GÜNAYDIN bizede gün verseler artık şu heyecanlı bekleyiş artık şafakla sonuçlansabu arada ben artık bebeği taşıyamıyorum harıl harıl iş yapıyordum çarşıya çıkıp uzun yürüyüşler yapıyordum ama dün 5 dk yolu 40 dk yürüdüm kaburgama batması nefes alışımı çok zorluyoo
jilet mi? Cok zor ..Yazin kasinti yapar, tuyler sert cikar diye tercih etmiyorum :s
jileti kendin mi yapcan??çok zor olur ya..git bi ağdacıya..ben mayıs sonu gitcem valla..
bu ne demek yaaa
başka seçeneğim yok:
kızlar dogum yapanlardan haber varmı
bu ne demek yaaa
sen hep zaten britney gibi dansederdin evde biliyorum benn
Aman yap kızım jilet gitsin doğumdan sonra gene döneriz ağdaya..
Ya doğum yapanlar haber veremiyorlar herhalde.. Bende mi aynı olcamki.. Ama ben haber veririm muhakkak, olmadı eşime ya da kız kardeşime rica ederim yazar 5 dk.. nolcak ki..
Aman yap kızım jilet gitsin doğumdan sonra gene döneriz ağdaya..
Ya doğum yapanlar haber veremiyorlar herhalde.. Bende mi aynı olcamki.. Ama ben haber veririm muhakkak, olmadı eşime ya da kız kardeşime rica ederim yazar 5 dk.. nolcak ki..
Evet birbirimizi habersiz bırakmayalımmm
benim ticker'ımda köpek mi kedi mi ne var ya 40ın üzerine gelmeden, onun üstüne geldiğimde doğuracakmışım gibi bir his var içimde. Acaba kaçıncı haftaya denk geliiyii :)
evet ya insan merak ediyor. ben de eşime rica ederim haber verir.
Evet haberdar edelim ya insan çok merak ediyor aklına kötü kötü şeyler geliyor, heber gelmeyince..
benim sütler coştu kızlar. tişörtüm hep ıslak nokta nokta.
sen hep zaten britney gibi dansederdin evde biliyorum benn
he heeee senin çizelgen işte fatmacım. herşey beklenir
kesinlikle. merakta bırakmayalım birbirimizi.
bende var zaten bi anormallik ya bu çocuk dönmeyemi çalışıyo canımı yakıyo yaa ufff..
benim oğluşda anası gibi inatçı dönmemde dönmem diyo herhaldebaşım dik girerim doguma mı diyo ne diyo kine:d zaten bi inatçılık var oğlanın ne zaman bişeyini diksem pler hemen dolaşıyo ben kendi bişeyimi dşkerkende öle oluo
En azından sms atalım birbirimize, haberi alan girer haber verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?