inş canm ya iyi olur ilk anlattında annem kötü oldum elim ayağım titredi ama şimdi iyiym yarın bende yanında olucam bikaç doktora gitcez bakalım hemen yaptırmayalım diyoruzkötü düşünme canım ii düşünde hep ii şeyler olsun... geçmiş olsun bu arada
hergün takip ediyorum olsun o kadar :) umarım buradaki dostluğunuz hep devam eder. çünkü bu süreçte insanı sadece kendi gibi yaşayan bilir. etraftakiler hep atar tutar :) hele bekarlar bile yorum yapar bu zararlı şu şöyle:) o yüzden bu paylaşım alanı en güzeli :)
böle uzaktan olmaz ama sende katılmalısın
sağolasın canm dua edersenz sevnrm hamile insanlarız ne de olsageçmiş olsun benim annemde rahimden ameliyat olmuştu. inşallah temiz çıkar güzel ve olumlu düşünmek lazım. Allah sağlık versin.
çok geçmiş olsun canım.allah sağlık versin bir an önce..
bence de kötü düşünme.moralini bozma hem de annene moral ver..
sağolasın canm dua edersenz sevnrm hamile insanlarız ne de olsa
doğru diyosun anneme öyle olmaya çalışıyorumda benm bu durumumda bu sorun çıktı hamdolsun Rabbim korktuğumuzu başımıza vermesn
hoşbuldum canım, nasılsınız? doğumlara az kaldı takip ettiğim kadaryla en erken ipeğin var.Seninki belli oldu mu, doğum şeklin tarihin filan ?aaaaaaaaaaaaaaa candas hıoşgeldin yaaaaaaaaa nrelerdesin nasılsın
hoşbuldum canm, iyiyim sen nasılsın ? bebeğin nasıl ?Valla dimi topik pek sessiz bir facebook gibi bişey okudum oradalarmı acaba
candaş hoşgeldin nasılsın canım
S.a agalar
candaş nasılsın canım?? nasıl gidiyor???
volveron geçmiş olsun. inşallah bir şey çıkmaz, sonuç iyi olur...
melekzuzum hoşgeldin.
ben geldim kızlar banyoyu temizledim yoruldum yaa bi de çamaşr suyunu fazla mı koymuşum ne mayıştım
sağolasın canm dua edersenz sevnrm hamile insanlarız ne de olsa
doğru diyosun anneme öyle olmaya çalışıyorumda benm bu durumumda bu sorun çıktı hamdolsun Rabbim korktuğumuzu başımıza vermesn
volveron geçmiş olsun. inşallah bir şey çıkmaz, sonuç iyi olur...
melekzuzum hoşgeldin.
Poyrazcım bende iyiyim çok şükr:) sizleri görünce daha iyi oluyorum, doğumdan önce hepinize mdiden bol şanslar.biliyorum daha çok var ama her zaman giremediğim için diyorum :)
tşk ederımm cnmm darısı sana inşallah
kızlar bugn itibariyle 37. haftama girdim Allah da bişey olmazsa normal doğum istiyorum kolay doğum için bikaç şey araştırdım zeytinyağı olayı var biliyomusunz bugnden itibaren yapmayı düşünüyorum yapan kadınlarn yorumlarını okudum gayet olumlu banada mantıklı geliyo siz ne dersiniz
kızlar bugn itibariyle 37. haftama girdim Allah da bişey olmazsa normal doğum istiyorum kolay doğum için bikaç şey araştırdım zeytinyağı olayı var biliyomusunz bugnden itibaren yapmayı düşünüyorum yapan kadınlarn yorumlarını okudum gayet olumlu banada mantıklı geliyo siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?