2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Boğalar süperdir yalnız çocukken azcık yaramaz oluyorlar galiba :)

Yaa biz seninle feci benziyoruz channel..
Benimki ultrasonda bile halasına benziyordu gıccıkk oldummmm
bari renkleri bana benzesin lütfen yaaaa

ayy ıkızım cok guldurdun benı yaaaa:):)):):):)

valla halasını bılmıyorum ama sen cok guzelsın ınsallahhh sana benzerrr canım goz rengı benzese yeterrrr zati:)

evet canım ara ara gelıyor yıne yokluyor benıı bu cuma yıne gıtcem doktora

hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle aman yorma da kendini

ayy ıkızım cok guldurdun benı yaaaa:):)):):):)

valla halasını bılmıyorum ama sen cok guzelsın ınsallahhh sana benzerrr canım goz rengı benzese yeterrrr zati:)

canımsınnnn sen yaaaaaaa :)))
hala benim tammm tersim işte öyle düşün :)

gunaydın kızlarrr
boğadan bahsetmıssınız dun doktordan gelınce bende boga burcunun ozl baktım
benım sıpa kordonu boynuna dolamıs bıde ıyıce asagı ınmıs bıttı mı bıtmedıııı suyum fazlaymıs buda erken dogum belırtısı dedı doktor daha ne dıyecek dıye yyuzune baktık
yanı hazırlıklı olun gerı sayım basladı dedı
ben daha hazır degılımdun aksam nasıl kara kara dusunduk yaa nolacak
bu arada var mı baska haber??

kızlar nerdesinizi

burdayımmm ben şahsen kendi adıma ama yazmıyo kimse
ben bu tenhalığı Haziran ayında bekliyordum, mayıs başı sapır sapır döküldük

günaydın canımmmmmmm
Hayırlısı olsun , bi 3 hafta daha dursun da içerde :)))
burda hiiç bi haber yok walla

hayırlısı canım artık gelicekler tabi nasipse...

çilek ölede canım izne çıkanlar oldu falan öle

günaydın. karakandan haber gelmemiş daha. blue bende numarası var demişti aslında, arasa keşke.

bu arada ben de yengeç burcuyum çevremde de çok var yengeç. duygusal, ağlak olurlar:)) ama evcimendirler. ikizler burcunu gördükçe yengeç olsaydı yine de diyorum:))

kızlar ege ye günü vermişler ayın 25 inde duru hanıma kavuşacakalrmış..hadi hayırlısı

yaa vallahı dursun bıraz daha cosmassın sımdıden ama karnım ınanılmaz gergın gobek delıgıme dokunamıyorum bıle sızlıyor sızde de oyle mı?

hayırlısı canım artık gelicekler tabi nasipse...

çilek ölede canım izne çıkanlar oldu falan öle

ama erken daha fatma azcık daha dursun boyle ıyıydık...

ölede canım hayırlı zmanı hangisi ise o zaman gelsin inş.

ölede canım hayırlı zmanı hangisi ise o zaman gelsin inş.

yaa ben cok korkuyorum nısan mayıs annelerını okuyorum emzırmek ne zormus ne yoruyormus hem anneyı hem bebegı boyle rahatmısız:)))

bebkpoyraz dun dayanamadın dısarı cıktın dımı halledebıldın mı barı ıslerını??

cılek chanel kız halaya ceker derler tıpı benzemese huyu benzer:))

deli karı ege nin slmı var hepinize eylülü servise hazırlıyormuş annesine gidicekmiş yoksa girecekmiş bugün de annesin misafir gelicekmiş oraya gitmem gerekti dedi.... deli karı bu yaaa

iyi günler kızlar... ooo 24 kişi gözüküyo topikte... maşallah...
kızlar uyku ve yemek işi huzursuz ediyo beni ya... sağa sola dönmek o kadar zorlaşıyo ki, külçe gibi... bi de hırıl hırıl sesler çıkarıyom, ben bile rahatsız oluyom
yemek desen bıktım mutfakta ne yesem ne pişirsem diye düşünmekten.... kahvaltı falan hazırlamak istemedi canım... bi kase yoğurt aldım atıştırıyom şimdilik ama şööööyle güzelce yemedikten, midemi tıka basa doyurmadıktan sonra işim bitmez benim... hoş doyursam da 2 saat sonra yine aranıyom.... şaka maka 90nı bulcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…