2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

son eklenen ciclere falan baktım kızlar... karachamın uyku setine bayıldım... odasına pek özenmiş.... göbüşşlere de baktım.. sonunda ekleyen olmuş... en son ben eklemiştim, baya bi ekleyen olmadıydı....

ohhh valla guzel bı kızın olucak ınsallah ozaman :)))

hee manken manken. inşllah senin oğluşunda uzun olur.

ınsallaaahhhh ::)))

valla ayıp bacım allah ıslah etsın

bıttı gıttı o kadar ıste

hoşbulduk cnmm iyiyim iyiyiz yani tepinip duruyor içerde dönüyor falan canımı acıtıyor arada idare ediyoruz işte sizler nasılsınız?

karısma burak beye erkek adam o doverde severde bızde ıyıyz sohbet edıyoz ıste kız turk maxta bı estetısyen cıktı kadın dıyokı 6 ay once hamıleydım 20 kılo aldım dıyo sımdı kadın tıg gıbı valla

ne var bizde veririz o tığ gibiyse bizde iğne iplik gibi oluruz hıh

e benim ablam 60 la hamile kaldı 80le doğuma girdi 1 sene içinde 58 e düştü hemde sezaryen... normal şeyler bunlar yni

ya kızlar inş veririz... ben 20 kilo kesin aldım da artık tartıya çıkmak istemiyom... kızıyorum bi de tartıya "100 çıkart 100 çıkart emi" diye söyleniyom.... 65le hamiş kalmıştım, 85 oldum...

kızlar yaa resm ekleyemiyorum pc de sorun var linke tıkladığım da donuyo
avatarımdaki son halim bugün çektim benim göbek o biçim oldu artık taşıyamaz haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…