ayy ne güzel heyecanını belli ediyor, benim eşim içinde yaşıorbazen belli ediyor bazen odun gibi ama bugun nst'de baya hyecanlandı anladım kalp atşlarını duyunca
slm kızlar
bende bugün dr gittim
oğluşum 2700 gr olmuş herşey yolunda haftada bir gel dedi dr
bakalım hayırlısı az kaldı valla
ha bide ultrasonda 38 haftam bitmiş gözüküyo
slm kızlar
bende bugün dr gittim
oğluşum 2700 gr olmuş herşey yolunda haftada bir gel dedi dr
bakalım hayırlısı az kaldı valla
ha bide ultrasonda 38 haftam bitmiş gözüküyo
bende bır dusa gıreyımmmm kociş gelır bırazdan
masallah kuzuyaaaaayyyyyyyyyyyy sımdı ıyıce heycanlandımm haftada bır mii ay benıdemı oyle cagırır yoksa günü onde gıdenler ıcınmı gecerlı
aman çağırsa neki oğlumu göremiyorum ki kendi bakıp kendi anlıyo
detaylı bakınca zaten sadece biyeri gözüküyo
bu drlar hiç hamile ruhundan anlamıyo
yok canım ben konuda dr umu sevıyorum herseyı ayrı ayrı gosterıyor anlata anlata bakıyor valla
yok canım ben konuda dr umu sevıyorum herseyı ayrı ayrı gosterıyor anlata anlata bakıyor valla
karakan ın ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu acaba çokkk merak ettiiim.. 3200 diyipte 2700 doğması hayalkırıklığı
benimki de anlatıyor hava atma
hem sen git gir banyoya kocan gelecekmiş napacaksanız artıkkkkkkkkkkk
aynen benimki de, iç organlarını bile gösteriyor. her gidişimde anlatıyor özellikle önemli olanları...
kız allah senı ne yapmasın emiiii deli karııı ben vaz gectım almıyorum daha dun aksam almıstımm yarın alırım artıkayrıca bıse oldugu yok o benım kankam olduu
kız allah senı ne yapmasın emiiii deli karııı ben vaz gectım almıyorum daha dun aksam almıstımm yarın alırım artıkayrıca bıse oldugu yok o benım kankam olduu
bizde kardeş kardeş yatıyoruzbi daha çocuk mocuk yok diyo hadiii ordannnn diyorm en az 3 tane
bizde kardeş kardeş yatıyoruzbi daha çocuk mocuk yok diyo hadiii ordannnn diyorm en az 3 tane
bizde 8 9 aydır yok kardeş olduk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?