2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ama az kaldı 25 inde izne ayrılıcam inşallah..yani şafak 8

senin ne kadar kaldı??

canım ben 22 nisanda uzatma yazımı verdim.20 mayısta tam 4 hafta uzatmış olcam.5. haftamı çalışmıcam..dayanamıyorum canım ya, hiç olmazsa 1 ay uzatayım diyorum, sonra bırakıcam nasipse.yani önümüzdekı hafta son haftam :) sonra evimdeyimmmmmm...

valla kuculmus arkadaslar cok acaip boyle top gibiydi simdi yine var tabide sanki cok yemisim gibi tuhaf
esimde farketti sabah
galiba 9. ayda forma giriyorum :))

kahvaltı yaptın mı canım?
yada son ayın diye göbek aşağı düşermiş hani..öyle diyolar ben pek anlamam da..göbeğin aşağıdamı git aynadan bi bak..meraklandım şimdii.....

seninde az kalmış o zaman. valla benim de en çok istediğim. uzatayım ayaklarımı evde, sahabtan akşama kadar ye iç yat yapmak istiyorum.sürüne sürüne geliyorum artık valla çok yoruldum.valla ben 3 hafta kalana kadar devam etcem gibi görünüyor.25inde annem gelcek yanıma zaten. o zamana kadar dayanayım dedim..şimdiden gözün aydın o zaman senn şafak 4 kalmış o zaman..(19 mayısta çalışmıyosan)

baktim aynada evet asagiya inmis
benimbebek asagidaydi en son
mesanemdede cok baski var sanirim ondan
onceden sirtustu yatarken karnim top gibi duruyordu simdi bayaa daha duz duruo

allah yardimciniz olsun hala ise gelmek cok agir ya
ben cok sukur ki 6. aydan beri evdeyim darisi basiniza

ben evde olcam diye seviniyorum da ; evde olduğum zamanlardada vakıt geçiremıyorum..sıkılıyorum:)) 1 ay evdeyım, nasıl geçer bilmem..ben pek evde durmadım hep çalıştım.oyüzden alışık değilim ..özenıyorum ev ortamına,ama 3 günde sıkılıveriyorum
tam 5 gün var.önümüzdekı hafta full çalışcam..pazartesi günüde pazara gitcez arkadaşla, plan bile yaptık

amin canım amiin..ya izne ayrılcam ama yatıp dinlenemicem herhalde temizlik var yaaaa:84::84:

koskoca afyonda bi temizlikçi bulamadım yaa

bu arada ben de karnımın belime doğru yayıldığını hissetmiştim bikaçgün önce. belki seninde öyle olmuştur..

baktim aynada evet asagiya inmis
benimbebek asagidaydi en son
mesanemdede cok baski var sanirim ondan
onceden sirtustu yatarken karnim top gibi duruyordu simdi bayaa daha duz duruo

amin canım :)
bebek aşağı inmişse; doğum yakın derler..senin herşeyin hazırdır büyük ihtimal.çanta vs. falan.sen yinede temkınli ol.belli mi olur, erkenden gelmek ister belki.bebeklerin sağı solu belli olmuyo biliyosun :)

Son düzenleme:

ya zaten istiratverdi doktor biraz aceleci bir hali vardi bu onumuzdeki cumartesiyi atlatalim 37 ye girsin super olcak :)))

hakikaten geçmiyo zaman.aralık ayında bi 2 hafta izin almıştım.cidden çok sıkılmıştım bende..
tvde de bişi olmuyo açar bol bol evlendirme programı izlersin

kocacına yemek yaparsın:)

Sağlık Bakanlığında güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre Başbakanın 4/b'lileri kadroya geçirme sözü vermesi, sözleşmelilere nakil hakkı verilmesi gibi yeni durumlardan dolayı 16 bin kişilik maliyeden vizesi alınmış kadrolar için alım yapılmayacak.

personelsaglik.net/Ankara

Bakanlık oluşacak yeni durumu değerlendirecek, Hükümet Kanun Hükmünde Kararname ile 4/b'lileri kadroya geçiremezse kadro için seçim sonrası yeni bir kanun çıkartılaması gerekmekte. Ancak kadro olayının geçikmesi durumunda ise Temmuz-Ağustos aylarında çalışan 4/b'liler için nakil hakkı verilecek, nakilden sonra nakil ile yer değiştirenlerin boşaltığını kadroya yeni alım yapılacak.

Hükümetin kadroya geçişteki hızı, yeni personel rejimi (mecburi hizmet), seçim vs gibi sebepler göz önüne alındığında bakanlığın bekle göre politikası izleyecek. Bakanlık ya nakil, yada kadro iki seçenekten biri hayata geçirecek. Alımlarda bu yeni duruma göre şekillenecek.

ayyyyy hadi inşallah yaaa Rabbim yüzümüze bakar inş.

yaa kızlar benim tansiyonum sürekli düşüyo yaa dün birden ev giderken arabada oturdugum yerde gözlerim karardı elim ayagım kesildi hilmi hemen hastaneye götürdü tansiyona baktıkki 8-4 tü eve geldim ama tansiyonu 9-5 e anca çıkarttım yaaa

kadro olayını seçim sonrasına bıraktıklarını başbakan kendi söyledi..
bu durumda ben kadro diilde nakil verecekler diye düşündüm bu yazıya göre.
kadro vereceklerine inancım pek yok.ama inşallah ben yalancı çıkarım.ben de 4/bliyim çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…