2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amaaaaaaaaan yiyiyorum tabi ne yani kilo almıcam diye bebeğimi mi besleyemicem bi daha bu fırsatı nerden yakalıcaz doğurduktan sonra yeme diye engel olan çok olacak şimdi tadını çıkartıyorum

bencede yesın buyusun oglumm yarasın kocumaa

:))) kız oynama otur nazar ederlerr kadına bak kac gunu kalmıs hala oynuyo derler yahuuu kendı oynasınn bos ver

ben 33 haftalığım göbüşüm aynı senin gibi maşallah bana ikizmi diyollar hep

bizim oralardada hamile kadın oynarsa doğumu kolay olur derler muhakkak oyna düğünde

bencede yesın buyusun oglumm yarasın kocumaa

:))) kız oynama otur nazar ederlerr kadına bak kac gunu kalmıs hala oynuyo derler yahuuu kendı oynasınn bos ver

bakalım duruma bağlı durabilirsem dururum ama yok duramazsam belli olmaz bana zaten kızım benden de oynak bi müzik sesi duysun coşuyo karnımın şekli şemali değişiyo utanıyorum kız öyle olunca saklıyorum karnımı

oyy yerım onun mınıgını bennn o oynasın masallah kızımızaa bende dayanamıyorum kapı gıcırdasa oynuyorumm

ben 33 haftalığım göbüşüm aynı senin gibi maşallah bana ikizmi diyollar hep

bizim oralardada hamile kadın oynarsa doğumu kolay olur derler muhakkak oyna düğünde

kayserili misin bacım orda duymuştum onu bende sivaslıyımda ordan biliyorum çok söylerler öyle

ayyyy kızlar sabahtan beri oku oku bitmedi neler konuşmuşsunuz öyle:)) yaa fotoda dikkatimi çekti takılar yüzükleri çıkartmamışsınız ben çıkarttım parmaklarım şişiyo sabah kalkınca yüzük sıkmaya başlıyo diye bide aniden doğum falan olur diye tedbirli davranıyom.buhaftasonu benimde kontrolüm var arkadaşlar bi sorun olmadığı sürece alttan baktırmayın derim ben öyle yapıcam acayip geriliyorum heleki normal doğum isteyenlerin aklında bulunsun doğum zamanı gelen giden elliyo:)))bide oynama işine çok güldüm birazdan müzik kanalını açıp göbecikler atıcam inş. doğumum kolay olur amin

hoşgeldin şekerim ben de çıkarmıştım yüzüğümü bi ara şişlik vardı sanırım ama şuan sorunum yok takmaya dvam ediyorum... eşim kızıyor takmadığımda anlamıyor ki derdimi

alttan baktırmak bana göre de değil ya hiç sevmem gelemem öyle şeylere... bakalım kısmet artık :)

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar bu karı sayesinde eşim bana araba alıcak dün iddiaya girdik sen böyle yap dedi sana aynı motoru alıcam dedi tamam dedim sen bunu diğil daha arabayla sıfır çizmeyi bile beceremezsin dedi tamam motordan vazgeçtim ama arabayla sıfır çizicem dedim çek sana araba alıcam söz dedi tama doğumdan birkaç ay sonra bana öğret öğrenmezsem neyim dedim yaparım da sıfır çekicem arabayla bakalım

benimde duruyo alyans falan gece yatarken çıkartıyorum

kızım kazı çalışmalarına başladı içerde maşallahı var hiç durmuyo. insan bi mola verir :)

Son düzenleme:

mervecim bende okadar çok korkuyorum ki ilk doğumumda sen bundan korkuyosan hiç normal doğum yapma deyip nerdeyse sezeryana alıyolardı aman diyim sakın onların aklına uymayın tabiyki korkucam çekineceğim bence gayet normal ikinci doğum olmasına rağmen hala çekiniyorum bakılacak diye ödüm kopuyo doğum anında baksınlar yeterli dimi ama:)))

aaa canım benim motorum var hamile değilken kullanıyodum ama öle kücük motorlardan cok zevkli binmesi araba sürmesinden korktum ama motordan korkmadım ters adam olunca öle oluyo eşimde diyo bebekle kullanaman sana otomatik vites alalım diye ama zor tabee

ben cıkardım coktan yuzukleri

bak benim motorun aynısı rengide böle kırmızı
http://bp0.blogger.com/_bD11zKvar2o/RmUDKAMJHmI/AAAAAAAAA8U/Amex5coX3jE/s400/Today+Deluxe.jpg için Google Görsel Sonuçları

aaa canım benim motorum var hamile değilken kullanıyodum ama öle kücük motorlardan cok zevkli binmesi araba sürmesinden korktum ama motordan korkmadım ters adam olunca öle oluyo eşimde diyo bebekle kullanaman sana otomatik vites alalım diye ama zor tabee

ben cıkardım coktan yuzukleri

bak benim motorun aynısı rengide böle kırmızı
http://bp0.blogger.com/_bD11zKvar2o/RmUDKAMJHmI/AAAAAAAAA8U/Amex5coX3jE/s400/Today+Deluxe.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…