2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarr
geçmişi okuyorum baya ilerlemiş sayfalar
bişe sorcam size şimdi benim bebiş dönmedi sağ tarafımda oturur vaziyettte dun gece mide ağrısını cok cekince farkında olmadan ani hareketler yaptım yatakda bebişde cok hareketliydi saten sonra bir ara sağ tarafıma yatınca sanki kafasının üstüne yatmışım gibi hissettim sertlik hisettim sizce zarar görmüşmüdür çok korktum sonra hemen düzelttim kendimi hep solda yattım:26::26: bişe olurmu etkilenirmi yaaa

hiçbişi olmaz öle şeylerle ezilecek değiller... korumada onlar

bence de bişi olmamıştır canım... bazen çırpınır gibi hareketler yapıyolar, ana yüreği hemen endişeleniyoz ama çok şükür bişi olmuyo onlara....

calısırken daha planlı duzenlıydım yaptıgım ıs aynı ama bıtmıyor bı turlu:)))
camasırları asıp gelıyorum..

haklısın canım... ben ev hanımıyım... nasılsa zamanım çok diyorum işleri hep erteliyorum, işim hiç bitmiyo.... hep iş hep iş de insanı memnun etmiyo...
ya kızlar 3 gün hiç dışarı çıkmadım... çok sıkıldım... bi arkadaşıma gitsem direk vasıta yok, taksiyle de 7-8 tl tutar... e ay sonu, param da az kaldı... kıyıp paraya gideyim mi sizce.... dönüş parasıyla 15 tl falan tutacak....
hmmm bi de kızlar öğretmen atamaları var, benim puanımı kullanmak için son hakkım... tercih yapayım mı sizce.... atanır mışım bi de çocuğumla il dışına gidermişim..... ankarada kadro zor çünkü....

bakalım yandık o zaman ama ne yapalım evlat işte basarız bağrımıza
emzirmek beni de çoook korkutuyor yaaaaa

deli karı ege nin slmı var hepinize eylülü servise hazırlıyormuş annesine gidicekmiş yoksa girecekmiş bugün de annesin misafir gelicekmiş oraya gitmem gerekti dedi.... deli karı bu yaaa

sen de çatlaksın o daa

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama, nasılsınız?
günaydınnn canımmm
aradın mı karakanı?

ankaranın çift vasıta sorunları bitmez zaten:) araba olunca çok kolaylaştırıyor gerçekten.
bence tercih yap canım, direkt ankaraya atanabilmek çok zor. atansan bile 1-2 saat uzaklıktaki ilçeler anca geliyor. arkadaşlarım var da hep sıkıntı yani. 1 yıl gibi bir ayrılığı göze almak gerek bence öğretmenlikte mecburen..

günaydın canım ya aramayı düşündüm de şimdi başı kalabalıktır ne bileyim eşi bu kim falan der mi diye düşündüm açıkcası:) napsam bilemedim kararsız kaldım.

kız arasana yaa ben arkadaşıyım dersin zaten şimdiye çoktaaaaaaaaaaan kendine gelmiştir sezeryan olucaktı nasıl şimdi ikiside iyimi dersin sonra çok meşgule tmiyim deyip kapatırsın ayyy

yanında gelebilecek biri varsa tercih yap bence. bebekle birlikte hiç kpss çalışamazsın artık. branşın neydi?

günaydın canım ya aramayı düşündüm de şimdi başı kalabalıktır ne bileyim eşi bu kim falan der mi diye düşündüm açıkcası:) napsam bilemedim kararsız kaldım.

bence de ara, çok merak ediyoruz. kim derlerse blubottle dersin şaka bir yana sağlık durumlarını sorup kapatırsın o heyecanla kim falan demez eşi.

sen de ankarada yaşıyorsun dimi... işin komik tarafı eşimin arabası kapının önünde duruyor.... ben bi beceremedim kullanmayı.... atansam yanıma gelecek kimse yok ki... eşim de pek göndermek istemez sanırım dışa.... ankarada ev hanımı olarak yaşamak da zor gerçekten.... kimin kimsen yok, hep evde... çalışmak iyi... ama artık bebek olucak... nasıl olacak bakalım hayatım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…