maşallah cnm çok iyi doğum normal mi olacak
daha önce burada yazdığım doğum hikayem.bilmem sorularınıza cevap olurmu
bir cumartesi günüydü ve oğlumun tahmini doğum zamanına 2 hafta vardı. işaret geldi(işaret kırmızıyla kahverengi arası bir akıntı) ama sancım yoktu. o gün öyle bekledim.pazar günü gene 1-2 sefer işaret geldi ama yine sancı yok . eşime pazar akşamı söyledim tabii oda hemen hastaneye götürmeye kalktı beni ama ben gitmedim.çünkü sancım yoktu, suyum gelmemişti ve bebek hala çok hareketliydi. eşim panik, ben (niyeyse) rahat o geceyide öyle geçirdik. ertesi gün artık hastaneye gittik. doktor çatı muayenesi yaptı . ilk defa o zaman yaptı. 2 cm açıklık var yatıyosun dedi. odaya çıktık o zaman çok az sancı başladı işte.geceye kadar az bir sancıyla, nst ve çatı muayenesiyle geçti. gece sancılarım arttı. adet sancılarının daha kuvvetlısiydi. sabah 9 da doktor son muayenesinde 5,5 cm açıklık var , suni sancı takarsam öğlen 12 de takmazsam gece 12 de doğurursun. ne yapalım diye sordu. bende takın suni sancı dedim. doğumhaneye indirdiler. suni sancı 10 buçuk gibi takıldı, ben oğlumu 12 yi 10 geçe doğurdum.yalnız bana suni sancıyla beraber birşey daha verdiler sancı aralarında uyuyordum.sancı gelince ayılıuyordum. sorarsan eğer 2 defa çığlık attım sadece. zormuydu zordu ama kolayı da yok zaten .ama sonrası da rahattı. hiş öğün atlamadım, hemen sütüm geldi, bebeğimi emzirdim rahatça, rahatça gezindim ve aklım hep başımdaydı. normal doğumu tavsiye ederim
hadi bakalım hayırlısı... şimdiye kadar hafif adet sancısı gibi sancı çektim az az... bi de bugün bel ağrısı işte.... bakalım bizi neler bekliyo... ilk olunca insan bilemiyo....
maşşallah bebişlerinizin kiloları pek iyi.... ben 37+1 85 kiloyum... 20 kilo aldım... bebişim 3000gr olmuştur....
kızlar yemek siparişi verdim, çok acıktım.... markete gitcektim hava bozuk olunca istemedim... az bişi yemek yaptım evdekilerle... onlar da bana bile yetmez....
okurken duygulandım valla. teşekkür ederim hikayen için..her güzel şeyin bi zorluğu olmalı tabi..ne güzel ilk bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almışsın darısı 2. bebeğine ve bizim bebeklerimize inşallah.
karnımdaki sertleşmeler her gün biraz daha artıyor benim... sağ tarafta poposu var galiba, hep yüksekte karnımın sağ tarafı ve taş gibi. karnımda simetri yok artık:))
şimdilik öyle görünüyor ve ben de öyle istiyorum. inşallah da bi sıkıntı olmaz diye dua ediyorum..senin nası olacak?
ayy Birce birkaç saat önce çok fena karnım kasıldı masaj yapa yapa sakinleştirdim beyfendiyi şuan sakin sorma yaa çok sertleşti benim karnımda...
slmmm herkese iyi akşamlar nasılsınz
nolsun canım ya yuvarlanıyorumm yanlızım bugn canım sıkkın zaten en azından kocam olsaydı moral oluyo gece sizle ttakılırım inş hamileliğin sıkıntılarını yeni yeni yaşıyorum desem yeridir öncekiler bu kadar değildi anladımki son haftalar çok zor geçecek geçiyo sen nasılsın
benm eşimde evlendiğimzden beri haftasonları eve geliyo ve cmt günü 15 günlüğüne kursa gidiyo.ben forumuda geç farkettm.hamileliğim tek geçti diyebilirm,inş sancım haziranın sonundaki haftasonlarından birinde tutar.
benm eşimde evlendiğimzden beri haftasonları eve geliyo ve cmt günü 15 günlüğüne kursa gidiyo.ben forumuda geç farkettm.hamileliğim tek geçti diyebilirm,inş sancım haziranın sonundaki haftasonlarından birinde tutar.
günaydın kızlar
nasılsınızz?
( bu arada bugun cuma.en sevdiğim gün..hem mübarek gün, hemde yarın iş yok oyüzden)
günaydın..bende cuma olduğu için çok mutluyum..çok zor uyandım gerçi, ama cuma olduğunu hatırlayınca bi başka mutlu oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?