2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeniden ben geldiiiim ya mayıs annelerinin çoğu doğum yapmış bile az kalmışlar bizde haziranı yarılamadan çoğumuz doğurur diye bekliyorum

kızlar şimdi çektim... 37+1....
benim gibi tembel var mı ya, sabahtan beri oturuyom... kız sevibade senin 2 tane çocuğun yok muydu... kim bakıyo onlara?

ben 36+2 olmama rağmen hala iyi hareket ediyorum ozaman.

maşallah de canım.benim zor yaa bayyaa kasılmam falanda varya bide mecbur yattım erekn doğum riski var die.vüct tembelleşmişti.35ten sonra yürüyüşe başla dedi dr açıldım çok şükürr.

gülsüm ya benm alt tarafda 2 gündür çok baskı var hele idrara çıkınca sancılanıyorum çöktüğünü hissediyorum bunlar normaldir demi ayıma girdiimdenmi oluyo acaba

gülsüm ya benm alt tarafda 2 gündür çok baskı var hele idrara çıkınca sancılanıyorum çöktüğünü hissediyorum bunlar normaldir demi ayıma girdiimdenmi oluyo acaba

aşağı iniyodur belki bebek... bence normaldir... ama dikkat et, eğilip kalkma fazla... ben çömeldiğimde yırtılcak gibi oluyo bi tarafım...

ayyyy hiç karın yok kız bizimkiler patlıycak gibi ya ne güzel senin kilo derdinde olmaz özendim yine

kız ben 65ten 85lere çıktım.... çatlıyo vücudum... boyum 168.... pek belli etmiyom herhalde.. kocamın pijamalarını hatta atletini giyiyom walla...

bende kocamın eşofmanlarını giymeye başladım. çok rahat oluyo valla

ama pek göstermiyosun ki:44::44:

devlet bakıyo canım
kız kim bakacak ben bakıyorum tabiiikide..
işimi bitirmeden oturmam ben buraya,
çok şükür biri 10 diğeri 3 yaşında,
kucak bebesi değiller yani

yine de aferin kızzz... ya ben de pek becerikli biri değilim ama en az 3 tane istiyom.... çok kardeş olmak güzel bişi... çocukları mahrum bırakmamak lazım bu duygudan.... biz 4 kardeşiz... yardıma geliyolar işlerimi yapıyolar nazımı çekiyolar sağolsunlar.... kardeş gibisi var mı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…