2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkarttım yaw doğum sonrası takarım gene benimkide bazen laf sölüyo ama napim parmaklarım şiş şiş uyanıyom sonrada çıkartacağım diye anam ağlıyoo:))

bende ödem falan pek yok normal oluyo yani.. Diyorum ben bu yüzüğü zor takdım takabildiğim yere kadr takıcam

benim doktorum zaten normalden yana sezaryeni pek tvsiye edeceğini sanmıyorum :) bakalım aynurcum yaaa inşallah sağ salim kurtuluruz

UUR MONDAL MOTOSKLETLER KURUMSAL STES - MONDIAL 125 URT

bizimki de bundan kırmızısı bende bunu sürüyodum ama kayınpedere verdik köye gittiğimzde sürüyorum ben ara sıra aa şimdi pek değil eşimden gizli sürüyodum

cok zevkli demi sürmesi ben pazara gezmeye hep bunla gidiyorum doğurayım yine sürecem şimdi eşimin iş yerinde sürerrm diye korkusundan götürdü yazın burda efil efil cok gusel oluyo:86::86:

ayy evet yaa yazın antalyada iyi oluyo motor eşimde izin vermezdi ama ben yinede kaçar sürerdim annemlerin oraya falan giderdim eşimde ilk öğrettiğin de annemlerin oraya gönderdi beni ablam gil görsün diye çatlak yaa ben sürüyorum eşim arkamda geziyoduk ne güzel millet de alıştı beni öyle görmeye geçen halama gittim motorlamı geldin diyo bana dedim yok hala minibüsle geldim motor yok artık yasak dedim hemi diyo

evet dedğin gibi fazlamız var eksiğimiz yok ama doğumdan sonra o fazlalıkları vereceyiz inşallah

ben artık doğum sonrası için etekler pantolonlar alıyorum sanki doğuma 1,5 ay yok gibi,bide bedenleri 38 alıyorum sanki dğumun ertesi günü o bedene inecekmişim gibi.naparsın umut dünyası:)

olmassa arkasına bir korunaklı puset ana kucağı yaptırıp bebeleride atarız içine onlarda serin serin giderler sıcaklarda

kız benım babamın motoru var aldı sıfır motor attı kılere ke kendı kullanıyo nede koyuyokı bız kullanalım antık abı adam yaa

ben artık doğum sonrası için etekler pantolonlar alıyorum sanki doğuma 1,5 ay yok gibi,bide bedenleri 38 alıyorum sanki dğumun ertesi günü o bedene inecekmişim gibi.naparsın umut dünyası:)

ben neyim var neyim yk kaldırdım hep giyememde dogumdan sonra

kız uyanık akusunu bıtırmıs nasıl yapmıssa sırf almayayım dıyee sen arabanızı ver kı bende moturu veeyeyım dıyoo ona bısey vermeden bıtını bıle vermezz ooooooooo

kız ben ehliyeti yeni aldığım zamanlar babamın iş arabası vardı mercedes sprinter hastane servisi bigün annemle babam yürüyüşe çıktılar dedim bnde fırsat bu fırsat anahtarı aldım tam çalıştırıcam babam aramasın mı sankii adamın içine doğdu kızım bi yoldayız makarnanın suyunu koy dedi hemen anahtarı yerine koydum dahada ellemedim valla ama daha sonra babam verdi yolda sür diye sürdüm içim de kalmamış oldu

araba kullanmak cok zevklı yaa ben en son pazartesı elazıga gıttım salı geldım bır dahada doktor kullanma dedıı dahada kullanmak yasakmıss:))

araba kullanmak cok zevklı yaa ben en son pazartesı elazıga gıttım salı geldım bır dahada doktor kullanma dedıı dahada kullanmak yasakmıss:))

hadi yaa yasak mı geldi eşim de bana veriyo bazen arabayı ama ben istemiyorum karnımdan süremiyorum ne kadar ayarlasam da geçen gün tekerleri değişicekti ben geçtim direksiyona biraz ileri geri fln yaptım ama bizim arabada geri biraz zor yan aynaları kullanmak zorundasın araba büyük bizim arkayı göremiyosun küçük araba daha iyi oluyo yaa bizim araba panelvan. bakalım sözünü yerine getirirse araba alıcak ama alsada ben binemem ki hep kendi sürer gıcık bana vermez arabayı uyus

güzelim panelvanları kullanmak zordurr dıkızıde kullanamıyosun zaten kız kullanırsın bı araba koltugu alırsın o yanınd aoturun bebısın sen kullanırsın sorun olmaz o kadar uzulmee:))

canım ben alanyadayım burda cok yok daha cok albea var ben pek sevmem doğan slx leri ama aklımda bulunsun

kız bende başta nefret ederdim slx lerden fln ama eşim sağolsun kendisi hastası benide aynı şekil yaptı şimdi eskiden hiç anlamazdım hangisi doğan hangisi şahin diye ama şimdi hepsini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…