gecmıs olsun canım ne oldu sana yaa su son haftalarda?dıkkat et kendne
geçmiş olsun canım dikkat et bakalım biraz daha senin bebiiş acele ediyo cıkmak için saten 2 500gr üstu çocukları kuveze koymuyolar korkma azcık daha dayanır inşallah
suyumda azalmıs annem bır gelseydı tek basıma dogum yapmaktan korkuyorum yaaa dr dogarsada yapacak bıse yok saglıgı yerınde ama 10 daha sabrederse daha ıyı olur dedı saolun kızlar
daha lohusalık takımını bıle almadım guya bugun gıdıp onu halledım dıyordum kalkmıcan dıo
günaydın herkese. kuzey bebek anneciğinin kollarındadır şimdi, çoookk güzel yaaa...
bu arada bu saat olmuş sayfalar ilerlememiş, ne kadar sakin topik...
dur bakalım hele sen yat dinlen biraz daha annenen erken riski olunca gelir belki ya
kızlar vallaha çoğunuzu takdir ediyom halı cam silenler hala işe gidenler düğünlere katılanlar...ay ben tuvalete zor gidiyom yaaaa..kendii hiç yormamaya çalışıyo rum hamilelğimin başından beri.
bu arada tansiyonuu ölçtürttüm 12-7. normal yani.o tehlikeli olandan olsa sürekli yüksek çıkar dimi???
kızlar slmmmmmm benım yıne sancım cıktı daha yenı geldım dr dan serum takıldı yıneee bebek 2450 olmus cuma gunu tekrar gıdecem.
geçiş olsun tatlım.doğsa bile haftan çok iyi korkma.küveze beeğin kilosuna göre değil haftasına göe ve gelişimine bakarak koyuyorlar.eğer beben haftasıyla uyumlu ve gelişimi iyiyse 2 kilouk bebekleri ile eve gelen bi sürü tanıdığım var benim.
seb dinlenmene bak.yat uzat ayaklarını az kaldı hepimiz sabredicezzzzz napalım:-(
evet canım 12-7 cok normal bır tansıyon korkma bır sorun olsa yuksek cıkardıı benımkıde hep 12-7
gelırde bu pazar dayımn dugunu var daha kardesım okuyorr umarım bıse olmadan gelır valla doguramam ben :84::84::84::84:
kızlar ben gelıyorum bır dus alıp kendıme gelim bırazz
bişe olmaz inşallah canım napcan gelirse mecbur doğrucaz benim annemde gelmedi daha dedem vefat etti onun veraset işlemleri var onları bekliyo daha bitmediği için gelemiyo
kızlar ben gelıyorum bır dus alıp kendıme gelim bırazz
dikkat et canım ben yanlız başıma giremiyorum duşa korkuyorum ayağım kayar düşersem eşim ablam va varken giriyorum banyoya
basınız saolsun canım valla okadar korkar oldumkı sankı boyle dogurdum doguracam hıssı oldu bende bıde hergun rüyamda doguruyorumm bu korkular yetmesmıs gıbı bıde ruyalarıma gırıyor artık uykuda da huzur yok
vallahi ben de öyle korkuyorum, düşersem kimseler duymaz sesimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?