yaaa bazen ciddi taşşş oluyo benimde karnım berbat bi his.. çimento dökmüşler donmuş sanki midemmmm..
yooo bence hareket ediyodur şimdide hop hop hoplamaya başladı hıçkırıyo galibacanım elini koyduğunda bi uyuşukluk toplanma hissi oluyosa sancı olur.. ama benim sık sık oluyo yamulma... oğlum dayanıyo.... çok seviyom o halini... en çok hissettiğim hali olduğu için belki
evt bende çok sık yaşıyorum artıkyaaa bazen ciddi taşşş oluyo benimde karnım berbat bi his.. çimento dökmüşler donmuş sanki midemmmm..
hmm volveroncum bi de hep aynı yer sivrildiği için eminim oğlum olduğundan... poposunu dayıyo
yok bacım yok ya ben önceleri bu konuları hiçç eretelmezdm şimdi nolduysa çok eringeç bişey oldum ama okuycam bu arada pirinçleri yutuyoduk demi
a aaaaaaaaaaaaa bu akşam doğuma gidermisin??? gidersin
sende istiyosun heralde bir an önce kurtulmayı,
normalmi doğurcaksın gülsüm??
herşey şimdiye kadar normal gitti... normal gözüküyo... doktor 4000 gr.ı geçerse bakarız bakalım demişti... c.tesi 2900 gr.dı.... ya heycanlandırdınız beni haaa
telini birimize bırak bariii merak ederiz kızzzzzzz
su olabilir gelen...
sancı durdurulabiliyo ama su gelince kaçarı yok doğum..
yaaaaaaaa hadi hayrlısı canım eğer öyle bişi varsa Allah bir avazda kurtarsın ay heyecanlandımmm
sor esrayı sor, beni sormaküsssss
sen burdasın ya kuşumondan sormadım
sevibade sen 2 hamilelik geçirdin bilirisin ben yine cok tedirginimbugun bebeğimin hareketlerinden dolayı dun gece kızım resmen tepindi karnımda kalakaldım çok uzun sürmedi ama çok hareketlendi sonra bu saate kadar çok sessiz az hissediyorum hareketlerini hani hiç hareketsiz değil ama yinede korkuyorum neden dun akşam öle çırpındı ki acaba kordana falanmı dolandı dedim rabbim korusun
korkma toprağım, biz uzanıyoz ya gece bebekte rahatlıyo yeri genişliyo o yüzden biz yatınca tepiniyo sıpacıklar..
neden dolayımış akıntı... fitil ne işe yarıyomuş.... inş. sağlıkla zamanında gelir canım...ya kızlar bişe sorcam benim çok akıntım var krem renkli bundan 1 ay önce başladı söledim dr fitil vermişti son 2 haftadır gene başladı yarın gene gidicim unutmasam söyleyim bari ben 1 aydır her hafta çağırıyor dr bi alttan baktı 15 gün önce iyice inmiş dedi ama bi 15 gün dayanırsın dedi yarın tekrar bakacak bakalım nekadar süre verecek ya geçen hafta 2500 di bari 3000 olsada öle doğsa bebek aşağı iyice indi herkez heran doğurursun diyo daha 36 hafta içindeyiz ya
erkek çocuklarmı böyle oluyomş çok tatlı ya
ediyo etmiyo deil mesela dun dıaşrdan görebiliyodum hareketlerini şimdi göremiyorum ama ne zormuş ya rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin elimize olsun
doğuma giderken içeceksin volveroncum,
telini birimize bırak bariii merak ederiz kızzzzzzz
su olabilir gelen...
sancı durdurulabiliyo ama su gelince kaçarı yok doğum..
korkma toprağım, biz uzanıyoz ya gece bebekte rahatlıyo yeri genişliyo o yüzden biz yatınca tepiniyo sıpacıklar..
ne biliyim kafam onun hareketlerinde hep şimdi bir gofret yedim ki hareketleri hızlansın diye umarım midemi bozmaz bide bu dert var bu tür çikolatalı şeyler midemi bozuyor ay ne zormuş kıs anne olmak
her zaman bir olmayacak ki hareketleri canım... korkma :)
neden dolayımış akıntı... fitil ne işe yarıyomuş.... inş. sağlıkla zamanında gelir canım...
bilmem ki.. seninki kız mı... yapmıyo mu annesi...
kızlar bişi sorcam şimdi ben 90 takıosam sutyeni emzirme sutyenini 95 mi alcam
erkek yapıyo ya yapmazmı hele bu günlerde maşallahımız var
doğuma giderken içeceksin volveroncum,
ne biliyim kafam onun hareketlerinde hep şimdi bir gofret yedim ki hareketleri hızlansın diye umarım midemi bozmaz bide bu dert var bu tür çikolatalı şeyler midemi bozuyor ay ne zormuş kıs anne olmak
evet canım hem ilk hamilelik bence daha zor,
inşallah ikincide rahatlarsın..
kızlar bişi sorcam şimdi ben 90 takıosam sutyeni emzirme sutyenini 95 mi alcam
evet büyük almakta fayda var canım, bide sütyen sıkmasınki süt damarlarda rahat dolaşsın derdi eşimin rahmetli babanesi, evde takmayın çıkarın sütyenlerinizi son ayımız..
evet büyük almakta fayda var canım, bide sütyen sıkmasınki süt damarlarda rahat dolaşsın derdi eşimin rahmetli babanesi, evde takmayın çıkarın sütyenlerinizi son ayımız..
ben 90 takıyorum normalde, emzirme südyenini 100 beden aldım canım çünkü süt dolduğunda daha çok büyüycekmiş göğüsler... bence büyük al...
sen nasılsın volveroncum nasıl gidio hamilelik?
çıkarın sütyenleri kızlar löngür löngür gezin evde
netten sipariş wercem de bilemedm..magazada deneyıp ona gore bir beden buyuk alıyım dıodum ozaman direk eriyim siparişi..saol cnmm
nolsun canım ya yuvarlanıyorumm yanlızım bugn canım sıkkın zaten en azından kocam olsaydı moral oluyo gece sizle ttakılırım inş hamileliğin sıkıntılarını yeni yeni yaşıyorum desem yeridir öncekiler bu kadar değildi anladımki son haftalar çok zor geçecek geçiyo sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?