galıbaaa canımm gıt uyu bıraz bende acıktım karnımı doyurucamsımdıı
hayırlısıyla inş canım.. senin durumun neydi??? erken doğum mu?
ben annemle karşı karşıya konuşsak anlaşamayız o yüzden eşimle birlikte yengeme söyledik onlar konuşmuş annemle annemde aradı işte akşam evdeyseniz biz gelicez diye dedim bende evdeyiz diye geldiler herşeyi söyledim dedim sen böylesin kendi çocuklarından çok elalemi düşünüyosun diye babam da bana hak verdi tabi evet dedi bakalım şimdilik biraz iyiyiz ama ablamla ilgili hiçbişey demedi dese bide onun için ayrı söylenicektim geçen pazar da eşim beni annemlere bıraktı ıspartaya gitti annesigili almaya ablam da geldi oraya gelmese şaşarım zaten her pazar orda az daha yine kavga edicektik ama benim söylenicemi bildiği için üstelemedi
ayy günlerdir topiğe yazamadım kızlar.temizliğim vardı.evi boyattım.salona ek duvar kağıdı yaptırdım.koltuklar halılar perdeler pencereler kapılar mutfak dolapları iç dış banyo tuvalet fayansları derken öldüm.kızımın odası da geldi kuruldu onuda temizledim bebeğimin kıyafetlerini yıka ütüle ben de bittim işlerde bitti.doğumdan 2 hafta öncede genel bir temizlik daha yapılır ama bu o kadar zor olmaz.zaten kadın geliyor bana haftada 1. halleder.
epey yazışmışınız biraz şöyle baktım ama hepsini okuyamadım..
zaten ablan bosuna evlenmıs her gun annenlerde aman uzuak olmak daha ıyı bosver sen kocanla ıyı oldabebısde gelıyo zatenn :)))
ayy günlerdir topiğe yazamadım kızlar.temizliğim vardı.evi boyattım.salona ek duvar kağıdı yaptırdım.koltuklar halılar perdeler pencereler kapılar mutfak dolapları iç dış banyo tuvalet fayansları derken öldüm.kızımın odası da geldi kuruldu onuda temizledim bebeğimin kıyafetlerini yıka ütüle ben de bittim işlerde bitti.doğumdan 2 hafta öncede genel bir temizlik daha yapılır ama bu o kadar zor olmaz.zaten kadın geliyor bana haftada 1. halleder.
epey yazışmışınız biraz şöyle baktım ama hepsini okuyamadım..
gunaydın kızlarr
bende geçmişi okudum geldim gece uzundu ve baya yoğun yaşanndı gitmek olmaz falan dedik ama anlatamadık asumanam sanırım biraz fazla alındıhamilelikten dolayı neyse umarım geri gelir
bana doktor kan şurubu un verdiği kan şurubu midemi bozunca eşim eczanden solgarın gentle ıron adında bitkisel mideyi etkilemeyen demir hapını almış bende doktora sordum kullanayımmı diye doktor kullan dedi bakalım inşallah bu da bozmaz midemi
off yaa kızım bana benzesin.babsına benzerse koca bir burnu olurr.amaaannn yarabbiiimmm:)
hava tam uyumalık bi görsen... gökgürültüsü yağmur, çok romantik
keşke biri de bana yemek yapsa... kardeşimi bekliyorum bu iş için... ptesi burda olcak inş.... işleri hep ona yaptırcam hehehehe
28 haftadayım seker var aminyo sıvısı yüskeldi.. uamrım dogmaz... bekler oglumm... ona zarar gesin istemiorum.. surda 1 ayda daha dayansa yinede sansı yükselirrr.. dua ediorum allahh yardımcımız olsun
gunaydın kızlarr
bende geçmişi okudum geldim gece uzundu ve baya yoğun yaşanndı gitmek olmaz falan dedik ama anlatamadık asumanam sanırım biraz fazla alındıhamilelikten dolayı neyse umarım geri gelir
bana doktor kan şurubu un verdiği kan şurubu midemi bozunca eşim eczanden solgarın gentle ıron adında bitkisel mideyi etkilemeyen demir hapını almış bende doktora sordum kullanayımmı diye doktor kullan dedi bakalım inşallah bu da bozmaz midemi
dedim zaten onuda annem bana diyo niye hiç gelmiyosun diye bende dedim ki eğer ablam gibi her allahın günü orda işim ne dedim eğer bi kız evlendikten sonra zırt pırt baba evinden çıkmazsa adı çıkar sende çok iyi biliyosun dedim sivasta böyle çünkü bende sivaslıyım dedim daha sesini bile çıkarmadı
kızlar bu fl uzunluğu x 7 bebişin boyu meselesi aklımı kurcalıyo benim fl 32. hafta sonunda 69,5 mm. 7 ile çarpınca 486,5 çıkıyo. yani benim kızım 49 cm mi nerdeyse.
kızlar bu fl uzunluğu x 7 bebişin boyu meselesi aklımı kurcalıyo benim fl 32. hafta sonunda 69,5 mm. 7 ile çarpınca 486,5 çıkıyo. yani benim kızım 49 cm mi nerdeyse.
dinlenicem canım yaa.gerçekten çok yoruldum.ne kadar kadın da gelse dip köşe bana bakıyor işte.inan sancılarım başladı kasılmalarım arttı kesinlikle yorgunluktan..ooo maşallah bacım... öncelikle hayırlı olsun.... artık dinlen bari... bişi kalmamış baksana....
ohh ıyı bıtmıs masallah aman okuma okuma dırek dal sohbetee oku oku bıtmıyoo :))
aynen daldım sohbete..
inşallah canım hersey duzelır kımse kımsenın nazını cekecek durumda degıl olay ney tam bılmıyorum ama ne olursa olsun burası eglence ıcın var kafa dagıtalım dıye gırıyorzz asumancımda alınganık yapmasın
kızz kızz allah senın ıylıgını versın sen guzelsen sana benzesın yoksa adrıana lımayada benzese fenaa olmaz dımı yaa ohh yakar ortalıgı valla
aman sen yorulma canım bırak yapsınlarr
Dün gece baya coşmuş ortalık... ben facebooktaki grubu sadece doğumdan sonra birbirimizi takibimiz daha kolay olsun birbirimizden kopmayalım diye açalım dedim. Kesinlikle ve kesinlikle grubun admini falan değilim o grup herkesin ve herkesinde benim kadar söz hakkı var. Ben kimseyi yönetemem ve bunada hakkım yok.. Hatta herkesin tam tersine hoşlanmadığım şeyleri dile dahi getiremiyorum yanlış anlaşılacağını düşündüğüm için... Sadece şunu söyleyebilirim;
Gruptan her olayda boyuna mail almak istemiyorsanız
Grubun sayfasına girdiğinizde yukarda sağ tarafta "Ayarları Düzenle" kısmına girip "Bildirimleri e-postayla şu adrese gönder" seçeneğinin tikini kaldırın.
Bu ayarı yaptığınızda boyuna mail gelmez. Şu yorum yaptı bu bişey paylaştı vs. gibi.
aynen oyle canım guzel boyu masallah uzun boylu olacak cagla sıkel gıbı oh oh manken olur belkı annesı benım oglumda uzun olsun ınsallah
dogru soylemıssın bacımm kocasıyla arasımı yokta hergun burda derler bende malatyalıyım hangı sehırde olursan ol bu boyledır kocasıda bıse demıyo anacım oda ılgınc benım kocam yeter da otur evınde der oda bı degısık yanlıs anlamada bana oyle geldı bacım
ayyy onu bende anlamıyorum kız benimde 66.3 yazıyo 7 ile çarpıyorum 464.1 çıkıyo yani kaç oluyo anlamıyorum hiç yardımmm ediiiiinnnnnnnnnnnnn
tatlım sen ustune alınacagın bı durum yokk sen guzel bı hızmet yaptın mıllet orda resım paylasım yorum yapıcaktı burda paylasmak zor oluyo dıye mıllet orayı sohbet kanalı yaptı artık ben yoruluyorum yorumları kapatmaktan kım kıme yazıyo bellı degıl bence burda sohbet daha hos oluyo ordada resım paylasıp yorum almak hos oluyo her ıkısı de guzel bence degerlerını bılmeklazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?