dönmüştü dönmüştür , benimki kafasıyla mesaneme, ayaklarıyla da kaburgalarıma aynı anda vuruyor tepiniyor resmen
dönmüştür canım bnmkide 33küsürde döndühoşbuldum canım, bebek döndü mü ki benim:26: en son gayet keyfi yerinde sandalyede oturur gibiydi teyzesi
kız var ya bazen aşağıya doğru bi yere vuruyo, tüm damarlarım sızlıyo
poposudur canım:)ben de geldimmmmm, midemin olduğu yerdebebeğin bi yerleri var, neresi olduğunu bilmiyorum, sürekli inip kalkıyove kaburgamın altına girmeye çalışıyo sıpaaa
mesanedir eğer çişin gelmiş gibi oluyorsa mesanene bastırıyorduro aşağıda vurduğu yer mesane mi acaba? bakıcaz döndü mü hanımefendi, teyzesi de tersmiş benim bu ezgi hanımın :)) senin kontrolün ne zaman? benimki cumartesi. bakalım 15 günde ne kadar büyümüş olcak, bi önceki kontrolde daha 1900 dü ?
yatagı kurulmamışmış kız daha benim koca ewim taşınmadı herşey ortadaalışwerişe bile çıkmadım düşün halim ne kadar wahim sen böleysen ben oturup ağlıyayım zır zır:))))
döndüyse de o kadar büyük bi hareket hissetmedim ben ama , hissediliyomu acaba?dönmüştür canım bnmkide 33küsürde döndü
poposudur canım:)
seninki hızlı benimkine göre :)) hadi niş. güzel haberler....mesanedir eğer çişin gelmiş gibi oluyorsa mesanene bastırıyordurbenim kontrol cuma günü canım senden bir gün önce hadi inşallah güzel haberlerle geliriz :70
aynen bugün benim içinde iğrençti konuştugum yaratıgın biri yine sinirlerimi alt üst etti doğum sezeryanla olursa 15 i gibi alınır sanırım dedim ee sen o zaman sınava giremiyceksinki oturamazsın diyo salak normal doğum olsa neyse oturamam belki ama sezeryan olursa ne gibi bi sorun olacak ki sınav 9 temmuzda bi ay geçmiş oluyo aradan çoktan iyileşmiş olurum dedim bizim burda doğumu sezeryanla yapan iki arkadaş pişman olmuş hemde tıpta yaptılar bi ay sonra bile hala çekiyorum diyolardı bide şırnaktasın sen napacaksın ki ?diyor bide bunu ne halt yiyceksinki der gibi soruyorbunu söyleyende sezeryan oldu yalnız çelişkiye bak Ya zaten doğumla ilgili yeterince soru işareti var kafamda hiç düşünmüyolarmı bunları söylerken karşıdakinin psikolojisini zerinde bırakıcagı etkiyi Allahım etrafımda niye böyle insanlar varki konuşmasan niye konuşmuyosun diyolar konuşsan böyle saçmalayıp sinirlerimi bozuyolar ...Bebeğin hiçbişeyi tam değil dedim doğuma kadar tamamlayamıycaksın sen bu gidişle diyo saol ya diycektim ..Deli oluyorum hiçbşyi bulamıyorum burda odasını henüz sipariş bile edemedim oda temizliğini bile yapamadım eşyalar kaldırılacak odasından ağır kaldırmıyım diye yapamıyorum eşimi beklersen daha bi ay bekler ...Bişy de beklemiyorum sadece ağırları kaldırsa oda açılacak bende temizliğini yapacam ama yok bugün kavga ettim bi sürü yarın zorla yaptırcam olacagı yok yoksa ...Aman benim durum hepinizden vahim daha hastane çantası hazır değil eksikleri tamamlamayı bekliyorum ... Doğuda çocuk mu yaparsın böyle olur işte...
merkezdeyim.o zaman belki bilirsin telek hastanesine gidiyorum..memleketine geldiğinde beklerim:)
yok beşey demedi..bnkide 8.6 idi 2 şişe ferplex kullanıyorum canım kan werilecek falan demedi amaabartmışmı senin dr..
kan değerlerimi kadın doğumcu diil de dahiliye uzmanı takip ediyobende demir eksikliği yok ama benimkinin tedavisi yok canım ya..bende talasemi taşıyıcılığı var.kan değerim ondan düşük. peki senin doktor kanının bu kadar düşük olması bebeği etkiler fln dedi mi?
kız öyle hopp die dönmüyo ki yan döner sonra yawaştan yerini buluyo suyun içinde yüzer gibi:) hissetmezsin yani benimki şimdiye kadar 3,4 takla attı ben o kadar dikkat ettim döndümü dönermi hiiç hissetmedimdöndüyse de o kadar büyük bi hareket hissetmedim ben ama , hissediliyomu acaba?
:44:
seninki hızlı benimkine göre :)) hadi niş. güzel haberler....
ay yarın uyandığımda karakan doğurmuş olcak ne güzellllllllll
bendede oluyor o miskinlik, bazen hiçbişeye el sürmek gelmiyo içimden sonrada işlere bakıp bunlar nasıl hallolacak ben yapmasam kimse yapmıyor deyip kendi kendimi yiyorum ( sanki kim yapacak) benim kızdıgım ayaga kalkıp kalkamamam değilde etrafımdaki salakların saçmalamaları neyse artık takmıycam ya ne saçmalıyolarsa saçmalasınlar kendi sinirimi bozuyorum boşu boşuna ...Temizlik hallolur canım ya daha zamanımız var dinlenmiş oluyosun işte fenamıamaan canım sende kimseye bebeğin hakkında bilgi verme , patavatsız insan çok hangi biriyle uğraşacaksın, herkesin bünyesi bir değil ki 1 hafta da düzelirsin 2 günde de ayağa kalkarsın bunu kimse bilemez... 9 temmuzdaysa sınav üzerinden 1 ay geçmiş oluyor hayli hayli düzelirsin Allah'ın izniyle... temizlik sorunu bende de var annemler daha gelemedi gelselerdi rahatlıcam, bu hafta gelecekler ama ben kendime hakim olamadm manyak gibi ağladım bugun bu işler yetişmicek diyesen kafana bişi takma herşeyi yetiştirirsin inşallah...
ayrıca mutfağa gidip bardak almaya üşenen ben nasıl bi insansam deminden beri koca sürahiyi kafama dikiyorum yok bugun gerçekten iyi değilim içime içime aktı hep sular gene harıl harıl su içmeye devam ediyorumbiri beni durdursun
yakamoz senin çevrende ne garip insanlar var ya.hepsinin amacı moral bozmak. benim sezaryan yapan tanıdıklarım çok kısa sürede kendi işlerini yapmaya başladılar. ne kadar abartmışlar. bence sen orda kimseyle konuşma doğum meselesini. benim de hiçbir şeyim hazır değil. bir şekilde halledeceğiz. bugün bir arkadaşıma gittim, 40. haftasında, cumartesiye kadar doğurmazsa cmt suni sancı verecekmiş doktor, düşün her an doğurabilir. bebeğin kyafetlerini bugün yıkadı:))) ve gayet rahat ben panikledim onun yerine. düşündükçe daha kötü oluyor insan.
bendede oluyor o miskinlik, bazen hiçbişeye el sürmek gelmiyo içimden sonrada işlere bakıp bunlar nasıl hallolacak ben yapmasam kimse yapmıyor deyip kendi kendimi yiyorum ( sanki kim yapacak) benim kızdıgım ayaga kalkıp kalkamamam değilde etrafımdaki salakların saçmalamaları neyse artık takmıycam ya ne saçmalıyolarsa saçmalasınlar kendi sinirimi bozuyorum boşu boşuna ...Temizlik hallolur canım ya daha zamanımız var dinlenmiş oluyosun işte fenamı
geçmişi okumaktan yazamadım
selam kızlar ya
bende de sıkıntı çokkkk
aman ne yapalım hamileliktendir deyip geçelim
size komik bişey diyeyim(yani ben çok güldümde)
kaç haftadır oğlumun başı diye totosunu seviyomuşum çocuk dönmüş haberim yok
geçmişi okumaktan yazamadım
selam kızlar ya
bende de sıkıntı çokkkk
aman ne yapalım hamileliktendir deyip geçelim
size komik bişey diyeyim(yani ben çok güldümde)
kaç haftadır oğlumun başı diye totosunu seviyomuşum çocuk dönmüş haberim yok
ay çok güldüm iyi geldi bu can sıkıntısının arasında olsun tombiş poposunu sevmiş oldun işte fenamı :)) bende döndüğünü anlamamıştım doktora gidince anladım
ben yatim kızlar sabah erken kalkıcam alışverişe gitmek için , yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?