2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bişe sorcam benim çok akıntım var krem renkli bundan 1 ay önce başladı söledim dr fitil vermişti son 2 haftadır gene başladı yarın gene gidicim unutmasam söyleyim bari ben 1 aydır her hafta çağırıyor dr bi alttan baktı 15 gün önce iyice inmiş dedi ama bi 15 gün dayanırsın dedi yarın tekrar bakacak bakalım nekadar süre verecek ya geçen hafta 2500 di bari 3000 olsada öle doğsa bebek aşağı iyice indi herkez heran doğurursun diyo daha 36 hafta içindeyiz ya

canım elini koyduğunda bi uyuşukluk toplanma hissi oluyosa sancı olur.. ama benim sık sık oluyo yamulma... oğlum dayanıyo.... çok seviyom o halini... en çok hissettiğim hali olduğu için belki
yooo bence hareket ediyodur şimdide hop hop hoplamaya başladı hıçkırıyo galiba
yaaa bazen ciddi taşşş oluyo benimde karnım berbat bi his.. çimento dökmüşler donmuş sanki midemmmm..
evt bende çok sık yaşıyorum artık
hmm volveroncum bi de hep aynı yer sivrildiği için eminim oğlum olduğundan... poposunu dayıyo

erkek çocuklarmı böyle oluyomş çok tatlı ya

geçen hafta ben de misafir ağırlamıştım... ayakta kaldım tabi uzun süre... misafirler gittikten sonra uzandımmmm... ooo sen misin uzanan.. benim oğlan meydanı boş buldu... içerde taklalar mı attı amuda mı kalktı naptı bilmiyom.... belki bi 15-20 dk tepindi durdu... çalkaladı karnımı

yok bacım yok ya ben önceleri bu konuları hiçç eretelmezdm şimdi nolduysa çok eringeç bişey oldum ama okuycam bu arada pirinçleri yutuyoduk demi

doğuma giderken içeceksin volveroncum,

neden dolayımış akıntı... fitil ne işe yarıyomuş.... inş. sağlıkla zamanında gelir canım...

erkek çocuklarmı böyle oluyomş çok tatlı ya

bilmem ki.. seninki kız mı... yapmıyo mu annesi...

kızlar bişi sorcam şimdi ben 90 takıosam sutyeni emzirme sutyenini 95 mi alcam

ben 90 takıyorum normalde, emzirme südyenini 100 beden aldım canım çünkü süt dolduğunda daha çok büyüycekmiş göğüsler... bence büyük al...

ben 90 takıyorum normalde, emzirme südyenini 100 beden aldım canım çünkü süt dolduğunda daha çok büyüycekmiş göğüsler... bence büyük al...

netten sipariş wercem de bilemedm..magazada deneyıp ona gore bir beden buyuk alıyım dıodum ozaman direk eriyim siparişi..saol cnmm

sen nasılsın volveroncum nasıl gidio hamilelik?

nolsun canım ya yuvarlanıyorumm yanlızım bugn canım sıkkın zaten en azından kocam olsaydı moral oluyo gece sizle ttakılırım inş hamileliğin sıkıntılarını yeni yeni yaşıyorum desem yeridir öncekiler bu kadar değildi anladımki son haftalar çok zor geçecek geçiyo sen nasılsın

çıkarın sütyenleri kızlar löngür löngür gezin evde

löngür löngür hahahahhhhhhhhhh:)))))))))))))))))

hayatım ben çıkarsamda löngürdemez :))))) 85 takıyorum çünki

netten sipariş wercem de bilemedm..magazada deneyıp ona gore bir beden buyuk alıyım dıodum ozaman direk eriyim siparişi..saol cnmm

kız dur 2 beden büyük fazla gelir, bi beden fazla al, o kadarda değil...

hepimizde aynı sıkıntı var canım ya valla oturdğum yerden kalkamıyorum inan, bi kalkıyorum pişman oluyorum nefes nefese tekrar yerime oturuyorum... namazları ihmal ettim 2 gündür onun da sıkıntısı var... hiç bişi yapmasım yok, Allah affetsin biraz toparlıyım kendimi devam edicem gene... akşam gel tabi konuşuruz burdayız Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…