2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

löngür löngür hahahahhhhhhhhhh:)))))))))))))))))

hayatım ben çıkarsamda löngürdemez :))))) 85 takıyorum çünki

kız dur 2 beden büyük fazla gelir, bi beden fazla al, o kadarda değil...

amaaaaaaaan kibar hatun sende... ben senin gibi diilim kızım büyük benim göğüslerim 85 takıyormuş bak hele hava da atıyor ben 95 takıyorum hatta rahat edeyim diye emzirme südyenlerinden de otlanıyorum bazen

ya namazları ihmal etmemeye çalış bence ben oturarak kılıyorum tabi secdede zorlanıyorm ama onuda önüme sandalye koyup temiz bişeye secde etmeyi düşünüyorum bence böyle zamanda kılınan namaz daha önemli

ben çıkayım yemek yapıym kendime bide elektrikler giderse tam olacak evde mumda yok kocada yok dışarda fırtına var ya bu yaz gelmedi gitti

ben de oturarak kılıyorum canım önüme de sehpa alıyorum üstüne secceda koyup öyle kılmaya çalışıyorum... başlıcam canım off üstümde bi yük zaten hiç rahat değilim...

off daha yeni yeemek yedm yine bişiler yemek istıo cnm mutfaga gt gel yoruldum artık yaaaaaaaa hazırlayan olsada yesek bişiler

ben de oturarak kılıyorum canım önüme de sehpa alıyorum üstüne secceda koyup öyle kılmaya çalışıyorum... başlıcam canım off üstümde bi yük zaten hiç rahat değilim...

ben hala yavaş aolmak kaydıyla normal kılabiliyorum namazı. eğer kılmazsam daha rahatsız oluyorum hem manevi olarak hemde vücut olarak. ayaklarım daha çok şişiyor hareket edemiyorum sanki. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

ver bacım...
bizim bi arkadaş göğüs küçültme operasyonu oldu,
dedim senden çıkan fazlalıkları bana taksalardı ya
boşa gitti tuhh

kızz operasyon olacak kadar büyük değil yaa yani boyuma göre normal bu göğüsler 1.55 birinde olsa hiç düşünemiyorum benimki tam ayar ama tabi hamileliğimde coştular biraz

belim ağrıyo hala...

ağrı girip çıkıyomu??? yoksa ağrı hep varmı???

kızz operasyon olacak kadar büyük değil yaa yani boyuma göre normal bu göğüsler 1.55 birinde olsa hiç düşünemiyorum benimki tam ayar ama tabi hamileliğimde coştular biraz

o arkadaş biraz minyon ve kısaydı canım, bedenine göre büyük olduğunu düşünüp kafaya takmıştı,
ne kadar uğraşsakta vazgeçiremedik, gitti yaptırdı walla..

senin boyun kaçki kızz??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…