2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cevabın için teşekkür ederim
ya ne bileyim pek sevinemedim nedense baştan beri önde gidiyo ölçümleri ama hiç bu kadar fark çıkmamıştı hayır şekerim falan da yok fazla bi kilom şişliğim de olmadı 10 kilo aldım sadece nasıl bu kadar beslendi ben de anlamadım baş çevresi de 4 hafta önde doktorum sezeryan yanlısı değildir o yüzden güveniyorum ona tek korkum zor bi doğum olması çünkü ilk doğumum olacak ve normal istiyorum..tabi kısmetimde ne varsa razıyım:18:

benim eşim de akşam geldi 2 cesit yemek yaptı çamasır serdi bulaşık mak.nı boşalttı şimdi gidip yattı ee yoruldu adamcaz:26:

benim eşim de akşam geldi 2 cesit yemek yaptı çamasır serdi bulaşık mak.nı boşalttı şimdi gidip yattı ee yoruldu adamcaz:26:

Hehehehe
Maashallah 10 elinde 10 marifet seninkinin de. O yoruldu yatti, evin hanimi da internette arkadaslari ile konusuyor:) Sefan olsun:) Ben de ayni durumdayim. Allah boyle anlayisli kocalardan herkese nasip etsin, amin.. Maashallah.. Yoksa filmlerde goruyoruz, eve sarhos gelip, hamile karisini doven vs cok erkek var. gerci onlara erkek demeye dilim varmiyor ama..

Tatlim, rica ederim. Maashallah demek ki, yediklerin bebise yaramis. Dogum sekli icin de uzulme. Rabbim senin icin ne hayirli ise, onu nasip etsin canim. Hepimiz icin..
Dr sezeryan derse de uzulme. Kismet buymus de. canim benim. uzulme bunlara gece vakti..

ne suyu kısss
batikondur o kırmızı boya gibi şey varya, mikrop kapmasın diye,
ameliyat sahasını dezenfekte ediyolar..

bende 1 hafta önde gidiyorum canım,

ayyyy durun açmayın diyemiyosun o anda
hasta isteğimi kalıyo bacım???yatıyon masaya onlar sen daha anlamadan işlerine başlıyolar

başı 4 hafta öndemi

benim herüfte bi perdeleri astı
bunları sabah yazsaydın bacım kapıları ona sildirirdim tühh

efett maşallah benim kocişe çok şükür rabbim şimdiye kadar acaba dedirtmedi dedirtmesinde rabbim kocaları öle olan bayanlara kolaylık versin cok zordur düşünüyorumda

hayırrr jele benzer bıseee batıkon degıl canıkom sezeryana gırenler gorur soguk bıse boyle zaten amelıyathanede soguk ona bakacak olursan da

sen acele etmişin kuzum akşamı bekleseydin çok yoruldum derdin kocanda silerdi

efett maşallah benim kocişe çok şükür rabbim şimdiye kadar acaba dedirtmedi dedirtmesinde rabbim kocaları öle olan bayanlara kolaylık versin cok zordur düşünüyorumda

Evet kesinlikle cok zordur. Allah korusun. Bizim bol bol sukretmemiz lazim.
Bu arada el ve ayaklarinda senin siskinlik oldu mu??

sen acele etmişin kuzum akşamı bekleseydin çok yoruldum derdin kocanda silerdi

33-34. haftadakiler hemen ev islerinden emekliye ayrilmasinlar yahu durum. Ben 37. haftadayim. Ancak adamin eli ev isi gordu:) Bugune kadar arada bir yemek yapamamak disinda teklememistim. ama bugunlerde karnimdan egilemiyorum..

Son düzenleme:
33-34. haftadakiler hemen ev islerinden emekliye ayrilmasinlar yahu durum. Ben 37. haftadayim. Ancak adamin eli ev isi gordu:) Bugune kadar arada bir yemek yapamamak disinda teklememistim. ama bugunlerde karnimdan egilemiyorum..

ah canım bende memnun değilim temizliğimi ablam gelip yapıyo oda ne zaman müsait olursa yoksa evi b..k göütürüyo ütüyü eşim yaptırmıyo ütücüye yemek diğer işler eşime bakıyo ben memnunmuyum hayır ama benim 2 düşük bide başarısız tüp tedavisi olunca bide doktorum 32 . haftadan sonra daha dikkatliolcaz dedi benim rahim yapım bozuk tu perde vardı yaktırdım basıklık var sanırım bebiş ondan dönmüyo zorlamayalım dedi doktor daha ne diiyim ben sana eşim kuaföre göndermiyo kızlar geliyo eve doğurunca gidersin diyo daha sayayımmı

yok öle çok fazla bir şişlik yok ama şiş tabii yine ama ellerimde yüzümde yok

iyi aman aman maashallah. olmasin zaten. Ben cok ayakta dolasiyordum. Ama bugunden itibaren, Klopatra gibi yan gelip yaticam valla. Gerci nasil olacak bilemiyorum. Yarin alisveris, ertesi gun annecik gelecek, ona hazirlik..

hayırrr jele benzer bıseee batıkon degıl canıkom sezeryana gırenler gorur soguk bıse boyle zaten amelıyathanede soguk ona bakacak olursan da

hadi yaa ilk kez duydum böyle bişeyi,
nedirki amacı o jelin???
ben batikon yada hijyen açısından bişeydir diye düşünmüştüm..

kız yasık oda korkuyor sanırım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…