2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fatmaciimmm al
ah gonlune gore versin, insalllah

evt canım öle ama bişeyler yapılsın artık önümüzü bi nebze olsun görelim yaa ben ömür boyu buda ardahanda yaşayamam ki... temmuz-agustosu görelim bakalım ne olcak... hakkımızda hayırlısı.....yarında sağlık bakanı buraya geliyo

uzun süre aç kaldın mı?
valla beim hamilelik boyunca hep 9-5 8-4 tü. açsam 8-4 yemek yediysem 9-5 çıkıyo.

bi de kan değerinle de alakalı olabilir.benim o da düşük mesela..

uzun süre aç kaldın mı?
valla beim hamilelik boyunca hep 9-5 8-4 tü. açsam 8-4 yemek yediysem 9-5 çıkıyo.

bi de kan değerinle de alakalı olabilir.benim o da düşük mesela..

aç değildim cnaım hemogramda iyi 12,5 ... benimde düşük de 8 e gelmedi beni sarsıyo

sen nerelisin nerde çalışmak istiyosun??

bende memleketimde uzağım geldik afyona.alışamadık da bi türlü
temmuz ağustosu beklicez dediğin gibi..zaten evde olcaz nasılsa.onlar yapsınlar çalışmalarını rahatça

hakikaten geçmiyo zaman.aralık ayında bi 2 hafta izin almıştım.cidden çok sıkılmıştım bende..
tvde de bişi olmuyo açar bol bol evlendirme programı izlersin

kocacına yemek yaparsın:)
evet tv de bişey olmuyo..nereyi açsan evlendirme proğramı..ben esranınkini izliyorum bazen..diğerleri pek sarmıyo beni.. kocamamı yemek yaparım artık kendime mi yaparım bilinmez:))) evde olduğumda ağzım hiç boş durmuyoda

ya zaten istiratverdi doktor biraz aceleci bir hali vardi bu onumuzdeki cumartesiyi atlatalim 37 ye girsin super olcak :)))

senınki aceleci olcak diyim sana :))
36. sonra doğan bebişler premiture olmuyomuş canım..erken doğum diye geçmiyomuş yani.için rahat olsun...şimdi bile doğsa kendini kurtarmıştır annesii

sen nerelisinki sen afyon gibi yerdesin benim memleketimde burayı görsen sen ben ardahandayım... martta 2 senemi doldurdum burda valla burdan başka dogu ili olmayan heryer olur mesela malatya kayseri konya ufra olur ama batıya hemende gidebileceğimi sanmıyorum...

ardahanda herşey pahalı 500 ev kirası veryorum( oda toki evi işde nasıl oldugunu bilirsiniz ). 3 ton kömür alıyorum senelik ve hala kış burası... toplasan bim saymasan 2 tane market var oda orta ölçekli... hiç bir sosyallik yok gidebileceğin 2 tane cafe gibi yer var onada biz gitmiyoruz... evden işe işten eve... alışveriş olarakda pahalı atıyorum sen orda domatesi 1 tl alıyorsan ben burda 1,5 tl alıyorum.. velhasıl kelam kurtulmak istiyorum sıkıldım artık...

bende fox u izliyodum su gibiyi:)

ankaralıyım ben.
ardahan doğuda doğru, insanları da farklıdır, afyonla kıyaslamak belki hata olur ama sosyal imkan olarak yazdığın herşey inan bura içinde geçerli inan.tek avantajı var etrafındaki iller gelişmiş ve afyona yakın. en azından ankaraya yakın.
ya aslında halime şükrediyorum ama burda da kalmak istemiyorum. ben geleli 8 ay oldu.belki de ondan alışamadım.
inşallah bir an önce istediğimiz yerlere gideriz..

bu arada senin memleketi kötülemek de istemedim tabi ama:)

Son düzenleme:

afyon buraya göre metropol canım sen ankara ile kıyaslıyorsun tabikide ve küçük kalır ankara ne kadr ki afyona hafta sonu atla git ben burdan memlekete enredeyse senede 1 defa gidebiliyorum... daha yeni atanmışsın az daha dur alışırsın.

alışmayım ya versinler kadromuzu tayin isteyelim..senin memlekete gerçekten uzak ardahan. kadro ya da nakil versinler de en azından istediğin yere atanırsın canım..peki eşin de seninle aynı yere geleebilecek mi? o da bi sorun yaa

zaten ona göre tercih vs yaparız canım eşim dershane öğretmeni iş bulamayacagı bi yerede gitmem ev aldık falan burdan ... inş. gidene kadarda hilmi kars dan formasyonu alır

senin kuzu annesinin moralinin bozulduğunu hissetti herhalde ondan mı yapıyo..

ayyy bilmiyorum ama çoka cıtıyo şuanda yaa kaburgamın altını deşiyo mu yoluyomu napıyo elleri galiba kafasıda iki kaburga aramda bu çocuk dönemedi yaa sıkışıyomu napıo uff.. dönemicek herhalde.. hissediyorum kafasını falan top gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…