2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeşilçay da mı zararlı kızzzzzz... ben içiyom....

sağolsun benim doktor pek meraklı değil bakmaya.... tamam canım dikkat etcem bakalım sızıntımı oluyo noluyo... devam ederse giderim acile falan...

yeşilçay da mı zararlı kızzzzzz... ben içiyom....

sağolsun benim doktor pek meraklı değil bakmaya.... tamam canım dikkat etcem bakalım sızıntımı oluyo noluyo... devam ederse giderim acile falan...

evet...,
bebeklerin doğduğunda kalbinde delik olur,
olması gerekirmiş...
yeşil çay anne karnında bebeğin bu kalbindeki deliği kapatırmış vr zararlıymış bebeğe...
ben bi kez içmiştim aşırı çarpıntı yaptı zaten..

aaa... netten baktım da papatya falan zencefil yeşilçay içilebilir diyo bu kağan kocatepe var ya onun sitesinde...

aaa... netten baktım da papatya falan zencefil yeşilçay içilebilir diyo bu kağan kocatepe var ya onun sitesinde...

papatya ve zencefilide ekinezya çayının içinde içiyorum mecburen canım...
siyah çay yasak şu an bana,
yeşil çayı çarpıntı yaptığında araştırmıştım, adaçayından hele uzak durun diyolar,
bilmiyorum....

yok kız yeşilçay ıhlamur falan zararlı değil günde 2 fincanı aşmazsa....

:44: ya ben normal siyah çayı çok seviyom, alternatif olsun diye yeşili içiyom arada da.... siyah mı içeyim o zaman :44:

Siyah çaydan tiksindim ben neredeyse 9 aydır ağzıma sürmedim o kadar severdim oysa.. evet adaçayı düşük kanama rahim kasılması yapıyomuş...

Siyah çaydan tiksindim ben neredeyse 9 aydır ağzıma sürmedim o kadar severdim oysa.. evet adaçayı düşük kanama rahim kasılması yapıyomuş...

hadi yaaa o kadar kötü yaniii
ayy iyiki yaklaşmadık zararlı olduğunu duydukta...
yoksa ben aylardır bitki çaylarıyla haşır neşirim..

kıslarr bide ebe bana bugün kendini pat die atma dedi yatarken. oturukende destek al ama kolundan dedi başkası çekerse suyunu falan patlatırsın dedi.karnına baskı yapma dedi.eğilirken faln aklınızda olsunn....

hadi yaaa o kadar kötü yaniii
ayy iyiki yaklaşmadık zararlı olduğunu duydukta...
yoksa ben aylardır bitki çaylarıyla haşır neşirim..

Kesinlikle uzak durulması gerekir yazıyo.. Ben bitki çaylarını da hiç denemedim türk kahvesinin kokusuna bile tahammül edemiyorum nescafeyi biraz içebiliyorum ne çay keyfim kaldı aylardır, ne kahve... şöyle höpürdeterek içsem ne güzel olurdu

bende hiç bitki çayı içmedimmm.siyah çayıda 1 damla dem gerisi su şeklinde içtimm.kahvede içmedim.bazen kolanın kokusu geldi burnuma onuda asitini kaçırıp öle içtimm.

dokunuyosa içme tabi... ama arada türk kahvesi yararlı bile olur diyolar.. ben içtim az da olsa.... ben pek kısmadım zaten yediğimi içtiği... sadece tambuğday ekmeği falan yemeğe çaıştım beyaz yerine bıktım son zamanlar, beyaz yemeye başladım... çayı da azaltmaya çalıştım ama uzaklaşmaya çalıştıkça iştahım arttı.....

kıslarr bide ebe bana bugün kendini pat die atma dedi yatarken. oturukende destek al ama kolundan dedi başkası çekerse suyunu falan patlatırsın dedi.karnına baskı yapma dedi.eğilirken faln aklınızda olsunn....

sağol canım... ben sağa sola dönerken yatakta bacaklarımı nalları dikmiş gibi yapıp dönüyorum.... biraz komik oluyo....sizz nasıl dönüyosunuz

sağol canım... ben sağa sola dönerken yatakta bacaklarımı nalları dikmiş gibi yapıp dönüyorum.... biraz komik oluyo....sizz nasıl dönüyosunuz

ben hala normal dönemiyorum. karnım aşırı büyük değil çünkü. bide sen 38. haftadamısın? ben ilk oğlumu 38. haftada doğurmuştum. normal doğumdu.

valla kademe kademe dönüom önce sırtüstü yatıom ordan yavş yavş sola yada sağa dönüom

türk kahvesini çok severim...
hergün ya illa nescafe yada bi fincan kahve içerim,
ama çay keyfim kalmadı dediğin gibi..
bitki çaylarınıda sevdiğimden diiil
mecburen kahvaltılarda içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…