2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çevremde ikizler çocukları var gözlemlediğim kadarıyla mızmız oluyolar çok ikiyüzlüler yani çift karakterli bi gülüp bi ağlar bide çook hin oluyolar ya boğa daha iyi gibi de kısmet artık ama yükselende etkiliyo onada bak istersen öyküm

ooo herkes iyi diyorssa o zaman iyidir.. Ama bence seninki de yengeç olmaz ya o kadar beklemez.. Bu arada benim eşimde yengeç, yengeç erkekleri çok iyidir de kadınları için aynı şeyi söyleyemiycem.. Kaynanamdan dolayı tabi kimse üstüne alınmasın..

ya benm annem yengeç çok anaç çok fedakar gelinle süperler keşke benm kaynanamda yengeç olsaydı

Boğalar süperdir yalnız çocukken azcık yaramaz oluyorlar galiba :)

Yaa biz seninle feci benziyoruz channel..
Benimki ultrasonda bile halasına benziyordu gıccıkk oldummmm
bari renkleri bana benzesin lütfen yaaaa

Aslında evet yükselene de bakmak lazım..

hakkımızda hayırlısı öyküm bakalım... seçimden önce gelemez hilmi ondan sonra gelemeye bakar ya bakalım...

Ya eziyet etme adama onun için o kadar zorki, benim eşim benim doğumuma 10 gün kala turneye çıkmıştı, çok ağlamıştı üzüntüsünden kahroldu, doğuma geldi 18 gün sonra tekrar gitti, bebeğin kokusu sinmiş t-shirtüne her gece ona sarılıp sarılıp ağlarmış o dönem 13 kilo vermişti üzüntüden.. Onun için daha zor gerçekten gitme adamın üstüne yazık..

öle valla bide dyorum sen gelmeden ben dogururum zaten sende gelirsin oooooo karı dogurmuş armut piş agzıma düş ne iyisin diyorum delleniyo adam

ikizler burcu ünlüleri

Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Elizabeth Hurley, Naomi Campbell, Britney Spears, Marilyn Monroe, Nehir Erdoğan, özgür Çevik, Orhan Pamuk, Şenol Güneş, Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Atilla İlhan, Sibel Kekilli, Nilüfer, Natalie Portman, Brooke Shields, Lenny Kravitz, Paula Abdul, Prince, Kathleen Turner, John Wayne, Paul Gauguin, Johnny Depp, Benning, Clint Eastwood, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, J.F. Kennedy, Anna Kournikova, Venus Williams, And Wrhol, Che Guevera, Can Dündar, Perihan Savaş, Kenan Doğulu, Erdal İnönü, Mehmet Okur.

sakin diyende var tabi. mesela ben sakinim ama damarıma basarlarsa ortalığı yıkarım :)

ınsallah canım ama doktor 23unu bulur dedııı...valla ben tek gorumcemı tanıyorum yengec ıyıdır ama bıraz mıymıy ve cok duygusal tabıkı her yengec aynı olcak deıl bıde yukselenı ve kadın erkek farkedermıs...

keske tutturabılseydım de aslan olsaydı hahahaha:)

iyiym canımmmmm sancılarla devam edıyoz ısteee alıstım artık sen nasılsın

bende iyiym canım bildiğin gibi artık dinlen send ekıpırdama bi yere
kız ölede elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…