2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız sen neyle besleniyon söylesene :) maşallah tosunuma.

günaydınn biz geldikk. kızım bu gece annesini rahat rahat uyuttu sağolsun. hiç uyanmadan uyumuşum. o kadar iyi geldiki anlatamam.
karakan doğuracakmış bugün hatta belkide bu saatte doğdu bebişimiz. allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlet nasip etsin hepimize.

37. haftaya başlıoruzyarın bakalım.. Allahım çok çabuk hayırlısıyla geçsin şu 15 günnn inanılmaz yorgun hissediorum kendimi..

bugün 37 e girdik ipek.ama bende deli bi baş ağrısı 2 gündür.bi de böyle bir an karnım sertleşir gibi oluyor beynime sıcak sıcak kan gidiyo sanki zonklamaya balşıyo 10-15 sn sürüyo geçiyo.çarpıntı dedikleri bu mu???

allahım karakana yardımcı olsun.bize de sabır bebişkolarımıza da sağkıl nasip etsin.,

AYYYY ÇKK FENAYIM BEN ARTIK YA.SIKILDIM.HERGÜN Bİ SIKINTI.KORKU.TELAŞ.AĞDA YAPTIRMADAN GİTMESEM BARİ KORKUSU.AYYY SAÇMA SAPAN Bİ SÜRÜ ŞEYYYYY....

Cumartesi kontrolüm var.normalde 2750 falan olması gerekiyomuş 37 de.en son 34 de 2200 civarıydı.acep 500-600 gr.almışmıdır ki oğluşumm kızlarrr????

selam kızlarrr karakan inşallah bebişiyle koklaşıyordur şuan

dün kotuydum bugun güne güzel başlamak istiyorummm

nasılsınız???

Cumartesi kontrolüm var.normalde 2750 falan olması gerekiyomuş 37 de.en son 34 de 2200 civarıydı.acep 500-600 gr.almışmıdır ki oğluşumm kızlarrr????
haftada en az 200 gr alıyo canım sen hesap et artık almıştır yani

canım başağrını yabana atma tansiyonuna falan baktır Allah korusun yükseliyo olabilir

selam kızlarrr karakan inşallah bebişiyle koklaşıyordur şuan

dün kotuydum bugun güne güzel başlamak istiyorummm

nasılsınız???

öyle başlarsın cnm ama bende bi tuhafım bugn kahvaltı yapmam lazım açım dolabı açıp geri kapatıyorm ne kadar direnrm bilmiyorum ya yanlız yanlız yapılmıyoki kahvaltı

haftada en az 200 gr alıyo canım sen hesap et artık almıştır yani

canım başağrını yabana atma tansiyonuna falan baktır Allah korusun yükseliyo olabilir

canım benim hep hayatım boyunca ve hamileliğimin başından beri 9-5 10-6 şeklinde yani hep düşük.yine de yükseliyo olabilir mi acaba???benim bildiğim yüksek tansiyonlu olan insanlarda hamileleikte iyice yükseliyo diye bilyorum????

öyle başlarsın cnm ama bende bi tuhafım bugn kahvaltı yapmam lazım açım dolabı açıp geri kapatıyorm ne kadar direnrm bilmiyorum ya yanlız yanlız yapılmıyoki kahvaltı

ayy kahvaltı benim de canım istemior yarım simit bi bardak vişne suyu içtim. insan tek yiyemiyor evet

ya hamilelik öncesiyle sonrası çok farklıymış ben hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım çok sağlıklı bi insandm hastlık bilmedm ama şimdi hastaneden çıkmıyorum düşün yanigece uykusu berbat bişey yani demek istediğim herşey olabiliyo seni korkutmayayım ama kontrol ettirmek önemli bence bi sağlık ocağına falan git de ölçtr cnm inş normaldir ama hamilelikde tetikliyo

herkeze günaydıııınnnn karakan doğuruyomuuuu yaaa biz ne zaman doğurucaz ben minik tospağamı özledim :84::84::84:

bizde dün minik tospağamın park yatağını aldık onu temizlicem birazdan tozlu falandır o yüzden kaynanamlar var pek giremiyorum kızlar
eee sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…