2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doğum tarihi belli olur bebeğimin .ama son 14 günüm falan)))alllahım bebeğime sağlık banada nolur sabır verrrr....ayyy parol içcem ben ya.adet ağrısı gibi.............

oykum ayyyy hiç rahatım yok yaaa şimdi avazım çıktıgı kadr bagıracam ayyyy.... dikti kafayı inan kaburgamın arasına uffffffffffffff

benim son 6 gün... Bugün hayırlısıyla bebekimsiz son cuma günüm...

Ay olmasın zaten benim çok az kaldı doğuma şimdi sürpriz olsun istemem..

oykummm dun sana yazamadım
sen ataşehir şifada doğurucakmıssın inşallah :)) bizde gidip baktık odaları falan cok güzeldi doğumda anneye kuaför yolluyorlarmıs hediye unutma sakın :))
bende kısmetse ataşehir memorialda doğurucam

Kız benimkide inatçı işte dönmedi, dönmesini de beklemiyorum artık bu saatten sonra.. Canım benimde başım çok ağrıyor.. Yatayım biraz, bugün temizlik var evde.. Güç toplamam lazım..

tmm cnım dikkat et ama kendine çok yorma olur mu...

oykum ayyyy hiç rahatım yok yaaa şimdi avazım çıktıgı kadr bagıracam ayyyy.... dikti kafayı inan kaburgamın arasına uffffffffffffff

Canım ikizler bunlar ne beklenir ki, bu arada benim kız boğa olcak ya yükselenine bakalım dedik bil bakalım ne yükseleni, ikizlerrrrrrrr...

Hadi ya ben pek araştırmadım 1-2 kere odada yattım güzeldi odaları, Doktoruma sordum sen bişey yapmıycaksın ben herşeyi ayarladım dedi, odaları gezmedim bile ama kuaför iyiymiş, Memorial de çok güzel diyorlar..

hastaneye gittiğinde aklında bulunsun soyle ki yollasınlar hiç konusmadınız diye unutturabilirler
odaya lohusa serbeti yolluyorlarmıs falan
dur bakiiiiiiiim
baska bişi hatırlamıyorum
heh birde suit odaları ücretsizdi
süit odaları ama iki ayrı girişi yok büyükcene bir oda...
doğum günün belli oldugu için bence ara onu göre ayırttır

tmm cnım dikkat et ama kendine çok yorma olur mu...

Kadın gelcek ama ben genede yoruluyorum nedense.. Bu arada zaten tansiyon ilaçlarını ikiye çıkardık çıkaralı hiç halim yok, kafamı bile taşımakta zorlanıyorum düşün yani.. Elim kolum kalkmıyor.. Benim nabzım hep çok yüksektir, bu ilaçlarda nabzı düşürüyor ya ondan mı ne sersem gibiyim zaten.. Vücut 135 lere falan alışmış tabi 90 ları kaldıramıyor.

offff bugün nedense çokc anımı yakıyo baston yutmuş gibi oturuyorum...

oy kuzum kıyamam valla dikkat et canım yorma kendini kadın gelcekmiş madem...

ooohhhhhhhh bu ne rahatlıktır.

Benim banka sigortası süiti karşılamıyormuş, onu sormuştum birtek, onun içinde günlük 200 tl dediler, bende gerek görmedim zaten gelen benim odama gelcek, 400 tl ekstra para ödemek istemedim. Bugün gittiğimde konuşsam mı acaba.. Dur belki bakarım odaya falan..

He kız ne güzel prensesler gibi doğurcaz demek ki, bende ameliyattan önce fön çektireyim demiştim ama sonra dedim abdest alırım akşam, neticede ameliyata gircez..

ben sordugumda ücretsiz dediler oda farkı o yüzden dedim yoksa demezdim zaten acıkcası
memorialda da ücretsizmiş mesela
bencede bugun gidince bir konus
eğer böyle birşey varsa istifade et yani ) ama 400 tl fark gereksiz tabi..
aaaa ne dicem birde vip odası vardı vipi sorma normal suiti sor belkide vip fiyatını verdiler sana
bugun kesin ilgilen

ya ben hiç yemek yapamıyorum artıkkkkk ooooof hep yorgunum hep halsizzzz

Aynen yemek yapmaktan çok sıkıldım bende.. canım bişey yemekte istemiyor zaten..

Bu arada delimavi gelmiş kızlar, bodrumdan haber var mı acaba çok merak ediyorum, bilgin var mı delimavi..

fatma ya senin canın böyle sıkkınken böyle yazmak olmadı aslında ama bir an boş bulundum canım
ve birde öyküm hazır orada doğurucak istifade etsin istedim kendi doktoru ayarlaryacak diye ilgilenmez belki dedim
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın diyim :)))))))))))
sende söyle oğluna uslu dursun yanlıs yerden tünel kazmaya calısıyor zaten

He kız ne güzel prensesler gibi doğurcaz demek ki, bende ameliyattan önce fön çektireyim demiştim ama sonra dedim abdest alırım akşam, neticede ameliyata gircez..

aman ne süslü karılarsınız siz kızz

Kız ben çıkamıycam herhalde... Oooooooo Karakan da burdaymış....çistak çistak

hani nerde kız karakan ........... ayy bende bi gisem osmaniyeyede ne olacagım belli olsa. ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…