3 haftada çağırcakmış ARTIK? daha önce kaç haftada gidiyordun ki canım? ben 3 haftada 1 gidiyordum 2 haftaya düştü çağırması...
36 haftadan sonra çağırmayacağından şüpheleniyorum doğum belirtilerin başlayınca gel der eminim o derece rahat
aynen aynen bende 1 bardak içtim bıraktım çok fena oldumhoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo((((
bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)
ilk zamanlarda 5 haftada bir çağırıyodu. sonra 4 haftaya indirdi.daha 3 hafta önce 3 haftaya indirdi işte(kontrol yarın).
bizim doktor pek rahatmış sizinkinin yanında..
valla doğduktan sonra alıcaktım aslında ama kociş bunu hepsiburada da bulmuş, özellikleri falan çok güzel, alanlar da gayet memnun, hemen kırmızısını sipariş ettik, iyi ki etmişiz, kırmızı tükenmiş hemen, mavi yeşil turuncu kalmış ellerinde şuan :))) fiyatını söylesem inanmazsınnnnnnnnnnnnnaynen aynen bende 1 bardak içtim bıraktım çok fena oldum
arabanıza bayıldım erken değil mi kız araba için
benimki de 4-5 haftada bir çağırıyor normalde bakalım 26 mayısta gidicem o zaman ne diyecek...ilk zamanlarda 5 haftada bir çağırıyodu. sonra 4 haftaya indirdi.daha 3 hafta önce 3 haftaya indirdi işte(kontrol yarın).
bizim doktor pek rahatmış sizinkinin yanında..
doktorum ege üniv.'de prof. özel muayenehanesine gidiyorum canım yani ayda bir çağırması normal 15te bire gücüm yetmez:)
nereye gidiyosun doktora özel hastane mi? devlet mi? özel doktor mu?
valla doğduktan sonra alıcaktım aslında ama kociş bunu hepsiburada da bulmuş, özellikleri falan çok güzel, alanlar da gayet memnun, hemen kırmızısını sipariş ettik, iyi ki etmişiz, kırmızı tükenmiş hemen, mavi yeşil turuncu kalmış ellerinde şuan :))) fiyatını söylesem inanmazsınnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo((((
bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)
kdv dahil 283 tliyi etmiş :) ne kadar kız?
bebek araban hayırlı olsun canım... ben de chicconun şu hafif olanlarından aldım ilkinde arabamız çok büyüktü ve ağırdı kullanamadık pek chiccoda da 23 nisan indirimi vardı çok uyguna geldi baston gibi ama tamamen yatıyor bagajda yer kaplamıyor
evet haklısın canım en kullanışlı bastonlar oluyor ben kızımda hep onu kullandım (1yaşından sonra) büyüğü hiç kullanamadım bu son aldığım da baston gibi ama tamamen yatıyor uyuyunca işe yarar...fiyat da uygundu aldım, büyük yine kullanılmayacak...sağol canım. bu aldığımın kapanışı falan iyiydi, dikkatimi çekti ve gayet hesaplı olduğunu düşünüyorum...
genelde heryere arabayla gidiyoruz, bebek arabasına çok para vermek istemedim de açıkçası..
sağol canım. bu aldığımın kapanışı falan iyiydi, dikkatimi çekti ve gayet hesaplı olduğunu düşünüyorum...
genelde heryere arabayla gidiyoruz, bebek arabasına çok para vermek istemedim de açıkçası..
sen ne kadara almıştın ?
evet haklısın canım en kullanışlı bastonlar oluyor ben kızımda hep onu kullandım (1yaşından sonra) büyüğü hiç kullanamadım bu son aldığım da baston gibi ama tamamen yatıyor uyuyunca işe yarar...fiyat da uygundu aldım, büyük yine kullanılmayacak...
merhaba hanımlar nasılsınızz bebek arabalarını koymussunuz hepınızınkı cok guzel gule gule kullansın bebıslerınız:))
dayanır bence 1 ay... şuan sürekli diş etlerim kanıyo, 1 ay daha dayanayım diye uğraşıyorum bendekızlar dün dişçiye gittim dişim sızlıyordu çürük varmış dolgu yaptı. yirmilik dişim de çürük ama onu çekmedi ağrırsa gelirsin kadın-doğum dr'unla konuşur çekeriz dedi. bir ay dayanır diye düşünüyorum... doğumdan sonra bir de diş çektircem
selammmmmm hoşgeldinnn alışveriş çılgınııııııııııııselaaaaaaaaaam sabahın 8inden şimdiye kadar ayaktayımara ara oturdum tabi dışarda yemek filan yedik ama çok yoruldum çarşı mağaza her tarafı dolaştım ayaklarım ağrıyo şimdide bebişe kendime ve eve alışveriş yaptım akşam oldu zaten gelene kadar güya bebiş için çıktım bebişten çok kendime yeni ciciler aldım moral oldu ama iyi geldi iyi ki aldım alışverişte olmasa naparım bilmem
bu da benım oglusumun bız 200 aldık ama fıyatlar düşmüş canım
Eki Görüntüle 192581
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?