2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

isteyen arkadaşlar olduğu için ekledim yoksa benim zaten sitem var uygun fiyata kar amacı güdülmeden sizlere yardımcı olmak amacım toptancılardan uygun fiyat geliyor bende almak isteyenlere sadece gösteriyorum yoksa bi kazancım yok reklam değil yaptığım fazla paralar verip almayın diye bunları yayınlıyorum başından beride bunu söledim rahatsız olanlardan özür dilerim ben yardım amaçlı bunu yapıyordum bu kadar rahatsız olucağınızı bilseydim yapmazdım

hayırrr oyle sey olurmu bebekim anestezı uzmanı var hemsıresı var erkek hemsıre var varda var bın kısı goruyor bıde o önluk amelıyathaneye gırene kadar sonra cıkıo altın meydan da yanı

ablamda sezeryan oldu özelde ama böyle anlatmadı :44: diğer arkadaşlarda :26: bi tekrar sorim ben mi yalnış anladım ama bana önlükle giriyosun kalçadan aşağısı ve göğüsten yukarısı kapalı oluyo orta kısım açık oluyo dedi hepsi çıplak yatmam ben banane örtsünler üstümü he bide ablamda bi doktor bi hemşire vardı aneztezist sadece ameliyat başlamadan girdi narkozu vurup çıktı ameliyattan çıkardıklarındada önlük üzerindeydi değişiyomu acep hastaneden hastaneye :26:

eeee saglık meslek okuduk bacımmm

bıde apandıst amelıyatı oldum ben
onuda bırak annem anlattı sezeryanda aynı dıeee

amanın hakkat çıplakmı yatıyoz kurt düştü içime şincik bunun başka bi yolu yokmu ki örtü mörtü örtseler bari, her yer meydanda olacak benim doktor erkek bide

kız yok bacım mıllet senın oranı gormememk ıcın eeeeeee bıde ortu dıksınler kosunlar oraya altın tamamen acık buz gıbı bır su dokuyolar ben apandıst amelıyatından bılıom ayyy ıcerdekı kanı donduryolar sonra yallah kesimeee

gerçekten yazılanlara çok kırıldım amaç yardım olunca kimse buna yanaşmaz zaten önemli değil isteyen arkadaşlar oldu buyüzden orada rahat görmeleri için ekledim yoksa banane herkes aldığı ürünü yerini markasını fiyatını eklerkende reklam oluyor, ama kimse bundan rahatsızlık duymuyor, ben kendim para kazanmak için yapmıyorum bu işi, öle olsa bir çok arkadaşa sorabilirsiniz nerden almaları gerektiğini nerede daha ucuz olduğunuda söylüyorum amacım satış yapmak değil toptancıların adreslerini bile veriyorumki ufak şeylere çok para vererek zarara girmeyin diye ama yardım herkes tarafından kabul edilmez

Sevibade ben geldim yenidenn.
Kizlar heyy ben geldimmmmmmm..

Sezaryen olurken cirilciplak olsanizda uzerinize kalin bir ortu ortuyorlarmis. korkmayin.:)

kurbanlık koyun gibi hissettim valla kendimi korkutmayın yaw zaten ödüm kopuyo ameliyattan koyuversinler bi örtü ne var kıymetli benim herbişeyim göstertmem kimselere doktor bayan olsa heç sorun değilde erkek yaw ondan tereddüt ettim şimdi , aman napim görürlerse görsünler bu çocuk bi şekilde burdan çıkacak nasılsa, öylede olsa görünüyo böylede olsa görünüyo normaldede bacaklar açık pozisyonda en az yarım saat öyle beklemek var her halukarda gösterecez anlaşılan

eeee saglık meslek okuduk bacımmm

bıde apandıst amelıyatı oldum ben
onuda bırak annem anlattı sezeryanda aynı dıeee

hadi yaaa
sağlık okudun ve evdesin???
niye bana benzemek zorundasın esra???
bende üniyi 2.likle bitirdim ve çocuk doğuruyorum evde oturup

kızımmm özel-devletimi var bu işin ameliyattt diyoz daa...
bende özelde oldum ama kimse bana burası özel, soyunma demedi
ablan uyutulduysa nerden biliyo çıplak olmadığını,
ameliyat bitince önlüğü çekiyolar zaten, o şekilde odana götürcek değiller ya delüüü
sen yine normal doğumundan şaşma..

Alinmanizi, kirilmanizi istemem. Ama gercekten sayfa 2011 haziran anneleri sayfasi olmaktan cikti. Siz en iyisi gruptaki dokumanlar kismina link birakin, almak isteyenler zaten oradan size ulasir. Kirdiysam cok ozur dilerim. Ama o kadar cok mail geliyor tarafinizdan ve sayfa o kadar doldu ki, yazmadan edemedim. Ayrica urunleirniz cok guzel.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim Asuman Hanim..

de get ne suyu kıs ablam hiç öle bişe sölemedi 2 sefer oldu ama sorarım yine

aman ben tup tedavisinde çoookkkk actım yumoş toplanırken narkoz yıyon

sonra transferde sadece örtunun orası kesik ne utanmıştım doktordan aman şimdi sölenenler çok korkutmuyo ha birde kurtajım var başa gelınce çekılıyo kıslar be

kızlar ii geceler benim b ugün kontrolüm vardı...ya bebeğim epeyce bi önden gidiyo 33 haftamız bitti ve 2750 dedi doktorum normal doğum düşünüyodum ama böölre olursa biraz zor gibi..aranızda var mı benim gibi olan?

vala benım bıseden haberım yok grupta bıle degılm facem bıle yok yanlıs anlasılmak ıstemem :26:

yok canım epidural sezeryan olan arkadaşada sormuştum ben tüm ayrıntılarını oda öyle anlatmadı uyanıktı yani ameliyatında özelde soymuyoz demezler tabi ama biraz daha özenli davranılır bilirsin hasta istekleri gözardı edilmez o yüzden özelde dedim yok anam ben normalin sancısına katlanamam biliyorum kendimi en küçük bi karın ağrısında kıvranıyorum doğum sancısına hayatta dayanamam ...Keşke dayanabilsem hiç ameliyat olmak zorunda kalmazdım

Kizlar bugun olanlar:
1) Bugun yarim kg yogurt yedim. Sonra agir bir uykuya daldim. Kocacik aramis duymamisim, adam da telaslanip eve gelmis.
2) Aksam 5e kadar temizlik vardi. 9 civarinda mutfakta porselen tuzluklardan birini kirdim, yere egilip temizleyemeyecegim icin kaldi. Simdi zavalli kocacik mutfakta, temizliyor kiriklari. Onu is yaparken gormiyeyim diye, yatak odasina geldim. Garibim, evde kral gibiydi simdi son bir kac gundur eline ev isi degiyor, uzuluyorum.
3)Annem cuma geliyor inshallah, o gelmeden evde ne var ne yok yikiyorum. Su an ev kuru temizleme fabrikasi gibi her yer camasir dolu, bunlari kim utuleyecek diye dusunuyorum.
4) ayak bileklerim o kadar sismis durumdaki, bakinca inanamiyorum.. Sanki baskasinin bacagi gibi..

yuksek okl hemşırelık 3 sınıf terkımm hemsırenın yapabılcegı herseyı yapıom ama okumadım salak gıbı aman ne yapım bende esımn ustunde denıom ıgneyı kız saka maka herkes bana yaptır ıgnesını serumunu takarım mılletın evde olanların

melonyy bak sen gor soguk su douklyomu dokulmuyomu her amelıyatta olur o benden solemesıii cnmmm

Son düzenleme:

Maashallah canim. seninbebis tosuncuk dogacak o zaman. Burda sanirim 1-2 kisi daha buna benzer birseyler yazmisti ama isim hatirlamiyorum.
Bir de bazen, ultrason olcumleri yaniltici olabiliyor diyordu kizlar, fazla yada eksik gosteriyormus. Bilemem.
Saglikli olsunlar da...

ay çok uykum geldi kızlar ya ben yatim artıkın yarın görüşürüz öpüyorum herkesiiii

Sevibade ben geldim yenidenn.
Kizlar heyy ben geldimmmmmmm..

Sezaryen olurken cirilciplak olsanizda uzerinize kalin bir ortu ortuyorlarmis. korkmayin.:)

hoşgeldinnn bacımmm,

üzerinde örtü mörtü kalmıyo oraya girdiğin anda anadan doğmasın maalesef,
örtünün altından nası ameliyat edicekler kız
allah iyiliğini versin emi

asumancım kırılmanı istemem ama bu resimleri toplu bi şekilde versen yada bize mail yağmuru gelmeyecek şekilde bişiler yapılsa olmuyomu???
kimse kazanmyacağı işe girmez, yardım amacına yanaşmaz derken ne demek istedin, anlayamadım? yani bu işi kar için yapmak ayıp değil, bunun için seni suçlamıyoruz ama face amacından çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…