2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızz şokta olma bebiş için en iyisi bu demekki artık büyüdüler bişicikelr olmaz onlara...

ayy tansiyondan mı canım yaa ( kaç çıktı tansiyonun? ilaç vermedi mi doktor? inşallah sağ salm doğar bebğin...

Öykümmmmm hadi hayırlı olsunnnn. Şoka girme bekliyordun zaten erken almasını tansiyon yüzünden. 37de çok iyi maşallah :)

herkese merhaba,

ben de bugün kan tahlili yaptırdım. geçen ay hgb 8.5 di çok şükür 10.1 olmuş nası mutlu oldum bilemezsiniz.

ama kafama takılan bişi var sabah erken gitmiştim ve sonuç 4 dk de çıktı. bu kadar hızlı olması normal mi acep??

kızz şokta olma bebiş için en iyisi bu demekki artık büyüdüler bişicikelr olmaz onlara...

Olmaz inşallah, son 10 gün sürekli yat dedi zaten.. Bende bu son hafta büyüteyim bari bebeğimi..

ayy tansiyondan mı canım yaa ( kaç çıktı tansiyonun? ilaç vermedi mi doktor? inşallah sağ salm doğar bebğin...

Tansiyon benim hep yükssekti canım 1-2 aydır ilaç kullanıyordum zaten.. Canım sende de var tansiyon dimi, ilaçlar çok önemli sakın ihmal etme, ben ilaç kullanmasaydım şimdiye vay halime.. Bu haftaya kadar bebiş çok güzel beslendi zaten, sadece geçen hafta 2 doza çıktı ilaç onun için ancak 100 gr. falan almış ama mühim değil dedi doktor zaten yinede önden gidiyor dedi..

Öykümmmmm hadi hayırlı olsunnnn. Şoka girme bekliyordun zaten erken almasını tansiyon yüzünden. 37de çok iyi maşallah :)

Tabi canım zaten erken olmasını bekliyordukta tarih kesinleşince panik oldum, yoksa 37 haftayı da doldurmuş olcam iyi yani aslında, ay kavuşucam artık bebeğime inşallah hayırlısıyla..

1 dklık bişey hemogrAM o kadar zor bişy değil herşey cihazla bakılıyo zaten canım gayeeett nomal

evet bende de var canım yaa ( korktum bak şimdi , ilaçlarımı düzensiz kullanıyorum ya dikkate alayım artık... iyi maşallah bebek önden gidiyorsa sorun yok... sağ salim doğsun...

bekliyordun zaten öyküm, 37 hafta çok iyi, kilosu da daha iyi olur o zamana. hadi bakalım artıyor bebişlerimiz ne güzel:)

1 dklık bişey hemogrAM o kadar zor bişy değil herşey cihazla bakılıyo zaten canım gayeeett nomal

sen sağlıkçısın doğru daha iyi bilirsin.. ne bileyim genelde sonuçları yarım saat 1 saat sonra veriyolar ya ondan şaşırdım. normalse ben sevinmeye devam edeyim kan vermicekler bana yaşasın...

evet bende de var canım yaa ( korktum bak şimdi , ilaçlarımı düzensiz kullanıyorum ya dikkate alayım artık... iyi maşallah bebek önden gidiyorsa sorun yok... sağ salim doğsun...

O ilaçlar çok önemli zaten çok düşük doz olduklarından ancak 10 gün sonra etkiye başlıyormuş, ben günde 3 tane 1,er adet alıyordum o zamanda bebek gayet iyi beslendi, korkma yani, son 1-2 günde arttı dozu.. İlaçları saati saatine alman lazım gebelikte tansiyon çok önemli çünkü ... Karakanda ilaç kullandı ama bak bebeği kocaman olmuştu, korkma yani beslenmez diye.

bekliyordun zaten öyküm, 37 hafta çok iyi, kilosu da daha iyi olur o zamana. hadi bakalım artıyor bebişlerimiz ne güzel:)

Topik dökülmeye başladı yavaş, yavaş bakalım.. Herkes hayırlısıyla alır bebeğini kucağına inşallah.. Darısı başınıza.. 3 kilo falan doğar herhalde o kadar da yeter napalım..

inşallah canım sağol bilgi verdiğin için... Alfamet mi kullanıyordun sen?

selam kızlar

öyküm hadi hayırlısı
10 güne zaten 3 ü geçer gibi gelio bana zaman da normal hiç şok olma
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Tabi canım zaten erken olmasını bekliyordukta tarih kesinleşince panik oldum, yoksa 37 haftayı da doldurmuş olcam iyi yani aslında, ay kavuşucam artık bebeğime inşallah hayırlısıyla..

Çokk duygulandım yaaa, daha yeni nelerden konuşuyorduk, kalbi attı, kesesi göründü, şimdi son 10 günü sayıyoruz.. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..

Topik dökülmeye başladı yavaş, yavaş bakalım.. Herkes hayırlısıyla alır bebeğini kucağına inşallah.. Darısı başınıza.. 3 kilo falan doğar herhalde o kadar da yeter napalım..

bence de yeter. 10 gün var daha geçer bile. sağlıklı olsun da kilo önemli değil.

bence de yeter. 10 gün var daha geçer bile. sağlıklı olsun da kilo önemli değil.

evet ya sağlıklı bir şekilde alayımda kucağıma bakalım, çok heyecan yaptım sanki doğurmuycaktım eninde sonunda doğcaktı tabi de işte gün belli olunca şaşkınlık oluyor insanda..

Çokk duygulandım yaaa, daha yeni nelerden konuşuyorduk, kalbi attı, kesesi göründü, şimdi son 10 günü sayıyoruz.. Hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..

he valla zamaan ne çabuk geçio
bide bakmışız ne yedi ne içti ne konuştu çişini dedi onları konuşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…