2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevibade maşallah sana yaa ben öle olunca nası bakardım bilemiom şimdi bile zar zor yetiom eve hiç çocuk olmadığı haldee.

selamm hoşgeldin, karakan blue ya msj atmıştı, o gün sezeryan olmuş, bebekte kendide iyimiş, bugün taburcu olcaktı sanırım.

aaaa bilmiyordum çok sevindim. darısı başımıza. peki bizden başka doğuran varmı? bide bodrumdan haberi olan varsa bi söylerse sevinirim kızlar

Son düzenleme:

beceriklilikle alakası yok canım benim
tempoya alışıyosun ve elin pratikleşiyo o kadar...
walla benim 3.planlayarak olmadı doğrusunu istersen,
ama allahıma şükürler olsunki iyiki vermiş...
daha doğmadan hepimiz çok memnunuz hayatımızdan,
ne güzel bak kardeşlerin varmış yanında, o yüzden birazda güveniyosun,
yoksa her işini yaparsın evelallah,
biz gurbette olduğumuzdan, birazda cabbar olmak zorundayız..

selamlarrrrrrrrr bi ceee deyip kaçacağım.. nasılsınız.. karakandan haber varmı

niye gelmiyorsun kıssss
işlerini bitiremedinmi????????

asıl sen nasılsın bakalım?
ben iyiyim cnm ama sizleri özledim bi bakayım dedim fırsatım olmuyor. sürekli evde olsam rahat girerim ama yetiştirmeye çalışıyorum işleri

selamm hoşgeldin, karakan blue ya msj atmıştı, o gün sezeryan olmuş, bebekte kendide iyimiş, bugün taburcu olcaktı sanırım.

ay sevindim yaa merak ediyordum

cnmm arada geliyorum ama denk gelemiyoruz. işler kolayladım ama evdeki hınzır buldumcuk oldu . dibimden ayrılmıyor.. huzur yok.işte patron evde eylül.. 25.05 de sezeryan olcam kız

aaaa bilmiyordum çok sevindim. darısı başımıza. peki bizden başka doğuran varmı? bide bodrumdan haberi olan varsa bi söylerse sevinirim kızlar
bi de ikilzer vardı sanırım doğan,nick i hatırlayamadım. bodrum benim de aklımda, ne zamandır uğramıyo sanırım? haberi olan varmı?

Ayy kocam geldi yemek hazırladım yedik geldim Ege hoşgeldin bacım nasılsın azkaldı doğuma
cnm iyiiyim hoşbulduk.. az aldı valla heyecanlıyım korku var nedense .. sen nasılsın

sen ne işlerini yetştirmeye çalışıyosun yaaa

badana boyaa vardı temizlik derken düğünümüz oldu 2 gün yoktum geldim yıkama işleirm başladı öyle yani. ev işi anlıycağın bebişin kıyafetleri yıkandı ütülecnecek. işte daha düzenliydim ev de çocuk okul ders derken yetişemedim adapte olamıyorum

sevibade maşallah sana yaa ben öle olunca nası bakardım bilemiom şimdi bile zar zor yetiom eve hiç çocuk olmadığı haldee.

yok yaw, şimdi bebek yok ya işleri gevşek tutuyorsun sallıyorsun,
sonra sende pratikleşirsin
hem benim işim çok olmuyorki...
büyük kız okulda oluyo 6 da geliyo,
işleri düzenli yapıncada birikmiyo..

Selam kızlar nasılsınız??

selam da...sen kimsin diycektim bende

Çok özür dilerim kızlar buraya yazmıcaktım aslında:78:

nereye yazcaktın ki

canım ben de gurbetteyim... memleketten geliyolar... en büyük benim, diğerleri bekar olduğu için gelebiliyolar... kimsem yok ankarada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…