Maashallah canim.seninbebis tosuncuk dogacak o zaman. Burda sanirim 1-2 kisi daha buna benzer birseyler yazmisti ama isim hatirlamiyorum.
Bir de bazen, ultrason olcumleri yaniltici olabiliyor diyordu kizlar, fazla yada eksik gosteriyormus. Bilemem.
Saglikli olsunlar da...
Kizlar bugun olanlar:
1) Bugun yarim kg yogurt yedim. Sonra agir bir uykuya daldim. Kocacik aramis duymamisim, adam da telaslanip eve gelmis.
2) Aksam 5e kadar temizlik vardi. 9 civarinda mutfakta porselen tuzluklardan birini kirdim, yere egilip temizleyemeyecegim icin kaldi. Simdi zavalli kocacik mutfakta, temizliyor kiriklari. Onu is yaparken gormiyeyim diye, yatak odasina geldim. Garibim, evde kral gibiydi simdi son bir kac gundur eline ev isi degiyor, uzuluyorum.
3)Annem cuma geliyor inshallah, o gelmeden evde ne var ne yok yikiyorum. Su an ev kuru temizleme fabrikasi gibi her yer camasir dolu, bunlari kim utuleyecek diye dusunuyorum.
4) ayak bileklerim o kadar sismis durumdaki, bakinca inanamiyorum.. Sanki baskasinin bacagi gibi..
benim eşim de akşam geldi 2 cesit yemek yaptı çamasır serdi bulaşık mak.nı boşalttı şimdi gidip yattı ee yoruldu adamcaz:26:
hoşgeldinnn bacımmm,
üzerinde örtü mörtü kalmıyo oraya girdiğin anda anadan doğmasın maalesef,
örtünün altından nası ameliyat edicekler kız
allah iyiliğini versin emi
asumancım kırılmanı istemem ama bu resimleri toplu bi şekilde versen yada bize mail yağmuru gelmeyecek şekilde bişiler yapılsa olmuyomu???
kimse kazanmyacağı işe girmez, yardım amacına yanaşmaz derken ne demek istedin, anlayamadım? yani bu işi kar için yapmak ayıp değil, bunun için seni suçlamıyoruz ama face amacından çıktı...
hangi bölümü bitirdin canım sen, evde ne çalışmaların var el sanatları falanmı??
sitelere bakıp fiyat alıp bendeki fiyatlarla karşılaştırırsan sanırım kar olmadığını görüceksin ben bulunduğum şehirde bir çok arkadaşım çok pahalıya aldığı sepetleri kapı süsleri yada şekerleri daha ucuz elde etmeleri için bu faceyi açtım bir çok kişiye zaten evimde yapıyordum ve sadece sevdiğim için para kazanmak için değil bir mesleğim var şükürki beni geçindiriyor kar amacı güdmemem bu kadarmı garip hepimiz haziran annesi olucaz ve birbirimizle paylaşımımız olsun diye böle bir icraatta bulundum. Buarada maillerin geldiği konusunda bilgi sahibi değildim zaten siteden faceden ayrıulıyorum temizliyorum şimdi resimleri kusura bakmayın yordum sizi mail silerken gözünü yordum ekrandada
cevabın için teşekkür ederim
ya ne bileyim pek sevinemedim nedense baştan beri önde gidiyo ölçümleri ama hiç bu kadar fark çıkmamıştı hayır şekerim falan da yok fazla bi kilom şişliğim de olmadı 10 kilo aldım sadece nasıl bu kadar beslendi ben de anlamadım baş çevresi de 4 hafta öndedoktorum sezeryan yanlısı değildir o yüzden güveniyorum ona tek korkum zor bi doğum olması çünkü ilk doğumum olacak ve normal istiyorum..tabi kısmetimde ne varsa razıyım:18:
yuksek okl hemşırelık 3 sınıf terkımmhemsırenın yapabılcegı herseyı yapıom ama okumadım salak gıbı aman ne yapım bende esımn ustunde denıom ıgneyı kız saka maka herkes bana yaptır ıgnesını serumunu takarım mılletın evde olanların
melonyy bak sen gor soguk su douklyomu dokulmuyomu her amelıyatta olur o benden solemesıii cnmmm
kızlar ii geceler benim b ugün kontrolüm vardı...ya bebeğim epeyce bi önden gidiyo 33 haftamız bitti ve 2750 dedi doktorum normal doğum düşünüyodum ama böölre olursa biraz zor gibi..aranızda var mı benim gibi olan?
yok canım epidural sezeryan olan arkadaşada sormuştum ben tüm ayrıntılarını oda öyle anlatmadı uyanıktı yani ameliyatında özelde soymuyoz demezler tabi ama biraz daha özenli davranılır bilirsin hasta istekleri gözardı edilmez o yüzden özelde dedim yok anam ben normalin sancısına katlanamam biliyorum kendimi en küçük bi karın ağrısında kıvranıyorum doğum sancısına hayatta dayanamam ...Keşke dayanabilsem hiç ameliyat olmak zorunda kalmazdım
cevabın için teşekkür ederim
ya ne bileyim pek sevinemedim nedense baştan beri önde gidiyo ölçümleri ama hiç bu kadar fark çıkmamıştı hayır şekerim falan da yok fazla bi kilom şişliğim de olmadı 10 kilo aldım sadece nasıl bu kadar beslendi ben de anlamadım baş çevresi de 4 hafta öndedoktorum sezeryan yanlısı değildir o yüzden güveniyorum ona tek korkum zor bi doğum olması çünkü ilk doğumum olacak ve normal istiyorum..tabi kısmetimde ne varsa razıyım:18:
benim eşim de akşam geldi 2 cesit yemek yaptı çamasır serdi bulaşık mak.nı boşalttı şimdi gidip yattı ee yoruldu adamcaz:26:
hoşgeldinnn bacımmm,
asumancım kırılmanı istemem ama bu resimleri toplu bi şekilde versen yada bize mail yağmuru gelmeyecek şekilde bişiler yapılsa olmuyomu???
kimse kazanmyacağı işe girmez, yardım amacına yanaşmaz derken ne demek istedin, anlayamadım? yani bu işi kar için yapmak ayıp değil, bunun için seni suçlamıyoruz ama face amacından çıktı...
sitelere bakıp fiyat alıp bendeki fiyatlarla karşılaştırırsan sanırım kar olmadığını görüceksin ben bulunduğum şehirde bir çok arkadaşım çok pahalıya aldığı sepetleri kapı süsleri yada şekerleri daha ucuz elde etmeleri için bu faceyi açtım bir çok kişiye zaten evimde yapıyordum ve sadece sevdiğim için para kazanmak için değil bir mesleğim var şükürki beni geçindiriyor kar amacı güdmemem bu kadarmı garip hepimiz haziran annesi olucaz ve birbirimizle paylaşımımız olsun diye böle bir icraatta bulundum. Buarada maillerin geldiği konusunda bilgi sahibi değildim zaten siteden faceden ayrıulıyorum temizliyorum şimdi resimleri kusura bakmayın yordum sizi mail silerken gözünü yordum ekrandada
ya yapmayın yaaa ne olıur alın ıste bır face dedınız mıllet bırbırıne dustuu delı karılar bok vardı dımı facedeasuman sıteden ayrılyomda ne demek bacım nere gıdııon sımdı
Hehehehe
Maashallah 10 elinde 10 marifet seninkinin de. O yoruldu yatti, evin hanimi da internette arkadaslari ile konusuyor:) Sefan olsun:) Ben de ayni durumdayim. Allah boyle anlayisli kocalardan herkese nasip etsin, amin.. Maashallah.. Yoksa filmlerde goruyoruz, eve sarhos gelip, hamile karisini doven vs cok erkek var. gerci onlara erkek demeye dilim varmiyor ama..
hoşgeldinnn bacımmm,
hangi bölümü bitirdin canım sen, evde ne çalışmaların var el sanatları falanmı??
Hayir canim. Uluslararasi Iliskiler ve Siyaset Bilimi bitirdim. Evde arastirmaci/ yazarlik seklinde devam ediyorum. Dunya gundemini akip edip yorumlama vs. El sanatlari ile de hobi olarak ugrasmak istiyorum ilerde. Suana kadar bir tecrubem yok o konuda maalesef..
ne suyu kısss
batikondur o kırmızı boya gibi şey varya, mikrop kapmasın diye,
ameliyat sahasını dezenfekte ediyolar..
bende 1 hafta önde gidiyorum canım,
ayyyy durun açmayın diyemiyosun o anda
hasta isteğimi kalıyo bacım???yatıyon masaya onlar sen daha anlamadan işlerine başlıyolar
başı 4 hafta öndemi
benim herüfte bi perdeleri astı
bunları sabah yazsaydın bacım kapıları ona sildirirdim tühh
efett maşallah benim kocişeçok şükür rabbim şimdiye kadar acaba dedirtmedi dedirtmesinde rabbim kocaları öle olan bayanlara kolaylık versin cok zordur düşünüyorumda
hoşgeldinnn bacımmm,
haydaaaaaaa
ben ne dedimki şimdi sana???
kar amacıylada yapsan kötü bişey değil dedim,
mesleğin vardır, geçiniyosundur allah daha çok versin,
ben sadece şu maillerin peş peşe habire sildikçe gelip durmasından rahatsızım,
bunada bi çözüm gelir elbet...
msn yi bi açıyorum 10-15 tane mail ve sildiğin halde yenileri geliyor,
sizde olsanız rahatsız olurdunuz...
sen acele etmişin kuzum akşamı bekleseydinçok yoruldum derdin kocanda silerdi
Evet kesinlikle cok zordur. Allah korusun. Bizim bol bol sukretmemiz lazim.
Bu arada el ve ayaklarinda senin siskinlik oldu mu??
haydaaaaaaa
ben ne dedimki şimdi sana???
kar amacıylada yapsan kötü bişey değil dedim,
mesleğin vardır, geçiniyosundur allah daha çok versin,
ben sadece şu maillerin peş peşe habire sildikçe gelip durmasından rahatsızım,
bunada bi çözüm gelir elbet...
msn yi bi açıyorum 10-15 tane mail ve sildiğin halde yenileri geliyor,
sizde olsanız rahatsız olurdunuz...
Sana kesinlikle katiliyorum. Asuman hanim fazla alingan galiba, Bu konuyu gundeme ilk getiren benim. Ozrumu de diledim eger kirdiysam ama anne adaylarinin bir arada olmak icin olusturdugu bir sayfayi her acisimda seker fotograflari gormek, hem de pespese araliksiz ilan almak hos degildi. Asuman hanim, Ben de isinize saygi duyuyor ve yardiminiz icin tesekkur ediyorum ama konuyu fazla buyutup, cokca alingan oldugunuzu goruyorum.
33-34. haftadakiler hemen ev islerinden emekliye ayrilmasinlar yahu durum. Ben 37. haftadayim. Ancak adamin eli ev isi gordu:) Bugune kadar arada bir yemek yapamamak disinda teklememistim. ama bugunlerde karnimdan egilemiyorum..
yok öle çok fazla bir şişlik yok ama şiş tabii yine ama ellerimde yüzümde yok
hayırrr jele benzer bıseee batıkon degıl canıkom sezeryana gırenler gorur soguk bıse boyle zaten amelıyathanede soguk ona bakacak olursan da
hoşgeldinnn bacımmm,
Hayir canim. Uluslararasi Iliskiler ve Siyaset Bilimi bitirdim. Evde arastirmaci/ yazarlik seklinde devam ediyorum. Dunya gundemini akip edip yorumlama vs. El sanatlari ile de hobi olarak ugrasmak istiyorum ilerde. Suana kadar bir tecrubem yok o konuda maalesef..
ne bileyim evde uğraşıyorum deyince, insanın aklına ilk dikiş-elsanatları geliyor, moda-stilistlik falan..ee sen bayağı bi okumuşun evde ne işin var bacım
sen acele etmişin kuzum akşamı bekleseydinçok yoruldum derdin kocanda silerdi
tühh bak aklıma gelmedi melony bi daha sana sorarım
royalist canım ben son güne kadar işe-temizliğe devam 37 değil 40 haftada olsa
eğilmek desen bi yapamadığım o var 1 aydır,
allaha şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde ben severim iş yapmayı
ah canım bende memnun değilim temizliğimi ablam gelip yapıyo oda ne zaman müsait olursa yoksa evi b..k göütürüyo ütüyü eşim yaptırmıyo ütücüye yemek diğer işler eşime bakıyo ben memnunmuyum hayır ama benim 2 düşük bide başarısız tüp tedavisi olunca bide doktorum 32 . haftadan sonra daha dikkatliolcaz dedi benim rahim yapım bozuk tu perde vardı yaktırdım basıklık var sanırım bebiş ondan dönmüyo zorlamayalım dedi doktor daha ne diiyim ben sana eşim kuaföre göndermiyo kızlar geliyo eve doğurunca gidersin diyo daha sayayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?