ne yazıkki pek akraba muhabbetim olmadığından tanıdığım yok:) herkes yenişehire taşındı artık mahllelerde kalmıyor insallar ama ben sevıyorum taş evleri. orada bebiş eşyaları falan pahallıdır büyük ihtimal öyle hatırlıyorum normal kıyafetlerde pahallı. gerçi diyarbakıra gidiyorlar galıba alışveriş için. umarım istediğin yere atyının cıkar rahat edersın.
aslında doğru bebe yağı kimyasal diğeri doğal zeytinyağının mucizelerni biliyoruzya bende şeyi duydum hani bu bebek yağları varya banyodan sonra sürülen onun yerine saf zeytin yağı sürün özellikle karın bölgesine bebeğin rahatlaması için diyolar hatta karşı komşum kızına hep sürdü kekik suyu içirdi çok rahatlttığını söledi denemek da fayda var
kız zaten dr söylesen sana güler delimisin nerden duydun der çıkar hiç sorma aklına yatıyorsa uygula ben ilkinde bişe yapmadım ama fazla dikişim yoktu ama sancı çekmek çok zordu suni sancı vermişlerdi ama düşük yaptığımda da normal doğum yaptırdılar onda çok fazla nas felak ve lahavle vela kuvvete diye başlayan dua var ya onu çok okudum ve doğumum kolay geçti benden tavsiye lahavleyi çok çek sancın başlayınca rabbim hepimizin yardımcısı olsun
selam kızlar.... nasılsınız görmeyeli... benim belim ağrıyo 2 saattir... ilk defa oldu... bi de wc.de işim bittikten sonra üstümü toplama kalktığımda bi iki damla beyaz akıntı şıp şıp damladı... 2 kez girdim wc.ye... ikisinde de oldu... suyum mu sızıyo acaba dedim... ama sancım ağrım yok... bel ağrısı dışında... kk.da araştırdım, bebek baskı yaptığından bu tarz akıntılar olabiliyomuş... bakalım nolacak.. heycanlandım ama... ohh dedim geliyosa suyum gider doğururum[/QUOTE
bence doktoru bi ara ya ne diycek sonuçta heran doğum yapabilirz bazıları sancılanmasada bel ağrısıyla başlayabiliyomş ay bide senden doğum haberini alırmışız ne güzle olur
selam kızlar.... nasılsınız görmeyeli... benim belim ağrıyo 2 saattir... ilk defa oldu... bi de wc.de işim bittikten sonra üstümü toplama kalktığımda bi iki damla beyaz akıntı şıp şıp damladı... 2 kez girdim wc.ye... ikisinde de oldu... suyum mu sızıyo acaba dedim... ama sancım ağrım yok... bel ağrısı dışında... kk.da araştırdım, bebek baskı yaptığından bu tarz akıntılar olabiliyomuş... bakalım nolacak.. heycanlandım ama... ohh dedim geliyosa suyum gider doğururum
aslında doğru bebe yağı kimyasal diğeri doğal zeytinyağının mucizelerni biliyoruz
ayy canm ya dua çok önemli zaten ama ben daha pirince yasin okuycam çok tembelim ya
a aaaaaaaaaaaaa bu akşam doğuma gidermisin??? gidersin
sende istiyosun heralde bir an önce kurtulmayı,
normalmi doğurcaksın gülsüm??
kız sen daha okumadınmı pirinçlerini
[[/QUOTE
bence doktoru bi ara ya ne diycek sonuçta heran doğum yapabilirz bazıları sancılanmasada bel ağrısıyla başlayabiliyomş ay bide senden doğum haberini alırmışız ne güzle olur
a aaaaaaaaaaaaa bu akşam doğuma gidermisin??? gidersin
sende istiyosun heralde bir an önce kurtulmayı,
normalmi doğurcaksın gülsüm??
herşey şimdiye kadar normal gitti... normal gözüküyo... doktor 4000 gr.ı geçerse bakarız bakalım demişti... c.tesi 2900 gr.dı.... ya heycanlandırdınız beni haaa
yaaaaaaaa hadi hayrlısı canım eğer öyle bişi varsa Allah bir avazda kurtarsın ay heyecanlandımmmselam kızlar.... nasılsınız görmeyeli... benim belim ağrıyo 2 saattir... ilk defa oldu... bi de wc.de işim bittikten sonra üstümü toplama kalktığımda bi iki damla beyaz akıntı şıp şıp damladı... 2 kez girdim wc.ye... ikisinde de oldu... suyum mu sızıyo acaba dedim... ama sancım ağrım yok... bel ağrısı dışında... kk.da araştırdım, bebek baskı yaptığından bu tarz akıntılar olabiliyomuş... bakalım nolacak.. heycanlandım ama... ohh dedim geliyosa suyum gider doğururum
slm kızlar ne haber???
esracık nereye gitti???
bi yenilik değişiklik varmı??
evet yenişehire taşınan çok. benim de hoşuma gidiyor taş evler ama yaşamak zor biraz:)) pahalı genelde kıyafetler. kışın izmire gittiğimde almıştım çoğunu.burdan, diyarbakırdan tamamladım kalanları. çok değişti gerçi mardin son yıllarda, sürekli yeni mağazalar açılıyor. benim ilk geldiğim zamanlara göre çok daha iyi şu anda.
sevibade sen 2 hamilelik geçirdin bilirisin ben yine cok tedirginimbugun bebeğimin hareketlerinden dolayı dun gece kızım resmen tepindi karnımda kalakaldım çok uzun sürmedi ama çok hareketlendi sonra bu saate kadar çok sessiz az hissediyorum hareketlerini hani hiç hareketsiz değil ama yinede korkuyorum neden dun akşam öle çırpındı ki acaba kordana falanmı dolandı dedim rabbim korusun
çok değişmiş öyle diyorlar. biraz bebişimiz büyüsün eşimle geleceğiz inşallah. erdoba otle çok güzel ama pahallı baya. turistik oldu :)
yav benm karnım yamul top gibi oluyo çok belirgin bi şeilde taoplanıyo sonra geri bırakıyo hareketmi ediyo kasılmamı ben karıştırıyorum ya bilen varmı seviiiii sen bilirsin belki
canım inan aynısını bende yaşadım üstelik seninkisi kısa sürmüş benimki sabaha kadar beni uyutmadı bende senin gibi çok korkmuştum sabah kalktığımda hala tepiniordu karnım resmen dumur olmuştu bişey olmadı Allah'a şükür... korkma hareket ediyorsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?