sende mi çalışıyosun ??
herkese gunaydinnnnnnn
gununuz guzel gecsinnnnn
bu sabah bir uyandim o da ne karnim kuculmus :))
herkese gunaydinnnnnnn
gununuz guzel gecsinnnnn
bu sabah bir uyandim o da ne karnim kuculmus :))
evetama az kaldı 25 inde izne ayrılıcam inşallah..yani şafak 8
senin ne kadar kaldı??
tşk ederiz ama nası karnın küçülmüş:)
saolasın..cümlemizin inşallah..
bu arada ilk defa karnım küçülmüş diyeni gördüm :)
valla kuculmus arkadaslar cok acaip boyle top gibiydi simdi yine var tabide sanki cok yemisim gibi tuhaf
esimde farketti sabah
galiba 9. ayda forma giriyorum :))
canım ben 22 nisanda uzatma yazımı verdim.20 mayısta tam 4 hafta uzatmış olcam.5. haftamı çalışmıcam..dayanamıyorum canım ya, hiç olmazsa 1 ay uzatayım diyorum, sonra bırakıcam nasipse.yani önümüzdekı hafta son haftam :) sonra evimdeyimmmmmm...
seninde az kalmış o zaman. valla benim de en çok istediğim. uzatayım ayaklarımı evde, sahabtan akşama kadar ye iç yat yapmak istiyorum.sürüne sürüne geliyorum artık valla çok yoruldum.valla ben 3 hafta kalana kadar devam etcem gibi görünüyor.25inde annem gelcek yanıma zaten. o zamana kadar dayanayım dedim..şimdiden gözün aydın o zaman senn şafak 4 kalmış o zaman..(19 mayısta çalışmıyosan)
seninde az kalmış o zaman. valla benim de en çok istediğim. uzatayım ayaklarımı evde, sahabtan akşama kadar ye iç yat yapmak istiyorum.sürüne sürüne geliyorum artık valla çok yoruldum.valla ben 3 hafta kalana kadar devam etcem gibi görünüyor.25inde annem gelcek yanıma zaten. o zamana kadar dayanayım dedim..şimdiden gözün aydın o zaman senn şafak 4 kalmış o zaman..(19 mayısta çalışmıyosan)
allah yardimciniz olsun hala ise gelmek cok agir ya
ben cok sukur ki 6. aydan beri evdeyim darisi basiniza
günaydııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeee
baktim aynada evet asagiya inmis
benimbebek asagidaydi en son
mesanemdede cok baski var sanirim ondan
onceden sirtustu yatarken karnim top gibi duruyordu simdi bayaa daha duz duruo
allah yardimciniz olsun hala ise gelmek cok agir ya
ben cok sukur ki 6. aydan beri evdeyim darisi basiniza
amin canım :)
bebek aşağı inmişse; doğum yakın derler..senin herşeyin hazırdır büyük ihtimal.çanta vs. falan.sen yinede temkınli ol.belli mi olur, erkenden gelmek ister belli.bebeklerin sağı solu belli olmuyo biliyosun :)
ben evde olcam diye seviniyorum da ; evde olduğum zamanlardada vakıt geçiremıyorum..sıkılıyorum:)) 1 ay evdeyım, nasıl geçer bilmem..ben pek evde durmadım hep çalıştım.oyüzden alışık değilim ..özenıyorum ev ortamına,ama 3 günde sıkılıveriyorum
tam 5 gün var.önümüzdekı hafta full çalışcam..pazartesi günüde pazara gitcez arkadaşla, plan bile yaptık
Sağlık Bakanlığında güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre Başbakanın 4/b'lileri kadroya geçirme sözü vermesi, sözleşmelilere nakil hakkı verilmesi gibi yeni durumlardan dolayı 16 bin kişilik maliyeden vizesi alınmış kadrolar için alım yapılmayacak.
personelsaglik.net/Ankara
Bakanlık oluşacak yeni durumu değerlendirecek, Hükümet Kanun Hükmünde Kararname ile 4/b'lileri kadroya geçiremezse kadro için seçim sonrası yeni bir kanun çıkartılaması gerekmekte. Ancak kadro olayının geçikmesi durumunda ise Temmuz-Ağustos aylarında çalışan 4/b'liler için nakil hakkı verilecek, nakilden sonra nakil ile yer değiştirenlerin boşaltığını kadroya yeni alım yapılacak.
Hükümetin kadroya geçişteki hızı, yeni personel rejimi (mecburi hizmet), seçim vs gibi sebepler göz önüne alındığında bakanlığın bekle göre politikası izleyecek. Bakanlık ya nakil, yada kadro iki seçenekten biri hayata geçirecek. Alımlarda bu yeni duruma göre şekillenecek.
ayyyyy hadi inşallah yaaa Rabbim yüzümüze bakar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?