2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offffff niye kımse yazmıyor yaa herkes face demi konuşuyor ne kız sevi sende mi dahil oldun faceye?

evet...,
beğenemedinmi merve
daha isimleri nickleri tam bilmediğim için dahil olmuyorum konuşmalara...

yakamoz odayı almadan aksesuar niye aldın???
çok güzel yanlız...
bizim facededen birisi krem bebek odası eklemiş bayıldımmmm
bi baksana..

maşallahhh meteye
bende yarın görcem cimcime kızımı, ultrasona güler durur artık
çok güleç teyzesi daha 4 aylıkken başladı yüzünü bize dönüp gülümsemelere..
ayyyyyy isim konusunu bilmiyorum blue, bu kez çok kararsız kaldım...
içim bi türlü bi şeye atmadı,
şevvalde aklıma geldi ama arkadaşımın kızı..
etrafta aynı isim olunca insana bi doygunluk geliyo..

şevval benim bebeğimin ismi kıss hatta duryuda düşündük ama tek isim de karar verdik şevval olcakk kısımın ismi

hurma incir kayısı badem kaju işlenmiş yer fıstığı muz ve süt en çok yediğim şeyler bide hep sol tarafıma yattım hamile kaldığımdan beri hiç sağıma yatmadım buda etkenmiş

şevval benim bebeğimin ismi kıss hatta duryuda düşündük ama tek isim de karar verdik şevval olcakk kısımın ismi

adıyla yaşasın,
benim bebek doğana kadar içim hiç bi isme ısınmayacak galiba,
duruyu ablam ve kızlar istedi..

hurma incir kayısı badem kaju işlenmiş yer fıstığı muz ve süt en çok yediğim şeyler bide hep sol tarafıma yattım hamile kaldığımdan beri hiç sağıma yatmadım buda etkenmiş

bence genetiktir, o dediklerinin çoğunu bende yiyorum, sağımdan zorum var zaten, kaburgam batıyo mecburen sola yatıyorum, sonucu yarın dr da görcez...ama sizin ailede tosun doğuran varmı, ben genetik olduğunu düşünüyorum..

valla bebiş benim tarafıma benziyor babam halalarım 190 boyunda ve 100 kilonun üzerindeler halalarım hep kilolu dünyaya getirmişler ne bilim doktor 13 kilo almışsın ama hepsini bebek almış dedi offff normal doğurabilcemmi ben onu düşünüyorum şimdi

kız oda en son gelecek en azından odayı alana kadar diğer aksesuarları tamamlıyım, oda pembe olacak zaten rengi belli aksesuarlarıda ona göre alıyorum işte odayı beklersem ohoo hiçbşyi tamamlıyamam ben doğuma kadar :))bordür ve perde tülünü sipariş ettim bugünde yarında uyku seti ve halısını sipariş edecem geriye bi oda kalıyo inşallah onuda bi haftaya kadar sipariş ederim ay hala büyük temizlik duruyo doğuma yakın yaparım artık onuda yaa işim çok valla benim

maşallah yaramış desene ay bende tombul tombul bişy isterdim ama pek öyle olmıycak galiba narin bi kız olacak benimki :)

asuman maşallah bebişine

karakan'ın kuzey'i de geliyormuş yarın. çok heyecanlanıyorum ve de sabırsızlanıyorum:))

cnm face de grupmu kurdunuz??? bende katılsam????

Kızlarrrrrr neden kimse yazmıyor??geçmişi okuyorsunuz galiba.
Karakan aiyyy çok heyecanlı yaaa ben bile heyecanlandım yaa:)bu gece uyuyamazsın herhalde:)inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine:)
Tombiş bebeişlerin annelerine de kocaman bi MAŞAAALAHHHHHHH

galiba kimse online değil.kabul etmiyorlar.
sen nasılsın cnm..bebiş nasıl??doğum belli mi?

iyiyim canım, bebiş de iyi, bugün çok hareketli:)) sezaryan istiyorum ben 10-15 haziran arası sanırım. daha net konuşmadık. senin belli mi? demin yazdım ama çıkmıştın galiba.bir ara adını çok görüyordum, selam da verdim kaç kere görmedin. boşver geçmişi okuma, direkt dal muhabbete:))

canım Allah hayırlı doğum nasip etsin, inşallah sağ salim alırsın kuzucuğunu kucağına... ne heyecanlı

hayırla kucağına almayı nasip etsin güle güle kavuştursun

yarın bir bebeişimz daha oluyor yupiii oğluma abi geliyor demek

asuman maşallah bebişine

karakan'ın kuzey'i de geliyormuş yarın. çok heyecanlanıyorum ve de sabırsızlanıyorum:))

Sağolun kızlar tam yazdım arkadaslar geldi ekranı kapattım şimdi gittiler evet çok heyecanlı tansiyonum yükselmiş heyecan yaptım duşa gireyim de rahatlayım biraz darısı başınıza sağsalim alalım bebeklerimizi inşaallah
merveciğim net kilosunu söylemedi 4 civarı dedi plesanta çok kireçlenmiş ciğer iğnesi vurdular hayırlısı bakalım görüşmek üzere iyi akşamlar

karakan allah hayırlı ugurlu etsın canım saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım darısı da bıze ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…