hayırlı olsun canm tarih belli olmuş ama kendini yorma artık sonra normal doğuruverirsin:81:
cnmm arada geliyorum ama denk gelemiyoruz. işler kolayladım ama evdeki hınzır buldumcuk oldu . dibimden ayrılmıyor.. huzur yok.işte patron evde eylül.. 25.05 de sezeryan olcam kız
canım ben de gurbetteyim... memleketten geliyolar... en büyük benim, diğerleri bekar olduğu için gelebiliyolar... kimsem yok ankarada...
kendinize iyi bakın ders yapmamız lazım.. öptümmmmmmm
kızlar bel ağrısı saatlerce devam eder mi.. yaşayan oldu mu daha önce?
kızlar bel ağrısı saatlerce devam eder mi.. yaşayan oldu mu daha önce?
eder...
bel ağrısı çektikten 1 gün sonra doğurmuştum...
güle güleeeeeeeekızlar bende kaçimmm
sonra görüşürüz..
biraz dinlenmem lazım
evet saatlerce devam edebilir ama doğum sancısı belirli aralıklarla girer. 10 ya da 15 dakikada bir gibi . seninkide öylemi?
sancı bel ağrısı gibi mi oluyo??
ya sancı ağrı aynı şey . kiminin doğum ağrısı belinden tutuyor, kiminin kasıklarından.benim kasık ağrısıyla başladı sonra heryerine dağılıyo zaten ağrı.
bel ağrısı dinlenince geçmiyorsa sancı olabilir demişlerdi bana ...........
BU ARADA KIZLAR KAÇINCI HAFTADASINIZ KAÇ KİLO ALDINIZ BEN 34+6 OLDUM 11 KİLO ALDIM BEBİŞİM 10 GÜN ÖNCE 2.500 KİLOYDU ..........
daha önce doğum yapmışsın anladığım kadarıyla. kaç saat sancılanmıştın??
hani diyolar ya bilmem kim 20 saat sancı çekti şunun kızı 48 saat sancı çekti..ondan merak ettim..
yoksa kaçış yok biliyorum
ben 35+1 deyim ve 14 kilo aldım.kızımda dün tartıldı 2494gr olmuş
eğer ilk doğumsa hafif bir sancıyla başlıyor. sonra kuvvetleniyor. 15-20 saat sürüyor. ama panik yapmayın .o kuvvetli sancılar 5-6 saat sürüyor. öncesi çok hafif sancılarla geçiyor.dayanılmıycak gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?