2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kötü düşünme canım ii düşünde hep ii şeyler olsun... geçmiş olsun bu arada
inş canm ya iyi olur ilk anlattında annem kötü oldum elim ayağım titredi ama şimdi iyiym yarın bende yanında olucam bikaç doktora gitcez bakalım hemen yaptırmayalım diyoruz

çok güzel anlatmışsın anca bizim halimizden bizim gibiler anlar yoksa her kafadan bi ses duyuyoruz

geçmiş olsun benim annemde rahimden ameliyat olmuştu. inşallah temiz çıkar güzel ve olumlu düşünmek lazım. Allah sağlık versin.
sağolasın canm dua edersenz sevnrm hamile insanlarız ne de olsa
çok geçmiş olsun canım.allah sağlık versin bir an önce..

bence de kötü düşünme.moralini bozma hem de annene moral ver..

doğru diyosun anneme öyle olmaya çalışıyorumda benm bu durumumda bu sorun çıktı hamdolsun Rabbim korktuğumuzu başımıza vermesn

aaaaaaaaaaaaaaa candas hıoşgeldin yaaaaaaaaa nrelerdesin nasılsın
hoşbuldum canım, nasılsınız? doğumlara az kaldı takip ettiğim kadaryla en erken ipeğin var.Seninki belli oldu mu, doğum şeklin tarihin filan ?

avatarda sanırsam bebek yapıyolar:) kavuşmak gerçekte hayalde, avatarda gerçek :))

Bu ay 10 gün izinli olcaz eşimle ortaklaşa, bu ay bebeği yakaladık yakaladık.Birde yıllık izin dönemi var, sonrasıda ilki gibi olursa süpriz olur.Bu ay gardımı aldım ama ovulasyon testi, preseed.Hepsi var.Eşim gelsin bide ona keçiboynuzu yedirirsem tamamdır :))

Şaka bi yana, bekliyoruzz işte sıpa ne zaman gelmek isterse gönlünü bekliyoruz gelsin diye :))
Valla dimi topik pek sessiz bir facebook gibi bişey okudum oradalarmı acaba

candaş hoşgeldin nasılsın canım
hoşbuldum canm, iyiyim sen nasılsın ? bebeğin nasıl ?

Merhaba canım, nasılsın ?

ben geldim kızlar banyoyu temizledim yoruldum yaa bi de çamaşr suyunu fazla mı koymuşum ne mayıştım

candaş nasılsın canım?? nasıl gidiyor???

İyiyim canım benim sen nasılsın? oğlun nasıl ...

Bu ay yoğun bi çalışma olacak sanırım :) inş iyi gider herşey :) tabi bide hayırlısı var, önemli olan geç olup güç olmamsı.Anneler gününde canım sıkıldı, eşimde kızdırdı biraz.Ağladım filan.Neyse sonra hallettik, kızmıştım çocuk mocuk ok sana desemde, hemen yumuşadım

sağolasın canm dua edersenz sevnrm hamile insanlarız ne de olsa

doğru diyosun anneme öyle olmaya çalışıyorumda benm bu durumumda bu sorun çıktı hamdolsun Rabbim korktuğumuzu başımıza vermesn

amiinn.allah bebeğine de annede de sağlık versin...

Poyrazcım bende iyiyim çok şükr:) sizleri görünce daha iyi oluyorum, doğumdan önce hepinize mdiden bol şanslar.biliyorum daha çok var ama her zaman giremediğim için diyorum :)

kızlar bugn itibariyle 37. haftama girdim Allah da bişey olmazsa normal doğum istiyorum kolay doğum için bikaç şey araştırdım zeytinyağı olayı var biliyomusunz bugnden itibaren yapmayı düşünüyorum yapan kadınlarn yorumlarını okudum gayet olumlu banada mantıklı geliyo siz ne dersiniz

nedir o bize de söylesene

Ya çıkmadan buna yorum yapayım.Biliyosundur belki.Doğumun başladığını hissettiğiniz an ılık bi duşa girin diyolar.Duş alanların doğumu kolay oluyomuş :) Kaçtım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…