Koy da görelim normal popo
Oyna kızzzzzzzzzzz
şuan odada müdür var gitsin koyarım
amaaaaaaaaan yiyiyorum tabi ne yani kilo almıcam diye bebeğimi mi besleyemicembi daha bu fırsatı nerden yakalıcaz doğurduktan sonra yeme diye engel olan çok olacak şimdi tadını çıkartıyorum
ben oturamam ki kız otursamda fazla duramam yine kalkarım oturmayı sevmiyorum pek ama mecbur yapıyorum artık dün herif diyoki eee sen şimdi düğünde oynayamazsında ben kiminle oynicam şimdi diyo deli... dedim bende merak etme ben yine oynarım seni yalnız bırakmayız babası kızımla beraber oynarız diyorum deli diyo bana çatlak
ben oturamam ki kız otursamda fazla duramam yine kalkarım oturmayı sevmiyorum pek ama mecbur yapıyorum artık dün herif diyoki eee sen şimdi düğünde oynayamazsında ben kiminle oynicam şimdi diyo deli... dedim bende merak etme ben yine oynarım seni yalnız bırakmayız babası kızımla beraber oynarız diyorum deli diyo bana çatlak
bencede yesın buyusun oglumm yarasın kocumaa
:))) kız oynama otur nazar ederlerr kadına bak kac gunu kalmıs hala oynuyo derler yahuuu kendı oynasınn bos ver
terbiyesiz ahleksiiiiizzz
bakalım duruma bağlı durabilirsem dururum ama yok duramazsam belli olmaz bana zaten kızım benden de oynak bi müzik sesi duysun coşuyo karnımın şekli şemali değişiyo utanıyorum kız öyle olunca saklıyorum karnımı
ben 33 haftalığım göbüşüm aynı senin gibi maşallah bana ikizmi diyollar hep
bizim oralardada hamile kadın oynarsa doğumu kolay olur derler muhakkak oyna düğünde
kayserili misin bacım orda duymuştum onu bende sivaslıyımda ordan biliyorum çok söylerler öyle
ayyyy kızlar sabahtan beri oku oku bitmedi neler konuşmuşsunuz öyle:)) yaa fotoda dikkatimi çekti takılar yüzükleri çıkartmamışsınız ben çıkarttım parmaklarım şişiyo sabah kalkınca yüzük sıkmaya başlıyo diye bide aniden doğum falan olur diye tedbirli davranıyom.buhaftasonu benimde kontrolüm var arkadaşlar bi sorun olmadığı sürece alttan baktırmayın derim ben öyle yapıcam acayip geriliyorum heleki normal doğum isteyenlerin aklında bulunsun doğum zamanı gelen giden elliyo:)))bide oynama işine çok güldüm birazdan müzik kanalını açıp göbecikler atıcam inş. doğumum kolay olur amin
ayyyy kızlar sabahtan beri oku oku bitmedi neler konuşmuşsunuz öyle:)) yaa fotoda dikkatimi çekti takılar yüzükleri çıkartmamışsınız ben çıkarttım parmaklarım şişiyo sabah kalkınca yüzük sıkmaya başlıyo diye bide aniden doğum falan olur diye tedbirli davranıyom.buhaftasonu benimde kontrolüm var arkadaşlar bi sorun olmadığı sürece alttan baktırmayın derim ben öyle yapıcam acayip geriliyorum heleki normal doğum isteyenlerin aklında bulunsun doğum zamanı gelen giden elliyo:)))bide oynama işine çok güldüm birazdan müzik kanalını açıp göbecikler atıcam inş. Doğumum kolay olur amin
hoşgeldin şekerim ben de çıkarmıştım yüzüğümü bi ara şişlik vardı sanırım ama şuan sorunum yok takmaya dvam ediyorum... eşim kızıyor takmadığımdaanlamıyor ki derdimi
alttan baktırmak bana göre de değil ya hiç sevmem gelemem öyle şeylere... bakalım kısmet artık :)
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar bu karı sayesinde eşim bana araba alıcak dün iddiaya girdik sen böyle yap dedi sana aynı motoru alıcam dedi tamam dedim sen bunu diğil daha arabayla sıfır çizmeyi bile beceremezsin dedi tamam motordan vazgeçtim ama arabayla sıfır çizicem dedim çek sana araba alıcam söz dedi tama doğumdan birkaç ay sonra bana öğret öğrenmezsem neyim dedim yaparım da sıfır çekicem arabayla bakalım
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar bu karı sayesinde eşim bana araba alıcak dün iddiaya girdik sen böyle yap dedi sana aynı motoru alıcam dedi tamam dedim sen bunu diğil daha arabayla sıfır çizmeyi bile beceremezsin dedi tamam motordan vazgeçtim ama arabayla sıfır çizicem dedim çek sana araba alıcam söz dedi tama doğumdan birkaç ay sonra bana öğret öğrenmezsem neyim dedim yaparım da sıfır çekicem arabayla bakalım
benimde duruyo alyans falan gece yatarken çıkartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?