- 4 Kasım 2009
- 277
- 16
- 98
- 42
nedir o bize de söylesene
iyiyiz canım biz de. hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu ay. epey tedbir almışsın gerçi:))İyiyim canım benim sen nasılsın? oğlun nasıl ...
Bu ay yoğun bi çalışma olacak sanırım :) inş iyi gider herşey :) tabi bide hayırlısı var, önemli olan geç olup güç olmamsı.Anneler gününde canım sıkıldı, eşimde kızdırdı biraz.Ağladım filan.Neyse sonra hallettik, kızmıştım çocuk mocuk ok sana desemde, hemen yumuşadım
hoşbulduk Birce:)n sen Mardindeydin dimi:) bende aslen Mardinliyim:)
nedir o bize de söylesene
bıde bana dıoo
iyiyiz canım biz de. hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu ay. epey tedbir almışsın gerçi:))
evet canım mardindeyim. sen nerde yaşıyorsun? neresindensin?mardin merkez mi?
bazılarına göre doğuma bir hafta kala bazılarına göre 36. haftadan itibaren hakiki zeytinyağını vajinaya masajla sürüyosun hergece yatarken yapmışlar göğsüne karnına sürenlerde var çokda memnun kalmışlar ya denemek lazım ben inanıyorum bu sayede kolay doğururuz inş önceden doktor değilde ebeler varmış o zamanlarda ebeler yaptırırlarmış kadnlara ne dikiş ne yırtık mantıklı geliyo genede doktora sormalı ama ben denemeye kararlıyım
slm kızlar ya canım sııkkın gene annemde rahimkalınlaşması ve kist varmış yarın operasyonla alıncakmış ya çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye böyle bi sorunla karşılaşanınız oldumu
kızlar bugn itibariyle 37. haftama girdim Allah da bişey olmazsa normal doğum istiyorum kolay doğum için bikaç şey araştırdım zeytinyağı olayı var biliyomusunz bugnden itibaren yapmayı düşünüyorum yapan kadınlarn yorumlarını okudum gayet olumlu banada mantıklı geliyo siz ne dersiniz
bana da mantıklı geldi valla.ama doktora soramam ben böle bişi utanırım yaw
ben istabuldayım avrupa yakasında. arada sırada mardini gezmeye giderim:) gezme amaçlı olarak severim ama kalıcı olarak zordur. mardin merkez evet. savurkapı mahallesıydı galıba dedemlerı evı yanlış hatırlamıyorsam. sen ne taraftasın
amaaaaaaaaan bu Esra Erol'un da doğum günüymüş program başladı başlayalı hep jestler sürprizler, gelmeyen bebek hediyesi kalmadıkıskandm ya
gecen burnu şişmiş demişttin yuzu baya şişmiş ama benim anlamadığım o topuklularla nası duruyo yaa :97::97::97:
geçmiş olsun korkma bişe olmaz allahın izniyle ablamda vardı rahim kalınlaşması onu ilaçla temizlediler ama
ticker ında 36 hafta yazıyor ama sanırım bitirdiğimiz haftayı sölüyoruz değilmi 37 dediğin için diyorum bende ozaman 34 haftalığım ölemii:26:
amaan ben sormıycam valla uygulıycam bu gece doktorlara göre bazı şeyler asparagas zaten kocakarı işi şeyler yok asidi var diycekler enfeksiyon yapabilir diycekler ama ne bileym yapanlar güzel sonuç alınca böyle karar verdm
amaan ben sormıycam valla uygulıycam bu gece doktorlara göre bazı şeyler asparagas zaten kocakarı işi şeyler yok asidi var diycekler enfeksiyon yapabilir diycekler ama ne bileym yapanlar güzel sonuç alınca böyle karar verdm
evt ya şişti baya Esra, o topukluları bende anlamıyorum yazık valla nasıl duruyor
evet gezmek için çok güzel bir şehir ben yıldır burdayım ama gitmek istiyorum artık:)) ben de merkezdeyim evim yenişehirde, okulum savurkapı mahallesinde ama:)) ilköğretimde tanıdığın varsa öğrencimdir büyük ihtimalle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?