uykum geldi:95:
çırılçıplakmı yatıyosunCanım one saçma şey ya , neye izin vermiyor, doktordan da kıskanır mı insan eşini.. Eğer çok rahatsızsanız bayan doktor seçseydin bunun için normal doğumdan vazgeçilir mi.. Sezeryan olunca da çırılçıplak yatıyorsun nolcakki.. yine aynı şey.. Valla insan can havliyle öyle bir açıyorki bacaklarını etrafta erkek var mı yok mu insan anlamıyor bile.. ben kürtaj yaptırmak zorunda kaldığımda yaşadım onu , önceden çekinirdim valla o an hiç aklıma bile gelmedi.. Sezeryanda ya da o tarz operasyonlarda daha çok insan oluyor etrafta, ameliyathanede seni bin kişi görüyor.. haberin ola
erkek doktorlar ve erkek bayan kuaforlerı daha cok ozenıo bencee kım ne derse desın vallamıllet ısını yapıoo bızımkılerde nerde akıllarıı fön cektırırım kım cektı o fönu der
şeker sepeti almayanlar sepetlerde kampanya facebook "emirbebeksekerlemeleri" emirbebeksekeri@hotmail.com facedeyim bakın isterseniz
site kaynıyorrr delı merve gıttı erkendennn
sevibadeeeeeeeee hg bacımmmmmmmm
çırılçıplakmı yatıyosunbin kişimi görüyo üzerinde ameliyat önlüğü oluyo bi karnın açık oluyo, içerde bi doktor bide hemşire oluyo sezeryan olanların yalancısıyım ben ...
hehe aynen benimkide ne zaman kuaföre gitsem direk erkek varmıydı içerde, saçına dokundumu diye soruyo manyak sanki dokunsa nolacak adam işini yapıyo deli bunlar
Ay bu facebook sayfamizdaki EMir bebek sekerlemeleri siz misiniz Asuman Hanim?
Siteyi reklam sahasina cevirmissiniz. Tadi kacti inanki. Bari o kadar SIK reklam eklemeseniz. Annelerin bulusma platformundan cok, emir bebek sekerlerinin official sayfasi gibi olmus. Kusura bakma ama cok rahatsiz ediyor beni bu tur seyler..
sağol esracım,
bugün komşumun 41 yasini vardı oraya gittim
sonrada eve geldim bi hışım kapıları cifledim
dünden beri perdeler yıkandı...asıldı...
sonrada yoruldum, hürrem başladı....
pazar annem geliyor nasipse, o gelmeden işleri bitirdim
gelince karışır ne yapiim yapma etme der,
merve niye erken gittiki kızzz
bi haftadır tadı yok onun farkındayım niyeki :26:
walla üzgünüm yakamozcum ama ameliyatta bi oda dolusu insan seni çırılçıplak görüyo,
doğumda bi dr bide yanındaki hemşire...
gerçekten bende onu diyecektim,
demin mailerimi siliyorum ben sildikçe habire geliyo
o sayfayı lütfen ticaret için kullanmayın, yada tadını kaçırmayınmı deseydim..
çırılçıplakmı yatıyosunbin kişimi görüyo üzerinde ameliyat önlüğü oluyo bi karnın açık oluyo, içerde bi doktor bide hemşire oluyo sezeryan olanların yalancısıyım ben ...
hehe aynen benimkide ne zaman kuaföre gitsem direk erkek varmıydı içerde, saçına dokundumu diye soruyo manyak sanki dokunsa nolacak adam işini yapıyo deli bunlar
hayrola kımseden ses cıkmıyor :44:
bilmiyomkı bacım valla aslında bısesi yoktu uykusu geldı gıttı delı karıı
ohh bayaa byaaa kurtuldun bıde ben su perde ısıne gırseydımmm kapılarım temız benım 3 gune bır sılerım gecerım ustunden bıde beyaz olunca cok kır bellı edıo yaaaabır cam tuvalet banyo cıflenecek halı yıkanmaya verılecek zaten camı banyoyu wc yı kadın tutacam
hayırrr oyle sey olurmu bebekim anestezı uzmanı var hemsıresı var erkek hemsıre var varda var bın kısı goruyor bıde o önluk amelıyathaneye gırene kadar sonra cıkıo altın meydan da yanı
sendemi ameliyat oldunda bilion kızzz???
aynen anlatmışsın,
önlüğün üstünden çıkarıldığına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?