2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar inş veririz... ben 20 kilo kesin aldım da artık tartıya çıkmak istemiyom... kızıyorum bi de tartıya "100 çıkart 100 çıkart emi" diye söyleniyom.... 65le hamiş kalmıştım, 85 oldum...

masallah tatlımmm masallah verırısn hepımız aynıyız bende 20 kılo aldım halada dana gıbı yıyorummm :)))

kızlar yaa resm ekleyemiyorum pc de sorun var linke tıkladığım da donuyo
avatarımdaki son halim bugün çektim benim göbek o biçim oldu artık taşıyamaz haldeyim

maşallah canım... baya büyük duruyo.... Allah kolaylık versin.. ben de bi ara son halimi yükleyeyim...

BİİİİZZZ GELDİİİİKKKKK:d

BÖLE DİYİNCE YAZMADAN EDEMEDİM DEMEK SOGANALR ACI HAA BİZİM ORDA Bİ RİVAYET VRDIR EGER SOGANI DİKEN KİŞİ BU ESNADA GAZ ÇIKIŞI YAPTI İSE SOGANLAR ACI OLUR

kızlar yaa resm ekleyemiyorum pc de sorun var linke tıkladığım da donuyo
avatarımdaki son halim bugün çektim benim göbek o biçim oldu artık taşıyamaz haldeyim

oyy oyy masallahh tatlımmm cok hos olmussun yakın bacım senınkıde benım gıbı olmus fazl agezme bu ara faza ayaga kalkma sekerım

verıcez tabıı o avatardakıı gobuss senınmı bacım one tatlı oylee

yaaa benim iyice şiştim artıkın taşıyamıyorum kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo haftaya kendime birkaç bişey alıyim düğün var eccik gözel görünek dimi gııı geline bak geline desinler

yaaa benim iyice şiştim artıkın taşıyamıyorum kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo haftaya kendime birkaç bişey alıyim düğün var eccik gözel görünek dimi gııı geline bak geline desinler

heee bacımm al sefan olsunnn ben herıfın penyelerını gıye gıye esnettım agzı gozu bı yana kaydı adamın kıyafetlerıı :)))))

hoşgeldiniiiizzz.
demi aynı kelimeyi yan komşuda söyledi ataman ekerken gazmı çıkardı naptı bu ne böyle nasıl acı dedi gülmekten yerlere yattım kız

amaaaaaaaaan yiyiyorum tabi ne yani kilo almıcam diye bebeğimi mi besleyemicem bi daha bu fırsatı nerden yakalıcaz doğurduktan sonra yeme diye engel olan çok olacak şimdi tadını çıkartıyorum

oyy oyy masallahh tatlımmm cok hos olmussun yakın bacım senınkıde benım gıbı olmus fazl agezme bu ara faza ayaga kalkma sekerım

ben oturamam ki kız otursamda fazla duramam yine kalkarım oturmayı sevmiyorum pek ama mecbur yapıyorum artık dün herif diyoki eee sen şimdi düğünde oynayamazsında ben kiminle oynicam şimdi diyo deli... dedim bende merak etme ben yine oynarım seni yalnız bırakmayız babası kızımla beraber oynarız diyorum deli diyo bana çatlak

normal miii sen normal popo görmemişsin
koy da görelim normal popo

oyna kızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…