2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

asuman sitede ufak bi tartışma sonucu siteye girmiceğini söylemişti... haberim yok şahsen, ilk defa duyuyorum... inşallah kötü bişeyi yoktu...
hadi ben kactım kocişş gelıyormus aksamada ferıha var iyi aksamlar herkese hepicinizi öptümm

aman kaç kaç deli

umarım kötü bişeyi yoktur hakkında hayırlısı olsun:26::26:
hepimizzzzzzzzzzzz kardeşizzzzzzz

aynen öle walla

gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. tam anneler günü hediyesi olmuş sana ne güzel. bu haziran bebekleri fazla aceleci çıktı, korkmaya başladım ben de...

birceeeeeeeee bak gördünmü sabah merveyi erken doğurtuyorum gördünmüüü.....
haziran bebekleri erken geliyo

asumanın suyumu gelmiş
hadi yaaaaaaaa
kendi dr unu nası bekliycekmiş, o beklese bebek beklermi???

ayy şu halimize bak gülesim geldi hadi bizim annelik iç güdüsü var ondan pek bişi aklımıza gelmiyor da erkekleri düşünemyiroum zaten çocuk doğduktan sonra olacakları ben bile tahmin etmek istemiyorum

walla 9 aydır tık yok diyorumya ben ilk geceden korktuğumdan daha çok korkucam bide sezeryan olacak düşünemiyommmmmmmmmmmm annemmmmm:96::96:

yaaa nası olmuş ki o... benim bildiğim su geldikten sonra en geç 3 saat içinde hastanede olmak gerek.. demekki çok fazla gelmedi suyu asuman ın ..

ne alaka kız beni erken doğurtmanla:44: dediğim çıkıyor demeye mi getirdin anlamadım , birceyle aranızda ne konuştuğunuzu bilmiyorum bacım:44:

yok şuanda facede yazıyor bişeyi yokmuş gunde 5 lt su içiyomuş ondan dolayı olabilir demiş herşeyi normal miş öle sölüyo face de

ne alaka kız beni erken doğurtmanla:44: dediğim çıkıyor demeye mi getirdin anlamadım , birceyle aranızda ne konuştuğunuzu bilmiyorum bacım:44:

sabah sana dedim ya 2 hafta içinde doğurcanmı ne diye
bircede kızı korkudan erken doğurtcan demişti...
o muhabbet işte..
dediğim çıkıyo evet

yok şuanda facede yazıyor bişeyi yokmuş gunde 5 lt su içiyomuş ondan dolayı olabilir demiş herşeyi normal miş öle sölüyo face de

sitenizdeeeeee facenizzzdeeee sizinn olsunnn

aaaaa öykümmm merhabaaa :79:

he tamam dediğim gibi o zamannnnnnnnn 2 hafta sonra benim minnak geliyo

neyse kızlar hafiften kasıldım biraz uzanıcam öpütm sizi..

deme kız yine de, vaktinde gelsin hepsi:))) hele bana sakın deme sob'u duyunca panikledim iyice, benim de doktorum şehir dışında burada rezil olurum valla. burda arada gittiğim doktor var özel hastanede onun tel.ini kaydet dedim eşime, en azından ona gideyim burdaki devlet hastanesinde doğurmak istemiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…