dinlenicem canım yaa.gerçekten çok yoruldum.ne kadar kadın da gelse dip köşe bana bakıyor işte.inan sancılarım başladı kasılmalarım arttı kesinlikle yorgunluktan..
:)valla güzelim şekerim.bana benzesin.benziyosa baba tarafına göz rengi benzesin.göçmen kocam tarafı maviş yeşil gözleri var..
kızlar takılmayalım böyle şeylere alınmayalım yaaa..
hee manken manken. inşllah senin oğluşunda uzun olur.
hayır yani bi pazar günün var git gez kocanla baba evinde işin ne her pazar kahvaltıya oraya gidiyolar ben nişanlıyken de her pazar arardı kahvaltıyı hazırla diye artık telefonları kapatırdım o derece yani tek benimkini de değil annemin babamın evin kinin de kablosunu çekerdim artık napiyim yaaa her pazarda olmaz ki bırak karı koca kalsınlar belki gezmeye gidicekler dimi ama ayıp yaa kocasıda aynı yüzsüz işte kendi annesine haftada 1 gider ama bizimkilerin oraya allah versin her gün evden bişey eksilcek ya olmaz eksilmesin baba evinden eksilsin ayıp yaaa
üstüme bişi alınmıyorum. pekte umrum değil açıkçası. ben sadece şimdiden sonrası için bilinsin didim. admin karar versin falan demiş kızlarda. ben bişiye karar veremem. ahanda ayar var orda herkes kendi kararını ordan versin :))
kız 47 cm senınkıde masallah guzel boylerı annesı senınkıde manken olacak valla
amin bacım aminvalla ayıp bacım allah ıslah etsın
rıca ederım canımhıı iyi madem ben pek anlamamıştım kız bu boy meselesini sağol tatlım
bis geldik kızlarr
rıca ederım canım
kız yemegı yaktım burda laf yetıstıreyım derken :)))
beceriksiiiiiizzzzz
hos geldın sekerım nasılsınn bebık nasıll
aynen oyle ev pıs pıs tencere sapı koktuu aman bol bol yogurt ye bacımm kalsıyum en cok onda varmıs oyle dedıler arada doldur kase kase yee hele yemegı yakmıssıan seker at ıcıne ekmek dogra yee :)))))
hoşbulduk cnmm iyiyim iyiyiz yani tepinip duruyor içerde dönüyor falan canımı acıtıyor arada idare ediyoruz işte sizler nasılsınız?
karısma burak beye erkek adam o doverde severde bızde ıyıyz sohbet edıyoz ıste kız turk maxta bı estetısyen cıktı kadın dıyokı 6 ay once hamıleydım 20 kılo aldım dıyo sımdı kadın tıg gıbı valla
karısma burak beye erkek adam o doverde severde bızde ıyıyz sohbet edıyoz ıste kız turk maxta bı estetısyen cıktı kadın dıyokı 6 ay once hamıleydım 20 kılo aldım dıyo sımdı kadın tıg gıbı valla
ne var bizde veririz o tığ gibiyse bizde iğne iplik gibi oluruz hıh
e benim ablam 60 la hamile kaldı 80le doğuma girdi 1 sene içinde 58 e düştü hemde sezaryen... normal şeyler bunlar yni
olucaz tabııı bızım ne eksıgımız varr fazlamız var eksıgımız yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?