iyidir herhalde yazan yok
Valla dimi topik pek sessiz bir facebook gibi bişey okudum oradalarmı acaba
candaş hoşgeldin nasılsın canım
S.a agalar
2011 haziran anneleri diye açılmış dimi benim facebook hesabım yok eşimin adresinden girip baktım şimdi
sevgili anneler hepinize selam. hergün sizi takip ediyorum çok fazla takip edememe araya girerim sürekli yazamam diye yazmıyorum. ama nickimi takip edenler arasında görüyorsunzdur :) bu yabani de kim insan bir selam verir diyebilirsiniz haklısınızda:) hepinize hayırlı doğumlar tüm bebişler sağlıkla gelsin:) benimde erken sezeryana alınacak 30 mayısta heycan bastı şimdiden:) herşeyimiz hazır. hoş hiçbir şey önemli değil sağlıklı olsunlarda gerisi boş :)
hoşgeldin canım yaz arada yaa sağ salim bebişini kucagına alırsın inş. neden sezeryan olucaksın.. şimdiş kaç haftalıksın ki
hoşbulduk güzel sohbetinizi bölmemek için yazmadım :) 35 haftalığım plesantamın etrafında kireçlenme var yoksa bebişim doğum pozisyonunda ama kireçlenme yoğun olduğundan dolayı çok bekletemeyecekler. olsun önemli olan sağlıkla gelmesi ilk bebişimi 4 aylıkken kaybettiğim için hassasım bu sefer. hepimiz için hayırlı doğumlar olur inşallah sende takip ettiğim kadarıyla ailenin yanına gideceksin eşinden ayrı Allah yardımcın olsun umarım bir şekilde doğum yapacağın zaman eşinde gelebilir.
slm kızlar ya canım sııkkın gene annemde rahimkalınlaşması ve kist varmış yarın operasyonla alıncakmış ya çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye böyle bi sorunla karşılaşanınız oldumu
sağlıkla kucagına alışsın inş.
oooo sen bizim hakkımızda herşey biliyonda biz bişey bilmiyos
slm kızlar ya canım sııkkın gene annemde rahimkalınlaşması ve kist varmış yarın operasyonla alıncakmış ya çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye böyle bi sorunla karşılaşanınız oldumu
böle uzaktan olmaz ama sende katılmalısınhergün takip ediyorum olsun o kadar :) umarım buradaki dostluğunuz hep devam eder. çünkü bu süreçte insanı sadece kendi gibi yaşayan bilir. etraftakiler hep atar tutar :) hele bekarlar bile yorum yapar bu zararlı şu şöyle:) o yüzden bu paylaşım alanı en güzeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?