2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrrrrrrr biz geldik pembe kelebeğimleeeeeeee
gece uyuyamama nedenleriniz nedir kızlar yaa, ben sade ve sadece mide yanmasından uyanıyorum, şurup içip geri yatıyorum, yoksa kızım hiç rahatsız etmez, hiç uyandırmaz annesini geceleri...
bu arada karnımın üstüne çay bardağı koydum şimdi, fırtınaya yakalanmış tekne gibi çalkalanıyo

benim uykum çok hafiftir zaten çişe kalktıkça bölünüyo bi de çok terliyom bi de sabaha karşı oğlum gerinip duruyo esniyo alan healde kalk annecim acıktım diyo sağ olsun ama çok vahim durumda değilim bi 6 saat uyuyorum en azında.gündüz uyuklamıyorum ki gece uyuyayım diye.

selam arkadaşlarrr
ailelerde bana yardım edebilecek tüm nsanlar ya hasta ya da işleri başından aşkın...evde de dağ gibi ütü var...mecburen ben yapmaya başladım e gerekli olanlarını...ama geberecem oturarak yapmama rağmen...bugün bu ütü işini halledeym de doğuma kadar başka bişeye elimi sürmicem...kuaför işimi de halletsem fena olmayacak aslında, dr beni cuma sezaryene almaya kalkarsa ööle kalırım valla

channell nasıldı kontrol? her şey yolunda mı??

guzeldı cnm heseyı ıyıymıs suyu felan erken dogum felan rıskın cok yok dedı.. artık34. haftaya gırcemız ıcın bısı olsa bıle korkma kuveze bıle gerek kalmaz dedııı...cok mutlu bı bebegım varmıs gercekten guluyor gıbıydıı:)))

uzun boylu olucak heralde dedı 46cm mıs veeee sok oldum 15 gunde nerdeyse 1 kılo almıss 2600 olmuss 1 hafta oncen gıdıyo dedı bakalım:)

ama anası tam dana ust sınıra geldın dedı 13kılo almısımm daha 6 kılo alırsın en az dedııı:)

evt bende kalktığım zaman tekrar zor uyuyorum ve hep terlemiş oluyorum, hiç huyum değildir halbuki. bunlara rağmen 11 e kadar yatıyorum valla ohhhhhh bebiş gelince yatamıycam nasılsa diye, ne kadar yatarsam kar...

ben midemden uyuyamıyorum ağrıyo bugece çok şişti sanki kocaman bir taş koydular mideme nefes aldırmadı sırtıma vurdu ondankan şurubu yapıyor sanırım şimdi eşim eczacıyla konuşmuş mideye zarar vermeyen varmış ona başlıycam yoksa benim kısımda rahatsız etmez teyzesi sorun annesinde

bu hamilelik beni çok korkak biri yaptı bir ara tek başıma dışarı cıkamıyodum allah korusun ayy düşündümde ayy rabbim göstermesin

ben banyoya eşimle beraber giriyorum.annem de sağolsun tv karşısında tepsiyle yemek getiriyo sen tabak falan alma dolaptan uzanma diyo.zaten mız mız uyuz bi karıyımdır ben.şimdi iyice kıl bişey oldum.ben olsam beni çekmezdim

bu hamilelik beni çok korkak biri yaptı bir ara tek başıma dışarı cıkamıyodum allah korusun ayy düşündümde ayy rabbim göstermesin

aynen yaaa. ben de iyice paronayak oldum. korkuyorum başıma bişey gelir diye.

gunaydınn kızlarrr

fmg
nasıl cnm evde olmakk guzelmmııı:)):):)

bıde bısı sorcam sen aksarayda nerden aldın bebk sekerını off yakınken onada mı baksam dıorum

evde olmak süper şekerim. dün geç vakte kadar koşuşturdum.
rapor aldım işyerime götürdüm. yoruldum oldukça.
şimdi keyif yapıyorum.

aksarayda belediyeyi geçiyosun. üniversiteye giden yol varya. işte sağda 3-5 dükkan var bebek şekeri yapan. orda ilk dükkandan aldım.

channell nasıldı kontrol? her şey yolunda mı??

günaydın birce.

selam hoşgeldin.

hepimiz çürüğe ayrıldık ondandır:-((63:

gerçekten çürüğe çıktık..

yaaa ne doğurması dur bakalım.

ben hap olarak kullanıyorum.gyno ferro sanol, araştırdım, en iyi kan ilacı. geçen ay başka bi hap kullanıyodum, kanım 11,4 e düşmüştü, bu ay bunu kullandım, 12,3 e yükselmiş ve aç karnına almama rağmen çok rahatsız etmiyo...tavsiye ederim...

ohhhh keyfe bakkkk, bu ne kadar nazlandırma anacım. ben bütün evin işini, yemeklerini kendim yapıyorum. arada kociş temizliğe yardım ediyo,

oy maşallah kuzucuğa 32-36 en hızlı kilo aldıkları dönemmiş zten. bakalım benim sıpa ne alemde:)) senin doktor epey takıntılı ya kilo konusunda, benimki hiçbir şey demiyor sağolsun. bu arada benim kilo almam eskisine göre yavaşladı. yaklaşık 3 haftadır aynı kilodayım, 6 kilo falan almayalım ya(

annemle teyzem geldi.
çamaşırlarımı katlıolar ben sizle yazışıyom
birazdan bebişin eşyalarını yıkıycaz.

kolay gelsin canım fazla yorma olduğu kadarıyla yap

oh maşallah anasınada maşallahhhhh napalım alcaz walla kıloları verirriz hiç merak etme yeterki bebişlerimiz sağ salim gelsin

dün de ben gittim kontrole. kuzum 3100 gr. olmuş
4 kg doğar dedi. inşallah. çok sevindim. boyu 50 cm.
NST ye bağlandım. kasılmalar normal erken doğum riskin yok dedi.
öyle işte herşey yolunda çok şükür.

bende öle yemeği eşim yapıyor temizliği ablam bende çok alıştım rahatlığa kesin lohusalık sendromu yaşıycam hep aman aman derken doğurduktan sonra herşey bana bakacak o zaman bozulur herhalde psikolojim şaka bir yana doğuruyumda hayırlısı ile razıyım zor ya birilerine bağımlı olmak

o hap ben gecen sene tüp bebek tedavimde kullanmıştım bende memnundum ama doktorum bunu verdi ondan kullan bakalım rahatsız ederse iğnesini verecekti ama eczacı muadili olan hamişlerin kullandığı ilacı getirtiyomuş bakcaz bakalım

bizde 33+1 deyiz ama geçen hafta raporu almaya gittiğimde kilosunu sormayı unuttum oğluşumn,merak ediyorm ama her haftada girmek istemiyorum ultrasona.en son 30 haftalıkken 1580 gr.dı.inşşş herşeyleri normal olurda,sağ salim doğarlar.ama izne ayrılmamak zormuş gerçekten.daha 4 hafta var izne ayrılmama.

annemle teyzem geldi.
çamaşırlarımı katlıolar ben sizle yazışıyom
birazdan bebişin eşyalarını yıkıycaz.

aa cok yakınmıs canım bı oraya da bakım bakalımmm. p.sembe esımle bakcazz o hayatta cok dolasmazz ben sole kafamda belırlımde begendıklerımıı:))

ayyy darısı bızım basımıza ama sen sezını kucagına aldında heralde ben ızne cıkmıs olucammm bu kız durucak galba yerındee 23 unu bulur benım dogummm...

ayyy ne guzel ya herseyı bıttı dımı canım bebısın sadece sezınmı beklenıyor:)

ya kızlar benm arkadaş doğum yapmıştı ultrasonda kafası hariç beden ağırlığı 2800 çıkan bebek 2200 doğmuş 500 gr fark var yani bizimkiler nasıl olucak acaba ben şimdiden 500gr düşüyorumki sonra başıma böyle bişey gelirse şoka uğramayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…