öyküm nasılsın bacım heyecan dorukdadır şimdi son hazırlıkları yapmaya başlamışsındır ya doğum yapcan günü bilmek güzel aslında biz kurbanlık koyun gibi bekliyoz valla
evet yaaa AMİNNNNNNNN
berrin ne yedin içtinse bizede söyle bizde kurtulalım bari erkenden
Valla ben ilkinden hiçbişey anlammamışım bu ilk gibi geliyor bana, çok heyecanlanıyorum, eşimde aynı şekilde ilk bebekte bişey anlamamışız biz.. Bence her birinin kendine has güzelliği vardır zaten.. değil mi..
bacım benmkide 3 hafta önden gidiyo ama ben inanmıyorum ki ultrasona bütün inancım yıkıldı ya
Evet heyecan bastı hazırlıklar tamamdı zaten bende.. Herşey hazır aslında pek yapıcak bişey yok.. Cuma temizlik falan yapılcak halıları yıkatmıştım onları serdircem o kadar, bahar temizliği falan tamamdı zaten bütün dolaplar falanda elden geçmişti.. Bebekle ilgili herşey şekerlerine kadar hazır bacım.. Darısı başınıza bakalım ama belirsiz olması daha güzel bence boşver öbür türklü insan panik yapıyor..
Evet heyecan bastı hazırlıklar tamamdı zaten bende.. Herşey hazır aslında pek yapıcak bişey yok.. Cuma temizlik falan yapılcak halıları yıkatmıştım onları serdircem o kadar, bahar temizliği falan tamamdı zaten bütün dolaplar falanda elden geçmişti.. Bebekle ilgili herşey şekerlerine kadar hazır bacım.. Darısı başınıza bakalım ama belirsiz olması daha güzel bence boşver öbür türklü insan panik yapıyor..
kız öle özenip bezenip yediğim bişey yok sabah kahvaltımı öğlen yapıyom öğlen yemek yemiyom birde akşama işte ama sabah kahvaltı da 3 tane bıldırcın yumurtası yiyom ondan mı dicem ama sanmıyom3 yumurtayla olacak şey değil kendiliğinden oluyor:76:
ohh ne güzel bitmiş hazırlıklar ya bişey sorucam şimdi netden araştırıyodumda bebek doğduunda gaz problemi yaşamamk için narsuyu tavsiye edenler var yapsakmı yapmasakmı çok kararsızım ya
hazırlıklarda olmasa neye sardırcaz volveron,
ben zevkle yaptım walla, hem seninde bitmedimi hazırlıklar???
kızlar ben kaçiim sonra yine görüşürüz
bir aydır bende cekiyorum canın yok kurtulamıyosun ben sadece bepanten kullanıyorum canım çok yandığında hemoroid kremini kullanmıyorum
kıslar şöle tickerlerınıza baktımda hepini ya 35 ya 36 . haftalardasınızoy ne güsel ben daha 33 olcam bugun sabaha kadar uyumadım daha 5 hafta kadar da uyuyamıycam bebek mideme baskı yapıyo
karakan da umarım bebişine kavuşmuşutur sağlıcakla darısı başımızaa
ben hiç duymadım canım onları valla bana anlamsız geliyor o tür şeyler, ben kzımda yapmadım birşey sadece arada rezene çayı veriyordum o kadar gazı mazı da olmadı bakalım bunun da olmaz inşallah.
bebeğe hergün 1 çay kaşığı çörekotu yağı verince gaz olmuyomuş
annede istediğini yiyomuş
ama çörekotu yağının hafif olanı varmış bebekler için olanı
aktara söylemek lazımmış
çünkü normal çörekotu yağı ağır yakarmış bebeişi
arkadaşımın görümcesi bitki bilimci bende ondan duydum kullanmış rahat etmiş
bakalım denemyi düşünüyorum valla
offf yapsakmıki ama benm kocam karışır yok der eminim zaten şimdiden tembihliyo benden habersz kocakarı işi şeyleri yapıycaksn diyo ya bende yapmam ama gaz olayından korkuyorum hamileliğim boyunca çok gaz problemi yaşadım yaşıyorum
bugün yorgun argın ve bitkinim belim ağrıyo doktorum aradı 10 gün içinde gel kilosuna bidaha bakalım çok hızlı alırsa kilo çaresine bakıcaz dedi vallahi kilolu gelişti diye sevinirken taşıyamıyorum artık belim kırılacak sanki daha doğum tarihmize 40 gün var o zaman içinde 4 kiloyu geçmemesi lazım
doktor da şaşırıyor nasıl bu kadar hızlı kilo aldırıyorsun diyor bende bilmiyorum aslında nasıl oluyor
15 gün önce 2,400 gr dı
dün doktorada dedim geç değil mi hem 3 hafta önden gidiyor dediniz 3 hazirana kadar benim sancım gelirse napıcam dedim hem sezaryende alttan bakılmaz dedim bilmiş gibi:76:
açılma falan olursa erkene alırım doğumu dedi onun için bakıcam dedi iyi dedik bizde napalım bakıversin
ya bende hazirana kalmam herhalde diye düşünüyorum mayıs sonu oluversin dedim doktora artık sabrım kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?