2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili anneler hepinize selam. hergün sizi takip ediyorum çok fazla takip edememe araya girerim sürekli yazamam diye yazmıyorum. ama nickimi takip edenler arasında görüyorsunzdur :) bu yabani de kim insan bir selam verir diyebilirsiniz haklısınızda:) hepinize hayırlı doğumlar tüm bebişler sağlıkla gelsin:) benimde erken sezeryana alınacak 30 mayısta heycan bastı şimdiden:) herşeyimiz hazır. hoş hiçbir şey önemli değil sağlıklı olsunlarda gerisi boş :)

hoşgeldin canım yaz arada yaa sağ salim bebişini kucagına alırsın inş. neden sezeryan olucaksın.. şimdiş kaç haftalıksın ki

hoşgeldin canım yaz arada yaa sağ salim bebişini kucagına alırsın inş. neden sezeryan olucaksın.. şimdiş kaç haftalıksın ki

hoşbulduk güzel sohbetinizi bölmemek için yazmadım :) 35 haftalığım plesantamın etrafında kireçlenme var yoksa bebişim doğum pozisyonunda ama kireçlenme yoğun olduğundan dolayı çok bekletemeyecekler. olsun önemli olan sağlıkla gelmesi ilk bebişimi 4 aylıkken kaybettiğim için hassasım bu sefer. hepimiz için hayırlı doğumlar olur inşallah sende takip ettiğim kadarıyla ailenin yanına gideceksin eşinden ayrı Allah yardımcın olsun umarım bir şekilde doğum yapacağın zaman eşinde gelebilir.

slm kızlar ya canım sııkkın gene annemde rahimkalınlaşması ve kist varmış yarın operasyonla alıncakmış ya çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye böyle bi sorunla karşılaşanınız oldumu

sağlıkla kucagına alışsın inş.

oooo sen bizim hakkımızda herşey biliyonda biz bişey bilmiyos

kötü düşünme canım ii düşünde hep ii şeyler olsun... geçmiş olsun bu arada

sağlıkla kucagına alışsın inş.

oooo sen bizim hakkımızda herşey biliyonda biz bişey bilmiyos

hergün takip ediyorum olsun o kadar :) umarım buradaki dostluğunuz hep devam eder. çünkü bu süreçte insanı sadece kendi gibi yaşayan bilir. etraftakiler hep atar tutar :) hele bekarlar bile yorum yapar bu zararlı şu şöyle:) o yüzden bu paylaşım alanı en güzeli :)

geçmiş olsun benim annemde rahimden ameliyat olmuştu. inşallah temiz çıkar güzel ve olumlu düşünmek lazım. Allah sağlık versin.

çok geçmiş olsun canım.allah sağlık versin bir an önce..

bence de kötü düşünme.moralini bozma hem de annene moral ver..

böle uzaktan olmaz ama sende katılmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…