evet canım hem ilk hamilelik bence daha zor,
inşallah ikincide rahatlarsın..
evet büyük almakta fayda var canım, bide sütyen sıkmasınki süt damarlarda rahat dolaşsın derdi eşimin rahmetli babanesi, evde takmayın çıkarın sütyenlerinizi son ayımız..
çıkarın sütyenleri kızlar löngür löngür gezin evdezaten sarkmıyolar göbeğin üstünde yaylanıyolar.... ben penye takmaya başladım... hatta ped de koyuyorum.. azcık akıyo... ve estetik olarak kötü gözükmesin diye
çıkarın sütyenleri kızlar löngür löngür gezin evde
löngür löngür hahahahhhhhhhhhh:)))))))))))))))))
hayatım ben çıkarsamda löngürdemez :))))) 85 takıyorum çünki
kız dur2 beden büyük fazla gelir, bi beden fazla al, o kadarda değil...
hepimizde aynı sıkıntı var canım ya valla oturdğum yerden kalkamıyorum inan, bi kalkıyorum pişman oluyorum nefes nefese tekrar yerime oturuyorum... namazları ihmal ettim 2 gündür onun da sıkıntısı var... hiç bişi yapmasım yok, Allah affetsin biraz toparlıyım kendimi devam edicem gene... akşam gel tabi konuşuruz burdayız Allah'ın izniyle...
zaten sarkmıyolar göbeğin üstünde yaylanıyolar.... ben penye takmaya başladım... hatta ped de koyuyorum.. azcık akıyo... ve estetik olarak kötü gözükmesin diye
ayyy estetiğini yesinler senin
kızzz sancın falan varmı ne alemdesin????
ilk doğum dimi senin gülsüm??
ben evde takamam ki saten ayy gelemem öle sıkıntıya kaşın kaşın ölüyom hee takdığımda senin tabirinle löngur löngür geziyomm:92::92::92:
aynen
2-3 senedir evde sütyen olayına son vermiş bulunmaktayım,
yaşasın özgürlükkk
amaaaaaaaan kibar hatun sende...ben senin gibi diilim kızım büyük benim göğüslerim 85 takıyormuş bak hele hava da atıyor ben 95 takıyorum hatta rahat edeyim diye emzirme südyenlerinden de otlanıyorum bazen
amannn bende doğumdan sonra silikon taktıriiim diyom
evet canım hem ilk hamilelik bence daha zor,
inşallah ikincide rahatlarsın..
evet büyük almakta fayda var canım, bide sütyen sıkmasınki süt damarlarda rahat dolaşsın derdi eşimin rahmetli babanesi, evde takmayın çıkarın sütyenlerinizi son ayımız..
walla bende rahat edemıom da mecbur takıom sarkmasın die..penye alıcam denıcem bi yada emzırme sutyenını takmak gerekıomus zaten son zamanlara dogru alınca baslarım onu takmaya..ben en iisi magazada deneyım bi ona gore alıyım bir beden buyuk..löngür löngür hahahahhhhhhhhhh:)))))))))))))))))
hayatım ben çıkarsamda löngürdemez :))))) 85 takıyorum çünki
kız dur2 beden büyük fazla gelir, bi beden fazla al, o kadarda değil...
ya namazları ihmal etmemeye çalış bence ben oturarak kılıyorum tabi secdede zorlanıyorm ama onuda önüme sandalye koyup temiz bişeye secde etmeyi düşünüyorum bence böyle zamanda kılınan namaz daha önemli
amannn bende doğumdan sonra silikon taktıriiim diyom
ben çıkayım yemek yapıym kendime bide elektrikler giderse tam olacak evde mumda yok kocada yok dışarda fırtına var ya bu yaz gelmedi gitti
walla bende rahat edemıom da mecbur takıom sarkmasın die..penye alıcam denıcem bi yada emzırme sutyenını takmak gerekıomus zaten son zamanlara dogru alınca baslarım onu takmaya..ben en iisi magazada deneyım bi ona gore alıyım bir beden buyuk..
evet deneyerek almakta fayda var, yada görerek....
nette penyemi, naylonsumu onu bile anlayamazsın..
ben sana veririm bacım benim fazlalıklarıaaaaaa ama yokkk kocam kızar onlar olmazsa olmazzzzz
ayyy estetiğini yesinler senin
kızzz sancın falan varmı ne alemdesin????
ilk doğum dimi senin gülsüm??
ben sana veririm bacım benim fazlalıklarıaaaaaa ama yokkk kocam kızar onlar olmazsa olmazzzzz
ben de oturarak kılıyorum canım önüme de sehpa alıyorum üstüne secceda koyup öyle kılmaya çalışıyorum... başlıcam canım off üstümde bi yük zaten hiç rahat değilim...
evet deneyerek almakta fayda var, yada görerek....
nette penyemi, naylonsumu onu bile anlayamazsın..
mecbur netten alıcam ama burda hiç gusel yok hep aynı model war dikiş izleri filan belli olur..zaten 3 5 magza war ben beden deneyım..bebefox iidie duydum kruvoze mıydı neydi ondan alıcam yorumlar ii bakalm inş da oledr
ver bacım...
bizim bi arkadaş göğüs küçültme operasyonu oldu,
dedim senden çıkan fazlalıkları bana taksalardı ya
boşa gitti tuhh
belim ağrıyo hala...
ağrı girip çıkıyomu??? yoksa ağrı hep varmı???
kızz operasyon olacak kadar büyük değil yaayani boyuma göre normal bu göğüsler 1.55 birinde olsa hiç düşünemiyorum benimki tam ayar ama tabi hamileliğimde coştular biraz
mecbur netten alıcam ama burda hiç gusel yok hep aynı model war dikiş izleri filan belli olur..zaten 3 5 magza war ben beden deneyım..bebefox iidie duydum kruvoze mıydı neydi ondan alıcam yorumlar ii bakalm inş da oledr
kızlar ben pendik pazarından 9 liraya aldım emzirme sutyenini.gayette güzel penye.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?