2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben neyim var neyim yk kaldırdım hep giyememde dogumdan sonra

bebişlerimiz sağlıklı olsn inş,onlara koşturmaktan bizde o kıyafetlere gireriz.ben öle kendimi motive ediyorum.zaten lohusalık bitiyo,ramazana giriyoruz.oruç tutup acıkmış kocalar,minik bebek,üstüne kendi açlığımız,hangi kilo kalırki

emzıren anneler oruc tutmuyolar canım sende tutayım deme sakın

güzelim panelvanları kullanmak zordurr dıkızıde kullanamıyosun zaten kız kullanırsın bı araba koltugu alırsın o yanınd aoturun bebısın sen kullanırsın sorun olmaz o kadar uzulmee:))

evet canım zor oluyo düz git önemli değil ama geri geri gelince biraz zor işte ben hele bi sıfır çizmeyi öğreniyim de önemli olan o benim için dalga geçiyo uyus yapamassın ki diyo yapiyim de görsün

evet canım zor oluyo düz git önemli değil ama geri geri gelince biraz zor işte ben hele bi sıfır çizmeyi öğreniyim de önemli olan o benim için dalga geçiyo uyus yapamassın ki diyo yapiyim de görsün

sen o sıfırı cızmıssın gormuyomu gobusu sen en zor olanı yapıyosun guzelımmm sıfır nekı ben daıre cızmısım dee :))))))))))99

sen o sıfırı cızmıssın gormuyomu gobusu sen en zor olanı yapıyosun guzelımmm sıfır nekı ben daıre cızmısım dee :))))))))))99

demi dün benim kız hareketlendikçe karnımın şekli değişiyo ya eşim diyo napıyo bu diyo diyorum bende anası gibi sıfır çizmeye şimdiden başladı öğreniyo dedim zaten doğsun öğreticem ona diyo hele sen bana bi öğret de o geri kalsın kızımı da zibidi yapıcak

ya evet ramazan da geliyo nası olcak tutmayacakmıyız şimdi oruç

yaa tutmayı çok istiyorum ama hem çocuğu emzir hem oruç tut açlıktan kendimi düşünemiyorum ben açlığa zaten zor dayanıyorum geçen ramazanda gözüm karardı birden önümü zor gördüm kendimi direk salona koltuğa attım bayılmışım heralde bilmiyorum ne olduğunu sonra kendime geldim evde tektim bide

ya evet ramazan da geliyo nası olcak tutmayacakmıyız şimdi oruç

yok tatlım emzıklı anne orus tutmaz oda neden sen ac kalınca bebıste vıtamınsız kalıyo dıye allahım orucu kaldırmısıtır sonra kaza edersın ıcıne sınmıyosa sutten kesınce ututarsınn :))) care tukenmezz bızdeee

:)))

neyse kızlar ben çıkıyorum yemek faslına geçiyim öpüyorum sizleri
kendinize iyi davranın görüşürük :79:

Hastalık: Oruç tuttuğu takdirde hastalığının şiddetlenmesinden veya çok sürmesinden korkan kimsenin sonradan kazâ etmek üzere oruç tutmaması veya başladığı orucu bozması câizdir.

2 - Yolculuk: Ramazanda yolculuğa çıkanların oruç tutmayıp sonraya bırakmaları câizdir. Ancak yolda meşakkate, bedenî bir halsizlik ve rahatsızlığa mâruz kalmak söz konusu değilse, oruç tutmak, tutmamaktan efdal

3 - İkrâh (Tehdit ve Zorlama: Orucunu bozmadığı takdirde dövülmek veya yaralanmak veyahut öldürülmekle tehdit edilen bir kimse de oruç tutmayabilir.

4 - Gebelik ve Emziklilik: Oruç tuttuğu takdirde kendisine yahut çocuğuna bir zarar geleceğinden korkan hâmile veya emzikli kadın, oruç tutmayıp sonradan kazâ eder. Emzirdiği çocuğun başkasının çocuğu olması hükmü değiştirmez.

5 - Şiddetli Açlık ve Susuzluk: Açlık ve susuzluktan dolayı helâk olacağından veya aklî muvazenesinin bozulacağından korkan kimse orucunu bozabilir.

6 - Düşkünlük Derecesinde İhtiyarlık: Böyle kimselerin de oruç tutmaması câizdir. Böyleler oruç tutmayacakları gibi, kazâ da edemeyeceklerinden fidye verirler.

7 - Hayız - nifas hâli: Bu hallerde oruç tutulması haramdır.

* Nâfile oruç tutanlar için, ziyafete dâvet edilmek bir özürdür. Böyle bir kimse, hane sahibinin ısrarı üzerine orucunu bozabilir.

yazıyo internette..

Slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.Hepinize denk gelemiyorum yazayım yinede dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…