2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yüzüne örtücen canım :)

Benim kızda dönmedi ama benim nasılsa sezeryan olcaktı, senin ki dönse iyi olur ya, dönmez ama artık dimi.. Çok zor yeri daraldı, doktor ne dedi sana...

ya dr dün işde şimdiye kadr dönmesi lazımdı tabi dedi ama dönmezde diyemem dedi bende hissedermiyim dönmesini dedim hissedrsin büyük ihtimalle ama hissetmeyenlerde var dedi. bakalım.. bi daa dr raporu almaya gittiğimde muayene olurum uçağa biner raporumuda onaylatırım.. osmaniyedeki dr a görünürüm offf

Bana da doktorum 34.haftaya kadar dönerse döner sonra zor demişti ama nette de 37.haftaya kadar dönebilir diyordu.. Orjinal kızım bizim çocuklar.. Sen Osmaniye ye ne zamn gidiyorsun.

fatma topıkte en cok normal dogum yapabılır senı goruyodum da ondada bebık donmedı daha:)
bende hıssetmedım 1,5 ay once donmustu benımkısı

günaydın kızlar kahvaltı hazırladdım misafirlerim var şimdi gelmelirini beklerkenbi size bakıym dedim ya ben çokmu hassaım ne kocamın dediği herşeye ağlıyorum şimdi ağlattı beni ya nasıl şıpır şıpır yaşlarım akıyo ya sanki eski ilgisi kalmadı gibi geliyo hamile olduumdanmı ne ya çok kötü bi görüntüm var e tabi çevrelernde güzel kızlar offf kırgınım ya yada çok stresliymbugn tehdit ettim kendisini doğurunca seni peşimden süründürücem dedim

benim sütler coştu kızlar. tişörtüm hep ıslak nokta nokta.

Aa ne güzel sütün bol olucak demek ki

Bence 38 -39 a falan denk gelir herhalde, bakalım en son kim doğurcak topikte..

Evet haberdar edelim ya insan çok merak ediyor aklına kötü kötü şeyler geliyor, heber gelmeyince..

Ben de en çok ilk kim diye merak ediyordum, karakan diye bekliyordum Suzinin yamanı erkenci çıktı..
Ama Allah'a şükür 7 aydan önce hiçbirimiz doğurmadık..

ben çıkıyorum kızlar. anneme kahvaltıya gidicem.
öpüyorum sizi.

Afiyet bal şeker olsunnn

Belki de dönüyordur

günaydın kıslar herkes iyidir umarım doğum haberi yok dimi kimsenin

Günaydın canımm
dün karakan doğurdu ama haber alamadık daha

fatma topıkte en cok normal dogum yapabılır senı goruyodum da ondada bebık donmedı daha:)

Senin kız uslu olcak komşum benim ilk bebekte heme dönmüştü bu inatçı çıktı, bu arada benim ilk kız ikizler burcu oldu bu boğa burcu olcak erken doğduğu için inşallah iyidir boğa etrafımda pek yok ama bilmiyorum, ikizlere alışıktım en azından..

Bana da doktorum 34.haftaya kadar dönerse döner sonra zor demişti ama nette de 37.haftaya kadar dönebilir diyordu.. Orjinal kızım bizim çocuklar.. Sen Osmaniye ye ne zamn gidiyorsun.
25 inde gidicem uçak biletini rezervasyon yaptırdık 23 ünde de raporu alıcam. 24 ünde de evde eşimle oliyim öle gidiyim dedim hilmi kalıyo ya burda

bende öle sanıyordum benim velet inat ediyo bende diyorum oğlana keyfin bilir oğlum diyorum ikiside benim için zor kolay bi tarafı yok sen seç diyorum

çilekk ciddimi dogurdu hadı ya 2 gundur yoktum nasıl dogrmus sezeryanmı canım hayırlı olsun

benim kocam ve babam boğa canım süper insanlar hakkını yemiyeyim keşke benm çocukda boğa olsa ikizleri sevmiyorum

ben boğayım iyidir boğa insanı merak etme :) benimde kızım ikizler olacak. yaptım işi :) kız kardeşim ikizler burcu illallah dedim mana buldum başıma geldi

Canım tamamen hormonlardan oluyor adam ne dese batar sana şimdi, birde içgüdüsel olarak herhalde, sonlara yaklaşıp zorlanmaya başlayınca insan kocasını boğası geliyor, neticede hamile bırakan o ya ondan herhalde, bana da oluyor bazen adam ne yapsa batıyor hele ilkinde herşeye ağlardım bende.. Moralini bozma tamamen geçici şeyler bunlar..

Evet Allah a şükür kimse çok erken doğurmadı Suzi de çok kötü bir haftada doğurmadı aslında umarım bebeğine kavuşmuştur artık..

korkma aynısı bende de var ben gidince eve kadın getirecek diye adama surat ediyorum hakkımı helal etmem böle bişey edersen adam gülse ben gidicem diye seviniyon demi diyip can sıkıyoum ama ne biliyim yaaa

korkma aynısı bende de var ben gidince eve kadın getirecek diye adama surat ediyorum hakkımı helal etmem böle bişey edersen adam gülse ben gidicem diye seviniyon demi diyip can sıkıyoum ama ne biliyim yaaa

aman ne hormonmuş bu ya bide doğum sonrası sendrom yaşarız ama ben iyice streslendm doğursak keşke ya 2 hafta sonra doğsun 4 hafta gözümde büyüyyo valla normal olsun gelsin diye herşeyi yapmaya karar verdm

bence sevibade kesinnn normal doğum yapacak, 2 tane doğurmuş normal yanlış bilmiyorsam

Hormonlardandır canım çook normal

Boğalar iyi oluyor, ben de hiç ikizleri bilmiyorum korkuyorum walla

çilekk ciddimi dogurdu hadı ya 2 gundur yoktum nasıl dogrmus sezeryanmı canım hayırlı olsun

Doğurmuştur inşallah, en son dün doğuracağını haber verdi sonra haber yok, haber bekliyoruz biz de canım

Ay hadi hayırlısı canım boşver senin için daha iyi olur hem bakarlar sana mis gibi ama kocandan ayrı olman kötü tabi... Bu arada bu velet dönmezse sezeryan olcağın için planlı olur doğumun ve eşinde yetişir o zaman bence takma her işte vardır bir hayır..

benim kocam ve babam boğa canım süper insanlar hakkını yemiyeyim keşke benm çocukda boğa olsa ikizleri sevmiyorum

ben boğayım iyidir boğa insanı merak etme :) benimde kızım ikizler olacak. yaptım işi :) kız kardeşim ikizler burcu illallah dedim mana buldum başıma geldi

Hadi ya süper, boğa hakkında hiç fikrim yoktu ablamda diyor boğa daha iyi ikizlerden diye ama ne bilem benim kız ikizlerdi aynı olursa daha iyi biliyorum ikizleri diyordum ama boğa oluyor.. İYİ ya öyleyse boğalar çok sakin oluyor diyorlar doğru mu..

ınsallah uslu olur cnm yaaa...ya bence super boğa burcu ıyıdır ya ıkızlerı cok tanımıyorum ama boğalar ıyı bencee...

benımkı sanırım yengeç olcak bunalım halasına cekecekkk zaten cok uzuluyom bu kız bana hıııııcc benzemıyorrr:):)

aman ne hormonmuş bu ya bide doğum sonrası sendrom yaşarız ama ben iyice streslendm doğursak keşke ya 2 hafta sonra doğsun 4 hafta gözümde büyüyyo valla normal olsun gelsin diye herşeyi yapmaya karar verdm

öle valla bide dyorum sen gelmeden ben dogururum zaten sende gelirsin oooooo karı dogurmuş armut piş agzıma düş ne iyisin diyorum delleniyo adam

hakkımızda hayırlısı öyküm bakalım... seçimden önce gelemez hilmi ondan sonra gelemeye bakar ya bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…