sağol esracım,
bugün komşumun 41 yasini vardı oraya gittim
sonrada eve geldim bi hışım kapıları cifledim
dünden beri perdeler yıkandı...asıldı...
sonrada yoruldum, hürrem başladı....
pazar annem geliyor nasipse, o gelmeden işleri bitirdim
gelince karışır ne yapiim yapma etme der,
merve niye erken gittiki kızzz
bi haftadır tadı yok onun farkındayım niyeki :26:
walla üzgünüm yakamozcum ama ameliyatta bi oda dolusu insan seni çırılçıplak görüyo,
doğumda bi dr bide yanındaki hemşire...
gerçekten bende onu diyecektim,
demin mailerimi siliyorum ben sildikçe habire geliyo
o sayfayı lütfen ticaret için kullanmayın, yada tadını kaçırmayınmı deseydim..
hayırrr oyle sey olurmu bebekim anestezı uzmanı var hemsıresı var erkek hemsıre var varda var bın kısı goruyor bıde o önluk amelıyathaneye gırene kadar sonra cıkıo altın meydan da yanı
eeee saglık meslek okuduk bacımmm
bıde apandıst amelıyatı oldum ben
onuda bırak annem anlattı sezeryanda aynı dıeee
ablamda sezeryan oldu özelde ama böyle anlatmadı :44: diğer arkadaşlarda :26: bi tekrar sorim ben mi yalnış anladım ama bana önlükle giriyosun kalçadan aşağısı ve göğüsten yukarısı kapalı oluyo orta kısım açık oluyo dedi hepsiçıplak yatmam ben banane örtsünler üstümü he bide ablamda bi doktor bi hemşire vardı aneztezist sadece ameliyat başlamadan girdi narkozu vurup çıktı ameliyattan çıkardıklarındada önlük üzerindeydi değişiyomu acep hastaneden hastaneye :26:
kız yok bacım mıllet senın oranı gormememk ıcın eeeeeee bıde ortu dıksınler kosunlar orayaaltın tamamen acık buz gıbı bır su dokuyolar ben apandıst amelıyatından bılıom ayyy ıcerdekı kanı donduryolar sonra yallah kesimeee
eeee saglık meslek okuduk bacımmm
bıde apandıst amelıyatı oldum ben
onuda bırak annem anlattı sezeryanda aynı dıeee
ablamda sezeryan oldu özelde ama böyle anlatmadı :44: diğer arkadaşlarda :26: bi tekrar sorim ben mi yalnış anladım ama bana önlükle giriyosun kalçadan aşağısı ve göğüsten yukarısı kapalı oluyo orta kısım açık oluyo dedi hepsiçıplak yatmam ben banane örtsünler üstümü he bide ablamda bi doktor bi hemşire vardı aneztezist sadece ameliyat başlamadan girdi narkozu vurup çıktı ameliyattan çıkardıklarındada önlük üzerindeydi değişiyomu acep hastaneden hastaneye :26:
isteyen arkadaşlar olduğu için ekledim yoksa benim zaten sitem var uygun fiyata kar amacı güdülmeden sizlere yardımcı olmak amacım toptancılardan uygun fiyat geliyor bende almak isteyenlere sadece gösteriyorum yoksa bi kazancım yok reklam değil yaptığım fazla paralar verip almayın diye bunları yayınlıyorum başından beride bunu söledim rahatsız olanlardan özür dilerim ben yardım amaçlı bunu yapıyordum bu kadar rahatsız olucağınızı bilseydim yapmazdım
hadi yaaa
sağlık okudun ve evdesin???
niye bana benzemek zorundasın esra???
bende üniyi 2.likle bitirdim ve çocuk doğuruyorum evde oturup
QUOTE]
Ben de sendenim sevibade, uniyi bitirdim evdeyim ama evde calismalarima devam ediyorum. Araya bebek giriyor. Inshallah aksatmadan devammm
kız yok bacım mıllet senın oranı gormememk ıcın eeeeeee bıde ortu dıksınler kosunlar orayaaltın tamamen acık buz gıbı bır su dokuyolar ben apandıst amelıyatından bılıom ayyy ıcerdekı kanı donduryolar sonra yallah kesimeee
gerçekten yazılanlara çok kırıldım amaç yardım olunca kimse buna yanaşmaz zaten önemli değil isteyen arkadaşlar oldu buyüzden orada rahat görmeleri için ekledim yoksa banane herkes aldığı ürünü yerini markasını fiyatını eklerkende reklam oluyor, ama kimse bundan rahatsızlık duymuyor, ben kendim para kazanmak için yapmıyorum bu işi, öle olsa bir çok arkadaşa sorabilirsiniz nerden almaları gerektiğini nerede daha ucuz olduğunuda söylüyorum amacım satış yapmak değil toptancıların adreslerini bile veriyorumki ufak şeylere çok para vererek zarara girmeyin diye ama yardım herkes tarafından kabul edilmez
hadi yaaa
kızımmm özel-devletimi var bu işin ameliyattt diyoz daa...
bende özelde oldum ama kimse bana burası özel, soyunma demedi
ablan uyutulduysa nerden biliyo çıplak olmadığını,
ameliyat bitince önlüğü çekiyolar zaten, o şekilde odana götürcek değiller ya delüüü
sen yine normal doğumundan şaşma..
hadi yaaa
kızımmm özel-devletimi var bu işin ameliyattt diyoz daa...
bende özelde oldum ama kimse bana burası özel, soyunma demedi
ablan uyutulduysa nerden biliyo çıplak olmadığını,
ameliyat bitince önlüğü çekiyolar zaten, o şekilde odana götürcek değiller ya delüüü
sen yine normal doğumundan şaşma..
kızlar ii geceler benim b ugün kontrolüm vardı...ya bebeğim epeyce bi önden gidiyo 33 haftamız bitti ve 2750 dedi doktorum normal doğum düşünüyodum ama böölre olursa biraz zor gibi..aranızda var mı benim gibi olan?
Sevibade ben geldim yenidenn.
Kizlar heyy ben geldimmmmmmm..
Sezaryen olurken cirilciplak olsanizda uzerinize kalin bir ortu ortuyorlarmis. korkmayin.:)
gerçekten yazılanlara çok kırıldım amaç yardım olunca kimse buna yanaşmaz zaten önemli değil isteyen arkadaşlar oldu buyüzden orada rahat görmeleri için ekledim yoksa banane herkes aldığı ürünü yerini markasını fiyatını eklerkende reklam oluyor, ama kimse bundan rahatsızlık duymuyor, ben kendim para kazanmak için yapmıyorum bu işi, öle olsa bir çok arkadaşa sorabilirsiniz nerden almaları gerektiğini nerede daha ucuz olduğunuda söylüyorum amacım satış yapmak değil toptancıların adreslerini bile veriyorumki ufak şeylere çok para vererek zarara girmeyin diye ama yardım herkes tarafından kabul edilmez
hadi yaaa
QUOTE]
Ben de sendenim sevibade, uniyi bitirdim evdeyim ama evde calismalarima devam ediyorum. Araya bebek giriyor. Inshallah aksatmadan devammm
hangi bölümü bitirdin canım sen, evde ne çalışmaların var el sanatları falanmı??
ay çok uykum geldi kızlar ya ben yatim artıkın yarın görüşürüz öpüyorum herkesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?