- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
hoş bulduk canımmmmhoşgeldin süper anneo ağrılar bende de var kızz... anlamadım valla... hayırlısıyla bi taşın da bağlatırsın neti de... Suzi doğum yapmış evet o sıralar bende yoktum buralarda... bana da fatma msj attı da söyledi... Bugun de yeliss diye bi arkadaşımız ameliyata gircekti doğurmuştur muhtemelen... dökülmeye başladık anlıcağın şekerim...
benim delü kocam iş çıkardıkça çıkardı walla ancak bitti..hasrettttttttt nerdesin sen anacım,
bende bu kız taşındı...yerleşti.. diyodum,
çok güzelmiş oda takımı güle güle kullansın jery
doğum yaptım diye gelirsin artık sanırım evde nette olmayınca..
iyiyim canım, bebiş de iyi, bugün çok hareketli:)) sezaryan istiyorum ben 10-15 haziran arası sanırım. daha net konuşmadık. senin belli mi? demin yazdım ama çıkmıştın galiba.bir ara adını çok görüyordum, selam da verdim kaç kere görmedin. boşver geçmişi okuma, direkt dal muhabbete:))
riskli dönem bitmiş artık, vaktinde ve sağlıkla doğsun inşallah kızın. benim son günlerde akşamları kasık ağrım oluyor ama bel ağrısı yok.kızlar merhaba, daha öncede birkaç defa yazmıştım belki hatırlayan olur. önce düşük riski sonra erken doğum riski derken yata yuvarlana bugune kadar geldim bende, hep sizleri okuyarak moral buldum :) şimdi tam 34 haftalık hamileyim allah nasip ederse kızımız olucak. şimdide kasılmalar başladıbilmiyorum aranızda sürekli kasılma yaşayan varmı bu haftalarda, birde bebeğiniz hareket ettikçe sizdede bel ve kasıkda sancı oluyormu? artık herşeye panik yapar oldum. Allah hepinmize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Evet benim bebişte çok hareketli bugün.. Karnım top gibi oldu.:44: Görmedim cnm..İşteydim, eve gelmek için çıktım.. Önceleri hepsini okucam diye günde 100 sayfa okuyordum yinede yetişemedim..Artık bıraktım valla yetişemiyorum...Görmedim yazdıklarını geçmişten geldiğimden..hiçbişey atlamıyım dedim ama yetişemedim size işte
Bebişin gelişimi iyidoktor 39.hafta diyo oda 12-13 haziran(seçim günleri:)) denk geliyo..Bende 8-10 u arası olabilir diyorum..Bakalım haftaya pazartesi gitcem kontrole, doktor ne dicek..Bide karar veremedim nerde dogum yapcam fiyatları da bilmiyorum henüz
kızlar bir şey soracağım..benim kasıkta değil de vajinada yani alt tarafımda iğne gibi batma hissi oluşuyor.2-3 saniye sürüp geçiyor hemen.dünden beri ara ara oluyor.siz de yaşıyor musunuz böyle bir durum?
off bugun ne kadar iğrenç geçti yabunalımları oynuyorum
hayırdır, noldu?
bana da oluyor arada, hormonlar tavan yapıyor. dün ben de her şeye ağladım. eşim pikniğe gidelim dedi orda açıldım biraz. bir süre daha böyle gideceğizayy ne bilim birce ya saçma sapan şeylere ağladım sinirlendim işlerimi tam yapamadım, duş alıcaktım ha beş dk sonra kalk merve ha 10 dk sonra kalk ha uyu uyan ondan sonra yap halaaaa sabahtan beri duş alıcamruh gibiyim, bebeğimin beşiği kurulmadı daha küçük odada parça parça bekliyor kurulmayı ona baktım ağladım niye kurulmadı diye ev dandini annemler bi gelemedi temzliğe ayyy manyak gibiyim bugun saç baş dağınık oğlum beni böyle görse bu benim annem mi der
bana da oluyor arada, hormonlar tavan yapıyor. dün ben de her şeye ağladım. eşim pikniğe gidelim dedi orda açıldım biraz. bir süre daha böyle gideceğiz(
sorma yaa çok fenaydım bugun hala üzerimde bitkinlik var yarın düzelirim inşallah...
hoşgeldin ezgi ayaklarıdır o
hoşbuldum canım, bebek döndü mü ki benim:26: en son gayet keyfi yerinde sandalyede oturur gibiydi teyzesi
kız var ya bazen aşağıya doğru bi yere vuruyo, tüm damarlarım sızlıyo
senin abajurlarda çok hoş canım.. güzel günlerde kullanalım inşallahçok güzelmiş ağlamadan uslu uslu yatsın içinde jerry :)) belisin kataloguna bakmıştım bende çok güzel odalar vardı güzel ürünleri ...ben daha sipariş edemedim odayıaz önce herifin başının etini yiyodum hiçbşyle ilgilenmiyosun 9 aylık hamile hamile herşeyle benmi ilgileneyim diye oda susuyo suçlu suçlu tamam yaparız diyo ama lafta bi hafta içinde hallederim odayıda inşallah ...
Eki Görüntüle 192079 Eki Görüntüle 192080
işte bunlar geldiiiii resimde canlı görünmüyor ama çok ciciler çok begendim bayılırım cicili bicili süslü şeylere
naman nallahım buda nesi kız:))) şeker falan yok dimi sende?slm bayanlar 33hafta 5 günlüğüz ama gelişim olarak 40 haftayı doldurmuşuz 3100 gr 51 cm boyu 6 hafta var beklenen doğuma o süre içinde 4500 gr doğar dedi ancak haziranın 1 de tekrar çağırdı ogün eğer 4000gr üzerine çıkmışsa ya suni sancıyla normal doğurcam yada sezeryanla alıcak 1 haziran karar tarihi oldu benim tosun paşa sürekli kilo alıyor bakalım ne olucak kızlar birde akıntım için fitil verdi biraz endişelendim ama zararı yokmuş bebişe
hadi bakalım hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar iyi akşamlar
Doktordan geldim yarın 09:00 sezaryanla kuzucuğuma kavusacağım insallah dua edin hayırlısıyla Allah sağsalim kucağımızda eve dönmek nasip eder ...
Blue sen doktora gidecektin inşaallah yolundadaır herşey
Kızlar hepinizi öptüm
bnde geliorummmmmm alın benideeeesezin face'te 2011 haziran anneleri diye arat. 2 tane çıkıyor beğen yazan değil diğeri.
kasılmalar bendede oluyo bazenn bunlar normalcanım kasık ağrısı zaten hat safhada sağa sola dönemiorum bile yatraken.. doğumla birlkte hepsi bitecek canım az kaldıkızlar merhaba, daha öncede birkaç defa yazmıştım belki hatırlayan olur. önce düşük riski sonra erken doğum riski derken yata yuvarlana bugune kadar geldim bende, hep sizleri okuyarak moral buldum :) şimdi tam 34 haftalık hamileyim allah nasip ederse kızımız olucak. şimdide kasılmalar başladıbilmiyorum aranızda sürekli kasılma yaşayan varmı bu haftalarda, birde bebeğiniz hareket ettikçe sizdede bel ve kasıkda sancı oluyormu? artık herşeye panik yapar oldum. Allah hepinmize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
iwet ya çok fazla oluyo hemde, bebik baskı yaptığından dolayı sanırım! hele çok yürürsem falankızlar bir şey soracağım..benim kasıkta değil de vajinada yani alt tarafımda iğne gibi batma hissi oluşuyor.2-3 saniye sürüp geçiyor hemen.dünden beri ara ara oluyor.siz de yaşıyor musunuz böyle bir durum?
yatagı kurulmamışmış kız daha benim koca ewim taşınmadı herşey ortadaayy ne bilim birce ya saçma sapan şeylere ağladım sinirlendim işlerimi tam yapamadım, duş alıcaktım ha beş dk sonra kalk merve ha 10 dk sonra kalk ha uyu uyan ondan sonra yap halaaaa sabahtan beri duş alıcamruh gibiyim, bebeğimin beşiği kurulmadı daha küçük odada parça parça bekliyor kurulmayı ona baktım ağladım niye kurulmadı diye ev dandini annemler bi gelemedi temzliğe ayyy manyak gibiyim bugun saç baş dağınık oğlum beni böyle görse bu benim annem mi der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?