2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

galıbaaa canımm gıt uyu bıraz bende acıktım karnımı doyurucamsımdıı

hava tam uyumalık bi görsen... gökgürültüsü yağmur, çok romantik
keşke biri de bana yemek yapsa... kardeşimi bekliyorum bu iş için... ptesi burda olcak inş.... işleri hep ona yaptırcam hehehehe

zaten ablan bosuna evlenmıs her gun annenlerde aman uzuak olmak daha ıyı bosver sen kocanla ıyı oldabebısde gelıyo zatenn :)))

ooo maşallah bacım... öncelikle hayırlı olsun.... artık dinlen bari... bişi kalmamış baksana....

Dün gece baya coşmuş ortalık... ben facebooktaki grubu sadece doğumdan sonra birbirimizi takibimiz daha kolay olsun birbirimizden kopmayalım diye açalım dedim. Kesinlikle ve kesinlikle grubun admini falan değilim o grup herkesin ve herkesinde benim kadar söz hakkı var. Ben kimseyi yönetemem ve bunada hakkım yok.. Hatta herkesin tam tersine hoşlanmadığım şeyleri dile dahi getiremiyorum yanlış anlaşılacağını düşündüğüm için... Sadece şunu söyleyebilirim;

Gruptan her olayda boyuna mail almak istemiyorsanız

Grubun sayfasına girdiğinizde yukarda sağ tarafta "Ayarları Düzenle" kısmına girip "Bildirimleri e-postayla şu adrese gönder" seçeneğinin tikini kaldırın.

Bu ayarı yaptığınızda boyuna mail gelmez. Şu yorum yaptı bu bişey paylaştı vs. gibi.

zaten ablan bosuna evlenmıs her gun annenlerde aman uzuak olmak daha ıyı bosver sen kocanla ıyı oldabebısde gelıyo zatenn :)))

dedim zaten onuda annem bana diyo niye hiç gelmiyosun diye bende dedim ki eğer ablam gibi her allahın günü orda işim ne dedim eğer bi kız evlendikten sonra zırt pırt baba evinden çıkmazsa adı çıkar sende çok iyi biliyosun dedim sivasta böyle çünkü bende sivaslıyım dedim daha sesini bile çıkarmadı

ohh ıyı bıtmıs masallah aman okuma okuma dırek dal sohbetee oku oku bıtmıyoo :))

inşallah canım hersey duzelır kımse kımsenın nazını cekecek durumda degıl olay ney tam bılmıyorum ama ne olursa olsun burası eglence ıcın var kafa dagıtalım dıye gırıyorzz asumancımda alınganık yapmasın

off yaa kızım bana benzesin.babsına benzerse koca bir burnu olurr.amaaannn yarabbiiimmm:)

kızz kızz allah senın ıylıgını versın sen guzelsen sana benzesın yoksa adrıana lımayada benzese fenaa olmaz dımı yaa ohh yakar ortalıgı valla

hava tam uyumalık bi görsen... gökgürültüsü yağmur, çok romantik
keşke biri de bana yemek yapsa... kardeşimi bekliyorum bu iş için... ptesi burda olcak inş.... işleri hep ona yaptırcam hehehehe

aman sen yorulma canım bırak yapsınlarr

kızlar bu fl uzunluğu x 7 bebişin boyu meselesi aklımı kurcalıyo benim fl 32. hafta sonunda 69,5 mm. 7 ile çarpınca 486,5 çıkıyo. yani benim kızım 49 cm mi nerdeyse.

28 haftadayım seker var aminyo sıvısı yüskeldi.. uamrım dogmaz... bekler oglumm... ona zarar gesin istemiorum.. surda 1 ayda daha dayansa yinede sansı yükselirrr.. dua ediorum allahh yardımcımız olsun

amin canım ya... inş. sağlıkla gelir....

geçmiş olsun canım.. niş iyi gelir

dogru soylemıssın bacımm kocasıyla arasımı yokta hergun burda derler bende malatyalıyım hangı sehırde olursan ol bu boyledır kocasıda bıse demıyo anacım oda ılgınc benım kocam yeter da otur evınde der oda bı degısık yanlıs anlamada bana oyle geldı bacım

kızlar bu fl uzunluğu x 7 bebişin boyu meselesi aklımı kurcalıyo benim fl 32. hafta sonunda 69,5 mm. 7 ile çarpınca 486,5 çıkıyo. yani benim kızım 49 cm mi nerdeyse.

aynen oyle canım guzel boyu masallah uzun boylu olacak cagla sıkel gıbı oh oh manken olur belkı annesı benım oglumda uzun olsun ınsallah

ayyy onu bende anlamıyorum kız benimde 66.3 yazıyo 7 ile çarpıyorum 464.1 çıkıyo yani kaç oluyo anlamıyorum hiç yardımmm ediiiiinnnnnnnnnnnnn

ooo maşallah bacım... öncelikle hayırlı olsun.... artık dinlen bari... bişi kalmamış baksana....
dinlenicem canım yaa.gerçekten çok yoruldum.ne kadar kadın da gelse dip köşe bana bakıyor işte.inan sancılarım başladı kasılmalarım arttı kesinlikle yorgunluktan..

:)valla güzelim şekerim.bana benzesin.benziyosa baba tarafına göz rengi benzesin.göçmen kocam tarafı maviş yeşil gözleri var..
kızlar takılmayalım böyle şeylere alınmayalım yaaa..

tatlım sen ustune alınacagın bı durum yokk sen guzel bı hızmet yaptın mıllet orda resım paylasım yorum yapıcaktı burda paylasmak zor oluyo dıye mıllet orayı sohbet kanalı yaptı artık ben yoruluyorum yorumları kapatmaktan kım kıme yazıyo bellı degıl bence burda sohbet daha hos oluyo ordada resım paylasıp yorum almak hos oluyo her ıkısı de guzel bence degerlerını bılmeklazım

hayır yani bi pazar günün var git gez kocanla baba evinde işin ne her pazar kahvaltıya oraya gidiyolar ben nişanlıyken de her pazar arardı kahvaltıyı hazırla diye artık telefonları kapatırdım o derece yani tek benimkini de değil annemin babamın evin kinin de kablosunu çekerdim artık napiyim yaaa her pazarda olmaz ki bırak karı koca kalsınlar belki gezmeye gidicekler dimi ama ayıp yaa kocasıda aynı yüzsüz işte kendi annesine haftada 1 gider ama bizimkilerin oraya allah versin her gün evden bişey eksilcek ya olmaz eksilmesin baba evinden eksilsin ayıp yaaa

bende fl diye bişe yazmıyo sadece kilosu yazıyor bide haftası filmlerin üstünde de bişe yazmıyor 4d yazıyo sadece benim kızın boyu kaç olakiii:26::26::26:

üstüme bişi alınmıyorum. pekte umrum değil açıkçası. ben sadece şimdiden sonrası için bilinsin didim. admin karar versin falan demiş kızlarda. ben bişiye karar veremem. ahanda ayar var orda herkes kendi kararını ordan versin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…