mecbur netten alıcam ama burda hiç gusel yok hep aynı model war dikiş izleri filan belli olur..zaten 3 5 magza war ben beden deneyım..bebefox iidie duydum kruvoze mıydı neydi ondan alıcam yorumlar ii bakalm inş da oledr
eşim aradı gecikecekmiş... ben de gelse de naz yapsam diye bekliyom habire...
o arkadaş biraz minyon ve kısaydı canım, bedenine göre büyük olduğunu düşünüp kafaya takmıştı,
ne kadar uğraşsakta vazgeçiremedik, gitti yaptırdı walla..
senin boyun kaçki kızz??
eşim aradı gecikecekmiş... ben de gelse de naz yapsam diye bekliyom habire...
geldiğinde acısını çıkartırsın şekerim
işte diyorum ya kısa boylularda büyük göğüs çirkin duruyor anlatmak istediğimde oydu... benm mi? boyum mu
1.78 şekerim
mrb kıslar bende haziran annesi adaydım.daha önce yazmıştım erken doğum riskim çıkmıştı 24.haftada 1 cm açık vardı. çok şükür bugünlere geldik 10 güne doğurcakmışım galibaa.heyecan+stres var.kafam karmamkarışık ama kızıma kavuşmanın hayalidde çok güzel.duygularımı paylaşamak istedim....
kuyruk sokumuma yakın bi yerde, belimin ortasında yani genelde sürekli var... az geçiyo gibi oluyo, yine geliyo....
abowwwwwwwww sahimi kız
sen bayağı uzunmuşsun, eşinin kaç boyu???
biz miniğiz anacım karı-koca
ben bi tane süngerli emzirme için aldım... baya da büyük almışım... ama onu kullanmıyom... normal penye aldım onları kullanıyom.... emzirme sütyenleri çok da kullanışlı değil diyolar... bilmem doğru mu....
kuyruk sokumuma yakın bi yerde, belimin ortasında yani genelde sürekli var... az geçiyo gibi oluyo, yine geliyo....
geldiğinde acısını çıkartırsın şekerim
işte diyorum ya kısa boylularda büyük göğüs çirkin duruyor anlatmak istediğimde oydu... benm mi? boyum mu
1.78 şekerim
benim göğüslerim cücük kadar anam ne tipime ne boyuma ne kiloma uygun hamile kaldım yine fos yine fos göğüslerim benim göğüslerde iş yok 94 kilo iken 85 takıyodum düşünün
amannn adamlarda bıktı ne yapsın
doğursak en çok onlar kurtulcak
mrb kıslar bende haziran annesi adaydım.daha önce yazmıştım erken doğum riskim çıkmıştı 24.haftada 1 cm açık vardı. çok şükür bugünlere geldik 10 güne doğurcakmışım galibaa.heyecan+stres var.kafam karmamkarışık ama kızıma kavuşmanın hayalidde çok güzel.duygularımı paylaşamak istedim....
kontrolün ne zaman gülsüm senin???
eğer o su hala geliyosa yarın bi git dr una...
çatı muayenesini yaptımı???
kızlar eccuk kaçıyorum ben çok fena sırtım ağrıdı uzanayım biraz gelirim akşama inşallah... şimdilik grşrz..
saol canımm hepimizi inşşş.aaaaa hatırladım seniii :))) hey maşallah canım çok sevindim bak Allah dualarını kabul ettii...
Allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah...
çok şükür canım.. kaçıncı haftadasın... normal mi olcak doğumun?[/QUOTE .!.:37deyim canımm.normal olcak bi sıkıntı olmazsa.dr normal doğum taraftarıı.muayenem ii idi.açıklık var zetn 3 cm.inş kolay olurr.
bir doktoruna sorsan mı canım için de rahatlar hem
sevi bade essamı diyon bak adaçayı var evde ama içemem ki hamileye iyi gelmiyomuş burda içirmediler iyi gelmez diye sürsem bulaşırmı aman be bu yaşdan sonra göğüsmü büyüecek zor anam zor
salı gidicem canım... yapmadı çatı muayenesi... geçmezse giderim... ay doğuralım doğuralımtabi zamanında sağlıkla inş... ya böyle dediğime de bakmayın ha, ben çok ödleğimdir... iş ciddiye binse kaçacak delik ararım... canım çok tatlıdır
bir doktoruna sorsan mı canım için de rahatlar hem
sevi bade essamı diyon bak adaçayı var evde ama içemem ki hamileye iyi gelmiyomuş burda içirmediler iyi gelmez diye sürsem bulaşırmı aman be bu yaşdan sonra göğüsmü büyüecek zor anam zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?