ınsallah uslu olur cnm yaaa...ya bence super boğa burcu ıyıdır ya ıkızlerı cok tanımıyorum ama boğalar ıyı bencee...
benımkı sanırım yengeç olcak bunalım halasına cekecekkk zaten cok uzuluyom bu kız bana hıııııcc benzemıyorrr:):)
kızlar dun kıpadan huggıesın organık pamuklusu en buyuk paketı 16 lıraydı aldım ben haberınız olsun
ooo herkes iyi diyorssa o zaman iyidir.. Ama bence seninki de yengeç olmaz ya o kadar beklemez.. Bu arada benim eşimde yengeç, yengeç erkekleri çok iyidir de kadınları için aynı şeyi söyleyemiycem.. Kaynanamdan dolayı tabi kimse üstüne alınmasın..
Boğalar süperdir yalnız çocukken azcık yaramaz oluyorlar galiba :)Ay hadi hayırlısı canım boşver senin için daha iyi olur hem bakarlar sana mis gibi ama kocandan ayrı olman kötü tabi... Bu arada bu velet dönmezse sezeryan olcağın için planlı olur doğumun ve eşinde yetişir o zaman bence takma her işte vardır bir hayır..
Hadi ya süper, boğa hakkında hiç fikrim yoktu ablamda diyor boğa daha iyi ikizlerden diye ama ne bilem benim kız ikizlerdi aynı olursa daha iyi biliyorum ikizleri diyordum ama boğa oluyor.. İYİ ya öyleyse boğalar çok sakin oluyor diyorlar doğru mu..
ınsallah uslu olur cnm yaaa...ya bence super boğa burcu ıyıdır ya ıkızlerı cok tanımıyorum ama boğalar ıyı bencee...
benımkı sanırım yengeç olcak bunalım halasına cekecekkk zaten cok uzuluyom bu kız bana hıııııcc benzemıyorrr:):)
çevremde ikizler çocukları var gözlemlediğim kadarıyla mızmız oluyolar çok ikiyüzlüler yani çift karakterli bi gülüp bi ağlar bide çook hin oluyolar ya boğa daha iyi gibi de kısmet artık ama yükselende etkiliyo onada bak istersen öyküm
hakkımızda hayırlısı öyküm bakalım... seçimden önce gelemez hilmi ondan sonra gelemeye bakar ya bakalım...
öle valla bide dyorum sen gelmeden ben dogururum zaten sende gelirsin oooooo karı dogurmuş armut piş agzıma düş ne iyisin diyorum delleniyo adam
bebekpoyraz kız nasılsın???????????
ya benm annem yengeç çok anaç çok fedakar gelinle süperler keşke benm kaynanamda yengeç olsaydı
Ay hadi hayırlısı canım boşver senin için daha iyi olur hem bakarlar sana mis gibi ama kocandan ayrı olman kötü tabi... Bu arada bu velet dönmezse sezeryan olcağın için planlı olur doğumun ve eşinde yetişir o zaman bence takma her işte vardır bir hayır..
Hadi ya süper, boğa hakkında hiç fikrim yoktu ablamda diyor boğa daha iyi ikizlerden diye ama ne bilem benim kız ikizlerdi aynı olursa daha iyi biliyorum ikizleri diyordum ama boğa oluyor.. İYİ ya öyleyse boğalar çok sakin oluyor diyorlar doğru mu..
ooo herkes iyi diyorssa o zaman iyidir.. Ama bence seninki de yengeç olmaz ya o kadar beklemez.. Bu arada benim eşimde yengeç, yengeç erkekleri çok iyidir de kadınları için aynı şeyi söyleyemiycem.. Kaynanamdan dolayı tabi kimse üstüne alınmasın..
iyiym canımmmmm sancılarla devam edıyoz ısteee alıstım artıksen nasılsın
kız ölede elimde değilAslında evet yükselene de bakmak lazım..
Ya eziyet etme adama onun için o kadar zorki, benim eşim benim doğumuma 10 gün kala turneye çıkmıştı, çok ağlamıştı üzüntüsünden kahroldu, doğuma geldi 18 gün sonra tekrar gitti, bebeğin kokusu sinmiş t-shirtüne her gece ona sarılıp sarılıp ağlarmış o dönem 13 kilo vermişti üzüntüden.. Onun için daha zor gerçekten gitme adamın üstüne yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?