ayyy sob okuyunca çok şaşırdım doğum yapmışsın hele aynı il ve yakın ilçelerde olunca daha çok panik yaptım eşime anlattım oda korktu garibim bende böyle olursam naparım diye8 mayıs anneler günüydü canım kızım o gün karnımda sanki çıkacakmış gibi aşağıya aşağıya vurup duruyordo ama ne sancım ne ağrım vardı herşey normaldi sadece hareketleri canımı çok acıtıyordu. akşam saat 7 ye doğru yemek yedik eşim ben ve erkek kardeşim sofradan kalktık mutfağa doğru gidiyordum ki birden ılık bişey aktı okadar çok aktıkı eşime suyum geldi diye bağırmaya başladım o da ne yapcanı şaşırdı ben o kadar çok korktum ki çünkü henüz erkendi daha annemler bile gelmemişti hastane çantam bile hazır deildi tabi ben panik bir insan olarak ağlamaya başladım sancım yoktu ama suyum sürekli geliyordu bide şırnak idil de oldumdan bebeğime bişey olcak diye çok korktum hemen devlet hastanesine gittim açıklıma baktılar 3 cm di ama hiç sancım yoktu sadece sürekli suyum geliyodu bide kadın doğumcu tatildeymiş bizi şırnak cizreye sevk ettiler benim doktorum batmandaydı oraya gitmek istedim ama 3 saat yol gitmemem gerektiğini söyledi ebe hemen cizre devlete gittim ordada açıklıma baktılar 4cm olmuştu ama sancım yoktu suyum ise sürekli akıyordu hemen tahlillerim yapıldı nst ye bağlandım bebeğim durumu iyiydi ama ben suyum sürekli aktığından ağlıyordum bebeğime bişey olcak diye sonra tahlillerimin sonuçlarında proteinlerimin birinde yükseklik çıktı ayrıca tansiyonumda 18 lere dayanınca acil sezeryana aldılar hiç bilmediğim gitmediğim bir hastanede ameliyat olmaktan korkuyordum ama yapacak bişey yoktu ağlaya ağlaya ameliyata alındım aksilik ordada beni bırakmadı spinal sezeryan a alındım ama uyuşmadım kesildimi duydum bi çığlık attım hemen bayıltmışlar beni uyandımda bebeğim nerde deyip duruyurdum babasına verdik merak etme çok güzel bi kızın oldu dediler ve beni tansiyon yüksekliğinden yoğun bakıma aldılar kızımı 1 gün sonra anca görebildim ben yoğumn bakımdan çıkana kadar annemlerde ilk uçakla gelmişlerde kızımı ilk kollarıma aldımda ALLAHIM bu dünyalar güzeli kız benimmi dedim okadar tatlıki bakmaya kıyamıyorum hayatımza erken bir anda geldi ama iyiki erken gelmiş canım kızım asya beril im anneler gününde bana hediye oldu
yakamozz nasılsın?
sabah sana dedim ya 2 hafta içinde doğurcanmı ne diye
bircede kızı korkudan erken doğurtcan demişti...
o muhabbet işte..
dediğim çıkıyo evet
sitenizdeeeeee facenizzzdeeee sizinn olsunnn
aaaaa öykümmm merhabaaa :79:
.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥ 13 güüüüüüüüüüün ..
he walla neyse ben bişe demiyorum arkadaşım
sırtım ağrımaya başladı neden kine
ne diycem ablam geldi bugun ona göbuşü gösterdim beben dönmüş dedi bana resmen karnının altı uzamış dedi benim bebelerim dönmezdi hiç böle olmazdı dedi seninki aşağı doğru uzamış dedi döndümükü acepp beni kısçe
ipekk doğuruncada gel buraya bize gün saymaya emi
heee sen bişee deme zatenn
ablan kayseridenmi geldi kıssss
benimde annem gelecek pazar günü
eğer eskisi kadar kaburgaların ağrımıyosa ve rahat uyuyosan bilki dönmüştür arkedeşimm
dun erken uyuyabilidm 3 saat aralıksız uyudum ama 4 te kalktım 6 ya kadar uyuyamadım ama sonra yine uyumuşum kaburgalarımda hiç ağrı olmadıkı benim sadece nefes darlığı çekiyodum arada bir sırtım ağrıdı okadar
yok benim ablam burda oturmaya geldi bana
annemde salı gunu biniyo çarşamba burda
salam arkadaslarr nasılsınız hıc gecmısı okumadım dırek muhabbete dalıyorum :))) 19 gunum kaldı doguma doktorum hastaneden ayrılıyomus baska hastaneye gececekmıss ama daha neresı oldugu bellı degıl cok tedırgınım kafam allak bullak oldu
salam arkadaslarr nasılsınız hıc gecmısı okumadım dırek muhabbete dalıyorum :))) 19 gunum kaldı doguma doktorum hastaneden ayrılıyomus baska hastaneye gececekmıss ama daha neresı oldugu bellı degıl cok tedırgınım kafam allak bullak oldu
kız senin ablan alanyadamı????
daha ne istiyosun deli..
iyi bak senin annende erkenden geliyomuş..
.
insallah o nereye ben oraya baska turlu olmaz zatenkız senin ablan alanyadamı????
daha ne istiyosun deli..
iyi bak senin annende erkenden geliyomuş..
üzülme canım, 2 haftaya kadar dr unun gideceği yer belli olur nasılsa..
senin sezeryan olacak heralde ama doktorun o zaman kadar elbet bir hastane belirler.merak etme. önemli olan doktorunla irtibat halinde olman.
evet alanyada o yönden şanslıyım ama ben yinede memleketim derim
annemde gelsin artık subatta dedem vefat etti biraz sorun yaşadılar dedemin hanımından dolayı cok bunaldı erken gel dedim
slm kızlar nbrsiniz? bişi dicem, doğumdan sonra korse kullanacak mısınız... nasıl bişey olacak?
ee ablan varmış işte ne güzel, yanlızlık hissetmezsin
başınız sağolsun canım...
slm kızlar nbrsiniz? bişi dicem, doğumdan sonra korse kullanacak mısınız... nasıl bişey olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?