2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2 gündür baş ağrısından geberiyorum kızlar ya :-(((tansionum normal çıkıyo ama korkuyorum bişey olcak diye.:-/((

sadece başım ağrısa yine iyi:)))))
alerjim azmış durumda burnum, gözüm akıyo....
sırtım, boynum öyle bi tutulmuşki dünden beri naprosyn jel sürüp aletle masaj yaptık anca biraz kendime geldim...
hala boynumu rahat çeviremiyorum,
hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı yaa

aslında bağlaması gerekirdi hem haftanda ilerde,
sorun olmasa bile bağlıyolar,
endişelenme benim 2 kızda ikişer defa kordon dolanmış halde doğdular,
hemde normal

kızlar merhababayadır giremiyordum foruma izne ayrıldım 1 aydır işe gitmiyorum ohh evde olmak çok güselmiş:76:

dün benimde doktor kontrolüm vardı bebekim 3,300 gr olmuş 49 cm boyu var dedi doktorcumm

haziranın 3 de sezaryene alırım dedi ama son bi kontrol için 21 mayısda gel alttan bakayım dedi:18:

bebek 3 hafta önden gidiyor dedi daha erkene de alabilirim doğum için dedi her an hazırlıklı ol dedi

ee sizlerde ne var ne yok var mı bi gelişme

neden böyle olduk acaba yaa allah allah:44:

vallaa benim doktorumun web sitesinde de yazıyo şimdi baktım çok normalmiş hamilelğin ilk haftalarında ve son haftalarında olurmuş.ayyy çok fenayım.sanırım biraz da stress oluyorum ben gün geçtikçe panik oluyom sanki.rabbim şu bebelere bi kavuşturaydı bizi zamanında yavvvv....

geçmiş olsun kızz gene 2 çocuk bi bebekle yine iyi bile dayanıyorsun ...

bak bugun sana karşı nasıl hassasım noluyor bana :44:

Ay inşallah yakında alcam kucağıma seviniyorum tabi ama biryandan da hüzünlendim valla, ayrılıyoruz kızımla.

kalbinin nasıl deli gibi çarptığını burdan hissedebiliyorum
sanki insan hiç doğurmamış gibi, bu duyguları daha önceleri hiç yaşamamış gibi oluyor demi??
bi can geliyor eve ve herşey yeniden değişiyor...
doğum çok güzel bi olay

aslında bağlaması gerekirdi hem haftanda ilerde,
sorun olmasa bile bağlıyolar,
endişelenme benim 2 kızda ikişer defa kordon dolanmış halde doğdular,
hemde normal

ıns vaktı zamanında hayırlısıyla sağlıkla alırız kucagımıza bu kordon ısı bıraz canımı sıktı ama hayırlısı yapabılecegım bı sey yok neyse canımı sıkmayayım
poyraz dısarı mı cıkmıs gene doktorluk olmamısmıydı
karakan ve yelısden haber var mı?

ayy aynen .ilk haftalarda kusmaktan bağırsaklarımı bile çıkarıcaktım yani.sonra bağırsak enfeksiyonu yaşadım içtiğim sudan mikrop kapmışım.sonra böbrek taşı düşürdüm.şimdi de hayatımda yaşamadığım kadar baş ağrısı çekiyorum.
Ve hepsinde de hastne de yatmak zorunda kaldım

maşşallah sübhanallah kızzzzzzzzzz nasıl besledin öyle maşallah maşallahhhh... benimde geçenlerde sen aklıma geldin dedim nerde bu kız girmiyr doğurdu mu Allah korusun... iyi çok sevindim canım aslında sezaryen olacaksan neden alttan muayene ediyor anlamadım?:44:

suzi doğum yaptı yelisss doğum yaptı bugun de karakan doğum yaptı şekerim

çok çok geçmiş olsunnnnn ben bi yüksek tansiyondan serum yemiştim bi o zaman yattım hastanede o da 3 saat kadar onun haricinde bişeyim olmadı şükür...

geçmiş olsun kızz gene 2 çocuk bi bebekle yine iyi bile dayanıyorsun ...

bak bugun sana karşı nasıl hassasım noluyor bana :44:

eee hep yerden yere vuracak değilsin ya birazda hassas olacaksın tabee
walla allah gücünü veriyo mervecim, hemde her işimi kendim yapıyorum, hazırlıklar vs.
bebeğini kucağına alınca anlarsın..

aaa maşşallahhhh diyelim
bencede hazırlıklı ol tosun doğrcan tosunn

yok yaa genelde oluyo herkeste o kordon işi,
dr lar işgillenmeyelim diye demiyolar

doktor da şaşırıyor nasıl bu kadar hızlı kilo aldırıyorsun diyor bende bilmiyorum aslında nasıl oluyor

15 gün önce 2,400 gr dı

dün doktorada dedim geç değil mi hem 3 hafta önden gidiyor dediniz 3 hazirana kadar benim sancım gelirse napıcam dedim hem sezaryende alttan bakılmaz dedim bilmiş gibi:76:
açılma falan olursa erkene alırım doğumu dedi onun için bakıcam dedi iyi dedik bizde napalım bakıversin

ya bende hazirana kalmam herhalde diye düşünüyorum mayıs sonu oluversin dedim doktora artık sabrım kalmadıı

ayyy canım kıyamam seninki daha zormuş,
hastanede yatmak çok kötüü

Valla ben ilkinden hiçbişey anlammamışım bu ilk gibi geliyor bana, çok heyecanlanıyorum, eşimde aynı şekilde ilk bebekte bişey anlamamışız biz.. Bence her birinin kendine has güzelliği vardır zaten.. değil mi..

öyküm nasılsın bacım heyecan dorukdadır şimdi son hazırlıkları yapmaya başlamışsındır ya doğum yapcan günü bilmek güzel aslında biz kurbanlık koyun gibi bekliyoz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…