2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

melony ciim sen tüpbebeklemi hamile kaldın ya ne kadar kıymetli bi bebktir imdi senin bebeğin Allah ım isteyenlere versin bu arada kızlar ya bende sizden dua isteyeyim hamilelerin duası kabul olur bizim gelin bu ay tedavi görüyo yarın adet günü dua edinde olmasın hayırlısıyla oda bebeğini kucağına alsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaaaaar es geçmeyin

eşyaları yıkanacak. şimdi başlayacağız yavaş yavaş.
sadece onlar kaldı.
şekerleri bu hafta sonu teslim edecekler.
channel kızımın adını değiştirdik :)
NİL EDA oldu.

gözünaydın canım. epey uzun olacak herhalde senin kız. benim yeğenim doğduğunda 49 cm.di:)) gerçi şimdi yaşıtlarından uzun.

olabilir ultrason +-500 fark edebilio.

Ohhhhhh maşallah ne güzel ben hayal bile edemiyorum böyle bir durumu :))
sabah 6da iş için kalkıyorum, evin işleri, yemek pişir topla kaldır falan akşam 11de yatağa girdiğimde her yerim ağrıyor walla.. ki kocam o kadar yardım ettiği halde..

bu turkmax daki program şahane yaaa.. Her şey tadında :) benimde yarın randevum var bakalım herşey yolunda mı :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

hoşgeldinizzzzzzzzzzzz

ya bu topiğin bu hali ne olacak Fatma yaaaaaaaa nazar değdiiiii

kız bilmme ki herkes telaşede bende dr gittim bugün ya asker hatanesine otobüsle göndermem dedi uçakla gidiceksende son haftaya kalma dedi bende uçak fiyatlarına baktım ayın 25 i uygun gibi devlet hastanesindeki dr la görüşcektim oda ameliyat günüymüş ulaşamam bugün yarın sorarım artık biran önce sorayımda uçak biletini alayım ... kafam alak bullak oldu oğluş hala ters başı yukarda dr şimdiye kdr dönmesi lazımdı dedi ama dönedebilir dedi.. boyu 49 cm kilosuda yaklaşık tahminen yani 2500 civarlaında. maş. kocaman olmuşlar ultrasona sıgamaz olmuşlardudagını burnunu elini gördüm

dr. a gidecektim bugün dün gidemedim die bugünde dr yokmuş(( eşyalar yükleniyo kamyona yarın falan hep ewle uğraşırım bu hafta uff umarım sorun çıkmaz

ufff başım agrıoooooooooooooooooo

slm fatma..kimsecikler yok yaaa, ne bu bölee...beni hatırlarmısınız bilmem 1-2 ay önce giriyodum nete..çok okudum ama yetişemedim bi türlü size...bende okumayı bıraktım
nasılsın??? dogum yerin belli oldumu?? bebişin nasıl, hazırmı herşeyi??? oralarda biraz zor ama??:44:

hatırladım gibi ama çok net değil hoşgeldin... ben iyiyim doguumu osmaniyed edüşünüyorum tabi gidebilirsem... bebiş iyi oda dönmedi daha dönmesini bekliyorum..sen nasılsın kaçıncı haftadasın..

canım tüp bebek deil benimki tadavi gördüm tutmadı gecen sene nisan ayı idi eylülde rabbim kendiliğinden verdi ama troid sorunum varmış onun tedavisinden sonra hamiş kalıdm evet rabbim kımseye aratmasın sizin gelinde tez vakitte hamiş kalır inşallah beklemek çok zorrr bilirim
hoşgeldinizzzzzzzzzzzz

ya bu topiğin bu hali ne olacak Fatma yaaaaaaaa nazar değdiiiii

aslında face dede kımse yok ama sanırım herkes aağırlaştı ondan doğumlar yaklaştı telaşlar başladı

kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem

kızım noluyor sana yaa çok geçmiş olsun bacım senin velet erken gelmek istiyor galiba ama 2 hafta daha kalsın orda:18:

slm arkadaşlar ben geldim tosuncukla beraber karakan doğum yaptımı ay bu sabah bir sancım vardı yarım saat içinde 5 defa tuvalete gittim gece gaz sancım vardı sanki doğurcam sandım

slm arkadaşlar ben geldim tosuncukla beraber karakan doğum yaptımı ay bu sabah bir sancım vardı yarım saat içinde 5 defa tuvalete gittim gece gaz sancım vardı sanki doğurcam sandım

gçmiş olsun canım senin bebek büyük ya rahatsızlık verebilir sana maşallah diyelim de nazar dğmesin :)

KIzlar şoktayım doktordan geldim şimdi.. Bebeği 20 mayıs sabah 8 de alcakmış.. Tansiyon vardı bende malum onun için biraz erken alcak 37+1 de.... Çok heyecanlandım ya napçağımı şaşırmış haldeyim.. Çok fazla büyümemiş bebek tansiyondan dolayı 2900 gr. falan, alcam dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…