zaten ona göre tercih vs yaparız canım eşim dershane öğretmeni iş bulamayacagı bi yerede gitmem ev aldık falan burdan ... inş. gidene kadarda hilmi kars dan formasyonu alır
inşallah canım..eşin o zaman çok zorlanmaz iş bulmakta. bak bu güzelmiş.
ayyy bilmiyorum ama çoka cıtıyo şuanda yaa kaburgamın altını deşiyo mu yoluyomu napıyo elleri galiba kafasıda iki kaburga aramda bu çocuk dönemedi yaa sıkışıyomu napıo uff.. dönemicek herhalde.. hissediyorum kafasını falan top gbi
inş. canım nasip herşey bakalım yavrumuz okula falan başlamadan gitsek ii olucak
sağlıklı olsunda..küçük de olsa bi ihtimal var dimi dönmesi için?dönmese de sağlıklı doğsun da önemli olan o.o arada sana biraz çektirecek galiba:)
yaw 6 seneden bahsediyosun o zamana neler olur neleer..
tabi sağlıklı olsun önemli o. işde haftası ilerledikçe dönmesi zorlaşırmış artık. şimdiye kadrda dönmesi gerekirmiş... bilmiyorum ama böle olunca çok canımı yaıyo kafayı dikiyo kaburga altıma nefes falan alamıyoum bazen yemekde yedirmiyo
kızlarr günaydınnn.....
benim 2 gündür kasıklarımda çok ağrım var.yarın randevum var.ama çok ağrıyoo ya:-((((
tabi sağlıklı olsun önemli o. işde haftası ilerledikçe dönmesi zorlaşırmış artık. şimdiye kadrda dönmesi gerekirmiş... bilmiyorum ama böle olunca çok canımı yaıyo kafayı dikiyo kaburga altıma nefes falan alamıyoum bazen yemekde yedirmiyo
kız 6 sene geçiveriri birden burda senelerce kalanlar var ya gidemezsem diye gözüm korkuyo valla
vay sıpa:) allah kolaylık versin canım
Canım benimde çok ağrıyor, özellikle ayakta hiç duramıyorum.. Yürüyemiyorum, 36.hafataya girince oldu bende de.. Bebekler çok aşağıya indi herhalde, ben bu akşam gitçem doktora bir sorcam bakalım.. Bende korkuyorum inşallah bu hafta doğurmam da vaktini bekler diye..
son 13 gün inşallaaaaah..
benimde çok ağrıyo. doktora sordum 2 gün önce bebek aşağı indiğinden baskı yapıyomuş..ama erken doğum olur fln diye bişey demedi.kendini fazla yorma dedi sadece..14 haziran gibi görünüyo dedi yine doğum tarihine.
bakalım senin doktorun ne dicek..
ayy dönmeye çalışıyo buuu canımı çok yakıyoooo ayyy sipsivri çıktı karnım ayyyyyy tepiniyooo yaaaaaaaa
Bu bebikler inatçı kızım..
benim son 6 gün... Bugün hayırlısıyla bebekimsiz son cuma günüm...
Ay olmasın zaten benim çok az kaldı doğuma şimdi sürpriz olsun istemem..
son 13 gün inşallaaaaah..
seninki çok yaramaz ve inatçı olacak galiba
sizin de karnınız yamru yumru oluyo mu??çok eğlenceli yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?