2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gerçekten bende sorayım ya sağol, iyi oldu konuştuğumuz, bende eşime dedim gidip bakalım falan diye o da hiç umursamadı, dur bakalım ben bir sorayım, şimdiden odanız belli dediler en azından odaya bir bakayım bende.. Çok küçükse falan zor olur tabi benim için..

benmki haftalar önce döndü ama dediğin şikayetler bendede var.bence boyları uzadı artık sığamıyolar,üstten kaburga altta ne varsa ezip geçiyolar.sen endişelenme yannni,büyüdüler ondan annesi maşallah onlara....

aman ne süslü karılarsınız siz kızz

hani nerde kız karakan ........... ayy bende bi gisem osmaniyeyede ne olacagım belli olsa. ufff

He kız çok süslüyüzdür.. Ya o ilk gün çok foto falan çekiliyor ya ondan iyi görünmek istiyor insan yoksa önemli değil, makyaj falan yapmam mesela, bebeği rahatsız eder..

oykum bişi sorucam sen deneyimlisin
bugun benim karnım küçüldü
bebek zaten asagidaydı da bugun pısss diye söndüm
doğurmam dimi hemen ya

Valla aşağıya inmesi normal herhalde , ben deneyimliyimde ben doğurmayı beceremedim ki ilkinde, ne nişan ne su ne de sancım oldu, sezeryanla aldılar.. Karnım çok aşağıya inmemişti bile

salı günü dr idik dönük değildi yani... inş. canım hayırlısı uzadılar genişlediler tabi..nerdeyse bizimki 50 cm

Kızlarrrrrrrrrrrr

Biz geldik Kuzeyimleeee Çok mutluyuz,Salı günü saat 11.04 de kuzeyimiz doğdu babasıda girdi doğuma gözlerini dünyaya açtığı ilk saniyeden itibaren kareleştirdik oğlumuzu...
Doğumum güzel geçti 3.700 gr 50 cm doğdu maaşallah çok sağlıklı geldi kuveze girmedi .kızlar hepiniz yaşıyacaksınız bu duyguyu tarif edemiyorum dört gündür uykusuzum daha havalarda uçuyorum trafiğimiz çok fazla idi telefonumu benj elime alamadım bile hep eşim cevap verdi blue aramış bugün öğrendim ,valla ne anlatıyım yazacak okadar çpk sey varkiii

masallah kuzey bebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağlıkla büyüt inşallah
çok mutlu oldum
yakında birde resim eklersin belki
süper

ay darısı basımıza cok heyecanlandım yine

epidural mi yaptın o zaman, bende 20 sinde gircem doğuma canım, nasıl oldu doğum çok merak ediyorum.. Bu Gözlerim doldu okurken çok duygulandım.. Maşallah bebeğimize

Son düzenleme:

gunaydın kızlarr;
oooo karakan super hadı bebısını bol bol kokla ne guzel yazmıs ıfade etmıssın valla ne kadar endısem varsa hepsı gıttı heveslendım:))

oyyyy kıyamam sizeeee. maşallah yaa maşallah başka diyecek söz bulamıyorm bende

masallah ıkınızede canım hayırlı ugurlu olsun bebısın darısı bızımde basımıza

masallah kuzey bebeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağlıkla büyüt inşallah
çok mutlu oldum
yakında birde resim eklersin belki
süper

ay darısı basımıza cok heyecanlandım yine

epidural mi yaptın o zaman, bende 20 sinde gircem doğuma canım, nasıl oldu doğum çok merak ediyorum.. Bu Gözlerim doldu okurken çok duygulandım.. Maşallah bebeğimize

gunaydın kızlarr;
oooo karakan super hadı bebısını bol bol kokla ne guzel yazmıs ıfade etmıssın valla ne kadar endısem varsa hepsı gıttı heveslendım:))

oyyyy kıyamam sizeeee. maşallah yaa maşallah başka diyecek söz bulamıyorm bende

Çok sağolun kızlar hiç korkmayın çok güzel doğurma anı bile ameliyata gidiş bile herşeyi özel doya doya yaşayın biz öyle yaptık ,,,
Öyküm epudural yapsana ben yapamam diyordum ameliyata hazırladılar ekip şen sakraktı hadi bir sizde deneyelimiğneyiolmazsa uyutacak olurmu dediler muhabbet ederken soktular suan hazırsın ilaçı verirsem uyuyacan deyince ver dedim yaaa o anıda yaşayım ,yanımda eşim zaten on dakkada çıkarıyorlar bebeği bir ağlama sesi geliyor doktorların gülüşleri çok güzel oldu yaaaa,ondan sonra anestesist hep başında senle ilgileniyor sakinleştiricide yapıyor uyutuyorda bebek olunca dikerken ama ben uyumamaışım iğneye rağmen güle oynaya çıkıyosun kapıda büssürü insanlar ne güzel çocuk doğrumussun bağırtılar yap ya öyküm epudural yap ....

Kızlar hiç endişelenmeyin darısı başınıza çok sağolun bu duyguyu tadacaksınız biz eşimle buldumcuk olduk biraz galiba ama çok güzelllllllll ,,,benimki uyanacak şimdi iki saatte bir emiyor bide doğduğu an bebeği yanınıza yatırıyorlar eşinzde kameraya çekiyor,,,

hepinizçok sağolun sizi seviyorum biraz karışık yazdım kusuruma bakmayın kafam çok uçuk

ne guzel karakan ne guzle yasamıssın darısı bızım basımıza gule oynaya gırıp cıkmayı nasıp etsın hepımıze...
emzırmek zor oldu mu ben bu aralar emzırmeye taktımda bıraz:))

selammmmm bi< de geldikkkkk
ayy karakan nasıl sevindim seni gördüğüme :) Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu. ne güzzel yaa, darısı bize.. bugün tam 1 ayım kaldı benim de

Ay canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım bunu eşime de okutayım, bir doktora sorayım bakalım, bende yapabilir miyim acep, özendim şimdi.. Canım benim çok sevindim senin adına, git bebeşine koş hemen yanlız bırakma annesi, sütün çoooook bol olsun inşallah, Kuzeyimize löp löp et olsun... Kendine çoook iyi bak..

kız karakan gel bi sarılıp öpeyim heeee diyecek söz bulamıyom ki.Rabbim hep yüzünüzü güldürsün böle işde...

maşallah ALLAH analı babalı büyütsün.

kızlar gunaydınnnnnnnnnn

karakan cok gusel anlatmış duygulandım hepimiz yaşaycağız inşallah çok etkilendim ben yaa

karakan rabbim evladınla size uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…