2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyküm nasılsın bacım heyecan dorukdadır şimdi son hazırlıkları yapmaya başlamışsındır ya doğum yapcan günü bilmek güzel aslında biz kurbanlık koyun gibi bekliyoz valla

Evet heyecan bastı hazırlıklar tamamdı zaten bende.. Herşey hazır aslında pek yapıcak bişey yok.. Cuma temizlik falan yapılcak halıları yıkatmıştım onları serdircem o kadar, bahar temizliği falan tamamdı zaten bütün dolaplar falanda elden geçmişti.. Bebekle ilgili herşey şekerlerine kadar hazır bacım.. Darısı başınıza bakalım ama belirsiz olması daha güzel bence boşver öbür türklü insan panik yapıyor..

evet yaaa AMİNNNNNNNN

berrin ne yedin içtinse bizede söyle bizde kurtulalım bari erkenden

kız öle özenip bezenip yediğim bişey yok sabah kahvaltımı öğlen yapıyom öğlen yemek yemiyom birde akşama işte ama sabah kahvaltı da 3 tane bıldırcın yumurtası yiyom ondan mı dicem ama sanmıyom3 yumurtayla olacak şey değil kendiliğinden oluyor:76:

evet ilkte herkes öyle, bi acemilik oluyo..
olmazmı..hepsi birbirinden ayrı ve farklı, senin hayata bakışın herşeyin değişiyor..
güzel heyecanlar bunlar yaa

bacım benmkide 3 hafta önden gidiyo ama ben inanmıyorum ki ultrasona bütün inancım yıkıldı ya

neden yıkıldıki???

ohh ne güzel bitmiş hazırlıklar ya bişey sorucam şimdi netden araştırıyodumda bebek doğduunda gaz problemi yaşamamk için narsuyu tavsiye edenler var yapsakmı yapmasakmı çok kararsızım ya

uuff benıde heyecan bastı yarın halıları gondereyımde cıksın aradan :))
ben yemek derdıne baslıyorum kızlar opuldunuz

şaka yapıyorum yahu
yemekle olacak şeymi bu ???
öyle olsa herkes bi koli bıldırcın yumurtası yer 2 günde doğurur
demi bacım

hazırlıklarda olmasa neye sardırcaz volveron,
ben zevkle yaptım walla, hem seninde bitmedimi hazırlıklar???
kızlar ben kaçiim sonra yine görüşürüz

ohh ne güzel bitmiş hazırlıklar ya bişey sorucam şimdi netden araştırıyodumda bebek doğduunda gaz problemi yaşamamk için narsuyu tavsiye edenler var yapsakmı yapmasakmı çok kararsızım ya

ben hiç duymadım canım onları valla bana anlamsız geliyor o tür şeyler, ben kzımda yapmadım birşey sadece arada rezene çayı veriyordum o kadar gazı mazı da olmadı bakalım bunun da olmaz inşallah.

Yalnız değilsin cnm:)ben de henüz 32+lardayım:)herkes doğuracak 3-5 kişi kalıcaz burada:))

agrilarimdan dolayi doktor hastaneye cagirdi bu aksam kal dedi gitmicem ama ya
simdi azaldida biraz
yatiyorum
moralim bozuldu
eger yine siddetlenirse kesin gelirim dedim
bu zamanda agrilar cok onemli dedi

ben hiç duymadım canım onları valla bana anlamsız geliyor o tür şeyler, ben kzımda yapmadım birşey sadece arada rezene çayı veriyordum o kadar gazı mazı da olmadı bakalım bunun da olmaz inşallah.

bebeğe hergün 1 çay kaşığı çörekotu yağı verince gaz olmuyomuş
annede istediğini yiyomuş
ama çörekotu yağının hafif olanı varmış bebekler için olanı
aktara söylemek lazımmış
çünkü normal çörekotu yağı ağır yakarmış bebeişi
arkadaşımın görümcesi bitki bilimci bende ondan duydum kullanmış rahat etmiş
bakalım denemyi düşünüyorum valla

offf yapsakmıki ama benm kocam karışır yok der eminim zaten şimdiden tembihliyo benden habersz kocakarı işi şeyleri yapıycaksn diyo ya bende yapmam ama gaz olayından korkuyorum hamileliğim boyunca çok gaz problemi yaşadım yaşıyorum

vallaha bilemem canım.ama benim eşimde istemez di fakat arkadaş anlatırken etkilendi sanırım alırız bitkisel sonuçta diyo
bakalım inşallah gaz olmazda arahat eder bebeişlerde bizde:26::26::26:

iyi akşamlar kızlar ya birşey sormak istiyorum,,yalancı sancılar nasıl oluyo yani nerede ağrı oluyo karında mı yoksa daha aşağı kısımlarda mıı

kızlar şu son aylarda midesi bulanan var mı? benim ilk 5 ay çok kötü midem bulanırdı şimdi yine başladı hafif bulanıyor yemeklerden sonra

bugün yorgun argın ve bitkinim belim ağrıyo doktorum aradı 10 gün içinde gel kilosuna bidaha bakalım çok hızlı alırsa kilo çaresine bakıcaz dedi vallahi kilolu gelişti diye sevinirken taşıyamıyorum artık belim kırılacak sanki daha doğum tarihmize 40 gün var o zaman içinde 4 kiloyu geçmemesi lazım

normalde kilosu fazla mı gidiyor?

Son düzenleme:

kaç haftalıksın arkadaşım ben 34 haftalığım benikide 3 hafta önden gidiyodu ultrasanda 40 haftayı doldurmuş görünüyo eğer beklenen doğum tarihine(22 haziran) kadar doğmazsa 4500 gr doğabilir dedi benide 1 haziranda çağırdı ve kilosuna bakıcak eğer 4500 geçmişse galiba erkenden sezeryana alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…