gülsüm ya benm alt tarafda 2 gündür çok baskı var hele idrara çıkınca sancılanıyorum çöktüğünü hissediyorum bunlar normaldir demi ayıma girdiimdenmi oluyo acaba
selamlarrrrrrrrr bi ceee deyip kaçacağım.. nasılsınız.. karakandan haber varmı
selamm hoşgeldin, karakan blue ya msj atmıştı, o gün sezeryan olmuş, bebekte kendide iyimiş, bugün taburcu olcaktı sanırım.
yine de aferin kızzz... ya ben de pek becerikli biri değilim ama en az 3 tane istiyom.... çok kardeş olmak güzel bişi... çocukları mahrum bırakmamak lazım bu duygudan.... biz 4 kardeşiz... yardıma geliyolar işlerimi yapıyolar nazımı çekiyolar sağolsunlar.... kardeş gibisi var mı....
Selam kızlarnasılsınız??
cnm ya bendede aynısı var hemde dediğin gibi ayıma girdiğimden beri oluyo..sebebi ne acaba ???[/QUOTE
doktora gidince sorayım diyorum ne olduunu bende bilmiyorumki ilk bebek olunca acemilik oluyo
ben iyiyim cnm ama sizleri özledim bi bakayım dedim fırsatım olmuyor. sürekli evde olsam rahat girerim ama yetiştirmeye çalışıyorum işleriasıl sen nasılsın bakalım?
selamm hoşgeldin, karakan blue ya msj atmıştı, o gün sezeryan olmuş, bebekte kendide iyimiş, bugün taburcu olcaktı sanırım.
cnmm arada geliyorum ama denk gelemiyoruz. işler kolayladım ama evdeki hınzır buldumcuk oldu . dibimden ayrılmıyor.. huzur yok.işte patron evde eylül.. 25.05 de sezeryan olcam kızbeceriklilikle alakası yok canım benim
tempoya alışıyosun ve elin pratikleşiyo o kadar...
walla benim 3.planlayarak olmadı doğrusunu istersen,
ama allahıma şükürler olsunki iyiki vermiş...
daha doğmadan hepimiz çok memnunuz hayatımızdan,
ne güzel bak kardeşlerin varmış yanında, o yüzden birazda güveniyosun,
yoksa her işini yaparsın evelallah,
biz gurbette olduğumuzdan, birazda cabbar olmak zorundayız..
niye gelmiyorsun kıssss
işlerini bitiremedinmi????????
ben iyiyim cnm ama sizleri özledim bi bakayım dedim fırsatım olmuyor. sürekli evde olsam rahat girerim ama yetiştirmeye çalışıyorum işleri
ay sevindim yaa merak ediyordum
bi de ikilzer vardı sanırım doğan,nick i hatırlayamadım. bodrum benim de aklımda, ne zamandır uğramıyo sanırım? haberi olan varmı?aaaa bilmiyordum çok sevindim. darısı başımıza. peki bizden başka doğuran varmı? bide bodrumdan haberi olan varsa bi söylerse sevinirim kızlar
cnm ya bendede aynısı var hemde dediğin gibi ayıma girdiğimden beri oluyo..sebebi ne acaba ???[/QUOTE
doktora gidince sorayım diyorum ne olduunu bende bilmiyorumki ilk bebek olunca acemilik oluyo
doktora kaç haftada gidiosun bana 20sinde gel dedi ama ben belki cts gidebilirim...
cnm iyiiyim hoşbulduk.. az aldı valla heyecanlıyım korku var nedense .. sen nasılsınAyy kocam geldi yemek hazırladım yedik geldim Ege hoşgeldin bacım nasılsın azkaldı doğuma
sen ne işlerini yetştirmeye çalışıyosun yaaa
sevibade maşallah sana yaa ben öle olunca nası bakardım bilemiom şimdi bile zar zor yetiom eve hiç çocuk olmadığı haldee.
Selam kızlarnasılsınız??
Çok özür dilerim kızlar buraya yazmıcaktım aslında:78:
cnmm arada geliyorum ama denk gelemiyoruz. işler kolayladım ama evdeki hınzır buldumcuk oldu . dibimden ayrılmıyor.. huzur yok.işte patron evde eylül.. 25.05 de sezeryan olcam kız
bi de ikilzer vardı sanırım doğan,nick i hatırlayamadım. bodrum benim de aklımda, ne zamandır uğramıyo sanırım? haberi olan varmı?
beceriklilikle alakası yok canım benim
tempoya alışıyosun ve elin pratikleşiyo o kadar...
walla benim 3.planlayarak olmadı doğrusunu istersen,
ama allahıma şükürler olsunki iyiki vermiş...
daha doğmadan hepimiz çok memnunuz hayatımızdan,
ne güzel bak kardeşlerin varmış yanında, o yüzden birazda güveniyosun,
yoksa her işini yaparsın evelallah,
biz gurbette olduğumuzdan, birazda cabbar olmak zorundayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?