2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm arada geliyorum ama denk gelemiyoruz. işler kolayladım ama evdeki hınzır buldumcuk oldu . dibimden ayrılmıyor.. huzur yok.işte patron evde eylül.. 25.05 de sezeryan olcam kız

ayyy hadi az kalmış,
darısıda bizlere....
canımm annesini bulmuş bırakırmı eylülcük,
özletme kendini bacım doğumdan sonra zaten giremezsin,
akşamları bari gel..

canım ben de gurbetteyim... memleketten geliyolar... en büyük benim, diğerleri bekar olduğu için gelebiliyolar... kimsem yok ankarada...

ne güzell
çok imrendim sana...
bende kızlarımdan görürüm inşallah o günleri..

bel ağrısı dinlenince geçmiyorsa sancı olabilir demişlerdi bana ...........

BU ARADA KIZLAR KAÇINCI HAFTADASINIZ KAÇ KİLO ALDINIZ BEN 34+6 OLDUM 11 KİLO ALDIM BEBİŞİM 10 GÜN ÖNCE 2.500 KİLOYDU ..........

ya sancı ağrı aynı şey . kiminin doğum ağrısı belinden tutuyor, kiminin kasıklarından.benim kasık ağrısıyla başladı sonra heryerine dağılıyo zaten ağrı.

daha önce doğum yapmışsın anladığım kadarıyla. kaç saat sancılanmıştın??

hani diyolar ya bilmem kim 20 saat sancı çekti şunun kızı 48 saat sancı çekti..ondan merak ettim..

yoksa kaçış yok biliyorum

ben 35+1 deyim ve 14 kilo aldım.kızımda dün tartıldı 2494gr olmuş

eğer ilk doğumsa hafif bir sancıyla başlıyor. sonra kuvvetleniyor. 15-20 saat sürüyor. ama panik yapmayın .o kuvvetli sancılar 5-6 saat sürüyor. öncesi çok hafif sancılarla geçiyor.dayanılmıycak gibi değil.

daha önce burada yazdığım doğum hikayem.bilmem sorularınıza cevap olurmu
bir cumartesi günüydü ve oğlumun tahmini doğum zamanına 2 hafta vardı. işaret geldi(işaret kırmızıyla kahverengi arası bir akıntı) ama sancım yoktu. o gün öyle bekledim.pazar günü gene 1-2 sefer işaret geldi ama yine sancı yok . eşime pazar akşamı söyledim tabii oda hemen hastaneye götürmeye kalktı beni ama ben gitmedim.çünkü sancım yoktu, suyum gelmemişti ve bebek hala çok hareketliydi. eşim panik, ben (niyeyse) rahat o geceyide öyle geçirdik. ertesi gün artık hastaneye gittik. doktor çatı muayenesi yaptı . ilk defa o zaman yaptı. 2 cm açıklık var yatıyosun dedi. odaya çıktık o zaman çok az sancı başladı işte.geceye kadar az bir sancıyla, nst ve çatı muayenesiyle geçti. gece sancılarım arttı. adet sancılarının daha kuvvetlısiydi. sabah 9 da doktor son muayenesinde 5,5 cm açıklık var , suni sancı takarsam öğlen 12 de takmazsam gece 12 de doğurursun. ne yapalım diye sordu. bende takın suni sancı dedim. doğumhaneye indirdiler. suni sancı 10 buçuk gibi takıldı, ben oğlumu 12 yi 10 geçe doğurdum.yalnız bana suni sancıyla beraber birşey daha verdiler sancı aralarında uyuyordum.sancı gelince ayılıuyordum. sorarsan eğer 2 defa çığlık attım sadece. zormuydu zordu ama kolayı da yok zaten .ama sonrası da rahattı. hiş öğün atlamadım, hemen sütüm geldi, bebeğimi emzirdim rahatça, rahatça gezindim ve aklım hep başımdaydı. normal doğumu tavsiye ederim

Son düzenleme:

aslında kormuyorum ama merak işte..çünkü ağrı eşiğim gerçekten yüksektir.çok şükür adet sancım vs 14 yıldır toplasan 5-6 kere olmuştur bunlara güvenip korkmuyorum ama hayırlısı tabi.

hadi bakalım hayırlısı... şimdiye kadar hafif adet sancısı gibi sancı çektim az az... bi de bugün bel ağrısı işte.... bakalım bizi neler bekliyo... ilk olunca insan bilemiyo....

maşşallah bebişlerinizin kiloları pek iyi.... ben 37+1 85 kiloyum... 20 kilo aldım... bebişim 3000gr olmuştur....

kızlar yemek siparişi verdim, çok acıktım.... markete gitcektim hava bozuk olunca istemedim... az bişi yemek yaptım evdekilerle... onlar da bana bile yetmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…