evet dedğin gibi fazlamız var eksiğimiz yok ama doğumdan sonra o fazlalıkları vereceyiz inşallah
ya kızlar inş veririz... ben 20 kilo kesin aldım da artık tartıya çıkmak istemiyom... kızıyorum bi de tartıya "100 çıkart 100 çıkart emi" diye söyleniyom....65le hamiş kalmıştım, 85 oldum...
kızlar yaa resm ekleyemiyorum pc de sorun var linke tıkladığım da donuyo
avatarımdaki son halim bugün çektim benim göbek o biçim oldu artık taşıyamaz haldeyim
avatarımdaki son halim bugün çektim benim göbek o biçim oldu artık taşıyamaz haldeyim
benim herif çok yemek seçer heleki yemeğin içindeki soğanlara uyuz olur bunları niye rendelemiyosun der kolaysa sen rendele diyorum soğanlar çok acı bizim bucaktan getirmiştik bahçeden ekmişti kaynanamlar sağolsun oda accayip acı yawww doğrayana kadar mahvoluyorum
verıcez tabıı o avatardakıı gobuss senınmı bacım one tatlı oylee
yaaa benim iyice şiştim artıkın taşıyamıyorum kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo haftaya kendime birkaç bişey alıyim düğün var eccik gözel görünek dimi gııı geline bak geline desinler
BİİİİZZZ GELDİİİİKKKKK:d
BÖLE DİYİNCE YAZMADAN EDEMEDİM DEMEK SOGANALR ACI HAA BİZİM ORDA Bİ RİVAYET VRDIR EGER SOGANI DİKEN KİŞİ BU ESNADA GAZ ÇIKIŞI YAPTI İSE SOGANLAR ACI OLUR
bu da benim geçen haftaki halim kızlarrreklemştm ama gene ekliim..
Eki Görüntüle 193885 Eki Görüntüle 193886 Eki Görüntüle 193887
bu da benim geçen haftaki halim kızlarrreklemştm ama gene ekliim..
Eki Görüntüle 193885 Eki Görüntüle 193886 Eki Görüntüle 193887
POPOYA Bİ ŞAPLAK:d:d:d MAŞALLAH
hoşgeldiniiiizzz.
demi aynı kelimeyi yan komşuda söyledi ataman ekerken gazmı çıkardı naptı bu ne böyle nasıl acı dedi gülmekten yerlere yattım kız
yorum yapmıstım bırdaha yapıcam valla bence supersınız kızlar kılo bebısler almıs sızde cok kılo yok gercekten moral olsun dıye demıyorum bence gayet guzel sıtedıgınız kadar yıyınnn valla ben yıyorumm cunkuu :)))))))))))
kızım sen benim popoyla kafayı bozdun he manyakNe varmış normal popo
oyy oyy masallahh tatlımmm cok hos olmussun yakın bacım senınkıde benım gıbı olmus fazl agezme bu ara faza ayaga kalkma sekerım
normal miii sen normal popo görmemişsin
ben oturamam ki kız otursamda fazla duramam yine kalkarım oturmayı sevmiyorum pek ama mecbur yapıyorum artık dün herif diyoki eee sen şimdi düğünde oynayamazsında ben kiminle oynicam şimdi diyo deli... dedim bende merak etme ben yine oynarım seni yalnız bırakmayız babası kızımla beraber oynarız diyorum deli diyo bana çatlak
koy da görelim normal popo
oyna kızzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?