2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım artık çok normal bende ayakta duramıyorum artık bebeğin duruşuyla da alakalı, zor taşımak tabi.. Ben aslında kiloya da alışıktım hamileyken çok zorlanmam diye düşünüyordum şimidye kadar da çok zorlanmamıştım ama artık zorlanıyor insan eeee bebekler büyüdü, kan basıncı arttı zorlanman normal, boşver yat dinlen iş güç yapma canım..

jileti kendin mi yapcan??çok zor olur ya..git bi ağdacıya..ben mayıs sonu gitcem valla..

ben dedim jileti o agdacıya gidicekmiş ben osmaniyede köyde olucam bi dr gider gelirim orda hiçbişeyeride tanımıyorum hemde gidemem ki

Evet birbirimizi habersiz bırakmayalımmm

benim ticker'ımda köpek mi kedi mi ne var ya 40ın üzerine gelmeden, onun üstüne geldiğimde doğuracakmışım gibi bir his var içimde. Acaba kaçıncı haftaya denk geliiyii :)

evet ya insan merak ediyor. ben de eşime rica ederim haber verir.

Bence 38 -39 a falan denk gelir herhalde, bakalım en son kim doğurcak topikte..

evet ya insan merak ediyor. ben de eşime rica ederim haber verir.

Evet haberdar edelim ya insan çok merak ediyor aklına kötü kötü şeyler geliyor, heber gelmeyince..

sen hep zaten britney gibi dansederdin evde biliyorum benn

he heeee senin çizelgen işte fatmacım. herşey beklenir

bende var zaten bi anormallik ya bu çocuk dönmeyemi çalışıyo canımı yakıyo yaa ufff..

benim oğluşda anası gibi inatçı dönmemde dönmem diyo herhalde başım dik girerim doguma mı diyo ne diyo kine:d zaten bi inatçılık var oğlanın ne zaman bişeyini diksem pler hemen dolaşıyo ben kendi bişeyimi dşkerkende öle oluo

Benim kızda dönmedi ama benim nasılsa sezeryan olcaktı, senin ki dönse iyi olur ya, dönmez ama artık dimi.. Çok zor yeri daraldı, doktor ne dedi sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…