer fıstığı muz ve süt en çok yediğim şeyler bide hep sol tarafıma yattım hamile kaldığımdan beri hiç sağıma yatmadım buda etkenmiş
adıyla yaşasın,
benim bebek doğana kadar içim hiç bi isme ısınmayacak galiba,
duruyu ablam ve kızlar istedi..
bence genetiktir, o dediklerinin çoğunu bende yiyorum, sağımdan zorum var zaten, kaburgam batıyo mecburen sola yatıyorum, sonucu yarın dr da görcez...ama sizin ailede tosun doğuran varmı, ben genetik olduğunu düşünüyorum..
kız oda en son gelecek en azından odayı alana kadar diğer aksesuarları tamamlıyım, oda pembe olacak zaten rengi belli aksesuarlarıda ona göre alıyorum işteevet...,
beğenemedinmi merve
çok güzel yanlız...
bi baksana..
maşallahhh meteye
hurma incir kayısı badem kaju işlenmiş yer fıstığı muz ve süt en çok yediğim şeyler bide hep sol tarafıma yattım hamile kaldığımdan beri hiç sağıma yatmadım buda etkenmiş
evet...,
beğenemedinmi merve
çok güzel yanlız...
bi baksana..
maşallahhh meteye
sezin face'te 2011 haziran anneleri diye arat. 2 tane çıkıyor beğen yazan değil diğeri.
sezin face'te 2011 haziran anneleri diye arat. 2 tane çıkıyor beğen yazan değil diğeri.
kimler var cnm, sen varmısın???? burda kimse konuşmuyo ama
epey kişi var canım, ben de varım. banayaklaşma ve burcuerpak sanırım yönetici. onlar kabul ediyor.
galiba kimse online değil.kabul etmiyorlar.
sen nasılsın cnm..bebiş nasıl??doğum belli mi?
yaaa hadi sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canımm :) çok sevindim niye üzülüyorsun Allah'a şükür yarın bebeğin kollarında :) ayy böyle okudukça benim de doğurasım geliyor ya :) kaç kg olmuş bebeğin?
canım Allah hayırlı doğum nasip etsin, inşallah sağ salim alırsın kuzucuğunu kucağına... ne heyecanlı
ayy ne güzel ne güzel kavuşuyosun kuzucuguna darısı bize inşallah
ayy ne güzel doğum haberleri geliyor artık :) maşallah ne yedinde o kadar kilo aldı kuzucuk benimki 2500 olmamıştır bilene güzel tosuncuk olacak
hayırla kucağına almayı nasip etsin güle güle kavuştursun
yarın bir bebeişimz daha oluyor yupiii oğluma abi geliyor demek
asuman maşallah bebişine
karakan'ın kuzey'i de geliyormuş yarın. çok heyecanlanıyorum ve de sabırsızlanıyorum:))
Kızlarrrrrr neden kimse yazmıyor??geçmişi okuyorsunuz galiba.
Karakan aiyyy çok heyecanlı yaaa ben bile heyecanlandım yaa:)bu gece uyuyamazsın herhalde:)inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine:)
Tombiş bebeişlerin annelerine de kocaman bi MAŞAAALAHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?