2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

okurken duygulandım valla. teşekkür ederim hikayen için..her güzel şeyin bi zorluğu olmalı tabi..ne güzel ilk bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almışsın darısı 2. bebeğine ve bizim bebeklerimize inşallah.

afiyet olsun..

senin bebişe de maşallah:)

Son düzenleme:
karnımdaki sertleşmeler her gün biraz daha artıyor benim... sağ tarafta poposu var galiba, hep yüksekte karnımın sağ tarafı ve taş gibi. karnımda simetri yok artık:))

karnımdaki sertleşmeler her gün biraz daha artıyor benim... sağ tarafta poposu var galiba, hep yüksekte karnımın sağ tarafı ve taş gibi. karnımda simetri yok artık:))

ayy Birce birkaç saat önce çok fena karnım kasıldı masaj yapa yapa sakinleştirdim beyfendiyi şuan sakin sorma yaa çok sertleşti benim karnımda...

şimdilik öyle görünüyor ve ben de öyle istiyorum. inşallah da bi sıkıntı olmaz diye dua ediyorum..senin nası olacak?

benimde cnm normal doğum gözüküyo ama doktorum senin bebek 4 kilonun üstüne çıkabilir dedi çıkarsa sezeryan sanırım ikisindende korkuyorum bu korkum nasıl giderilir bilemiyorum ...

benm eşimde evlendiğimzden beri haftasonları eve geliyo ve cmt günü 15 günlüğüne kursa gidiyo.ben forumuda geç farkettm.hamileliğim tek geçti diyebilirm,inş sancım haziranın sonundaki haftasonlarından birinde tutar.

çok zormuş ya üzüldüm senin adına ama yapıcak bişey yok galiba inş doğum yapıcan ay evde olur

benim hamileligim de pek farkli gecmedi ben de genel olarak yalnizdim

günaydın kızlar
nasılsınızz?
( bu arada bugun cuma.en sevdiğim gün..hem mübarek gün, hemde yarın iş yok oyüzden )

günaydın kızlar
nasılsınızz?
( bu arada bugun cuma.en sevdiğim gün..hem mübarek gün, hemde yarın iş yok oyüzden )

günaydın..bende cuma olduğu için çok mutluyum..çok zor uyandım gerçi, ama cuma olduğunu hatırlayınca bi başka mutlu oldum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…