2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım biz de. hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu ay. epey tedbir almışsın gerçi:))
hoşbulduk Birce:)n sen Mardindeydin dimi:) bende aslen Mardinliyim:)

evet canım mardindeyim. sen nerde yaşıyorsun? neresindensin?mardin merkez mi?

Son düzenleme:
nedir o bize de söylesene

bazılarına göre doğuma bir hafta kala bazılarına göre 36. haftadan itibaren hakiki zeytinyağını vajinaya masajla sürüyosun hergece yatarken yapmışlar göğsüne karnına sürenlerde var çokda memnun kalmışlar ya denemek lazım ben inanıyorum bu sayede kolay doğururuz inş önceden doktor değilde ebeler varmış o zamanlarda ebeler yaptırırlarmış kadnlara ne dikiş ne yırtık mantıklı geliyo genede doktora sormalı ama ben denemeye kararlıyım

iyiyiz canım biz de. hadi bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu ay. epey tedbir almışsın gerçi:))

evet canım mardindeyim. sen nerde yaşıyorsun? neresindensin?mardin merkez mi?

ben istabuldayım avrupa yakasında. arada sırada mardini gezmeye giderim:) gezme amaçlı olarak severim ama kalıcı olarak zordur. mardin merkez evet. savurkapı mahallesıydı galıba dedemlerı evı yanlış hatırlamıyorsam. sen ne taraftasın

bana da mantıklı geldi valla.ama doktora soramam ben böle bişi utanırım yaw

amaaaaaaaaan bu Esra Erol'un da doğum günüymüş program başladı başlayalı hep jestler sürprizler, gelmeyen bebek hediyesi kalmadı kıskandm ya

geçmiş olsun korkma bişe olmaz allahın izniyle ablamda vardı rahim kalınlaşması onu ilaçla temizlediler ama

ticker ında 36 hafta yazıyor ama sanırım bitirdiğimiz haftayı sölüyoruz değilmi 37 dediğin için diyorum bende ozaman 34 haftalığım ölemii:26:

bana da mantıklı geldi valla.ama doktora soramam ben böle bişi utanırım yaw

amaan ben sormıycam valla uygulıycam bu gece doktorlara göre bazı şeyler asparagas zaten kocakarı işi şeyler yok asidi var diycekler enfeksiyon yapabilir diycekler ama ne bileym yapanlar güzel sonuç alınca böyle karar verdm

evet gezmek için çok güzel bir şehir ben yıldır burdayım ama gitmek istiyorum artık:)) ben de merkezdeyim evim yenişehirde, okulum savurkapı mahallesinde ama:)) ilköğretimde tanıdığın varsa öğrencimdir büyük ihtimalle:))

amaaaaaaaaan bu Esra Erol'un da doğum günüymüş program başladı başlayalı hep jestler sürprizler, gelmeyen bebek hediyesi kalmadı kıskandm ya

gecen burnu şişmiş demişttin yuzu baya şişmiş ama benim anlamadığım o topuklularla nası duruyo yaa :97::97::97:

bugün yeğenimin okuma bayramı vardı, hem sunucuydu hem 4-5 tane görevi vardı. aşırı rahatmış, herkes bayılmış, ablama çok güzel şeyler söylemişler. çok etkilenmiş ablam, ben de duygusallaştım... inşallah biz de görürüz o günleri...

ayyy inş dediğinz gibi olur ya bakalım iyi olur annem umarım haftaya gelince 36 ve 36+6 . günler 37. hafta oluyo sende 34. haftdasın ben yeni girdim zaten

ya bende şeyi duydum hani bu bebek yağları varya banyodan sonra sürülen onun yerine saf zeytin yağı sürün özellikle karın bölgesine bebeğin rahatlaması için diyolar hatta karşı komşum kızına hep sürdü kekik suyu içirdi çok rahatlttığını söledi denemek da fayda var

kız zaten dr söylesen sana güler delimisin nerden duydun der çıkar hiç sorma aklına yatıyorsa uygula ben ilkinde bişe yapmadım ama fazla dikişim yoktu ama sancı çekmek çok zordu suni sancı vermişlerdi ama düşük yaptığımda da normal doğum yaptırdılar onda çok fazla nas felak ve lahavle vela kuvvete diye başlayan dua var ya onu çok okudum ve doğumum kolay geçti benden tavsiye lahavleyi çok çek sancın başlayınca rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ne yazıkki pek akraba muhabbetim olmadığından tanıdığım yok:) herkes yenişehire taşındı artık mahllelerde kalmıyor insallar ama ben sevıyorum taş evleri. orada bebiş eşyaları falan pahallıdır büyük ihtimal öyle hatırlıyorum normal kıyafetlerde pahallı. gerçi diyarbakıra gidiyorlar galıba alışveriş için. umarım istediğin yere atyının cıkar rahat edersın.

selam kızlar.... nasılsınız görmeyeli... benim belim ağrıyo 2 saattir... ilk defa oldu... bi de wc.de işim bittikten sonra üstümü toplama kalktığımda bi iki damla beyaz akıntı şıp şıp damladı... 2 kez girdim wc.ye... ikisinde de oldu... suyum mu sızıyo acaba dedim... ama sancım ağrım yok... bel ağrısı dışında... kk.da araştırdım, bebek baskı yaptığından bu tarz akıntılar olabiliyomuş... bakalım nolacak.. heycanlandım ama... ohh dedim geliyosa suyum gider doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…