2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim 35+5 iz ve 2750 olmuşuz ama doktor bu dönmüş baya zamanını beklemicek dedi 10 gün sonra kontrole gel dedi ve aşağıdan muayene edip son duruma bakalım dedi..............

canım 33 hafta 6 günlüğüz ve dün 3170 gr 50 cm boyuydu gelişim olarak 40 haftayı tamamlamış ve eğer 22 haziranı beklersek tosuncuk 4500 ü geçicek

Maşallah ne tosunmuş seninki bazen ultrason yanılabiliyor ama yanılsa yanılsa ne kadar yanılır 100-200gr yanılır herhalde... doktorun ne dedi normal doğumu bekleyecek misin?

sen daha iyisini bilirsn ama bence kilolu diye erkenden girme sezaryene.ne kadar dursalar kar.benm yeğenm 6 kg doğdu,sonra normal kilosuna indi.önemli olan sağlıklı olmaları.doktorlar hep bi vesvese düşürüyolar,yok geriden geliyo,yok ileriden gidiyo.her bebek standart değilki,yeterki canları sağ olsn.

kızlar şu son aylarda midesi bulanan var mı? benim ilk 5 ay çok kötü midem bulanırdı şimdi yine başladı hafif bulanıyor yemeklerden sonra

yemekten sonra afedersin geğirir gibi oluyorum o ara midem yanıyor çok fena o anda bulantım oluyor, sıkışıyor ya mide ondan dolayı canım normal ..

Maşallah ne tosunmuş seninki bazen ultrason yanılabiliyor ama yanılsa yanılsa ne kadar yanılır 100-200gr yanılır herhalde... doktorun ne dedi normal doğumu bekleyecek misin?

valla canım karnımı bir görsen yanılmadığının farkına varırsın zaten ultrason kagıdında 3350 yazıyo oda tahmini olabileceği söyledi ne bilim benim sulalem pek ufak tefek değil biraz fazla iriler galiba ondan

ben de doktora gideli baya olacak... mayıs sonu gel demişti taaaa nisanın 22'sinde 26 mayısa randevu alacağım çok merak ediyorum gelişimini. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırıyor benimki çok rahat

yemekten sonra afedersin geğirir gibi oluyorum o ara midem yanıyor çok fena o anda bulantım oluyor, sıkışıyor ya mide ondan dolayı canım normal ..

sanki bu cümleyi ben yazdım yaw:) aynısı bana da oluyo çünkü..yarın kontrolüm var bakalım doktorum bi tavsiyesi olacak mı soracağım..

ben de doktora gideli baya olacak... mayıs sonu gel demişti taaaa nisanın 22'sinde 26 mayısa randevu alacağım çok merak ediyorum gelişimini. Herkesin doktoru 15 günde bir çağırıyor benimki çok rahat

benimki de 3 hafta bir çağırcakmış artık. doktora göre değişiyo demekki.ben de en uzun herhalde benim oldu diye düşünüyodum..

biz geldikkkkkkkkkkk
kız bana da aynısı oluyo hakkaten :))) iğrenç bi duygu oluyo, birden bire boğazıma doğru bi alev yürüyooooo, böğğğğğ

benimki de 3 hafta bir çağırcakmış artık. doktora göre değişiyo demekki.ben de en uzun herhalde benim oldu diye düşünüyodum..

3 haftada çağırcakmış ARTIK? daha önce kaç haftada gidiyordun ki canım? ben 3 haftada 1 gidiyordum 2 haftaya düştü çağırması...

hoşgeldiniz şekerlerr aynen aynen alev gibi yanıyo resmen

hoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo ((((

bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)

Eklentiler

• $exorbaby.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…