KIzlar şoktayım doktordan geldim şimdi.. Bebeği 20 mayıs sabah 8 de alcakmış.. Tansiyon vardı bende malum onun için biraz erken alcak 37+1 de.... Çok heyecanlandım ya napçağımı şaşırmış haldeyim.. Çok fazla büyümemiş bebek tansiyondan dolayı 2900 gr. falan, alcam dedi..
KIzlar şoktayım doktordan geldim şimdi.. Bebeği 20 mayıs sabah 8 de alcakmış.. Tansiyon vardı bende malum onun için biraz erken alcak 37+1 de.... Çok heyecanlandım ya napçağımı şaşırmış haldeyim.. Çok fazla büyümemiş bebek tansiyondan dolayı 2900 gr. falan, alcam dedi..
kızz şokta olma bebiş için en iyisi bu demekki artık büyüdüler bişicikelr olmaz onlara...
ayy tansiyondan mı canım yaa( kaç çıktı tansiyonun? ilaç vermedi mi doktor? inşallah sağ salm doğar bebğin...
Öykümmmmm hadi hayırlı olsunnnn. Şoka girme bekliyordun zaten erken almasını tansiyon yüzünden. 37de çok iyi maşallah :)
herkese merhaba,
ben de bugün kan tahlili yaptırdım. geçen ay hgb 8.5 di çok şükür 10.1 olmuş nası mutlu oldum bilemezsiniz.
ama kafama takılan bişi var sabah erken gitmiştim ve sonuç 4 dk de çıktı. bu kadar hızlı olması normal mi acep??
Olmaz inşallah, son 10 gün sürekli yat dedi zaten.. Bende bu son hafta büyüteyim bari bebeğimi..
Tansiyon benim hep yükssekti canım 1-2 aydır ilaç kullanıyordum zaten.. Canım sende de var tansiyon dimi, ilaçlar çok önemli sakın ihmal etme, ben ilaç kullanmasaydım şimdiye vay halime.. Bu haftaya kadar bebiş çok güzel beslendi zaten, sadece geçen hafta 2 doza çıktı ilaç onun için ancak 100 gr. falan almış ama mühim değil dedi doktor zaten yinede önden gidiyor dedi..
1 dklık bişey hemogrAM o kadar zor bişy değil herşey cihazla bakılıyo zaten canım gayeeett nomal
evet bende de var canım yaa( korktum bak şimdi , ilaçlarımı düzensiz kullanıyorum ya dikkate alayım artık... iyi maşallah bebek önden gidiyorsa sorun yok... sağ salim doğsun...
bekliyordun zaten öyküm, 37 hafta çok iyi, kilosu da daha iyi olur o zamana. hadi bakalım artıyor bebişlerimiz ne güzel:)
O ilaçlar çok önemli zaten çok düşük doz olduklarından ancak 10 gün sonra etkiye başlıyormuş, ben günde 3 tane 1,er adet alıyordum o zamanda bebek gayet iyi beslendi, korkma yani, son 1-2 günde arttı dozu.. İlaçları saati saatine alman lazım gebelikte tansiyon çok önemli çünkü ... Karakanda ilaç kullandı ama bak bebeği kocaman olmuştu, korkma yani beslenmez diye.
Tabi canım zaten erken olmasını bekliyordukta tarih kesinleşince panik oldum, yoksa 37 haftayı da doldurmuş olcam iyi yani aslında, ay kavuşucam artık bebeğime inşallah hayırlısıyla..
inşallah canım sağol bilgi verdiğin için... Alfamet mi kullanıyordun sen?
Topik dökülmeye başladı yavaş, yavaş bakalım.. Herkes hayırlısıyla alır bebeğini kucağına inşallah.. Darısı başınıza.. 3 kilo falan doğar herhalde o kadar da yeter napalım..
bence de yeter. 10 gün var daha geçer bile. sağlıklı olsun da kilo önemli değil.
Çokk duygulandım yaaa, daha yeni nelerden konuşuyorduk, kalbi attı, kesesi göründü, şimdi son 10 günü sayıyoruz.. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?