2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥ 13 güüüüüüüüüüün ..

ayyy sob okuyunca çok şaşırdım doğum yapmışsın hele aynı il ve yakın ilçelerde olunca daha çok panik yaptım eşime anlattım oda korktu garibim bende böyle olursam naparım diye Allah analı babalı büyütsün ne güzel kızın karnında değil yanında artık zamanı gelince bizede nasip olur inşallah seni daha öncede anlatmıştım idilde bi arkadaş var batmanda doğum yapacak acaba bende mi oralardan doktor baksam diye ama uzak diye vazgeçmiştim Allahtan çok erken değil 37 bittiğinde doğdu sanırım zaten 20 sinde sezeryanın vardı sağlıkla büyüsün kuzucuk
yakamozz nasılsın?

teşekkür ederim canım iyiyim geçmişi okuyodum, sen nasılsın ?

Son düzenleme:

he walla neyse ben bişe demiyorum arkadaşım

sırtım ağrımaya başladı neden kine

ne diycem ablam geldi bugun ona göbuşü gösterdim beben dönmüş dedi bana resmen karnının altı uzamış dedi benim bebelerim dönmezdi hiç böle olmazdı dedi seninki aşağı doğru uzamış dedi döndümükü acepp beni kısçe

.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥ 13 güüüüüüüüüüün ..

ipekk doğuruncada gel buraya bize gün saymaya emi

heee sen bişee deme zatenn
ablan kayseridenmi geldi kıssss
benimde annem gelecek pazar günü
eğer eskisi kadar kaburgaların ağrımıyosa ve rahat uyuyosan bilki dönmüştür arkedeşimm

dun erken uyuyabilidm 3 saat aralıksız uyudum ama 4 te kalktım 6 ya kadar uyuyamadım ama sonra yine uyumuşum kaburgalarımda hiç ağrı olmadıkı benim sadece nefes darlığı çekiyodum arada bir sırtım ağrıdı okadar

yok benim ablam burda oturmaya geldi bana

annemde salı gunu biniyo çarşamba burda

salam arkadaslarr nasılsınız hıc gecmısı okumadım dırek muhabbete dalıyorum :))) 19 gunum kaldı doguma doktorum hastaneden ayrılıyomus baska hastaneye gececekmıss ama daha neresı oldugu bellı degıl cok tedırgınım kafam allak bullak oldu

kız senin ablan alanyadamı????
daha ne istiyosun deli..
iyi bak senin annende erkenden geliyomuş..

üzülme canım, 2 haftaya kadar dr unun gideceği yer belli olur nasılsa..

senin sezeryan olacak heralde ama doktorun o zaman kadar elbet bir hastane belirler.merak etme. önemli olan doktorunla irtibat halinde olman.

daha ne istiyosun deli..

.

evet alanyada o yönden şanslıyım ama ben yinede memleketim derim

annemde gelsin artık subatta dedem vefat etti biraz sorun yaşadılar dedemin hanımından dolayı cok bunaldı erken gel dedim

daha ne istiyosun deli..

üzülme canım, 2 haftaya kadar dr unun gideceği yer belli olur nasılsa..
insallah o nereye ben oraya baska turlu olmaz zaten (

senin sezeryan olacak heralde ama doktorun o zaman kadar elbet bir hastane belirler.merak etme. önemli olan doktorunla irtibat halinde olman.

kendı ben pazartesı sana haber verırım hangı hastanede olacagımı dedı haber beklıyoruzz canım

evet alanyada o yönden şanslıyım ama ben yinede memleketim derim

annemde gelsin artık subatta dedem vefat etti biraz sorun yaşadılar dedemin hanımından dolayı cok bunaldı erken gel dedim

ee ablan varmış işte ne güzel, yanlızlık hissetmezsin
başınız sağolsun canım...

azcık yatıyım dedim ablam aradı uyandm nyse yarın temzliğe geliyormuş , bebeğimin beşiğini kurucaz en çok da ona seviniyorum... garibimin beşiği parça parça küçük odada bende uyumadım uyandım kek attım fırına hatta bakıyım yanıcak yoksa

slm kızlar nbrsiniz? bişi dicem, doğumdan sonra korse kullanacak mısınız... nasıl bişey olacak?

slm kızlar nbrsiniz? bişi dicem, doğumdan sonra korse kullanacak mısınız... nasıl bişey olacak?

ben aldım netten zaten vardı bende bi tane ama doğum sonrası için olan teri emen kumaştan toparlayıcı olanlardan aldım bide küçük bedenini aldımki iyice sıksın toparlasın, terletmeyen kumaştan olmasına dikkat et ( sezeryan olacaksan) dikişlerde iltihaplanma yapabiliyomuş aslında hep kötü taraflarını konuşuyoruz burda, epidural sezeryan olan bi arkadaş hastaneden çıkarken korseyi giyip çıkmış şimdi sıfır göbek dümdüz bi karnı var korsenin çok yararı oldugunu söylüyor, ablam bi kaç gün sonra giydi bide sıkmasın acıtmasın diye kendi bedenine göre almıştı azda olsa göbek kaldı onda şimdi napsa gitmiyo göbekteki gevşeklik, oda şimdi sıkı sıkı tembih ediyo benim yaptıgım hatayı yapma olabildiğince çabuk giy ilk günlerde rahim kendini daha çabuk toparlıyo bide canın acıycak diye geniş alma sıksınki toparlasın diyo bende aynen öyle yaptım acısada umrumda değil yeterki toparlasın gevşek sarkık bi göbekle yaşamak zorunda kalmaktansa varsın bi hafta acısını çekeyim yaşayanlar daha iyi bilir sonuçta önerilere uymak lazım

bu arada rahim sarkması yaptıgını ilk defa duydum bana saçma geldi tam tersi sıktıgı için toparlar nasıl sarkma yapsın ki :44: eskiler bile çarşafla sararmış karınlarını şimdi korseler var onun yerine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…