günaydın ikinci doğum haberi geliyor demekki hadi hayırlısı :)) sabah sabah heyecn yaptım ya
slm bayanlar 33hafta 5 günlüğüz ama gelişim olarak 40 haftayı doldurmuşuz 3100 gr 51 cm boyu 6 hafta var beklenen doğuma o süre içinde 4500 gr doğar dedi ancak haziranın 1 de tekrar çağırdı ogün eğer 4000gr üzerine çıkmışsa ya suni sancıyla normal doğurcam yada sezeryanla alıcak 1 haziran karar tarihi oldu benim tosun paşa sürekli kilo alıyor bakalım ne olucak kızlar birde akıntım için fitil verdi biraz endişelendim ama zararı yokmuş bebişe
37. haftaya başlıoruzyarın bakalım.. Allahım çok çabuk hayırlısıyla geçsin şu 15 günnn inanılmaz yorgun hissediorum kendimi..
yaa bende de yok öle bi belirti bakıyorum arada ama:26:
Cumartesi kontrolüm var.normalde 2750 falan olması gerekiyomuş 37 de.en son 34 de 2200 civarıydı.acep 500-600 gr.almışmıdır ki oğluşumm kızlarrr????
haftada en az 200 gr alıyo canım sen hesap et artık almıştır yaniCumartesi kontrolüm var.normalde 2750 falan olması gerekiyomuş 37 de.en son 34 de 2200 civarıydı.acep 500-600 gr.almışmıdır ki oğluşumm kızlarrr????
bugün 37 e girdik ipek.ama bende deli bi baş ağrısı 2 gündür.bi de böyle bir an karnım sertleşir gibi oluyor beynime sıcak sıcak kan gidiyo sanki zonklamaya balşıyo 10-15 sn sürüyo geçiyo.çarpıntı dedikleri bu mu???
allahım karakana yardımcı olsun.bize de sabır bebişkolarımıza da sağkıl nasip etsin.,
AYYYY ÇKK FENAYIM BEN ARTIK YA.SIKILDIM.HERGÜN Bİ SIKINTI.KORKU.TELAŞ.AĞDA YAPTIRMADAN GİTMESEM BARİ KORKUSU.AYYY SAÇMA SAPAN Bİ SÜRÜ ŞEYYYYY....
selam kızlarrr karakan inşallah bebişiyle koklaşıyordur şuan
dün kotuydum bugun güne güzel başlamak istiyorummm
nasılsınız???
haftada en az 200 gr alıyo canım sen hesap et artık almıştır yani
canım başağrını yabana atma tansiyonuna falan baktır Allah korusun yükseliyo olabilir
öyle başlarsın cnm ama bende bi tuhafım bugn kahvaltı yapmam lazım açım dolabı açıp geri kapatıyorm ne kadar direnrm bilmiyorum ya yanlız yanlız yapılmıyoki kahvaltı
canım benim hep hayatım boyunca ve hamileliğimin başından beri 9-5 10-6 şeklinde yani hep düşük.yine de yükseliyo olabilir mi acaba???benim bildiğim yüksek tansiyonlu olan insanlarda hamileleikte iyice yükseliyo diye bilyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?