2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
bende bugün dr gittim
oğluşum 2700 gr olmuş herşey yolunda haftada bir gel dedi dr
bakalım hayırlısı az kaldı valla

ha bide ultrasonda 38 haftam bitmiş gözüküyo

masallah kuzuyaaaa ayyyyyyyyyyyy sımdı ıyıce heycanlandımm haftada bır mii ay benıdemı oyle cagırır yoksa günü onde gıdenler ıcınmı gecerlı

slm kızlar
bende bugün dr gittim
oğluşum 2700 gr olmuş herşey yolunda haftada bir gel dedi dr
bakalım hayırlısı az kaldı valla

ha bide ultrasonda 38 haftam bitmiş gözüküyo

hoşgeldiniz canım , benim de kontrolm vardı aynı hemen hemen kiloları... bana da haftada bir gel dedi, haftaya gene gidicem benimde ultrasna göre 36+1 gözüküyor , 34 haftalığım halbuki aman maşallah diyelim nazar değmesin canım

masallah kuzuyaaaa ayyyyyyyyyyyy sımdı ıyıce heycanlandımm haftada bır mii ay benıdemı oyle cagırır yoksa günü onde gıdenler ıcınmı gecerlı

aman çağırsa neki oğlumu göremiyorum ki kendi bakıp kendi anlıyo
detaylı bakınca zaten sadece biyeri gözüküyo
bu drlar hiç hamile ruhundan anlamıyo

karakan ın ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu acaba çokkk merak ettiiim.. 3200 diyipte 2700 doğması hayalkırıklığı

karakan ın ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu acaba çokkk merak ettiiim.. 3200 diyipte 2700 doğması hayalkırıklığı

aynen bende çok şaşırdım ipekcim... o zaman biz inanmayalım ultr. kağıtlarına ne biliyim içime kurt düştü valla...

kız allah senı ne yapmasın emiiii deli karııı ben vaz gectım almıyorum daha dun aksam almıstımm yarın alırım artık ayrıca bıse oldugu yok o benım kankam olduu

benim diğer dr um da öyleydi herşeyi anlatuyodu çokta güveniyodum ama
beebk erken gelmeye kalkınca değiştirmek zorunda kaldım
küvez yoktu orda
şimdide annemin yanına gidesim var ama kociş istemiyo
nasıl kandıracam bilmem
annesinin yanında nasıl doğurcam ben
umarım beni anlr yani anlatabilirim

kız allah senı ne yapmasın emiiii deli karııı ben vaz gectım almıyorum daha dun aksam almıstımm yarın alırım artık ayrıca bıse oldugu yok o benım kankam olduu

bizde kardeş kardeş yatıyoruz bi daha çocuk mocuk yok diyo hadiii ordannnn diyorm en az 3 tane

kızlar teacher asumandan haberiniz var mı? face te yazmış sabah suyum geldi şimdide çok sancım var diye. dr unu aramış dr u bebek hareketliyse korkmaya gerek yok demiş. dr u şehir dışındaymış. başka dr ada gitmek istemiyomuş bebek çok kg li sezeryan yapar diye. ama sonra ne oldu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…