Sağlık Bakanlığında güvenilir kaynaklardan aldığımız haberlere göre Başbakanın 4/b'lileri kadroya geçirme sözü vermesi, sözleşmelilere nakil hakkı verilmesi gibi yeni durumlardan dolayı 16 bin kişilik maliyeden vizesi alınmış kadrolar için alım yapılmayacak.
personelsaglik.net/Ankara
Bakanlık oluşacak yeni durumu değerlendirecek, Hükümet Kanun Hükmünde Kararname ile 4/b'lileri kadroya geçiremezse kadro için seçim sonrası yeni bir kanun çıkartılaması gerekmekte. Ancak kadro olayının geçikmesi durumunda ise Temmuz-Ağustos aylarında çalışan 4/b'liler için nakil hakkı verilecek, nakilden sonra nakil ile yer değiştirenlerin boşaltığını kadroya yeni alım yapılacak.
Hükümetin kadroya geçişteki hızı, yeni personel rejimi (mecburi hizmet), seçim vs gibi sebepler göz önüne alındığında bakanlığın bekle göre politikası izleyecek. Bakanlık ya nakil, yada kadro iki seçenekten biri hayata geçirecek. Alımlarda bu yeni duruma göre şekillenecek.
ayyyyy hadi inşallah yaaa Rabbim yüzümüze bakar inş.
kadro olayını seçim sonrasına bıraktıklarını başbakan kendi söyledi..
bu durumda ben kadro diilde nakil verecekler diye düşündüm bu yazıya göre.
kadro vereceklerine inancım pek yok.ama inşallah ben yalancı çıkarım.ben de 4/bliyim çünkü..
yaa kızlar benim tansiyonum sürekli düşüyo yaa dün birden ev giderken arabada oturdugum yerde gözlerim karardı elim ayagım kesildi hilmi hemen hastaneye götürdü tansiyona baktıkki 8-4 tü eve geldim ama tansiyonu 9-5 e anca çıkarttım yaaa
valla kuculmus arkadaslar cok acaip boyle top gibiydi simdi yine var tabide sanki cok yemisim gibi tuhaf
esimde farketti sabah
galiba 9. ayda forma giriyorum :))
uzun süre aç kaldın mı?
valla beim hamilelik boyunca hep 9-5 8-4 tü. açsam 8-4 yemek yediysem 9-5 çıkıyo.
bi de kan değerinle de alakalı olabilir.benim o da düşük mesela..
çok zormuş ya üzüldüm senin adına ama yapıcak bişey yok galiba inş doğum yapıcan ay evde olur
evt canım öle ama bişeyler yapılsın artık önümüzü bi nebze olsun görelim yaa ben ömür boyu buda ardahanda yaşayamam ki... temmuz-agustosu görelim bakalım ne olcak... hakkımızda hayırlısı.....yarında sağlık bakanı buraya geliyo
aç değildim cnaım hemogramda iyi 12,5 ... benimde düşük de 8 e gelmedi beni sarsıyo
benim hamileligim de pek farkli gecmedi ben de genel olarak yalnizdim[/QUOT
bütün eşinden ayrı olanlara içindede ikimize ALLAHIM hayırlı bi kapı açsın inşşş
evet tv de bişey olmuyo..nereyi açsan evlendirme proğramı..ben esranınkini izliyorum bazen..diğerleri pek sarmıyo beni.. kocamamı yemek yaparım artık kendime mi yaparım bilinmez:))) evde olduğumda ağzım hiç boş durmuyodahakikaten geçmiyo zaman.aralık ayında bi 2 hafta izin almıştım.cidden çok sıkılmıştım bende..
tvde de bişi olmuyo açar bol bol evlendirme programı izlersin
kocacına yemek yaparsın:)
ya zaten istiratverdi doktor biraz aceleci bir hali vardi bu onumuzdeki cumartesiyi atlatalim 37 ye girsin super olcak :)))
sen nerelisin nerde çalışmak istiyosun??
bende memleketimde uzağım geldik afyona.alışamadık da bi türlü
temmuz ağustosu beklicez dediğin gibi..zaten evde olcaz nasılsa.onlar yapsınlar çalışmalarını rahatça
evet tv de bişey olmuyo..nereyi açsan evlendirme proğramı..ben esranınkini izliyorum bazen..diğerleri pek sarmıyo beni.. kocamamı yemek yaparım artık kendime mi yaparım bilinmez:))) evde olduğumda ağzım hiç boş durmuyoda
o zaman aile hekimine fln sor canım.
hemogramın çok iimiş bu arada..
sen nerelisinki sen afyon gibi yerdesin benim memleketimde burayı görsen sen ben ardahandayım... martta 2 senemi doldurdum burda valla burdan başka dogu ili olmayan heryer olur mesela malatya kayseri konya ufra olur ama batıya hemende gidebileceğimi sanmıyorum...
ardahanda herşey pahalı 500 ev kirası veryorum( oda toki evi işde nasıl oldugunu bilirsiniz ). 3 ton kömür alıyorum senelik ve hala kış burası... toplasan bim saymasan 2 tane market var oda orta ölçekli... hiç bir sosyallik yok gidebileceğin 2 tane cafe gibi yer var onada biz gitmiyoruz... evden işe işten eve... alışveriş olarakda pahalı atıyorum sen orda domatesi 1 tl alıyorsan ben burda 1,5 tl alıyorum.. velhasıl kelam kurtulmak istiyorum sıkıldım artık...
ankaralıyım ben.
ardahan doğuda doğru, insanları da farklıdır, afyonla kıyaslamak belki hata olur ama sosyal imkan olarak yazdığın herşey inan bura içinde geçerli inan.tek avantajı var etrafındaki iller gelişmiş ve afyona yakın. en azından ankaraya yakın.
ya aslında halime şükrediyorum ama burda da kalmak istemiyorum. ben geleli 8 ay oldu.belki de ondan alışamadım.
inşallah bir an önce istediğimiz yerlere gideriz..
afyon buraya göre metropol canım sen ankara ile kıyaslıyorsun tabikide ve küçük kalır ankara ne kadr ki afyona hafta sonu atla git ben burdan memlekete enredeyse senede 1 defa gidebiliyorum... daha yeni atanmışsın az daha dur alışırsın.
alışmayım ya versinler kadromuzu tayin isteyelim..senin memlekete gerçekten uzak ardahan. kadro ya da nakil versinler de en azından istediğin yere atanırsın canım..peki eşin de seninle aynı yere geleebilecek mi? o da bi sorun yaa
ayyy bu çock kaburgamın altın napıo çok acıtıyo şuanda....
senin kuzu annesinin moralinin bozulduğunu hissetti herhalde ondan mı yapıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?