asuman sitede ufak bi tartışma sonucu siteye girmiceğini söylemişti... haberim yok şahsen, ilk defa duyuyorum... inşallah kötü bişeyi yoktu...kızlar teacher asumandan haberiniz var mı? face te yazmış sabah suyum geldi şimdide çok sancım var diye. dr unu aramış dr u bebek hareketliyse korkmaya gerek yok demiş. dr u şehir dışındaymış. başka dr ada gitmek istemiyomuş bebek çok kg li sezeryan yapar diye. ama sonra ne oldu bilmiyorum.
hadi ben kactım kocişş gelıyormus aksamada ferıha var iyi aksamlar herkese hepicinizi öptümm
hadi ben kactım kocişş gelıyormus aksamada ferıha var iyi aksamlar herkese hepicinizi öptümm
kızlar teacher asumandan haberiniz var mı? face te yazmış sabah suyum geldi şimdide çok sancım var diye. dr unu aramış dr u bebek hareketliyse korkmaya gerek yok demiş. dr u şehir dışındaymış. başka dr ada gitmek istemiyomuş bebek çok kg li sezeryan yapar diye. ama sonra ne oldu bilmiyorum.
hepimizzzzzzzzzzzz kardeşizzzzzzz
bizde 8 9 aydır yok kardeş olduk resmen
hepimizzzzzzzzzzzz kardeşizzzzzzz
gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. tam anneler günü hediyesi olmuş sana ne güzel. bu haziran bebekleri fazla aceleci çıktı, korkmaya başladım ben de...
asuman sitede ufak bi tartışma sonucu siteye girmiceğini söylemişti... haberim yok şahsen, ilk defa duyuyorum... inşallah kötü bişeyi yoktu...
aman kaç kaç deli[/QUOT
bilmiyorum valla senden duydum kimle tartışma yaşadı ki? burdamı yaşadı?
ayy şu halimize bak gülesim geldihadi bizim annelik iç güdüsü var ondan pek bişi aklımıza gelmiyor da erkekleri düşünemyiroum zaten çocuk doğduktan sonra olacakları ben bile tahmin etmek istemiyorum
walla 9 aydır tık yok diyorumya ben ilk geceden korktuğumdan daha çok korkucam bide sezeryan olacak düşünemiyommmmmmmmmmmm annemmmmm:96::96:
birceeeeeeeee bak gördünmü sabah merveyi erken doğurtuyorum gördünmüüü.....
haziran bebekleri erken geliyo
asumanın suyumu gelmiş
hadi yaaaaaaaa
kendi dr unu nası bekliycekmiş, o beklese bebek beklermi???
asuman sitede ufak bi tartışma sonucu siteye girmiceğini söylemişti... haberim yok şahsen, ilk defa duyuyorum... inşallah kötü bişeyi yoktu...
aman kaç kaç deli[/QUOT
benle ve royalistle yaşadı canım,
biz ona kötü birşey demedik
arkadaş uzattıda uzattı...yok siteye gelmiycem vs. okuyan herkes bilir gereksiz yere uzattığını, neden ve nasıl olduğunu görmek isteyen geçmişe baksın
walla 9 aydır tık yok diyorumya ben ilk geceden korktuğumdan daha çok korkucam bide sezeryan olacak düşünemiyommmmmmmmmmmm annemmmmm:96::96:
evetttt konular yine kırmızı noktaya gelmiş dayanmış
bana ilk gece deme
ne alaka kız beni erken doğurtmanla:44: dediğim çıkıyor demeye mi getirdin anlamadım , birceyle aranızda ne konuştuğunuzu bilmiyorum bacım:44:
yok şuanda facede yazıyor bişeyi yokmuş gunde 5 lt su içiyomuş ondan dolayı olabilir demiş herşeyi normal miş öle sölüyo face de
sabah sana dedim ya 2 hafta içinde doğurcanmı ne diye
bircede kızı korkudan erken doğurtcan demişti...
o muhabbet işte..
dediğim çıkıyo evet
sitenizdeeeeee facenizzzdeeee sizinn olsunnn
aaaaa öykümmm merhabaaa :79:
birceeeeeeeee bak gördünmü sabah merveyi erken doğurtuyorum gördünmüüü.....
haziran bebekleri erken geliyo
asumanın suyumu gelmiş
hadi yaaaaaaaa
kendi dr unu nası bekliycekmiş, o beklese bebek beklermi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?