2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dönmüştü dönmüştür , benimki kafasıyla mesaneme, ayaklarıyla da kaburgalarıma aynı anda vuruyor tepiniyor resmen

o aşağıda vurduğu yer mesane mi acaba? bakıcaz döndü mü hanımefendi, teyzesi de tersmiş benim bu ezgi hanımın :)) senin kontrolün ne zaman? benimki cumartesi. bakalım 15 günde ne kadar büyümüş olcak, bi önceki kontrolde daha 1900 dü ?

hoşbuldum canım, bebek döndü mü ki benim:26: en son gayet keyfi yerinde sandalyede oturur gibiydi teyzesi
kız var ya bazen aşağıya doğru bi yere vuruyo, tüm damarlarım sızlıyo
dönmüştür canım bnmkide 33küsürde döndü
ben de geldimmmmm, midemin olduğu yerdebebeğin bi yerleri var, neresi olduğunu bilmiyorum, sürekli inip kalkıyo ve kaburgamın altına girmeye çalışıyo sıpaaa
poposudur canım:)

mesanedir eğer çişin gelmiş gibi oluyorsa mesanene bastırıyordur benim kontrol cuma günü canım senden bir gün önce hadi inşallah güzel haberlerle geliriz
yatagı kurulmamışmış kız daha benim koca ewim taşınmadı herşey ortada alışwerişe bile çıkmadım düşün halim ne kadar wahim sen böleysen ben oturup ağlıyayım zır zır:))))

ben senin yerine ağlarım zaten ağlıcak yer arıyorum napıyım öyle gebelik hormonlarım kabardı bugun

aynen bugün benim içinde iğrençti konuştugum yaratıgın biri yine sinirlerimi alt üst etti doğum sezeryanla olursa 15 i gibi alınır sanırım dedim ee sen o zaman sınava giremiyceksinki oturamazsın diyo salak normal doğum olsa neyse oturamam belki ama sezeryan olursa ne gibi bi sorun olacak ki sınav 9 temmuzda bi ay geçmiş oluyo aradan çoktan iyileşmiş olurum dedim bizim burda doğumu sezeryanla yapan iki arkadaş pişman olmuş hemde tıpta yaptılar bi ay sonra bile hala çekiyorum diyolardı bide şırnaktasın sen napacaksın ki ?diyor bide bunu ne halt yiyceksinki der gibi soruyor bunu söyleyende sezeryan oldu yalnız çelişkiye bak Ya zaten doğumla ilgili yeterince soru işareti var kafamda hiç düşünmüyolarmı bunları söylerken karşıdakinin psikolojisini zerinde bırakıcagı etkiyi Allahım etrafımda niye böyle insanlar varki konuşmasan niye konuşmuyosun diyolar konuşsan böyle saçmalayıp sinirlerimi bozuyolar ...Bebeğin hiçbişeyi tam değil dedim doğuma kadar tamamlayamıycaksın sen bu gidişle diyo saol ya diycektim ..Deli oluyorum hiçbşyi bulamıyorum burda odasını henüz sipariş bile edemedim oda temizliğini bile yapamadım eşyalar kaldırılacak odasından ağır kaldırmıyım diye yapamıyorum eşimi beklersen daha bi ay bekler ...Bişy de beklemiyorum sadece ağırları kaldırsa oda açılacak bende temizliğini yapacam ama yok bugün kavga ettim bi sürü yarın zorla yaptırcam olacagı yok yoksa ...Aman benim durum hepinizden vahim daha hastane çantası hazır değil eksikleri tamamlamayı bekliyorum ... Doğuda çocuk mu yaparsın böyle olur işte...

dönmüştür canım bnmkide 33küsürde döndü

poposudur canım:)
döndüyse de o kadar büyük bi hareket hissetmedim ben ama , hissediliyomu acaba?

mesanedir eğer çişin gelmiş gibi oluyorsa mesanene bastırıyordur benim kontrol cuma günü canım senden bir gün önce hadi inşallah güzel haberlerle geliriz :70
seninki hızlı benimkine göre :)) hadi niş. güzel haberler....
ay yarın uyandığımda karakan doğurmuş olcak ne güzellllllllll

amaan canım sende kimseye bebeğin hakkında bilgi verme , patavatsız insan çok hangi biriyle uğraşacaksın, herkesin bünyesi bir değil ki 1 hafta da düzelirsin 2 günde de ayağa kalkarsın bunu kimse bilemez... 9 temmuzdaysa sınav üzerinden 1 ay geçmiş oluyor hayli hayli düzelirsin Allah'ın izniyle... temizlik sorunu bende de var annemler daha gelemedi gelselerdi rahatlıcam, bu hafta gelecekler ama ben kendime hakim olamadm manyak gibi ağladım bugun bu işler yetişmicek diye sen kafana bişi takma herşeyi yetiştirirsin inşallah...

ayrıca mutfağa gidip bardak almaya üşenen ben nasıl bi insansam deminden beri koca sürahiyi kafama dikiyorum yok bugun gerçekten iyi değilim içime içime aktı hep sular gene harıl harıl su içmeye devam ediyorum biri beni durdursun

yakamoz senin çevrende ne garip insanlar var ya.hepsinin amacı moral bozmak. benim sezaryan yapan tanıdıklarım çok kısa sürede kendi işlerini yapmaya başladılar. ne kadar abartmışlar. bence sen orda kimseyle konuşma doğum meselesini. benim de hiçbir şeyim hazır değil. bir şekilde halledeceğiz. bugün bir arkadaşıma gittim, 40. haftasında, cumartesiye kadar doğurmazsa cmt suni sancı verecekmiş doktor, düşün her an doğurabilir. bebeğin kyafetlerini bugün yıkadı:))) ve gayet rahat ben panikledim onun yerine. düşündükçe daha kötü oluyor insan.

bendede oluyor o miskinlik, bazen hiçbişeye el sürmek gelmiyo içimden sonrada işlere bakıp bunlar nasıl hallolacak ben yapmasam kimse yapmıyor deyip kendi kendimi yiyorum ( sanki kim yapacak) benim kızdıgım ayaga kalkıp kalkamamam değilde etrafımdaki salakların saçmalamaları neyse artık takmıycam ya ne saçmalıyolarsa saçmalasınlar kendi sinirimi bozuyorum boşu boşuna ...Temizlik hallolur canım ya daha zamanımız var dinlenmiş oluyosun işte fenamı

cidden tuhaflar, hayır konuşurken insan bi düşünür karşıdaki hamile yakında doğum yapacak niye böyle konuşuyorum diye ama o zaten can sıkmak için söylüyor bende bi daha doğum konusuna girmeyelim kafam yeterince karışık daha fazla karışsın istemiyorum dedim uzatmasın diye bozuldu belki bi daha aramazda kurtulurum ... Ay okuyunca içim rahatladı birce çok saol bende tekim sanıyodum 40. haftasında hazırlamayan varmış demek :) bu gidişle bende öyle olacam galiba bu hafta hazırlarım bende eksikleri tamamlamayı bekliyorum yarın merkeze gidecem son kıyafet ihtiyaç alışverişini yapıp yıkıycam artık eşyalarını sonrada yavaş yavaş bitiririm heralde işleri ...

ay çok güldüm iyi geldi bu can sıkıntısının arasında olsun tombiş poposunu sevmiş oldun işte fenamı :)) bende döndüğünü anlamamıştım doktora gidince anladım

ben yatim kızlar sabah erken kalkıcam alışverişe gitmek için , yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

iyi uykular
iyi alışverişler

37. haftaya başlıoruzyarın bakalım.. Allahım çok çabuk hayırlısıyla geçsin şu 15 günnn inanılmaz yorgun hissediorum kendimi..

arkadaşlar 4500 gr doğarsa benim oğluş çokmu olur annem olsun ele avuca gelir hem zaten bebek ilk haftalarda kilo verirmiş seninkinin anlaşılmaz işte dedi off benim emirim sağlıklı olsunda ben sezeryan olmayada razıyım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…