2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet yenişehire taşınan çok. benim de hoşuma gidiyor taş evler ama yaşamak zor biraz:)) pahalı genelde kıyafetler. kışın izmire gittiğimde almıştım çoğunu.burdan, diyarbakırdan tamamladım kalanları. çok değişti gerçi mardin son yıllarda, sürekli yeni mağazalar açılıyor. benim ilk geldiğim zamanlara göre çok daha iyi şu anda.

aslında doğru bebe yağı kimyasal diğeri doğal zeytinyağının mucizelerni biliyoruz

ayy canm ya dua çok önemli zaten ama ben daha pirince yasin okuycam çok tembelim ya

a aaaaaaaaaaaaa bu akşam doğuma gidermisin??? gidersin
sende istiyosun heralde bir an önce kurtulmayı,
normalmi doğurcaksın gülsüm??

aslında doğru bebe yağı kimyasal diğeri doğal zeytinyağının mucizelerni biliyoruz

ayy canm ya dua çok önemli zaten ama ben daha pirince yasin okuycam çok tembelim ya

kız sen daha okumadınmı pirinçlerini

[[/QUOTE
bence doktoru bi ara ya ne diycek sonuçta heran doğum yapabilirz bazıları sancılanmasada bel ağrısıyla başlayabiliyomş ay bide senden doğum haberini alırmışız ne güzle olur[/QUOTE]

ya pimpiriklenmek istemiyorum hemen... bakalım bekleyeyim göreyim nolacak... ay çok heycanlı kız... insan ağrısı sızısı varken sevinir mi yaa ... hamilelik böyle bişi işte kocam gelsin de acık naz yapayım... son günlerimiz ne de olsa tadını çıkarlım

a aaaaaaaaaaaaa bu akşam doğuma gidermisin??? gidersin
sende istiyosun heralde bir an önce kurtulmayı,
normalmi doğurcaksın gülsüm??

kız sen daha okumadınmı pirinçlerini

yok bacım yok ya ben önceleri bu konuları hiçç eretelmezdm şimdi nolduysa çok eringeç bişey oldum ama okuycam bu arada pirinçleri yutuyoduk demi

[[/QUOTE
bence doktoru bi ara ya ne diycek sonuçta heran doğum yapabilirz bazıları sancılanmasada bel ağrısıyla başlayabiliyomş ay bide senden doğum haberini alırmışız ne güzle olur

ya pimpiriklenmek istemiyorum hemen... bakalım bekleyeyim göreyim nolacak... ay çok heycanlı kız... insan ağrısı sızısı varken sevinir mi yaa ... hamilelik böyle bişi işte kocam gelsin de acık naz yapayım... son günlerimiz ne de olsa tadını çıkarlım [/QUOTE]

güldürdün beni ya bencede yap nazını zaten benmki diyoki ahhh bi doğur sen gün sayıyo yani sen tam olark kaç günlüksün

yaaaaaaaa hadi hayrlısı canım eğer öyle bişi varsa Allah bir avazda kurtarsın ay heyecanlandımmm

slm kızlar ne haber???

esracık nereye gitti???
bi yenilik değişiklik varmı??

sor esrayı sor, beni sorma küsssss

sevibade sen 2 hamilelik geçirdin bilirisin ben yine cok tedirginimbugun bebeğimin hareketlerinden dolayı dun gece kızım resmen tepindi karnımda kalakaldım çok uzun sürmedi ama çok hareketlendi sonra bu saate kadar çok sessiz az hissediyorum hareketlerini hani hiç hareketsiz değil ama yinede korkuyorum neden dun akşam öle çırpındı ki acaba kordana falanmı dolandı dedim rabbim korusun

çok değişmiş öyle diyorlar. biraz bebişimiz büyüsün eşimle geleceğiz inşallah. erdoba otle çok güzel ama pahallı baya. turistik oldu :)

yav benm karnım yamul top gibi oluyo çok belirgin bi şeilde taoplanıyo sonra geri bırakıyo hareketmi ediyo kasılmamı ben karıştırıyorum ya bilen varmı seviiiii sen bilirsin belki

canım inan aynısını bende yaşadım üstelik seninkisi kısa sürmüş benimki sabaha kadar beni uyutmadı bende senin gibi çok korkmuştum sabah kalktığımda hala tepiniordu karnım resmen dumur olmuştu bişey olmadı Allah'a şükür... korkma hareket ediyorsa...

çok değişmiş öyle diyorlar. biraz bebişimiz büyüsün eşimle geleceğiz inşallah. erdoba otle çok güzel ama pahallı baya. turistik oldu :)

evet tarihi olduğu için pahalı epey. artuklu kervansarayı da öyle. yerli yabancı acayip turist geliyor zaten. eski mardinde yürüyemiyorsun kalabalıktan. mutlaka gelin bence de

yav benm karnım yamul top gibi oluyo çok belirgin bi şeilde taoplanıyo sonra geri bırakıyo hareketmi ediyo kasılmamı ben karıştırıyorum ya bilen varmı seviiiii sen bilirsin belki

canım elini koyduğunda bi uyuşukluk toplanma hissi oluyosa sancı olur.. ama benim sık sık oluyo yamulma... oğlum dayanıyo.... çok seviyom o halini... en çok hissettiğim hali olduğu için belki

ediyo etmiyo deil mesela dun dıaşrdan görebiliyodum hareketlerini şimdi göremiyorum ama ne zormuş ya rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin elimize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…