normaldi kilosu fazla mı gidiyor?
canım 33 hafta 6 günlüğüz ve dün 3170 gr 50 cm boyuydu gelişim olarak 40 haftayı tamamlamış ve eğer 22 haziranı beklersek tosuncuk 4500 ü geçicek
merhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim 35+5 iz ve 2750 olmuşuz ama doktor bu dönmüş baya zamanını beklemicek dedi 10 gün sonra kontrole gel dedi ve aşağıdan muayene edip son duruma bakalım dedi..............
kızlar şu son aylarda midesi bulanan var mı? benim ilk 5 ay çok kötü midem bulanırdı şimdi yine başladı hafif bulanıyor yemeklerden sonra
Maşallah ne tosunmuş seninkibazen ultrason yanılabiliyor ama yanılsa yanılsa ne kadar yanılır 100-200gr yanılır herhalde... doktorun ne dedi normal doğumu bekleyecek misin?
yemekten sonra afedersin geğirir gibi oluyorum o ara midem yanıyor çok fena o anda bulantım oluyor, sıkışıyor ya mide ondan dolayı canım normal ..
ben de doktora gideli baya olacak... mayıs sonu gel demişti taaaa nisanın 22'sinde 26 mayısa randevu alacağım çok merak ediyorum gelişimini. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırıyor benimki çok rahat
valla canım karnımı bir görsen yanılmadığının farkına varırsın zaten ultrason kagıdında 3350 yazıyo oda tahmini olabileceği söyledi ne bilim benim sulalem pek ufak tefek değil biraz fazla iriler galiba ondan
benim mideden yana pek şansım yok:) ilk aylar son aylar derken hamileliği 3/4'ü bulantıyla geçti ne yapalım bebeğimin canı sağolsun...yemekten sonra afedersin geğirir gibi oluyorum o ara midem yanıyor çok fena o anda bulantım oluyor, sıkışıyor ya mide ondan dolayı canım normal ..
kız bana da aynısı oluyo hakkaten :))) iğrenç bi duygu oluyo, birden bire boğazıma doğru bi alev yürüyooooo, böğğğğğyemekten sonra afedersin geğirir gibi oluyorum o ara midem yanıyor çok fena o anda bulantım oluyor, sıkışıyor ya mide ondan dolayı canım normal ..
hayırlısı olsun canım
benimki de 3 hafta bir çağırcakmış artık. doktora göre değişiyo demekki.ben de en uzun herhalde benim oldu diye düşünüyodum..
biz geldikkkkkkkkkkk
kız bana da aynısı oluyo hakkaten :))) iğrenç bi duygu oluyo, birden bire boğazıma doğru bi alev yürüyooooo, böğğğğğ
benimki de 3 hafta bir çağırcakmış artık. doktora göre değişiyo demekki.ben de en uzun herhalde benim oldu diye düşünüyodum..
hoşgeldiniz şekerlerraynen aynen alev gibi yanıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?