aa cok yakınmıs canım bı oraya da bakım bakalımmm. p.sembe esımle bakcazz o hayatta cok dolasmazz ben sole kafamda belırlımde begendıklerımıı:))
ayyy darısı bızım basımıza ama sen sezını kucagına aldında heralde ben ızne cıkmıs olucammm bu kız durucak galba yerındee 23 unu bulur benım dogummm...
ayyy ne guzel ya herseyı bıttı dımı canım bebısın sadece sezınmı beklenıyor:)
dün de ben gittim kontrole. kuzum 3100 gr. olmuş
4 kg doğar dedi. inşallah. çok sevindim. boyu 50 cm.
NST ye bağlandım. kasılmalar normal erken doğum riskin yok dedi.
öyle işte herşey yolunda çok şükür.
ya kızlar benm arkadaş doğum yapmıştı ultrasonda kafası hariç beden ağırlığı 2800 çıkan bebek 2200 doğmuş 500 gr fark var yani bizimkiler nasıl olucak acaba ben şimdiden 500gr düşüyorumki sonra başıma böyle bişey gelirse şoka uğramayayım
ben banyoya eşimle beraber giriyorum.annem de sağolsun tv karşısında tepsiyle yemek getiriyo sen tabak falan alma dolaptan uzanma diyo.zaten mız mız uyuz bi karıyımdır ben.şimdi iyice kıl bişey oldum.ben olsam beni çekmezdim
biz geldiiiiiiiiiiiik
hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
ya bu topiğin bu hali ne olacak Fatma yaaaaaaaa nazar değdiiiii
bu turkmax daki program şahane yaaa.. Her şey tadında :) benimde yarın randevum var bakalım herşey yolunda mı :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
ufff başım agrıoooooooooooooooooo
slm fatma..kimsecikler yok yaaa, ne bu bölee...beni hatırlarmısınız bilmem 1-2 ay önce giriyodum nete..çok okudum ama yetişemedim bi türlü size...bende okumayı bıraktım
nasılsın??? dogum yerin belli oldumu?? bebişin nasıl, hazırmı herşeyi??? oralarda biraz zor ama??:44:
melony ciim sen tüpbebeklemi hamile kaldın ya ne kadar kıymetli bi bebktir imdi senin bebeğin Allah ım isteyenlere versin bu arada kızlar ya bende sizden dua isteyeyim hamilelerin duası kabul olur bizim gelin bu ay tedavi görüyo yarın adet günü dua edinde olmasın hayırlısıyla oda bebeğini kucağına alsın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaaaaar es geçmeyin
hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
ya bu topiğin bu hali ne olacak Fatma yaaaaaaaa nazar değdiiiii
kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem
slm arkadaşlar ben geldim tosuncukla beraber karakan doğum yaptımı ay bu sabah bir sancım vardı yarım saat içinde 5 defa tuvalete gittim gece gaz sancım vardı sanki doğurcam sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?