2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıklı olsunda..küçük de olsa bi ihtimal var dimi dönmesi için?dönmese de sağlıklı doğsun da önemli olan o.o arada sana biraz çektirecek galiba:)

sağlıklı olsunda..küçük de olsa bi ihtimal var dimi dönmesi için?dönmese de sağlıklı doğsun da önemli olan o.o arada sana biraz çektirecek galiba:)

tabi sağlıklı olsun önemli o. işde haftası ilerledikçe dönmesi zorlaşırmış artık. şimdiye kadrda dönmesi gerekirmiş... bilmiyorum ama böle olunca çok canımı yaıyo kafayı dikiyo kaburga altıma nefes falan alamıyoum bazen yemekde yedirmiyo

vay sıpa:) allah kolaylık versin canım

kızlarr günaydınnn.....

benim 2 gündür kasıklarımda çok ağrım var.yarın randevum var.ama çok ağrıyoo ya:-((((

kızlarr günaydınnn.....

benim 2 gündür kasıklarımda çok ağrım var.yarın randevum var.ama çok ağrıyoo ya:-((((

Canım benimde çok ağrıyor, özellikle ayakta hiç duramıyorum.. Yürüyemiyorum, 36.hafataya girince oldu bende de.. Bebekler çok aşağıya indi herhalde, ben bu akşam gitçem doktora bir sorcam bakalım.. Bende korkuyorum inşallah bu hafta doğurmam da vaktini bekler diye..

Bu bebikler inatçı kızım..

kız 6 sene geçiveriri birden burda senelerce kalanlar var ya gidemezsem diye gözüm korkuyo valla

ya ne bileyim ben 1 sene içinde bile o kadar çok şeyin değiştiğini gördüm ki kendi hayatımda 6 seneyi hayal bile edemiyorum.
bak mesela eşim formasyonu alıp biyere atanır sen onun yanına tayin istersin..
inşallah karşılaşırız da dersin 6 sene sonra, bak ben şurdayım diye..

benimde çok ağrıyo. doktora sordum 2 gün önce bebek aşağı indiğinden baskı yapıyomuş..ama erken doğum olur fln diye bişey demedi.kendini fazla yorma dedi sadece..14 haziran gibi görünüyo dedi yine doğum tarihine.

bakalım senin doktorun ne dicek..

son 13 gün inşallaaaaah..

benim son 6 gün... Bugün hayırlısıyla bebekimsiz son cuma günüm...

Ay olmasın zaten benim çok az kaldı doğuma şimdi sürpriz olsun istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…