ne guzel karakan ne guzle yasamıssın darısı bızım basımıza gule oynaya gırıp cıkmayı nasıp etsın hepımıze...
emzırmek zor oldu mu ben bu aralar emzırmeye taktımda bıraz:))
selammmmm bi< de geldikkkkk
ayy karakan nasıl sevindim seni gördüğüme :) Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu. ne güzzel yaa, darısı bize.. bugün tam 1 ayım kaldı benim de
Ay canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım bunu eşime de okutayım, bir doktora sorayım bakalım, bende yapabilir miyim acep, özendim şimdi.. Canım benim çok sevindim senin adına, git bebeşine koş hemen yanlız bırakma annesi, sütün çoooook bol olsun inşallah, Kuzeyimize löp löp et olsun... Kendine çoook iyi bak..
kız karakan gel bi sarılıp öpeyim heeeediyecek söz bulamıyom ki.Rabbim hep yüzünüzü güldürsün böle işde...
maşallah ALLAH analı babalı büyütsün.
Sağolun kızlar Allah sizede benim gibi doğum nasip etsin sağlıklı kucağınıza alın inşallahhhh
canım emzirmek zor ama herşeye alışılıyor acıyor ama sonucta bebekte sende öğreniyon ve bütünleşiyonj merak etmesu yolunu buluyor allah bu şekilde acı e zorluk versin
öyküm yap tansiyona iyi geliyor epudural tansiyonu düşürüyor anestesist mudahale ediyor bende tam kıvamı oldu yüksek olduğu için avantaj
fatma canımbenim mis gibi kokuyor karnında öyle bir şey çıkıyorki tarifsi,z anlatmıyacam yaşıyacan
kızlar hepiniz sağolun ben kaçtım sorumluluğu olan bir anneyim ben bu kadar lüks yeter bye
ben geldim kızlar cok duramıcam sizleri okadar cok özledimki anlatamam ben şuanda rizedeyim kaynanamın babası yemeden içmeden kesilmiş kızımın ismini sayıklıyomuş bende dayanamadım 19 gündür buradayım pazartesiye bilet aldık ist. dönücem 19 saatlik yol rabbim yardımcım olsun
gecen ay hastanede yattım erken doğum tehlikesiyle 5 serum yedim kızım şimdi ii dün rize devlet has. gittim sancım cıktıçocuk yine aşada dedi çok dikkat et 3.5 hafta sonra seni alırlar doğuma dedi en fazla 1 ay dedi 33+5 haftalıksın dedi.
okadar cok seyler olduki anlatmakla bitmez ama şimdilik en önemlisi bebeğim sağlıklı karnımı oturup izliyoruz gırk vırt sağa sola dönüyo dışardan cok komik gözüküyo hiç durmuyo mide yanmam var fena bulanıyo öyle işde
SİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMM
ben geldim kızlar cok duramıcam sizleri okadar cok özledimki anlatamam ben şuanda rizedeyim kaynanamın babası yemeden içmeden kesilmiş kızımın ismini sayıklıyomuş bende dayanamadım 19 gündür buradayım pazartesiye bilet aldık ist. dönücem 19 saatlik yol rabbim yardımcım olsun
gecen ay hastanede yattım erken doğum tehlikesiyle 5 serum yedim kızım şimdi ii dün rize devlet has. gittim sancım cıktıçocuk yine aşada dedi çok dikkat et 3.5 hafta sonra seni alırlar doğuma dedi en fazla 1 ay dedi 33+5 haftalıksın dedi.
okadar cok seyler olduki anlatmakla bitmez ama şimdilik en önemlisi bebeğim sağlıklı karnımı oturup izliyoruz gırk vırt sağa sola dönüyo dışardan cok komik gözüküyo hiç durmuyo mide yanmam var fena bulanıyo öyle işde
bı duygulandım garıp oldum yaa mucızeyı ıcımızde yasıyoruz ve an ve an yasayacagız kıymetını bılıp anın degerını cıkarmamız lazım valla hep olumsuz seyler okumustum bu nasıl bı sevınc getırdı ıcıme bahar gıbı oldum:)))
bizde seni özledik maşallah kuzucuklara....ben geldim kızlar cok duramıcam sizleri okadar cok özledimki anlatamam ben şuanda rizedeyim kaynanamın babası yemeden içmeden kesilmiş kızımın ismini sayıklıyomuş bende dayanamadım 19 gündür buradayım pazartesiye bilet aldık ist. dönücem 19 saatlik yol rabbim yardımcım olsun
dr iyi dediyse iyidir cnım takma kafanabızde dun doktordaydık mınık 2750kg 42 cm olmus bana az geldı kılosu ama doktor ıyı dedı hersey yolndaymıs
ne guzel karakan ne guzle yasamıssın darısı bızım basımıza gule oynaya gırıp cıkmayı nasıp etsın hepımıze...
Emzırmek zor oldu mu ben bu aralar emzırmeye taktımda bıraz:))
kız bugün herkes döküldü, comely de gelmiş, onu da çok merak ediyorsdum, çıkamadım bende bir türlü başağrısı falanda kalmadı heyecandan
canım hiç kokma doğumdan önce eczaneden göğüs yara olmasın diye krem al doğuma girerken sür yada göğüs ucu al ılk süt gelene kadar sonra cıkar sütünü göğsüne sür ozaman yara olmaz cnm
evet cnm geldim rizedeyim 19 gün oldu kocişimi okadar ösledimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii elvina 1.5 kilo aldı burada baya dillendi herşeyi konuşuyo derdini anlatıyo hatta benle kavga bile ediyo pazartesi metrodan bilet aldık kaynanam elvina ben dönücez nasıl dönücem yol gözümde büyüyo gelirken ayaklarım kocaman şişti dönüşüm nasıl olucak dua edin bana kızlar
canım hiç kokma doğumdan önce eczaneden göğüs yara olmasın diye krem al doğuma girerken sür yada göğüs ucu al ılk süt gelene kadar sonra cıkar sütünü göğsüne sür ozaman yara olmaz cnm
evet cnm geldim rizedeyim 19 gün oldu kocişimi okadar ösledimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii elvina 1.5 kilo aldı burada baya dillendi herşeyi konuşuyo derdini anlatıyo hatta benle kavga bile ediyo pazartesi metrodan bilet aldık kaynanam elvina ben dönücez nasıl dönücem yol gözümde büyüyo gelirken ayaklarım kocaman şişti dönüşüm nasıl olucak dua edin bana kızlar
Canım doğumun havası yeter, şenliği yeter, olumsuz insanlara takılmayın siz, insanlar bir garip zaten korkutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. Doğum anı çok güzeldir ya.. Hele o bebeğin kokusu gibisi var mı, resmen cennet kokusu derler ya o biçim.. Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin..
Kızlarrrrrrrrrrrr
Biz geldik Kuzeyimleeee Çok mutluyuz,Salı günü saat 11.04 de kuzeyimiz doğdu babasıda girdi doğuma gözlerini dünyaya açtığı ilk saniyeden itibaren kareleştirdik oğlumuzu...
Doğumum güzel geçti 3.700 gr 50 cm doğdu maaşallah çok sağlıklı geldi kuveze girmedi .kızlar hepiniz yaşıyacaksınız bu duyguyu tarif edemiyorum dört gündür uykusuzum daha havalarda uçuyorum trafiğimiz çok fazla idi telefonumu benj elime alamadım bile hep eşim cevap verdi blue aramış bugün öğrendim ,valla ne anlatıyım yazacak okadar çpk sey varkiii
Canım bizde seni merak ettik, hep aklımdaydın, bebeğin büyümüş artık hayırlısıyla bişey olmaz inşallah.. Kendine çok iyi baak..
bızde dun doktordaydık mınık 2750kg 42 cm olmus bana az geldı kılosu ama doktor ıyı dedı hersey yolndaymıs
hosgeldın cnm dıkkat et kendıne 19 saat uzun bı yol aman.bu arada cogumuza hazır olun dedı doktorlar bızımkıler pek acelecı olacak galıba:))
bizde seni özledik maşallah kuzucuklara....
FATMACIM hastanede cok kötü şeyler yaşadım cıktım daha beter oldum falan oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy şimdide istanbula bi dönsemde
bızde dun doktordaydık mınık 2750kg 42 cm olmus bana az geldı kılosu ama doktor ıyı dedı hersey yolndaymıs
bende yarın gidicem canım kilosu normal değil mi ya bende o civarda bekliyorum.bakalım ne dicek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?