2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3 haftada çağırcakmış ARTIK? daha önce kaç haftada gidiyordun ki canım? ben 3 haftada 1 gidiyordum 2 haftaya düştü çağırması...

ilk zamanlarda 5 haftada bir çağırıyodu. sonra 4 haftaya indirdi.daha 3 hafta önce 3 haftaya indirdi işte(kontrol yarın).

bizim doktor pek rahatmış sizinkinin yanında..

hoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo ((((

bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)
aynen aynen bende 1 bardak içtim bıraktım çok fena oldum

arabanıza bayıldım erken değil mi kız araba için
ilk zamanlarda 5 haftada bir çağırıyodu. sonra 4 haftaya indirdi.daha 3 hafta önce 3 haftaya indirdi işte(kontrol yarın).

bizim doktor pek rahatmış sizinkinin yanında..

hakkaten de rahatmış bee

aynen aynen bende 1 bardak içtim bıraktım çok fena oldum

arabanıza bayıldım erken değil mi kız araba için
valla doğduktan sonra alıcaktım aslında ama kociş bunu hepsiburada da bulmuş, özellikleri falan çok güzel, alanlar da gayet memnun, hemen kırmızısını sipariş ettik, iyi ki etmişiz, kırmızı tükenmiş hemen, mavi yeşil turuncu kalmış ellerinde şuan :))) fiyatını söylesem inanmazsınnnnnnnnnnnnn

iyi etmiş :) ne kadar kız?

hoşbulduk canem. valla yemek borum tahriş olmuş sanırım. canım çay istedi, demledim ve şuan boğazımdan inerken yakarak iniyo ((((

bu arada bebek arabamızı aldıkkkkkk :)

bebek araban hayırlı olsun canım... ben de chicconun şu hafif olanlarından aldım ilkinde arabamız çok büyüktü ve ağırdı kullanamadık pek chiccoda da 23 nisan indirimi vardı çok uyguna geldi baston gibi ama tamamen yatıyor bagajda yer kaplamıyor

sağol canım. bu aldığımın kapanışı falan iyiydi, dikkatimi çekti ve gayet hesaplı olduğunu düşünüyorum...
genelde heryere arabayla gidiyoruz, bebek arabasına çok para vermek istemedim de açıkçası..
sen ne kadara almıştın ?

Son düzenleme:
kızlar dün dişçiye gittim dişim sızlıyordu çürük varmış dolgu yaptı. yirmilik dişim de çürük ama onu çekmedi ağrırsa gelirsin kadın-doğum dr'unla konuşur çekeriz dedi. bir ay dayanır diye düşünüyorum... doğumdan sonra bir de diş çektircem

merhaba hanımlar nasılsınızz bebek arabalarını koymussunuz hepınızınkı cok guzel gule gule kullansın bebıslerınız:))

evet haklısın canım en kullanışlı bastonlar oluyor ben kızımda hep onu kullandım (1yaşından sonra) büyüğü hiç kullanamadım bu son aldığım da baston gibi ama tamamen yatıyor uyuyunca işe yarar...fiyat da uygundu aldım, büyük yine kullanılmayacak...

sende uygun almışsın, güle güle kullanırsınız inş. bi arkadaşım bebek arabasına 2000 tl verdi, benim içim acıdı resmen...

selaaaaaaaaaam sabahın 8inden şimdiye kadar ayaktayım ara ara oturdum tabi dışarda yemek filan yedik ama çok yoruldum çarşı mağaza her tarafı dolaştım ayaklarım ağrıyo şimdide bebişe kendime ve eve alışveriş yaptım akşam oldu zaten gelene kadar güya bebiş için çıktım bebişten çok kendime yeni ciciler aldım moral oldu ama iyi geldi iyi ki aldım alışverişte olmasa naparım bilmem

Son düzenleme:
dayanır bence 1 ay... şuan sürekli diş etlerim kanıyo, 1 ay daha dayanayım diye uğraşıyorum bende

selammmmmm hoşgeldinnn alışveriş çılgınııııııııııııkeyfin yerine gelmiş para harcayıncayinede bence yormuşsun kendinidikkat etttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…